Günaydın kızlaaaar hepiniz inşallah sorunsuz güzel bir gün geçirirsiniz
çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın ve hayırlı bir hamilelik, sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
bu fikrine bende katılıyorum. Eşimlede aynı fikirdeyiz. Allah korusun bir problem varsa, yahut olursa aldıracak değiliz. Rabbim böylesini nasip etmiş diyip kabulleneceğiz. Herşey insanlar için. Temennim Rabbimin hepimizin evlatlarını elleri ayakları düzgün, aklı fikri yerinde sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etmesidir.Amiin
Benim karşı komşuma doktorlar hamileliği boyunca bebeğine özürlü doğacak demişler. İçim rahat etsin en azından sonucuna hazırlarım kendimi diye tüm testleri yaptırmış. Tamamen özürlü bir bebek beklerken şükür sağlıklı bir bebeği oldu. hiç bir sıkıntısı yok. Testler yani %100 kesinlik vermiyor.
Benimde dünden beri aynı adet olmuşum gibi kanamalarım var. Dün öğlen kesilmeyince doktoru aradım gel dedi. Muayene etmeden direkt büyük ultrason varmış ona yönlendirdi akşam 6 ya kadar ultrason sırası bekledim ve tabi doktor çoktaan gitti. Ultrasonda bebekte bir sıkıntı olmadağını gördük hamdolsun. Kesede , kalp atışlarında herhangi bir anormallik görülmedi. Rapordada düzgün gebelik yazıyor.
ama kanamam yoğun olmasada bugünde devam ediyor. Kahverengimsi gibi, kırmızımsı gibi. Hatta tuvalete girince damlıyor. Birazdan sonuçlar için doktoru tekrar arayacağım. Ama doktor muayene bile etmediği için bu doktoruda eledim. Dua edin bana kızlar olur mu?