2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım sarodan sonra hafif kirmizi lekem oldu cok az ama bir sefer sonra kahverengi oldu igneden sonra sariya dondu ama bugun sabah tekrar kahverengi lekem geldi simdi tekrar sariya dondu:-)

ayyy cnmm aman aman ..nasıl bi ksır döngüdür bu..ay ben bi tuaf hissdiuyom kendimi progestanı hergnmü alon..ben aldım beyz oldu şimdi ama ilaçtan dolayı o bilom ben vajinal alom çünkü kuzum..

Kızlar iyi geceler.

Benim gibi hiç bulantısı olmayan var mı? :26:

Herkes öğürmekten, bulantıdani tiksinmeden bahsediyor...

Umarım bi sorun yoktur :18:

8+3 üz.:nazar:

ama annemdede hiç bulantı kusma olmamış. anacıgıma çekmişimdir inşallah. Bebişim iyidir dimi kızlar :KK17:

Haftaya çarşamba randevum var.

neden oyle dedın yazssanmı bılemedım ? :18:

ay cnmmm 2 tane kimyasl gebelik geçrdim..şidmi 8 haftalığız kahverengi lekelnmm vr ondan dedim kuzum..iki kere bi temmuz anası bi agusts anası olcm diye 2012 temmuz 2013 agustos anası olcm diye lsiteye yazdım ..olamdı ondan dedimm belki bu uğur olur dedim cnmm

haklısın canım kusura bakma çok eksik olmuş bilgilerim:KK17:
yaşım 26
ilk bebeğim olacak inşallah
sat 7 mart
sat'a göre 12 aralık ama ultrasona göre 17 aralık doğum tarihi
memleketim kayseri.:KK16:

Kızlar iyi geceler.

ama annemdede hiç bulantı kusma olmamış. anacıgıma çekmişimdir inşallah. Bebişim iyidir dimi kızlar :KK17:

ay dediydim dimi sana kuzum kaşınam diye..çok kaşınıyon heee..
benmde bugn stresten olo...
maşllhh kuzum allh nazrdan sakınsın cnm benmm

ayyy cnmm aman aman ..nasıl bi ksır döngüdür bu..ay ben bi tuaf hissdiuyom kendimi progestanı hergnmü alon..ben aldım beyz oldu şimdi ama ilaçtan dolayı o bilom ben vajinal alom çünkü kuzum..

Gunde 3 defa aliyorum canim ignede var5gunde bir pazartesi gelmek bilmiyorr canim aklina kotu bir sey getirme kahverengi icin olabilir diyorlar guzel düşünelim güzel olsun

haklısın canım kusura bakma çok eksik olmuş bilgilerim:KK17:
yaşım 26
ilk bebeğim olacak inşallah
sat 7 mart
sat'a göre 12 aralık ama ultrasona göre 17 aralık doğum tarihi
memleketim kayseri.:KK16:
hayırlısı olsun hosgeldın tekrar aramıza :KK3:
ay cnmmm 2 tane kimyasl gebelik geçrdim..şidmi 8 haftalığız kahverengi lekelnmm vr ondan dedim kuzum..iki kere bi temmuz anası bi agusts anası olcm diye 2012 temmuz 2013 agustos anası olcm diye lsiteye yazdım ..olamdı ondan dedimm belki bu uğur olur dedim cnmm

bu sefer işallah ugurlu gelır bu liste :KK16:

Kızlar iyi geceler.

cnm ben bı kere kusmadan oglumu dunyaya getırdım
rahat ol cnm

Kızlar iyi geceler.

ben varım :) ne bulantım var ne kusma ne öğürtü.çok aç kalırsam hafif bir bulantım var kokular rahatsız ediyor ama çok ciddi bir boyutta değil.8+4 üm.ama 12 yi geöçmiş 8+5 olduk :)

gayet güzel gidiyor ,benimde ne annemde ne ablamda bulantı olmamış ve bu konu benzerlik gösteriyor sanırım.

bende cuma günü gidicem tahlillerimi götürücem ve ense kalınlığı ölçümü yapılacak.

kızlar iyi geceler...ne güzel topik bu saatte bile dolu:)):nazar:
kızlar bu gün bizde dra gittik..kalp atışımız kesemiz gayet iyi dedi dr...1.59cmiz..
hilbar beni de eklermisin canım rica etsem...sat 15 mart ..yaş 30...ilk deneme..istanbul...tahmini doğum 21 aralık..:KK16:

Merhabalarr..
dün kalp atışı için gittik ve ben biraz tedirgindim açıkçası duyamayacağız diye ama çokşükür karından usg ile çok net görüldü kalbide sesi de duyuldu..6+3' te duyduk kalp atışını çok şükür.. hala inanamıyorum eşim benden daha çok seviniyor bense soğuk kanlıklıkla karşılıyorum hep.. şimdilik herşey yolundaymış bebek gelişimi v.s bebeğin şekli bile başlamış C şekline benzer bişi çok ilginç ve çok büyük mucize cidden... Allah herkese tattırsın bu duyguyu en hayırlı zamanda... genetik bir problem olmadığı sürece sorunsuz devam eder dedi dr, beklemek gerçekten zor sadece kalp sesini duymakla herşey garantilenmiyor ense ölçümü ve ikili test var önmüzde inş güzel sonuçlarla devam edebilirim.. Allah hepimzin yardımcısı olsun sabır ve dua ile kalın...

maşallah bebeişine cnm.hele 12 haftalıkken falan görünce çok şaşıracaksın herşeyi kolları bacakları vs olacak o kısa sürede kıpır kıpr hareket ettiğini görünce ben şok olmuştum kızımda.nasıl yani demiştim :) buarada o endişe ve kaygılar bebeği kucağına alana kadar bitmiyo.2li test geçiyo 3lü test var.sonra detaylı ultrason,organları tam mı vs.. sonu gelmiyo yani

yok cnm iki kere yayınlamş bişe olmaz..he bilom aile tıbbı..bven taa körfeze gidom..
kızlar bugn tam 8 hafta oldum...ve akşam üzeri bulanık kahverengii akıntım geldi..çok korktumm..bişe olurmu bilmiyorum..keyfim pek yok..
2 kere kimyasal yaptım bunda kalbini duydum 6+2 de şimdi bişe olur diye korkuyorum..yarına kldr bişe olmazsa şükür..sabah kalkınca dr arıcam..cuma da kontrolüm vrdı..

kızımda da kahverengi akıntım oldu.bu hamileliğimde de oldu.bnm drum hiç önemsemiyo o kahverengi akıntıyı.progestan zaten koruma amaçlı fix veriyo.Allaha emanetler.ama için rahat olsun.ben sağlıkla doğurdum kızımı onda da yaşamama rağmen

Kızlar iyi geceler.

ben varım :KK8: kızımda da olmadı hiç bu kez de olmuyo.sanırım bu da kız :KK9: mide bulantısıyla hamilelik arasında bi bağ kuramıyorum ben.kişinin yapısıyla alakalı.sadece reflü oluyo ileriki aylarda bende

Gunde 3 defa aliyorum canim ignede var5gunde bir pazartesi gelmek bilmiyorr canim aklina kotu bir sey getirme kahverengi icin olabilir diyorlar guzel düşünelim güzel olsun
evet ii düşünelim ii olsun ay saat 9 gbine kdr kötdym bilonmu arkdşlrla konuşurken rhatladım innkiii.ayy sende hep dineln kuzumm
:KK17: Kuzum napim kafaya taktım ama bulanmasın kesinlikle. :KK23:
bulmasın cnmm...
herşey yolunda gtsin valla..benm arda buılnıyoo ..sede peynir ekem k yiyebilom
hayırlısı olsun hosgeldın tekrar aramıza :KK3:

bu sefer işallah ugurlu gelır bu liste :KK16:

ayy inşllhh cnmmm..bu arada ben izmittenimm cnm:KK16::KK16::KK16:

kızımda da kahverengi akıntım oldu.bu hamileliğimde de oldu.bnm drum hiç önemsemiyo o kahverengi akıntıyı.progestan zaten koruma amaçlı fix veriyo.Allaha emanetler.ama için rahat olsun.ben sağlıkla doğurdum kızımı onda da yaşamama rağmen

çok sağol cnm benmmm..iki düşükten sonra korkom her türlü ne bilim ..içim raht ama ..saat 9 dan beri anca morelim düzeldi

hilbarcım canım benide eklermisin listeye daha öncede yazmıştım ama sende net yoktu sanırım yaş 31 3. bebiş inşaallh 20 mart-25 aralık ve istanbuldan katılıyorum tüm hamişlere sağlık sabır ve sıhatler diliyorum

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydın? Bir şey soracağım hiç içinizde şimdiden karnı şişen var mı benim gibi? Benim hiç göbeğim yoktur. Daha bu zamanda kocaman bir göbeğim oldu. İtiraf ediyorum kilo da aldım; ama tüm kiloyu neredeyse göbeğime aldım. O kadar çok ve sık acıkıyorum ki yemeyince elim ayağım titriyor. Daha önce hiç böyle alışkanlıklarım yoktu.

Kızlar herkese günaydın? Bir şey soracağım hiç içinizde şimdiden karnı şişen var mı benim gibi? Benim hiç göbeğim yoktur. Daha bu zamanda kocaman bir göbeğim oldu. İtiraf ediyorum kilo da aldım; ama tüm kiloyu neredeyse göbeğime aldım. O kadar çok ve sık acıkıyorum ki yemeyince elim ayağım titriyor. Daha önce hiç böyle alışkanlıklarım yoktu.

Gunaydin cnm :) benim sabah pek biseyim yok ama kahvaltidan sonra bi basliyo heleki aksam kocaman oluyo siskinlikten ve gazdan sanirim. Acikma bende de mevcut bisiler yediyen 1 saat sonra nasil avikiyorum sanki saatlerce bisey yememis gibi oluyorum ackende midem bulaniyo ve halsizlesiyorum bisiler yiyince kndime geliyorum:) dun aklima geldi ya dedim ben hamile olmadan once 5 saat yemek yemeden duruyodum nasi dayaniyomusum diye:) hayret ediyorum simdide :)

Gunaydınnnnnn canlarım :)
İnşallah bugün hepimiz için çok güzel ve sorunsuz bigün olur.

Hilbarcım ben varım dimi listede canım

Sanırım bi iki bilgim eksikti. Yaş 33 Bursa'da yaşıyorum. :KK54:

herkese günaydın kızlarrr :KK16: :KK16:
benimde hiç bulantım yok inşallah hep böyle devam eder ama iştahım yerinde :21: gün geçtikçe kilo alıyorum :KK49: hamileliği öğrendiğimde 65 kiloydum şimdi 67 oldum :KK17: bir ayda 2 kilo aldım daha hamileliğin ikinci ayındayım

X