2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ulennnnn bnm bebiş bir dogsun ısırıcam totosundannnnnnn :KK52:
oğlumda çektirdi bunda da çekiyorum
bende anama cekmişimmm o da ilk 3,5 ay çekermiş :KK50:

ben de elini öper başıma koyarım artık bana çektirmedi diye:KK1: evet genelde ırsi deniliyor bulantı için

Ayyy bugün hava çok kotu hep uyudum valla. Bugün de nöbet günüm akşama kadar okuldayım ayakta uyuyorum kızlarr:)

hamile memura nöbet yazılmaz diye biliyorum. bence bi araştırın. bu dönemde zaten tansiyon falan düşük çok zor olur. Allah kolaylık versin hepimize.

bence biraz yavaşla cnm.kzıımda ilk 3 ay kilo almamama ve hatta 2 kilo vermeme rağmen 18 kilo aldım 4.aydan itibaren :S

Bu cümleyi okuyunca böyle :KK53: kaldım...
İlk 3 ay kilo verdiğiniz halde 18 kilo..
Sağlık ocağındaki ebe beni dövecek zannettim 2.5 ayda 500 gr aldım diye demekki ilerisini biliyormuş ondan sert çıkmış...
Eyvah eyvah....

kızlar bende ağlayarak aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durdu ve haftaya alacaklar minik yavrumu hayırlısıyla salı son kontrol yapılacak haftaya ameliyat var allah sizinkileri hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder dua edin ne olur :KK43:

canım cok üzüldüm.. ne denir bilmiyorumki Rabbim sabır versin. hayırlısıyla evladını kucaklamayı nasip etsin inan cok üzüldüm.

:))) cnm bnm oğlumda benımle dalga gecıyor anneciiiimmm öykkkk diyor:))) taklıdımı yapıyor.
5 yaşında kendisi.. :nazar:
bende 12. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla.. inşallah o zaman geçer.. gecicekkkk gecmeliiiiiiiiiiiiiiii :KK52::KK53::KK52:

yerim ben onu:))) benimde esim benim taklidimi yapıyor. :)))) benim oglum daha iki yasında tam olarak ne oldugunu neden oldugunu farkında diil yalnız beni kötü gördükçe bana bişey oldugunu düenerek korkup kucagıma almam için aglıyor sanki o kucagımdayken bana birşey olmayacak diye mi dşünüyor anlamadım. ya cok hassas bir çocuk oglum o bu kadar hassas oldukça da ben üzülüyorum. kucagıma alınca zaten kötüyken tansiyonum iice düşüyor. kıyamadıgımdan almadanda olmuyor. Allaha emanet geçiriyoruz böyle zamanımızı.. ama dediğin gibi geçecek geçmeli:)))))

ulennnnn bnm bebiş bir dogsun ısırıcam totosundannnnnnn :KK52:
oğlumda çektirdi bunda da çekiyorum
bende anama cekmişimmm o da ilk 3,5 ay çekermiş :KK50:

evet canım ben de oglumda 9 ay kusmustum buda böyle annemde ikimizdede cok kötüymüş. cok korkuyorum bitmicek 3. ayda diye.oglumda rahattım midem bulanıyordu yatıyordum aylarca yemek pişirmedim ama bu sefer olmuyor işte mecbur ayaktayım dinlenemiyorum.

maşallah bebeişine cnm.hele 12 haftalıkken falan görünce çok şaşıracaksın herşeyi kolları bacakları vs olacak o kısa sürede kıpır kıpr hareket ettiğini görünce ben şok olmuştum kızımda.nasıl yani demiştim :) buarada o endişe ve kaygılar bebeği kucağına alana kadar bitmiyo.2li test geçiyo 3lü test var.sonra detaylı ultrason,organları tam mı vs.. sonu gelmiyo yani

çok teşekkürler sanırım meslektaşız aynı zamanda:) ben de öğretmenim.. ilk bebek olucak inş benim daha önce tüp bebekle kimyasal gebeliğim var bundan da korkuyorum bişi olursa diye. bende de bulantı kusma yok çok nadir başım hafif dönüyor gibi oluyor okadar.. bu 2 li test zorunlumu yapılmasa ne olur daha zamanı gelmedi de biraz araştırdım yapılmasa da olur diyenler var tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

kızlar çok fenayım aldım yanıma bi leğen kalkıcak halimde kalmadı yerimden Allahım yardım etsin hepimize çok zor bi durum :KK14:

kızlar kk dan arkadaşım söyledi balkabağı bulantıya ıyı gelıyormuşşşş

bırde be bıleklık takıyorum valla 2-3 gun çıkarmıştım geberdim yaa hemen kusmalarım başladı
boyle en azından kusmuyorummm.. tabıkı bulantım oluyor ama yok yok cıkarmıcam bıleklıklerımı :KK19:

bnmde elimde spreyli kolonyam var ha bire sıkıyorum fıss fıss havaya ıyı geliyor sankı ferahlatıyor.
eşim bağımlı olucaksın bırak sunu dıyor ama 2 gundur bırakmıyorum :KK50::KK50::KK50:

hamile memura nöbet yazılmaz diye biliyorum. bence bi araştırın. bu dönemde zaten tansiyon falan düşük çok zor olur. Allah kolaylık versin hepimize.

onun için belli bir haftaya gelmiş olmak ya da doktordan nöbet tutmamak için rapor almak gerekiyor.aksi halde yasal olarak yazabilir.bizim için yasal süreye daha çok var :KK43:(

ama doğumadn sonra 1 yıl yazamayacaklar son nobetlerim diye dayananıyorum valla.az kaldı neyseki.sene başıda yazamazlar aslında güzel zaman denk geldik.

Öğretmen hamileler doğum izninin 6 ay olması durumunda sene sonunu kapatabiliyoruz.ilk duyan bildirsin burdan her an duyabiliriz.

bırde be bıleklık takıyorum valla 2-3 gun çıkarmıştım geberdim yaa hemen kusmalarım başladı
boyle en azından kusmuyorummm.. tabıkı bulantım oluyor ama yok yok cıkarmıcam bıleklıklerımı :KK19:

bnmde elimde spreyli kolonyam var ha bire sıkıyorum fıss fıss havaya ıyı geliyor sankı ferahlatıyor.
eşim bağımlı olucaksın bırak sunu dıyor ama 2 gundur bırakmıyorum :KK50::KK50::KK50:

o spreyli kolonyolardan bende kullanıyorum tek sevgilim kankam diyorum=)her odada her lavaboda var evimde=) dr a sordum. ben devamlı soluyorum bir şey olmaz dimi diye abartmadıkça olmaz dedi=)

doktoru aradım gel serum takalım dedi gidiyimmi sizce yoksa dayanmaya çalışıyımmi bilemedimmm

onun için belli bir haftaya gelmiş olmak ya da doktordan nöbet tutmamak için rapor almak gerekiyor.aksi halde yasal olarak yazabilir.bizim için yasal süreye daha çok var :KK43:(

ama doğumadn sonra 1 yıl yazamayacaklar son nobetlerim diye dayananıyorum valla.az kaldı neyseki.sene başıda yazamazlar aslında güzel zaman denk geldik.

Öğretmen hamileler doğum izninin 6 ay olması durumunda sene sonunu kapatabiliyoruz.ilk duyan bildirsin burdan her an duyabiliriz.

ben de heyecanla 6 ay olmasını bekliyorum, meclis tatile girmeden olsa çok iyi olur bizim için

doktoru aradım gel serum takalım dedi gidiyimmi sizce yoksa dayanmaya çalışıyımmi bilemedimmm

ben aksama kadar serum taktırdım valla tuzlu serum bıraz kolunu agrıtıyo ama degdı yanı ıkı gundur kusmuyorum oguruyorum ama kusmuyorum en azından rahat edersınn hem kontrolde ettir ... ben ogurmekden bebgımın kesesı zarar gormus direk yatıs verdıler

Gunaydin cnm :) benim sabah pek biseyim yok ama kahvaltidan sonra bi basliyo heleki aksam kocaman oluyo siskinlikten ve gazdan sanirim. Acikma bende de mevcut bisiler yediyen 1 saat sonra nasil avikiyorum sanki saatlerce bisey yememis gibi oluyorum ackende midem bulaniyo ve halsizlesiyorum bisiler yiyince kndime geliyorum:) dun aklima geldi ya dedim ben hamile olmadan once 5 saat yemek yemeden duruyodum nasi dayaniyomusum diye:) hayret ediyorum simdide :)
Duygularıma tercüman oldum canım desem:) İnanılacak gibi değil ama birebir aynı şeyler. Çok hızlı bir sürede kilo aldım bunun nedeni aç oturursam eğer nasıl midem bulanıyor anlatamam ; ama ağzıma bir ekmek peynir attığımda bulantım geçiyor hemencecik. Demek aynı şeyleri yaşıyor muşuz. Bu nedenle de ben de hem tansiyonum düşmesin hem de midem bulanmasın diye devamlı birşeyler tıkınıyorum. İşyerindekiler de artık ne zaman görsek bir şey yiyorsun diyorlar. Ama bilmiyorlar açlık benim için ne zooor.

Son düzenleme:
ben aksama kadar serum taktırdım valla tuzlu serum bıraz kolunu agrıtıyo ama degdı yanı ıkı gundur kusmuyorum oguruyorum ama kusmuyorum en azından rahat edersınn hem kontrolde ettir ... ben ogurmekden bebgımın kesesı zarar gormus direk yatıs verdıler

peki bişeyler yemeye başlayabildinmi canımm serumdan sonra

ne zaman taktırdın hilbarrrr :KK53:
bugun mu canım

ne zaman taktırdın hilbarrrr :KK53:
bugun mu canım
yok ıkı gun once taktırdım ıkı gundr rahatım yavas yavas basladı gıne bulantılarım... ama işallah gecer ilaçlarımın hepsını iğne yoluyla alıyorum artık cunkı ıcdıgım ılaclar yaramıyo kusuyorum dırek...
peki bişeyler yemeye başlayabildinmi canımm serumdan sonra

bugun kraker yedım sadece ama yanı korkuyorum kusucam dıye o yuzden yıyemıyorum ... öğürmekden bebegımın bı tanesının kesesı zedelenmıs o yuzden cok korkuyorum bısey olcak dıyee... dikkat edıyorum corba ıcdım dun kusmadım hafif seyler ye

yok ıkı gun once taktırdım ıkı gundr rahatım yavas yavas basladı gıne bulantılarım... ama işallah gecer ilaçlarımın hepsını iğne yoluyla alıyorum artık cunkı ıcdıgım ılaclar yaramıyo kusuyorum dırek...

bugun kraker yedım sadece ama yanı korkuyorum kusucam dıye o yuzden yıyemıyorum ... öğürmekden bebegımın bı tanesının kesesı zedelenmıs o yuzden cok korkuyorum bısey olcak dıyee... dikkat edıyorum corba ıcdım dun kusmadım hafif seyler ye

ay hilbarcım yaaa ikizlerde cok daha agır geçermiş hamilelik.. bulantılar yani..
kendi kendimize bulucaz yiyebileceğimiz şeyleri..
cunku herkesın bünyesi farklı..
ben bugun sabah sadec yağsız poğaça yedim çay bile içemiyorum
poğaçayı yarım cay bardağı meyve suyuyla yedım..

oğlen malta eriği çorba yedim.. şükür rabbime...

şimdi yine acıktım korkuyorum ne yesem diyeeee :KK25:

kızlar serumu drunuzun bulunduğu hastanede mı taktırıyorsunuz..
bırde drlarınızı cep telınden arıyormusunuz bısey sormak ıcın fln :44:

Duygularıma tercüman oldum canım desem:) İnanılacak gibi değil ama birebir aynı şeyler. Çok hızlı bir sürede kilo aldım bunun nedeni aç oturursam eğer nasıl midem bulanıyor anlatamam ; ama ağzıma bir ekmek peynir attığımda bulantım geçiyor hemencecik. Demek aynı şeyleri yaşıyor muşuz. Bu nedenle de ben de hem tansiyonum düşmesin hem de midem bulanmasın diye devamlı birşeyler tıkınıyorum. İşyerindekiler de artık ne zaman görsek bir şey yiyorsun diyorlar. Ama bilmiyorlar açlık benim için ne zooor.

Aynen tatlim benim bi de su icinde bu aralar midem bi fena olmaya basladi korkuyorum icmeye ama ac birakmamaya calisiyorum kendimi azick bi aclik hissetmiyim Allah o zaman bi fenalasiyorum.. Ya ni de bende bel agrisi cok fena arabada otururken hele 15 dakkadan fazla oturunce baslio bel agrisi evde de arkama yastk koymadan oturamiyorum :)

X