2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar eşim eve 3 tane fesleğen aldı. camları açınca falan kokuyo çok ferahlatıyor beni. Size de önereyim dedim. Belki size de iyi gelir

Arkadasim cok uzuldum senin adina:KK43: Rabbim bi daha yasatmasin sana ne diyim zor bi durum :KK43:

ay hilbarcım yaaa ikizlerde cok daha agır geçermiş hamilelik.. bulantılar yani..
kendi kendimize bulucaz yiyebileceğimiz şeyleri..
cunku herkesın bünyesi farklı..
ben bugun sabah sadec yağsız poğaça yedim çay bile içemiyorum
poğaçayı yarım cay bardağı meyve suyuyla yedım..

oğlen malta eriği çorba yedim.. şükür rabbime...

şimdi yine acıktım korkuyorum ne yesem diyeeee :KK25:

kızlar serumu drunuzun bulunduğu hastanede mı taktırıyorsunuz..
bırde drlarınızı cep telınden arıyormusunuz bısey sormak ıcın fln :44:
ben dr mun bulundugu hastanede taktırıyorum tabıkıde doktorum kontrol edıyo once o serum derse serum takıyorum ben telden aramıyorum dedıkı telden yapabılcegım bısey yok acıl bı durumda zaten yanıma gel dedı...

ben doktorumu telden arayabiliyorum hatta doktorum dediki ameliyatta olabilirim hasta bakıyor olabilirim ulaşamazsan mj at ben müsait olunca sana dönerim dedi.bende mj atıyorum müsait olunca bana dönüyor.istersem arıyorum.

hamile memura nöbet yazılmaz diye biliyorum. bence bi araştırın. bu dönemde zaten tansiyon falan düşük çok zor olur. Allah kolaylık versin hepimize.

24.haftaya kadar nöbet tutulurmuş normalde valla ayakta durmak çok zor ben derslerde elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum

doktorumdan da yazılı belge istedim nöbet tutması uygun değildir şeklinde

idare kabul etti artık haftada 2 nöbet tutmayacağım :)

canım çok geçmiş olsun inan böylesi senin için daha hayırlıdır ilerki aylarda kaybetmek çok daha acı geliyo insana ben ilk bebeğimi 40 haftalıkken kaybettim herşeyi hazırdı meleğimin 1 gün önce beşiğini bile hazırlamıştım helede hareketlerini hissetmiş olmak şu anda senin yaşadıklarında zor ama allah beterinden korusun inşaallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın

inş cnm teşekkür ederim 2 sn de olsa kalp sesini duydumya o bana yeter inan allah sizin bebeklerinizi korusun

Bende ariyorum doktorumu saolsun acamasa bile geri donuyo hatta az once gene. Aradm hafif kahverengi bi leke geldi kizlar korktum cok ama korkma dedi doktorum sabah kalp atislarini dinlicez kirmizi olursa bide agrili olursa acile git hemen dedi bisi cikmaz insallah minigime bisi olmamistir :KK43:

Kızlar iyi geceler.

Benim gibi hiç bulantısı olmayan var mı? :26:

Herkes öğürmekten, bulantıdani tiksinmeden bahsediyor...

Umarım bi sorun yoktur :18:

8+3 üz.:nazar:

ama annemdede hiç bulantı kusma olmamış. anacıgıma çekmişimdir inşallah. Bebişim iyidir dimi kızlar :KK17:

Haftaya çarşamba randevum var.
evet canım benim de hiç bulantım yok çok şükür, ama biz daha fazla kilo alcas gibime geliyo korkuyorum :18:

ben varım :) ne bulantım var ne kusma ne öğürtü.çok aç kalırsam hafif bir bulantım var kokular rahatsız ediyor ama çok ciddi bir boyutta değil.8+4 üm.ama 12 yi geöçmiş 8+5 olduk :)

gayet güzel gidiyor ,benimde ne annemde ne ablamda bulantı olmamış ve bu konu benzerlik gösteriyor sanırım.

bende cuma günü gidicem tahlillerimi götürücem ve ense kalınlığı ölçümü yapılacak.
canım ense kalınlığı ikili testle birlikte olmuyor mu?
yani erken değil mi henüz onun için? 11. haftadan sonra yapılıyordu

Kızlar herkese günaydın? Bir şey soracağım hiç içinizde şimdiden karnı şişen var mı benim gibi? Benim hiç göbeğim yoktur. Daha bu zamanda kocaman bir göbeğim oldu. İtiraf ediyorum kilo da aldım; ama tüm kiloyu neredeyse göbeğime aldım. O kadar çok ve sık acıkıyorum ki yemeyince elim ayağım titriyor. Daha önce hiç böyle alışkanlıklarım yoktu.
yaa sorma benim de iştahım çok açılmış durumda, doymak bilmiyorum dr. cuğum da hedef 12 kiloyu geçmemek demişti :KK17:

kızlar bende ağlayarak aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durdu ve haftaya alacaklar minik yavrumu hayırlısıyla salı son kontrol yapılacak haftaya ameliyat var allah sizinkileri hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder dua edin ne olur :KK43:

canım benim geçmiş olsun çok sık yazamıyorum tüm bebeğini kaybeden annelere büyük geçmiş olsun allahım beterinden korusun
ben de ilk gebeliğimde bebeğimi aynı şekilde kaybetmiştim kalp atışı durmasıyla :KK5:
kendini çok üzme canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla tekrar hamile kalır ve kucaklarsın allaha emanet ol

allahım hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucaklamayı nasibetsin

evet canım benim de hiç bulantım yok çok şükür, ama biz daha fazla kilo alcas gibime geliyo korkuyorum :18:

canım ense kalınlığı ikili testle birlikte olmuyor mu?
yani erken değil mi henüz onun için? 11. haftadan sonra yapılıyordu

yaa sorma benim de iştahım çok açılmış durumda, doymak bilmiyorum dr. cuğum da hedef 12 kiloyu geçmemek demişti :KK17:

canım benim geçmiş olsun çok sık yazamıyorum tüm bebeğini kaybeden annelere büyük geçmiş olsun allahım beterinden korusun
ben de ilk gebeliğimde bebeğimi aynı şekilde kaybetmiştim kalp atışı durmasıyla :KK5:
kendini çok üzme canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla tekrar hamile kalır ve kucaklarsın allaha emanet ol

allahım hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucaklamayı nasibetsin

valla bilemiyorum gecen hafta salı gittik tahlilleri istedi.10 gün içinde tahlilleri getir ense kalınlığına bakalım ve ikili test için tarih verelim dedi.bende bakıyorumda hep aynı zamanda yapılmış ben mi yanlış anladım acaba.yarın gidelim görücez.

ama ben özellikle sordum geldiğimde ultrasona giricemmi diye ( bebişi merak ediyorum ya) evet ense kalınlığına bakıcaz dedi.anlamadım vall.yarın 9.haftam bitip 10 a giriyorum 1 hafta sonra tekrar çağırır belki

onun için belli bir haftaya gelmiş olmak ya da doktordan nöbet tutmamak için rapor almak gerekiyor.aksi halde yasal olarak yazabilir.bizim için yasal süreye daha çok var :KK43:(

ama doğumadn sonra 1 yıl yazamayacaklar son nobetlerim diye dayananıyorum valla.az kaldı neyseki.sene başıda yazamazlar aslında güzel zaman denk geldik.

Öğretmen hamileler doğum izninin 6 ay olması durumunda sene sonunu kapatabiliyoruz.ilk duyan bildirsin burdan her an duyabiliriz.

canım bana doktorum donem başını da kapatırız dedi. Ben başka ildeyim eşimden, eş durumu olmazsa o halde gelemem. Rapor verecek. Ben sormadan kendi söyledi içimi rahatlattı.

kızlar bende ağlayarak aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durdu ve haftaya alacaklar minik yavrumu hayırlısıyla salı son kontrol yapılacak haftaya ameliyat var allah sizinkileri hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder dua edin ne olur :KK43:
canım Allah yardımcın olsun :KK43:
ben çok fena kabızlık yaşıyorum yaa nolcak halim bilmem doktorumu aradım eczaneden lavman al kullan dedi hergün zeytinyağı iç dedi imkansız içemem :KK43:

çok geçmiş olsun canım. zeytinyağı içmek iyi geliyormuş gerçekten ama benim sana başka bi tavsiyem var.
yapan arkadaşlarım var bana da onlar tavsiye etti olaki kabızlık yaşarsan aklında olsun diye.popona zeytin yağı sür çok iyi geliyormuş:KK1:

Herkese selam arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)

canım bana doktorum donem başını da kapatırız dedi. Ben başka ildeyim eşimden, eş durumu olmazsa o halde gelemem. Rapor verecek. Ben sormadan kendi söyledi içimi rahatlattı.

ne güzel ne anlayışlı insanlar var...en ağır zaman aslında yapsalarya bi güzellik bize:)) aslında cocuklar içinde değişim olmaz nasılsa yerime bir öğretmen gelecek en başında gelirdi.

ne güzel ne anlayışlı insanlar var...en ağır zaman aslında yapsalarya bi güzellik bize:)) aslında cocuklar içinde değişim olmaz nasılsa yerime bir öğretmen gelecek en başında gelirdi.

evet ya öyle. Biraz da özel muayenehane diye mi ne rapor olayı daha kolay. Bakalım Allah o günleri nasip etsin de gerisi mühim diil

kızlar hastaneden geldim serum takıldı kendime geldim gözüm açıldı biraz rahatladım iyiki gitmişimm..bebeğede baktıkk 2 cm olmuşşş :):) 8 hafta 3 günlük uyumlu gidiyo gelişimi dedi..:)

ben bu aralar ıyıce bosluga kapıldım duygu karmaşası yasıyorum afedersınız ot gıbı bakıyorum etrafıma sankıı cok bos bakıyorum bazen aglamak ıstıyorum ....

ben bu aralar ıyıce bosluga kapıldım duygu karmaşası yasıyorum afedersınız ot gıbı bakıyorum etrafıma sankıı cok bos bakıyorum bazen aglamak ıstıyorum ....

canım ruhsal değişimler normal sonuçta ilk kez böyle şeyler yaşıyoruz bi uğraş bulmamız lazım helede bizim gibi evde olanlar için yoksa bütün gün sıkıntıdan ağlamamak elde değil..bende aynı senin gibiyim ama mal gibi dolanıyorum ortada resmen

benım doktorum kocaelıde evım ıstanbulda doktorum yollamadı erken dogum gecmısım oldugu ıcın 12 hafta da bı muayenem var onu beklıyorum esım polıs memuru her hafta sonu gelıyodu gectıgımız haftasonu nobetcı olduıgu ıcın gelemedı okadar ozledım o kadar agladım kı aglamaktan karnıma agrılar gırdı . Hıc dayanamıyorum ondan uzak kalmaya yarın aksam gelıcek allahın ıznıyle ama bana o kadar uzak gelıyokı anlatamam canım cıktı aglamaktan bu ezıyete sadece bebegım ıcın katlanabılrım =(

X