2. ay aşılarını olduk, s.ocağını inletti kızım, şimdi gülücükler atıyor da rahatladık şükür.
bu ay sadece 800 gr almış, sadece anne sütü alıyor, herkes mama versene diyor
3.800 doğdu şimdi 5.800, ama öyle tombiş bi bebek değil diye çok üstüme geliyorlar
zeynep sakın dinleme! insanlar bilinçsizce hareket ettikleri yetmiyor gibi bi de bilinçsizce, hiç bir ilmi dayanağı olmayan bildikleri yanlışları çevresindekilere tembihliyo!!!
bir bebek haftada 125 grdan fazla alıyor ve günde 6-7 kez idrarını yapıyorsa anne sütü yeterli demektir
bu da normal şartlarda ayda en az 500 gr alması demek
sen bebeğine sütün yeterli olduğu için mutlu ve huzurlu ol canım gerisi FOS!
[
ben istanbul ataşehirde oturuyorum canım, ya fsm ye ya da darülacezeye gidicem herhalde usg için.
memeyle zıtlaşma benimkinde de var bu ara sinirleniyor, ağlıyor arada tepiniyor,
gaz sancısından ya da süt fazla geliyor olabilir :44:
fönü açınca sakinleşip alıyor bazen, bazen de o bile işe yaramıyor savaşıyoruz resmen
ay bende öyleyim canım ya, tatlılar çikolatalar hamurişleri gözümün önünde uçuşuyor
en ince noktamdan vurdun beni, var mıdır onu sevmeyen, olsa da yesem
sevgililer günü, evlilik yıldönümü, doğum günü gibi dertlerimiz yok bizim o yüzden pek bir rahatım valla
hah işte tam ben de öyle düşünüyorum, bana da bir huni hediye edebilir, modadan geri kalmak istemem
ben de soğanlıkta oturuyorum canım
gebelikte tiroid usg si için fsm ye gitmiştim
ama bebişin kalça usg si yakacıkta çocuk ve kadın doğum hastanesi var orda çektirdim
süt fazla gelince tepiniyo evet ama buaralar hiç almadan itiyo uzaklaştırıyo kendini
allah korusun bırakmasınlar da...
bi yandan iyi aslında özel günlerde almaktansa süpriz hediyeleşmek daha heycanlı
benimki ne almış bana; içine 33 pozunu çıkarıp dizdiği bebek albümü
dün akşam dayanamadı verdi tatlım ya
artık hediyeler de bebek üzerinden olcak galiba
bunu yaptım azıcık teselli edicem kendimi
karamel sen beni kışkırtıyosun
be nedir yaa çok güzel duruyo
ne tatlısı anlatıver hele
kolaysa yapalım
Dün 3lü karma aşımızı olduk
Sabah sünnetimizi olduk
Bi de kabız olduk gaz da çıkmıoo
Ya sabır selamet ya sabır selamet
3ü bir arada huysuzluj fıttırmaya az kaldıı
Bu ilacı kullanan biiiiiiiirrrr süüüüürüüüüü anne vaar burda ama ben Zinco kullanıyorım
Üzgünümm
hayırlı olsun canım sünnetiniz
dün biz de 3lü karma aşıyı olduk
anıl sen zincoyu devamlı veriyomusun?
ben gazı oldukça veriyodum son zamanlarda ama tekrar arttı vercem düzenli
günde 3 kez 4er damla doğrumudur?
Sağ kalcada gelişme geriliği var bi ay sonra tekrar USG. Ztn dr a gicik oldum böyle giderse ne olacak tedavisi varmi fln diye sordum sen bi sakin ol bak çok agliyo çok gazli diyosun senin yüzünden iste fln dedi Dr soymek istemedi ne olacagini. Tekrar TSH için kan verdik asi olduk delik deşik ettiler çocuğu kevgire döndü. Bide araba hastaneye giderken trafikte istop etti. Tam rezillik sinir bozukluğu hepsi bi arada. Eve geldim oturdum agladm daha kaldirmiyor bünye. Dr lara gore ben abartiyorum Çocuğumun aglamasini. Bgn sordum uyku düzenini nasil saglayim 5-30 dk uyuyo zaten kolik dedim ne yapabilirim? İnanirmisin bintane önerisi olmadi emzik için ne diyorsunuz dedim tavsiye etmiyorum dedi bende zorda kkalırsam vereyimmi dedim zorda kalacak ne var diyo. Bu kdr basit iste onun gözünde çocuk bakmak. Ben niye bakamiyorum? Vallahi kendi uykusuzlugumdan çok Çocuğumun saglikli uykusu yok bebeklik dönemi boyle Harala gurele geçti gitti hala bi resmimiz yok hep birlikte.
Ayyy ne çok yazmisim siliyim dedim gereksizleri ama o kdr vaktim yok Ahmed yasin uyandi. Yapmis olduğum kelime israfiyeti için özür dilerim anca laf kalabaligi:)
allah şifa versin tuba
inş düzgün bi dr.a rastlar hatta hiç dr.a gerek kalmadan allahın izniyle atlatırsınız bu zor dönemi inşallah
laf kalabalığı olurmu kız anlat tabi
ben burda biçok şey öğreniyorum valla
herkese tek tek teşekkür ederim
kızlar bugün ası olduk
rotavirus asısı ve iki ası daha verem asımızı 10 gün sonra yapacaklar
neyse kızım cok huzursuz normal mi
alerji için süt ürünleri yemeye basladım ondan mı asılardan mı bilemiyorum
sizde de huzursuzluk oldumu asılarda
ay ne zor ya koca aşı giriyor vucuduna
aşıdandır canım
bizde de ateş olmadı çok şükür ama bi huzursuzluk mızmızlık var
aşıdandır...
kizlar bebislerin ateslerini kac saat takip edicez gece uyumuycakmiyiz ?
valla ben emmeye uyandıkça ölçtümuyumadan sabah uyanır uyanmaz aralıklarla ölçüyorum hala
bişey vermeden gittim aşıya öyle demişti hemşire
37,5 u geçerse calpol dedi
Ben rota yi yaptirdim
Dr onerdi ayrica kendimde faydali oldugunu dusunuyorum
142 tl fiyati iki defa yapiliyor
Agizdan siringa ile iciriliyor igne seklinde degil yani
ikincisi ne zaman olcak canım
eczanede mi 142 yoksa özel hastanemi? toplam 285tl gibi bişey yani öyle mi...
bana da 4martta kontrol dedi takip yani
aşı yok dedi
rotavirüs değilde rotabişey var özel eczaneden alırsanız yaparız dedi
öneriyormusunuz dedim
siz bilirsiniz dedi yapılsa da olmayacak demek değil hafif atlatması için falan dedi
kararsızım hala
demek ki bi müddet daha süresi var düşüncem...
Canim cevabin icin tesekkur ederim. Peki kacinci aylarda yaptırmak gerekli.2.aysa bi gec kaldik.
geç kalmadık canım
benim bebiş 2 aralık doğumlu dün 3lü aşımız vardı
yaptırmak isterseniz 4 martta takip için geldiğinizde yaparız dedi
ayyyy kiZlar burda deprem oldyuu...kuvck bi sarsintiii cok korktum duvarlar citir citir etti..azcik..elim ayam titredi...smdi.
geçmiş olsun canım
ALLAH KORUSUN!
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar olsun.
Yogunum cok.. Pazar Mevlüt var ya
Bana dua edin yüzüme gözüme bulaştırmiyim
sen mi
gayet güzel üstesinden gelirsin canım
sonra bekliyoruz detayları