- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Çok bal aşkım bnm yaa oyyy oyyy
Maşallah sübhanallah
Naaapsaam nerelere gitsem başım alıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 944067
kızlar bu pozisyonda çok rahat gaz çıkarttırıyo evdeki abla o tutabiliyo böyle ben korkuyorum bi deneyin isterseniz tam ıkınma pozisyonu karnı sıkıştırıyo
Yaaa ondan mı kusuyor? Çok kusmaya başladı, bi de o kadar emmesine rağmen günde iki kere de mama istiyor sıpa. Kakası da yeşil. Emzik verince öğürüyor. Kabul ettiremedim bi türlü.
Kozlar bizim oglanin basinda konak var ya? Esim dun chicconun firca ve tarak takvimini almis bunları nasil yikamamiz gerekiyo? Yada yikamamiz gerekiyor mu?
Allah bir daha yasatmasin hastalık fln şifa versin tez vakitte inş. Hic aglamssin minnaklar!!! Ozlettin kendini gülüm. Bundan sonra daha iyi olursun ins
Demekki önemsemiyor :)) ya benim oğlan mendilini agzina sokamiyo daha? Elleriyle oynayip bakmiyoda sankl daha farkedemedi ellerini şuur suzca hareket ediyor galiba:))
Valla gece nobetteyken mahvediyor benimkide o can havliyle sikiyo bogazimi hep:) az önce kestim bende tirnaklarini
Kiz düşünüyorum düşünüyorum bulamiayirum. Bakmadigim yer kalmadi ( nereye koydum acaba? Hepsini aldim bi keseye topladim onu hatirliyirum nere koyduğum yok aklimda!!!!!!
ayy bu eylüşler aynı olmuş bebeğim yaaa ikiz gibiler önceki yazdıklarınıda okudumda valla çok benziyolar
tırnaklarını iyice törpüledim çizemez artık umarım:26:
elleri hep soğuk ama üşümediğine eminim ev sıcak üstünüde iyi giydiriyorum eşim tutturuyo hapşurdu üşüdü bu elleride soğuk cart curt deli ediyo beni
allahım maşallahhhh kucak dolusu olmuştatlı kızım buyudu artık teyzeleri
kızlar bebek arabası alıcaz da almış olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum :))
Guelbeyaz, Deniz, Gizem
bebişleriniz çok tatlı maşallah
Sukunet, Karamel
bu kadar beslenmeye kîlo da alamadı çocuk hastalıktan. Napsam acaba? Bana pek çare de bırakmıyor, durmuyor emmeden.
Kızlar siz bebişleri yatağa nasıl yatırıyorsunuz? Tamamen yan mı yoksa vücut düz kafa yanda mı?
cnm sağlıklı olsunda kiloyu dert etme iyeşince alır inşallah
benim kız zayıf doğduğundan hızlı kilo aldı zamanla oda yavaşlar eminim ama ben takmıyorum kilosunu hatta eşim fazla kilolu olacak diye korkuyor
biz kilolu bebekleri sevimli göremiyoruz etrafımızda obez bebek çok olunca korkutucu oluyor :26: sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil
ben tamamen yan yatırıyorum ama dümdüz yatmayı çok seviyor ne yapıp edip kendini düzeltiyor bende yan yatma yastığını sevmiyor ama sırtını beşiğe dayıyorum o zaman rahat ediyor sanki
genelde şu ev tipi basit ana kucakları varya onda oluyor çok seviyor rahat ediyor oto koltuğu şeklindekini hiç sevmiyor
uzun öğle uykusunu ve geceleri beşiğine koyuyorum
denizim araba güzele benziyor ama tek yönlü değil mi bu :26: ben çift yönlü hafif bişey istiyorum bu çift yönlü olsa hemen alırdım
Gören herkes çok minikmiş deyince sinirim bozuluyordu. Artık öyle düşünmüyorum. Hele de hastalıklar geçirince.
Benim minnoş sırt üstü yatıp kafasını çevirmeyi seviyor ama çok kustuğu için yan yatırmak istiyorum. Hoş, hiçbir yere yatıramıyoruz henüz. O kadar yatak araştırdım, yüzüstü göğsümüzde uyuyor sıpa. Ana kucağı, oto koltuğu... hiç birinde durmuyor.
Kızlar size bebek arabamızı tavsiye ederdim ama kullanmak nasip olmadığından iyi mi kötü mü bilemiyoruz:))
Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum.benim kuzumda 13.12.2013 uzun zaman sonra yuvamiza geldi.onu cok seviyorum.ama büyüklerin bilmisliklerinden cok sıkıldım. Ne olur benide araniza alin
kızlllaaar öyle mutluyum kii kzıım agulamaya başladdı resmeeenn konusuyor gibi sesler cıkrıyor aguuuu dediğini duyddduukk günden güne büyüyooorrr gülücüklerimiz bilinçli artıık babasını çok seviyor daha görür görmezz gülücükler atmy başlıyoor yüzüne konusunca gülüyooor allahıııım bugunleri de gördüüük kızzlaaarr aallah hepimizin bebeklerine sağlık verssiin