- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
çokkk seviyorum bunları yaa maşallahh nasıl tatlılar
hele benim damadım bitaneee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Kizlar sizibtakip ediyorum ama yazamiyorum cok.bu klavye isine cok guldum..benide ayar edio cok.yerinde olmus bu cumleYaslanır değil yaglanır yazacaktım otomatik klavye işte
Götünden uydurup uydurup yazio:)
Zynb de aynısını yazmış zati Anıl'ım
Saol teyzesi allah bebislerimizin hepsini nazarlardan saklasinoyy kuzumm maşallah sana yaa kocaman olmuşş
Yaaaa ben telden giriyorum diye mi göremiyorum offf Güle güle buyusun inş :)
Maşallah subhanallah barekallah gizemcim yeter koyma canim artık başka resim sadece biz görmüyoruz ki
Bide bebeklerimiz biraz büyüyünce bu halleri çok çirkin gelicek
Ay maşallah, bahtıda yüzü gibi güzel olsun inşallah...
Sükunet teşekkür ederim arkadasım.
Dün esim etol dört almış nöb. Eczaneden ama eczacı süte geçer ona göre demiş!!
Antibiyotik içmedim. Etol ü bi kez aldım yine duşa girdim kaynar su ile oraya masaj yaptım
Cok şkür allahıma bugün daha iyiyim.
Kızlar benim süt rengim bazen sarı bazen beyaz oluyo
Beyaz olan kalitesiz mi oluyooo neden renk değişiyor
Yediklerdendir ama beya süt kalitesiZse vermiim mi sizcee
Uzun zamandır giremediğim için siZe sorularım çok biriktii çooook:))
Merhaba kızlar. Artık hiç fırsat bulup giremiyorum foruma çünkü çok cadı bir kızım var. Doğru düzgün uyumuyor, ne gece ne gündüz. Uyursa tilki uykusu ve kucakta. Gece bile göğsümüzde uyuyor, asla yatağına yatmıyor. Uyanıkken de hep emmek istiyor.
Çok yorgunum o yüzden. Bir de idrar yolu enfeksîyonu yaşadık, antibiyotik kullandık, ishal olduk derken hastalıklar yüzünden doğru düzgün kilo alamadı yavrum. Yeni iyileşti. O iyileşti ben yamuldum. Böbrek taşı düşürdüm dün. Çok kötüydü. Nazara mı geldik nedir.
Evde de çok bunalıyorum. Eloş'la bir yere gitmek imkansız, arabada bile emiyor. Her yerde kucağımda emme pozisyonunda. Dün acillik olunca mecbur bıraktım babanesi ve dedesiyle. Beni görünce çaresizce ağladı.
Yaaa ondan mı kusuyor? Çok kusmaya başladı, bi de o kadar emmesine rağmen günde iki kere de mama istiyor sıpa. Kakası da yeşil. Emzik verince öğürüyor. Kabul ettiremedim bi türlü.
ayy bu eylüşler aynı olmuş bebeğim yaaa ikiz gibiler önceki yazdıklarınıda okudumda valla çok benziyolar
tırnaklarını iyice törpüledim çizemez artık umarım:26:
elleri hep soğuk ama üşümediğine eminim ev sıcak üstünüde iyi giydiriyorum eşim tutturuyo hapşurdu üşüdü bu elleride soğuk cart curt deli ediyo beni
tatlı kızım buyudu artık teyzeleri
Eki Görüntüle 944067
kızlar bu pozisyonda çok rahat gaz çıkarttırıyo evdeki abla o tutabiliyo böyle ben korkuyorum bi deneyin isterseniz tam ıkınma pozisyonu karnı sıkıştırıyo
tatlı kızım buyudu artık teyzeleri
Ayyyy ağzını yerim kocaman olmuş kuzucuk
Yaaaa banada dua edin topikce beni de kızım olsunn
Cevreme inat kocamın asla demesine inat..!