- 28 Temmuz 2012
- 4.612
- 222
Canim Deniz koyduk adini minnosumunmesaj kutun doluydu
ismini merak ettim atsana bana :)
Nasilsin iyimisin
Nefes almaya vaktim yok ama tabi uykusuzluk falan sikayet etmiyorum
Darisi basina tekrardan insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Deniz koyduk adini minnosumunmesaj kutun doluydu
ismini merak ettim atsana bana :)
kızlar kızım her bezini acısımda kaka yapmıs oluyor
anne sütü veriyorum sadece bir de kimyon 2-3 çay kasıgı
sizce bu kadar kaka normalmi
birde kaka yaparken sürekli ıkınıyor kakası sarı ve cıvık
Dokunma canim bir uzmana goster mutlakadoğum yapalı 34 gün oldu
şimdi bir arkadaşımla konuştum.. onun iki üç yerde varmış yeşile dönerse kötüymüş hiç bişey yapma dedi...gidiyomuş kendi kendinee
Canim sakin ol oncelikle sut o emdikce artar zaten ama burda da bi cogumuz mama takviyesi yapiyoruz ac birakcak degiliz sonucta benimde sutum az gunde 4 defa mama veriyorum mecburen.sen sut yapicak arttircak seyler ye caylar ic bol bol gelmesede emzir mama ver arkasindan sut olmasada emzir ins yeticek kadar artar.ben naptiysam o kadar artmadi var ama yetmiyo uzulme sen mama kotu bisey degil :)kızlar nolur yardım edin kızım 6 günlük önce memeyi almamıştı mama vermiştik şimdi 2 gündür memeyi almaya başladı ama bu kez de doymuyo.sütüm yetersiz geliyor.doğum yapanlar nolur yardım edin böyle bişey yaşadıysanız.bebeğime mama verdim dayanamayıp.doyunca nasıl da uyuyo.gazı da olmuyo mamayla.ama emince kıvranıyo yavrum üstelik süt o kadar az ki incecik geliyor ip gibi göğüslerim mahvoldu yaralardan ama umrumda değil sütüm gelsin de...sürekli ağlıyorum dayanamıyorum yavrumun haline.kendimi çok kötü hissediyorum.sütümü nasıl artırabiirim??? çare arıyorum
sezayen yerimin uç noktasında yarım mm ip duruyor acaba kendi kendine düşer mi ..
epilasyon yapsam ipi cekemkten korkuyorum yanlışlıkla
.. bu ne arkadaş ya
tırnak makasıyla taa ucundan kessem mi..:44::44::44:
kızlar nolur yardım edin kızım 6 günlük önce memeyi almamıştı mama vermiştik şimdi 2 gündür memeyi almaya başladı ama bu kez de doymuyo.sütüm yetersiz geliyor.doğum yapanlar nolur yardım edin böyle bişey yaşadıysanız.bebeğime mama verdim dayanamayıp.doyunca nasıl da uyuyo.gazı da olmuyo mamayla.ama emince kıvranıyo yavrum üstelik süt o kadar az ki incecik geliyor ip gibi göğüslerim mahvoldu yaralardan ama umrumda değil sütüm gelsin de...sürekli ağlıyorum dayanamıyorum yavrumun haline.kendimi çok kötü hissediyorum.sütümü nasıl artırabiirim??? çare arıyorum
kızlar nolur yardım edin kızım 6 günlük önce memeyi almamıştı mama vermiştik şimdi 2 gündür memeyi almaya başladı ama bu kez de doymuyo.sütüm yetersiz geliyor.doğum yapanlar nolur yardım edin böyle bişey yaşadıysanız.bebeğime mama verdim dayanamayıp.doyunca nasıl da uyuyo.gazı da olmuyo mamayla.ama emince kıvranıyo yavrum üstelik süt o kadar az ki incecik geliyor ip gibi göğüslerim mahvoldu yaralardan ama umrumda değil sütüm gelsin de...sürekli ağlıyorum dayanamıyorum yavrumun haline.kendimi çok kötü hissediyorum.sütümü nasıl artırabiirim??? çare arıyorum
Cnm yaa sana bi türkü yazamadım geçmil olsun mastit geçirmişsin nasıl oldın şimdi??
Ayy nurselll o kalkan beni hep kurtarıyor süper birley içine süt de doluyor
BaZen aras çok ağlarsa ordan alıyorrum sütü veriyorum hemen 50cc birikiyor nerdeyse
Tam kurtarıcı)
Canim Deniz koyduk adini minnosumun
Nasilsin iyimisin
Nefes almaya vaktim yok ama tabi uykusuzluk falan sikayet etmiyorum
Darisi basina tekrardan insallah
Göğüsüne sıcak havluyla kompleks yap.sıcak suya batır iyice masaj yap insin sütler.benim ilk bebeğim 2 yaşına kadar emdi bunu doyuramıyorum günde iki kere mama takviyesi yapıyorum.aç bırakma yetmiyor da olabilir sütün.
sağolun kızlar sıcak kompresi doktor kanallar tıkanıkolunca yani bebek mememi almayınca yapmamı önermişti.işe de yaradı.şimdi bebeğim emiyo hatta hiç bırakmıyor.ne uyku ne başka bişey kendini yırtıyo ağlamaktan.sorun sütümün az oluşu.kaka günde 1 kez.çiş dün gece hiç yapmamıştı.bütün gün emiyo dün hiç uyumadım 1 saat falan eder toplasan.çünkü emerek uyuyo.doymadığı için bırakmıyor.öyle emerken yutkunma sesi falan yok.emerken sinirleniyo çok az geliyor süt.yarı ağlıyo yarı emiyo.çok üzülüyorumöncelikle gözünaydın, sağlıkla, huzur içinde büyüt bebeğini
bebeğin emdikçe sütün artacak, kanallar açılıp daha yoğun gelmeye başlayacak merak etme,
ben doğum yaptıktan 2 gün sonra sütüm geldi, benim de bebeğim doymuyordu ve mama veriyordum
çocuk doktorunun bana söyledikleri şunlardı
bebeğin ağladıkça 20 dk bir tarafı 20 dk diğer tarafı emzir sonra 30ml mama ver içebildiği kadarını içsin,
mamayı verdikten 2 saat en fazla 3 saat sonra uyandır tekrar emzir sonra mama ver
onun dediği gibi yaptım, hala sütüm bebeğime yetmiyor günde bir kez geceden sağdığım sütümü bir kez de mama veriyorum
sağlık ocağından kilo alımı iyi mama vermesen de olur dediler ama o mamayı vermezsem oğlum kıyameti koparıyor
sütünü artırmak için, ayva veya kayısı kompostosu, bal, tahin-pekmez, kırmızı et, bol bol su, anne çayları tüketebilirsin
ama en güzel süt yapan şey dinlenmek güzel bir uyku, bebeğin uyudukça sen de uyumaya çalış
inşallah bebeğine yetecek kadar sütün olur hem sen üzülmezsin hem de bebeğin doya doya içer
sağol canım, daha iyiyim çok şükür, benim oğlan geceleri bir tarafı yarım içip uyuyor
yorgunluktan kalkıp sağamıyordum, şimdi zorla da olsa kalkıp sağıyorum kalan sütü
sağmazsam yine çatlayacak gibi oluyorum
bu kalkanları sürekli mi takıyorsunuz, içinde en fazla 40dk kullanın falan yazıyodu o yüzden sadece emzirirken diğer tarafa takıyorum ben
Kizlar saglik bakanligindan aradilar oğlumun alinan topuk kanundaki değerde TSH yuksek cikmis. Bir daha kan vermemiz gerektiğini ona gore tedavi edileceğini söylemişler esinle konuştular. TSH değeri yuksek cikinca noluyo nasil bi hastalık tedavisi nedir yardim edin nolurrrr(((
Kizlar saglik bakanligindan aradilar oğlumun alinan topuk kanundaki değerde TSH yuksek cikmis. Bir daha kan vermemiz gerektiğini ona gore tedavi edileceğini söylemişler esinle konuştular. TSH değeri yuksek cikinca noluyo nasil bi hastalık tedavisi nedir yardim edin nolurrrr(((
ay sorma az önce wc de resmen kan fıskırdıBi popomdaki çatlak eksikti ://
Of Cnm cok acıyor yaaa kaç saat once wc den çıktım aksam oldu hala sızlıyor
Birde kanadı ki sormayın..
inşallah canım sağol
çok güzelmiş adıda :) sen ayaklarını sıcak tutuyormusun gaz var demişsin bebişte kendine de dikkat et :) yavaş yavaş girer düzene uykusu merak etme