- 21 Mayıs 2009
- 464
- 16
günaydın kızlar nasılsınız ben fazla giremiyorum annem gideli 1 hafta olacak ben mahfoldum resmen bebeğim hiç uyumuyor artık dün dayanamadık tekrar doktora götürdük gaz sancısı dedi tekrardan ilacı değiştrdi.. 3 tüp kan aldılar yavrumdan :'( ve o salak kadın kan alırken yere damlata damlata aldı içim gitti bebeğim iyice huysuzlaştı ağladı tabi bende ağladım ah yavrum içi geçti eve gelnce artık ağla ağla uyuya kaldı yaa kızlar bu ağlamalar uykusuzluk nezmana kadar devam eder??
canım bende ilk bebeğimde acaba neden ağlıyor, hasta mı acaba diye endişelenip soluğu acilde alıyordum
her götürdüğümde de tüp tüp kan alıyor, parmak kadar bebeği idrar tahlili için saatlerce bekletiyorlardı
hastaneye gittiğin zaman tahliller kaçınılmaz,
gaz sancısı ve dolayısıyla ağlamalar 3-4 aylıkken azalıyor biraz sabredicez
ana kucağı ya da beşiğinizde titreşim özelliği varsa bir dene, benim 2 çocuğumda da gaz sancısına çok iyi geldi titreşim
bizimkinde titreşim özelliği yok bizde masaj aletini açıp beşiğe, bebeğin ayakucuna koyuyoruz anında susuyor, gazını da rahat çıkarıyor
Ay kızlar yazılan bazı seyleri okudum hem gülüyorum hem ağlıyorum.
Aralık anneleri olarak resmen perte cıktık!!
Bu satırları inanın popomdaki kan ve catlakla yazıyorum
Az once eşimle konuştuk kendine bakman lazım hayatım dedi
Bakamıyorum.... Deyip bi yandan anlatmaya bi yandan ağlamaya başladım.
Saclarım yağ içinde pijamalarla gunu bitiriyorum
Aral bile dün okuldan gelip annecim pijamanla duruyorsun dedi
Cok zoruma gitti. Kendime acıdım.
Kerem kucağımda içimde saatlerce tuttuğum çişle Aral a faaliyet yaptırıyorum
Kitap calışması yaptırıyorum
O da ilgi istiyor ondan asla kısamam kendimi
Bu da kucak ister oldu evi dolaşına susuyorrr her yeri inceliyor
Bu arada epidural yerime bişey oldu sabah 6 dan beri cok acı çekiyorum ://
Allah aşkına söyleyin siz uyumayınca dinlenemeyince sütünüz oluyor mu yinede ???
Bnm olmuyo sürekli mecburen mana veriyorum yoksa kıyamet kopuyor
Ah ahhh aralda ne güzeldi sütüm
geçmiş olsun canım,
benim gece uyuyunca iki tarafta doluyor, bebeğim doyuyor üstüne 150 ml civarı da sağıyorum
ama gündüz 2 çocuğun yorgunluğuyla akşama kadar bir damla sütüm kalmıyor, geceden sağdığımı veriyorum,
geç saatlerde tekrar emmek istiyor emziriyorum yetmezse ki genellikle yetmiyor, o zaman 50-60 ml civarı mama veriyorum