- 13 Ekim 2009
- 436
- 99
Herkese merhaba kızlar. Nasılsınız bakalım biraz geç oldu yazmak ama bende doğum yaptım oğlum Emirimi kucağıma aldım çok şükür. 26 aralık günü dr a gittik 41+2 olmuştuk artık doktorum suni sancı verecekti bir muayene edeyim dedi ve 5 cm açıklık var dedi hemen doğurursun dedi. Ama inşallah demek gerekiyormuş. Neyse doğumhaneye çıktık yatışım yapıldı nst de kontrolüm olunca lavman felan derken saat 2de sancım takıldı ufak dozdan başladı ama benim sancı henüz hissettirmedı kendini saat 3te suyumu patlattılar doğum hızlı olsun diye neyse sancı artık iyicene arttırılmaya başlandı. Sancı 100 vuruyor ama ben bağıramıyorum sürekli alttan muayeneye maruz kaldım saat 5.30 da doktorum açıklığım 8cm e ulaştığını söyledi hadi ıkın ıkın deyip duruyor ama benim ıkınmam yoktu sadece zorlanarak ıttirmeye çalışıyorum ve tıkandım hemen oksijen tupüne bağlandım en sonunda doktor eyvah ddi ne oldu dedim çocuk doğum kanalından yukarı kaçtı dedi hemen nst bağlandım ve bebeğimin kalp atışları 90a inmiş içeride bir telaşe hemen beni sezeryan için hazırladılar. Eşimden imzalar derken kendimi ameliyathane de buldum saat 18'30 civarı sonra bayılmışım uyandığımda odamdaydim ve oğlum sağlık sıhhatle yanımdaydi 18.40da çıkarmışlar yavrumu bende 19 da çıkmışım neyse onu görünce OĞLUM diye ağlamaya başladım ve yarım saat ağlamışim kolay değil büyük korkuyla girmiştim ameliyata. Ama çok şükür şimdi yanimda ve evdeyiz. 3.800 kg 52 cm dünyaya geldi Emirim ve 2.5 yıl özlemin ardından bende anne oldum çok şükür Rabbime