- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
İnşallah deniz...Anil bnm oglum mememi almasina ragmen biliyorsun ilk haftalar cok az sutum vardi hele ilk haftaa cok cok azdi. Annemler surekli acikti emzir araniyor emzir diyordu basimda..
Simdi bile annem hala arayip muhakkak konuyu mememe getiriyor
Denizz sutun cogaldimiiiiiii :/
Eskiler bizim gibi degil bacim..
Ben aralda cok guzel emzirmistim mesela..ama keremimde cok sorunlu oldu.
Bugun mesela cok azdi sutum. Yemezsem olmuyorrr
Bebekten bebege farkediyor yas faktorude önemli.
Sen sakin korkmaaa ne demek ikinci bebegimde de boyle olursa deluuuu
2. De oylee bi emziricen ki bak gorr Allah herseyin kararini iyi ayarlar
Kolay mi surekli sagip vermek nasil bir emek o yasayan bilir..
Memeyi daya bebege cok cok emsin oh ne kolay ama sagmakkk tam emek isi sagarken bile
Insanin sinirleri bozulur..
Mrk etme ikinci yavrun kokunu ceke cekee emicek hersey cok guzel olucak cnm arkadasim
gerçekten çok zor sağmak uğraşmak beklemek temizliği,ısıtmak,ısıtırken arasın bas bas ağlaması bağırması...
gerçekten çok çaba gerektiriyoo...sinirlerim nasıl bozuluyor hemde.demin uyandı .tam sağma zamanıydı.göğüslerim öyle doluki resmen akıyo süt...bizimkdie açlıktan bas bas bağırıyor.10 dk denedik barışla.artk çocuk ağlamaktan morardı yok arkadaş tutmuyo tutmuyo....Barış bile dedi bırak Anıl ne yapalım dedi ama gelde kv gelince anlat bunu.....
kıyamam....alışcaz gizemim inşallah...bizde de var aynısı.gündüz uyuyor 1 er saat 1 er saat aa gece yok.bak birazdan yıkıcam uyur.2 de uyanır sabah 8 e kadar zerre uyku yok...okuyorum ama yazamıyorum.
uyku sorunumuz var uyumuyo hiç hemde..
24 saatte 2 belki 3 saat.ben dayanamıyorum küçücük canıyla nasıl dayanıyo anlamıyorum
çok bitkinim çöktüm 2 günde (