- 2 Ağustos 2013
- 1.733
- 25
ya cnm bu çayı vermek ne işe yarıyo koliğe mi iyi geliyor?
benim dr hiç bahsetmedi ne su ne çay sadece anne sütü dedi?bu konuda beni bilgilendirir misiniz
hiç bilgim yok benim ya?
tabi ki yanlış bir şey lsa vermezsiniz de....günde kaç kere veriyorsunuz?ben 6 aydn sonra veriliyor diye biliyordum da...
ya beni ne güzel özetlemişsin nasıl güzel anlatmışsın var ya...
amin cnm amin.....herkes çok biliyo herkes.ben bu halden memnunum sanıyrlar.sanki böyle meme ucu cımıyo ağrımıyo...
resmen kan geliyor.çünkü gelmese de süt ben 15 dk sağıyorum.paramparça oldu uçlarım.
millete duymamak lazım ama olmuyor işte yapım gereği takıyorum sinirleniyorum..
halden anlayan insan çok zor senin gibi....sağ ol gerçekten moral olun bana...teşekkür ederim arkadaşım...
kıyamam yaa geçiş olsun....zeytinyağını denesen gerçekten.bir de mamayı biraz fazla suyla yapıyormuş kızlar bazıları öyle demişi kabızlığı önlemek için...
kader arkadaşım benim=)aynı zorlamaları baskıyı bende hissediyoum devamlı.sağmaya gittiğimde kötü bakışlar,biberonla verdiğimde kötü bakışlar....
ahhhhhhhhh aaahhhh.kendisinin de kızları var .bakalım onlarda aynısını yaşarsa aynı baskıyı onlara da uygulayabilecek mi....
sağol canım. denedim zeytınyagını işe yaradı yaptı kakasını bir rahatladıki gerine gerine bi hal oldu mamayıda az koydum sanırım mama kabının üstündekine göre yaparsak bu kabızlık hiç gezmez fazla su koymak en iyisi