bende dogurdum ama çok zor oldu şükür oğluma kavuşdum detayları yazarım hiç geçmişe bakamadım
gözünaydın Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömür nasip etsin
kızlar günaydın moralim çok bozuk dünden beri dün oğlum ağlarken ağlarken morardı kendinden geçti nefesi kesildi napıcamı bilemedim sonra aldım kucağıma poposunu falan sıktım normale döndü. akşamda annem üzerini giydirirken yine aynısı oldu ağlaraken kendinden geçiyor eşimde yanımdaydı çok korktuk ben tabi sinr krzii geçirdim bebeğime bişy oldu sandım ağla ağla mahfoldum resmen yaa neden böyle oluyor yavrum offff
canım önemli bişiy yoktur inşallah,
benim kızım da katılarak ağlar mosmor olur nefesi kesilirdi
hatta bir kez doktor muayenesi sırasında oldu doktor hemen kucağında ters çevirip sırtına vurdu kızım normale döndü ,
ondan sonra ben de hep aynı şeyi uyguladım,
demir eksikliğinden olabilir diye kan tahlili yaptılar bişiy çıkmadı, 9-10 aydan sonra bir daha olmadı.
Kızlar merhaba doğum yapalı 17 gün oldu ilk hafta iyiydim kontrole gittim hiçbir sorun yok akşamına bir titreme nir ateş lohusalık dedim geçer dedim sonra sırt kemiğine yel girmiş nefes aldırmadı doktora gittim kanında iltihap var dedi 4gündür iğne vuruluyorum durumundaki ağrı karnıma girdi dik yürüyemez hale geldim ayrıca spinal sezeryan oldum o günden beri de sol bacağımın yan tarafını hissetmiyorum
Geçmiş olsun, inşallah hemen sağlığına kavuşursun
ayyy deme deme.bana da kv aynısını dedi çok araştırdım kesilen de var kesilmeyen de..ama şunu biiyorum ki kesilmese de artık ayn miktarda süt çıktığı için ve oğlumun yemesi arttığı için sütüm yetmiyor yetmeyecek de..
kesinlikle tutmuyor denemediğim yol yöntem kalmadı.her emzirme de sinir harbi..sonra hop gene biberon...takmamam lazım bu konuyu...4 ay bile versem kar....off offf=(
demek ki kişiden kişiye değişiyor canım, inşallah sen sütü kesilmeyenlerden olursun,
sen elinden geleni yapmışsın yapmaya devam ediyorsun, emme işi sadece annenin çabasıyla isteğiyle olmuyor malesef
bebek istemiyorsa almıyorsa ne yaparsan yap olmuyor ben kızımda bunu anladım
oğlumda tam tersi, ilk iki gün sütüm olmadığı için mama vermek istedik boş göğsümü emdi yine de mamayı almadı
iki gün aç yattı, almadı mamayı,
şimdi de sütüm yetmediği zaman veriyorum ama almak istemiyor bir iki çekiyor kızıyor, ağlıyor, biberonu çekiştiriyor, biraz içip bırakıyor, kısacası emme işi anneden çok bebeğin seçimi.