2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?


  • Ankete Katılan
    469

oyy çok iyi dayanmışsın kuzucum ama ben psikiyatriye gidip heyet raporu aldım panik ve anksiyete bozukluğu sebebiyle normal yapamaz sezeryan olması uygundur diye...gene de bekletirler mi ben o sancıyı tatmak istemiyorum :26:
 
Tüm Doğum yapan güzel Aralık annelerine geçmiş olsun darısı başımıza inşallah kuzucuklarıNızın çok güzelömrü olsun inşallah
 
poffcum bak nasil da geliyor bebekler biz sona kalicaz ah cok heyecanlandim

ay sorma yaa topic boşaldı sanki herkes doğurdu daha ilk haftadan, herkes doğurcak biz sona kalıcaz gibi geliyo artık bana Allah hayırlısını versin doğumun da, benim sezeryan olcak gibi duruyor yarın kontrolüm var kesinleşecek iyice bizimki çok hareketli hala rahatı iyi çıkıcak gibi durmuyor:) ben de sezeryana allıştırdım kendimi normal korkutuyor gözümü artık, sezeryanda da spinalmi genel anestezimi ona karar veremiyorum hala :18:
sende durumlar nasıl?
 

canım gebelik diyeti teşhisi bana da kondu ve bu zamana kadar hep diyetle geçiyor hamileliğim. doktorum 36. haftaya kadar dikkat et. erken doğum olmasın, ondan sonra zaten bebeğin ciğerleri gelişmiş olur doğsa da ciğer ile ilgili bir problemi olmaz demişti. hiç iğneden bahsetmedi.
ancak kuzenim 34. haftada sancısı olduğu için hasteneye yattı ve ona o zaman iğne yapılmıştı bebek doğarsa diye. nitekim 35. haftada doğdugunda sağlıkla kuvoze bile girmeden bebeğini kucagına aldı. onun gebelik şekeri falan da yoktu.

iğnenin şekerle alakalı değil erken doğumla alakalı oldugunu düşünüyorum. inşallah ihtiyacın kalmaz senin de
 
Hepinize ayrı ayrı teşekür ederim
Allah razı olsun darısı başınızaoğlum emiyor şuan
Çok küçük aynı anası.yüzü ve saçı aynı babası
 

benim de cumartesi kontrolum fitik nedeniyle buyuk ihtimal normal olmicak ama tarih verir mi bilmiyorum. bir de ortopedist gorsun seni dedi son kontrolde bakalim. sezeryan hic istemiyorum ama belimden de korkuyorum tutulur kalirsam iyice ilerler ameliyatlik olursam cocuga bakacak kimsem de yok cok rezil olurum.

ben daha once uc kez genel anestezi aldim hep aglayarak uyandim ve uzun sure kendime gelemedim. dogum icin epidural daha iyi geliyor en azindan zihnim acik olur o gecis evresi bebek varken kotu bence. ilk anlari hatirlamayacaksin bile. eger baska bir mani yoksa genel anestezi sen de dusunme.
 

tamamen benim duygularımı paylaşmışsın cnm :) benim de yrn kontrolum var. bebek 2 hafta önde gidiyor doktor sezaryen olabilir iri oldugu için diyor. ben de sezaryene alıştırdım önceden normal isterken. yalnız genel anestezinin olumsuz yanlarını daha fazla saydı doktorum. o yuzden sanırım spinal olacak. annenin doğum sürecinde kendinde olması bebeği ile hemen ilgilenebilmesini, vücut fonksiyonlarını tamamen kaybetmemesinin daha iyi oldugundan bahsetti. ben de spinal için ikna oldum gibi. seninle paylaşmak istedim :)
 
Ali de doğmuşşşş
Sadece iyi olduklarını biliyorum.Bu bile yeter..darısı diğerlerinin hepimizin başına inşallah kızlar...

amin canım, inşallah iyidir ikisi de


ay ne güzel sezeryanı garantilemişsin, raporun varsa bekletmeyebilirler 40 haftayı ama işte doktorların ne yapacağı belli olmuyor
4 yıl önce bilseydim öyle bişiy yapılabildiğini ben de alırdım o rapordan kesin, dayanmazdım o kadar zaman
benden 1 ay geride olanlar bile benden önce doğurmuşlardı
 

ay sonunda benm gibi birini buldum çok sağol cnm benmki de en başından beri iri bebek, 4 ün altında doğmaz gibi duruyor dedi yarın görücez bakalım kaç olmuş, spinal istiyordum sordum nasıl yapıldığını v.s anlattı ama sorasında dayanılmaz baş ağrısı yapabiliyor, ne bebek gözün görüyor ne bişi herkese olacak diye bişi yok ama olan hastalar var göze alıyorsan sorun olmaz dedi. kafam karıştı o doğum anını ben de çok görmek istiyorum ama o baş ağrısı bazılarında bi hafta geçmeyebiliyormuş, yok bel ağrısı v.s bi kaç şey okudum forumlarda kafam çok karıştı:44:
 
arkadaşlara baktıkça çok duygulanıyorum. ne gzl bebişler dunyaya getirmişler. maşallah! bizim de doğumumuza az kaldı iyice heyecanlıyım. bir an önce oğluşumu kucagıma almak istiyorum ama bir yandan da bir sure daha kalmalı karnımda dikkat etmeliyim kendime diyorum. karnım aşağıdaydı hep o yuzden düştü mü onu da anlayamıyorum (hani karın aşagı inince bebeğin gelme vakti yaklaşmış demekmiş ya) ağrım olmuyor sadece çok ayakta kaldığım zaman kramp girer gibi oluyor. yalnız ağrısız bir sertlik hissi gun içinde sıkca oluyor. iyice sabırsızım. oturup beklemekle gerçekten zaman geçmiyor. sürekli kitap bitirir oldum :)
 
slm kızlar
hastanenin yorgunluğunu anca attım üstümden
aysun deniz veee gizemm ben dünden bugün çok güzel şeyler okuyacağımı yazmıştım ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu
artık topiğin demirbaşları meleklerinin sıkıntılarını konuşmaya başlıcaklar mis kokularını koklamaktan fırsat bulabilirlerse tabi
inşallah hepiniz biran önce ayaklanır ve aramıza dönersiniz
gizemim sezeryan olmuşsun çok merak ediyorum seni iyi olunca ses ver olur mu :26:
bu arada bizimde sezeryan günümüz 18 aralık olarak belirlendi ama doktorum 2 günde bi nst istedi bizim kız dayanabilirse 2 hafta sonra bende inşallah kucaklıcam kızımı
 
Kac cikiyor canim sancin


Vay be
Cemredenizim de kurtuldu
Gozleri aydin
90 cikti canim hemde birsuru ama ben karin agrisi olarak hissediyorum. bebek zaten yan duruyo ben bosa cabaliyorum 2 gun once yat aliyim dedi olmaz dedim yarin bidaha gitcem buyuk ihtimal alir :/
 

sezeryan olan yakınlarım var onlarla konuştuğumda çabuk toparlandıklarını söylediler hatta kendi doktorumda sezeryanla doğurmuş çocuklarını 3. gün iş başı yaptım dedi, sezeryan istemiyorum diyor ya herkes neden bu kadar istenmiyor çokmu kötü bişi diye de düşünüyorum tecrübesiz biri olarak.. daha önce bi kere ameliyat oldum ben de nerkozdan kolay çıkıyorum sorun olmuyor ama dediğim gibi tek derdim o ilk anları kaçırmamak, üstüne biraz fiyat farkı da istiyorlar sanırım çoksa oda sorun olur bu ara sıkıştık baya:44: çok karmaşığım, spinal de anestezi uzmanı çok önemliymiş kötü bi doktora denk gelirse diye de korkuyorum yan etkileri oluyomuş, o yüzden yaşayanların tecrübelerini takip etmeye çalışıyorum sürekli... epidural de normal doğum da sadece sancıyı hissetmeni azaltıyormuş acı duyuyormuşsun diye söylendi bana ve ara ara ilaç veriliyormuş tek doz değilmiş, spinal de ztn sezeryanda uygulanıyormuş tek dozla belden verip belden aşağı uyuşuyosun ve 6 saat kadar aşağısını hissetmiyorsun sora yavaş yavaş uyuşma geçiyormuş bakalım Allah hayırlı kararlar verdirsin karmaşığım çok
 

Öncelikle bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimmm:)
Benim gastrit teşhisi konmuştu hamilelik öncesinde ara ara hortluyor bende... Çok yağlı kızartma tipi şeyler yemedim bu ara zira gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum... Ancak gaz yapabilecek şeyler yedim... Ondan diye düşünüyorum... Haa ilk defa yemedim şimdi niye böyle oldubilmiyorum.. Son zamanlara giriyorum stres belki atak yaptırdı:s
Ama söylediğiniz aklımda doğum sınrası olmadı ben de ultrasonla safra keseme baktırayım o da olabilr....


Ben de az kaldı medipole gidyodum midemden sebep doktorumla görüşüp ilaç almaya karar verdiğim için şimdilik evdeyim... Ama bu gece bakarsın dayanamayıp gitmişim gizemin odasına da bir uğrarım artık:)

Selamlar bizden de:)

Bu arada hayırlı uğurlu olsun denize de Allah kurtadı valla... Aliye de sağlıklı mutlu güzel bir ömür diliyorum:)

Hepinize ayrı ayrı teşekür ederim
Allah razı olsun darısı başınızaoğlum emiyor şuan
Çok küçük aynı anası.yüzü ve saçı aynı babası

Ne güzel iadaletli bir paylaşım olmuş anne baba arasında
 

her hafta gidiyorum doktora gecen salı 3.200 du kilosu. seninkinin nsl? bir de doğum zamanıyla ilgili hiç ipucu verdi mi?
ameliyatı düşünürsek her turlu şey olabilir aslında. o yuzden çok kafa yormamak lazm :) baş ağrısı yaptığını ben de okumuştum bi yerlerde. normalde çok sık baş ağrım olmadığı için o zaman da olamasını temenni edicem. bebişimi doğdugu an ilk ben görmek onu koynuma almak istiyorum. bir de tamamen bayılmak istemiyorum o an. tabi doktor ne der doğuma aldığında onu da dikkate almak lazım. hayırlısı olsun ama beklemek sıkıcı :/
 

sen yarin tekrar konus bakalim ben de cumartesi konusucam sonrasinda benim doktor ne diyor onu da yazarim sana. ben sadece epidural sezeryanla spinal arasindaki farki bilmiyorum yani hangisi daha avantajli.
kafan rahat olsun biz ne sikintilardan sonra bebek haberini aldik herseyin en guzeli olucak insallah
 
kızlar cuma günü akşam 5 te epidural sezeryanla oğlum Ömer doğdu. 50 cm,3.600 kg :))
Oo Allah analı babalı büyütsün inş canım geçmiş olsun inş.
açlık neyse de doğum süresince su bile vermiyorlar
canım bol bol dinlen çok yakında ihtiyacın olacak
Yani açılmalar başladıktan sonra hastanede yatış yapıyolar ya o sırada hiç bişi yedirmiyorlar mı? Ay deniz o kdr saat aç mı kaldı ayyyy gücüm kuvvetim olmazki benim açken gözümü bile kırpamamki offff Allah herkesin yardımcısı olsun. Çantamda eksikler vardı onları koyayım bu adet sancısı uyudum uyandım geçmedi.

Ali de doğmuşşşş
Sadece iyi olduklarını biliyorum.Bu bile yeter..darısı diğerlerinin hepimizin başına inşallah kızlar...

Ayyy Anıl bizden gizem e çok slmlar iyi dileklerimizi ilet lütfen... Valla bgn sen olmasan çatlardık meraktan :)) Allah Ali beyi de analı babalı büyütsün o kadar saat aç mı kalmış deniz? Spiral ile suni sancı ile verdiler değil mi? Geçmiş olsun çabucak toparlansınlar inş :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…