2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba arkadaslar ben 6+0 hamileyim, cumartesi gunu doktora gidecegim çok heyecanlıyım

senin bulantıların ne zaman başladı cnm?

Canım benim tam anlamıyla bulantım var sayılmaz. Epeydir sadece acıkınca ki bazen acayip kazınıyo işte o an bulanıyo midem hemen bişeyler atıştırıyorum. Sanırım yemesem çıkarırım. 2-3 haftadır öyle. Ama dediğim gibi diğer arkadaşlar gibi değilim yediğim zaman sıkıntı yok bazı yiyecekler dışında bulantım yok.

canım benım durumumda senınkıyle aynı.
bende gıttıgımde sadece kese gözüktü.benım kese boyu senınkındende küçüktü.
banada 2 hafta sonra gel dedı doktorum .aslında hamıle kalınca biraz bekleyıp doktora gitmek gerekıyor,herkesın yumurtlama tarihi bebegin olusum tarihi aynı olacak degıl ya.

benimde kabızlık sorunum var dr ıkınma dedi ilaç yazmıştı ama 1 kez kullanabildim

şimdi ne durumdasın peki ya zararlı mıymış yani ıkınmak benim uzun yıllar yaşadığım bi sorun kabızlık ve gebelikle beraber daha da arttı en iyisi bu sorunu ilaçsız halletmeye çalışmak canım Allah şifa versin herkese çok zor ya

5+6 günlük gittiğimde keseyi gördüm bide yolk kesesini.Yolk kesesi bebeğin olduğuna işaretmiş ama bebeği henüz göremedim.Cuma doktora gideceğim 6+5 olacak.inşallah bu kez görebilirim.

merhaba ben de ilk kez doktora gittiğimde 15 nisan dı 6+1 günlük hamişdim sata göre ama ultrasona göre 5+1 imiş....bende sadece keseyi ve yolk kesesini gördüm doktor banada yolk kesesi embriyonun olduğunu gösterir demişti...kese büyüklüğüm 10.9 mm yazıyordu ultrason kağıdında....

canım benim demir ilacından aoluyodu dr başka bi tane yazdı bunda o kadar olmuyor valla bende 1 kere ilaç aldım ama zorlarsa gene alıcam

zararlı demekki kasları kullanıyon sonuçta elinden geldiğince ıkkınma

kızlar lütfen bana cevap verir misiniz eşimle birlikte olmam sakıncalı mı sizce..

Canım bunu doktoruna sorsan daha iyi olur.Çünkü herkesin hamilelik süreci farklıdır. Risksiz gebeliklerde bi sakınca yok. Ama herhangi bir riskin varsa doktor ne der ona göre.

Canım bana 6+4 günlük sün dedi keseyi ve kalp atışını duydu herkesinki farklı oluyor demekki

5+6 günlük gittiğimde keseyi gördüm bide yolk kesesini.Yolk kesesi bebeğin olduğuna işaretmiş ama bebeği henüz göremedim.Cuma doktora gideceğim 6+5 olacak.inşallah bu kez görebilirim.

Kızlar çok sağolun. Peki ultrasyon fotografında yolk kesesi görünüyormuydu ?

benim ultrason kağıdında 1 cm yazıyo kese boyu için iyimi yaniii:44:iyidir heralde 1 mayıs gelse bi görsem şu bebeği

Kızlar bişey sormak istiyorum bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kahverengi lekeler var doktor düşük tehlikesi olabilir diyor başına gelen varmı acaba lekeleri uzun süren

kızlar bthcg 58188 bugün yaptırdım.p.tesi 49267 di az artmış yarın doktora göstercem bakalım ne dicek.sizcede az degilmi?

kızlar bthcg 58188 bugün yaptırdım.p.tesi 49267 di az artmış yarın doktora göstercem bakalım ne dicek.sizcede az degilmi?

az değil canım beta hcg en başlarda yani ilk 7 hafta 2 katına çıkarak artar sonra hız yavaşlar ve 9 ay boyunca çok çok yavaş artar.bu değerden sonra ancak böyleartış göstericektir yani :)

kızlar bende kayseridenim bana da doktor önerin gaçan hafta aytül hanıma gittim hiç sevmedim ilgilenmedi
aytül hn hangi hastahanede canım.
canım allah yardımcın olsun.inşallah herşeyyoluna girer.
saol canım hüma cahit beye gidiyorumm sen?

bende hüma da çiğdem hanım.

az değil canım beta hcg en başlarda yani ilk 7 hafta 2 katına çıkarak artar sonra hız yavaşlar ve 9 ay boyunca çok çok yavaş artar.bu değerden sonra ancak böyleartış göstericektir yani :)

inş.canım yazdıkların doğru çıkar.6 haftalık görünüyor şuan.bakalım yarın doktor ne dicek

Canım belirli bir dönemden sonra artış değişiyor bildiğim kadarıyla ama hangi dönemde ve nasıl değişiyor bilmiyorum açıkçası. İnşallah olumsuz birşey yoktur ve bebeğin seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…