senin bulantıların ne zaman başladı cnm?
canım benım durumumda senınkıyle aynı.kızlar merhaba.
Sabah doktora gittim. Kese göründü. 6+2 günlük hamişim. Fakat kesenin içinde bişi yok.
3 haftasonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Kese boyutu 15.4 mm
Sizin bu haftalardaki kese boyutunuz kaçtı kızlar ?
benimde kabızlık sorunum var dr ıkınma dedi ilaç yazmıştı ama 1 kez kullanabildim
kızlar merhaba.
Sabah doktora gittim. Kese göründü. 6+2 günlük hamişim. Fakat kesenin içinde bişi yok.
3 haftasonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Kese boyutu 15.4 mm
Sizin bu haftalardaki kese boyutunuz kaçtı kızlar ?
5+6 günlük gittiğimde keseyi gördüm bide yolk kesesini.Yolk kesesi bebeğin olduğuna işaretmiş ama bebeği henüz göremedim.Cuma doktora gideceğim 6+5 olacak.inşallah bu kez görebilirim.
şimdi ne durumdasın peki ya zararlı mıymış yani ıkınmakbenim uzun yıllar yaşadığım bi sorun kabızlık ve gebelikle beraber daha da arttı en iyisi bu sorunu ilaçsız halletmeye çalışmak canım Allah şifa versin herkese çok zor ya
kızlar lütfen bana cevap verir misiniz eşimle birlikte olmam sakıncalı mı sizce..
kızlar lütfen bana cevap verir misiniz eşimle birlikte olmam sakıncalı mı sizce..
bana dr çok ileri gitmedikçe olabilir demişti ama ne ben ne eşim korkudan bişi yapmıyoruz
Canım bana 6+4 günlük sün dedi keseyi ve kalp atışını duydu herkesinki farklı oluyor demekki
5+6 günlük gittiğimde keseyi gördüm bide yolk kesesini.Yolk kesesi bebeğin olduğuna işaretmiş ama bebeği henüz göremedim.Cuma doktora gideceğim 6+5 olacak.inşallah bu kez görebilirim.
canım benım durumumda senınkıyle aynı.
bende gıttıgımde sadece kese gözüktü.benım kese boyu senınkındende küçüktü.
banada 2 hafta sonra gel dedı doktorum .aslında hamıle kalınca biraz bekleyıp doktora gitmek gerekıyor,herkesın yumurtlama tarihi bebegin olusum tarihi aynı olacak degıl ya.
merhaba ben de ilk kez doktora gittiğimde 15 nisan dı 6+1 günlük hamişdim sata göre ama ultrasona göre 5+1 imiş....bende sadece keseyi ve yolk kesesini gördüm doktor banada yolk kesesi embriyonun olduğunu gösterir demişti...kese büyüklüğüm 10.9 mm yazıyordu ultrason kağıdında....
merhabalar :) kızlar sizde açkende tokkende aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı oluyo mu?
kızlar bthcg 58188 bugün yaptırdım.p.tesi 49267 di az artmış yarın doktora göstercem bakalım ne dicek.sizcede az degilmi?
aytül hn hangi hastahanede canım.kızlar bende kayseridenim bana da doktor önerin gaçan hafta aytül hanıma gittim hiç sevmedim ilgilenmedi
canım allah yardımcın olsun.inşallah herşeyyoluna girer.ben dünden beri hastanelerdeyim bebegimin kalp atışını göremediler ölmüş dediler.mahvoldum üç hastane gezdim.sonra ege ünv. ne gittim ayrıntılı baktılar karar veremediler yarın tekrar gitcem karar verilcek.sata göre 8 haftalık ama doktorlar 6 haftalık diyo daha bük olmalıymış.bthcg 52970 çıktı bilmiyom yarın başıma ne gelcek çok kötüyümmm
saol canım hüma cahit beye gidiyorumm sen?
az değil canım beta hcg en başlarda yani ilk 7 hafta 2 katına çıkarak artar sonra hız yavaşlar ve 9 ay boyunca çok çok yavaş artar.bu değerden sonra ancak böyleartış göstericektir yani :)
kızlar bthcg 58188 bugün yaptırdım.p.tesi 49267 di az artmış yarın doktora göstercem bakalım ne dicek.sizcede az degilmi?