- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
inş.canım yazdıkların doğru çıkar.6 haftalık görünüyor şuan.bakalım yarın doktor ne dicek
pozitif düşün canım lütfen herşey yolunda gidicek inan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş.canım yazdıkların doğru çıkar.6 haftalık görünüyor şuan.bakalım yarın doktor ne dicek
iyi akşamlar kızlaaar nasılsınızzz :):)
ben hala aynıyım bulantım yok bişeyim yok geziyorum sürekli evde durunca içim daralıyo.bulantı olmayınca tedirginim inş iyidir hepimizin bebişleriii
ay kızlar benm 18 nisan 773 çıkmıtı hcg,20 nisan 1985 çıktı..
bida dr gidemedim cuma gidicem inşllhhh...herşey yolundaysa gzkr deme kese
merhaba :)
Sat tarihimiz aynı inşallah aynı tarihlerde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza bulantılarım yok demişsin benimde yok acaba hiç olmayacak mı? Umarım olmaz çok korkuyorum olucak diye. Bu arada ben hala gitmedim doktora 1 mayısta randevum. Sen gittin mi gördün mü bebişini?
gözükür canım 1500 üzeri gözüküyo zaten senin cumaya bunun 2-2.5 katı olur :)
ay inşlhh...çok heycnlı bi okdrda korku vr
leylaaaaaa..ahh cnm inbsan bi söler deme bede seni fellik fellik arıyom kuzum..canımmmmmmmm çook ama çok tebrik ederim çok mutlu oldum daha önce ranana söylemişti ama tam bilemedi galiba test yaptırdığın zamanlarda..
şimdi gördüm çok sevindim sende bende inşallah aralık annesi olucaz....
ayy evet biz bizzz burdayızz..diğer arkdşlrda ocakk annesi olur inşşllhhcnm seyda suayda burda senı bılmıyodum ay ne sevındım beklenen bebeklerıız aralıkta bızımle he
bebıse ne takıcam guzel soru haha
sımdılık
bencede çok heyecanlı hep bi bekleyiş var :)
korkma canım görürsün keseyi 10 gün sonrasında falanda kalp için çağırıyolar genelde :)
Kızlar bişey sormak istiyorum bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kahverengi lekeler var doktor düşük tehlikesi olabilir diyor başına gelen varmı acaba lekeleri uzun süren
Merhaba arkadaslar ben 6+0 hamileyim, cumartesi gunu doktora gidecegim çok heyecanlıyım
canım ben de istanbulda öğretmenim ve her gün tam 1 saat gidiş 1 saat de dönüşte ayakta kalıyorum otobüste ve tıklım tıklım otobüsler. oturuyorsan sorun olmaz bence, ama benim bebeğime bir şey olursa otobüslerin yüzünden olur. hatta bu yüzden bana kesen aşağıda olur diyenler var ama bakalım ne olacak
şimdi ne durumdasın peki ya zararlı mıymış yani ıkınmak benim uzun yıllar yaşadığım bi sorun kabızlık ve gebelikle beraber daha da arttı en iyisi bu sorunu ilaçsız halletmeye çalışmak canım Allah şifa versin herkese çok zor ya
slm kızlar bende aralık annesiyim galiba dr gitmedim daha :18:
Günaydın güzel anne adaylarııı
Canım ben hergün 2 saat yol gidiyorum. Hemde virajlı, çukurlarla dolu tangır tungur. Allahtan olmayacaksa bişey olmaz bence. Olacaksa tüm gün yatsanda olur. İyi düşünelim iyi olsun.