2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Merhaba canim. Doktorun sanirim karindan bakti. Karindan gorunmeyebliyor canim. 6+1de ben dede gorunmedi. Sonra vajinal bakti kese de bebekte kalo atisida duyuldu..endise etmene gerek yok canim. Mutlaka duyarsin.

Bir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.

Bir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.

canım inşallah herşey yolundadır ve kalp atışlarını görürsün bebeğinin. çok zor bir dönemdesin biliyorum. allah yardımcın olsun. inşallah hayırlı haberlerle dönersin..

Oh afiyet bal seker olsun canim. Folic asit elevitin icinde varmis o yuzden kesti.

Canim cok fikkatli ol bende oglumu surekli kucakliyorum. Bulantim yok cok sukur ama dusuk tehllikem basladi ve progestan verdi doktorum vajinal kulkaniyorum. Seni gorunce yamak istedim.

Hepinize kocaman merhaba :))))

Bugun kalp atışlarını duydum o kadar mutlu oldum ki sanki hamile olduğumu yeni anlamış gibiyim.. Allah hepimize yardımcı olsun :)

Amin insakah canum. Tebrik ediyorum seni ve bebisini.

Tesekkur ederim cnm icimi ferah tutmaya cakisiyorum. Masallah aradaki farki kapaymis bebisin annesi. Tebrik ediyorum sizi.

canım kötü şeyler düşünme lütfen pozitif ol ... inşallah bebegin seninleeeeee

iyilik canım sen nasılsın. çok uyukluyorum bu aralar :))

Bende de bir uysukluk var ama ise geldim mecburen. Aksamm olsada yatsak. :)))

Canim ben inaniyorum hayirli haberlerle gelecegine...

Kizlar hepinizi tek tek takip eddiyorum aklimdasinuz herzaman. Yazammadigim arkadaslar lutfen kusura bakmayin. Aralik anneleri hep birlikte el ele verip 8 ay sonra bebislerimizi kucagimiza alicaz Allahin izniyle. :))

allaha emaet arkadaşlar inş. kötü seyler dulunmeyin bende otobus kullaıyorum akşamları dönüşte söyle birsey varkı allah ömür verdiyse ne yaparsak yapalım bişe olmaz ama ömrü varsa adım atsak bişe olur tedbirimizi alalım taktiri allaha bırakalım iş. hiçbişeycik olmaz

Hepiize çok teşekkür ediyorum kızlar.dün göremedim kalbini malesef bugün sonuç göstermeye gitcem doktor karar vercek ne yapılcagına.3 yıl beklemiştim bu bebegi çok mutlu olmuştum.şu saatler geçsede gitsem doktora boguluyorum bu evde ya.birde kızlar stresten geldi benim başıma biiyorum

günaydın kızlar, geçen hafta sağlık ocağında verdiğim kan sonuçları hala çıkmamış bugün tekrar verdim, yarın kesin çıkar dediler, çıkmazsa sabim'e şikayet edeceğim. bende hala hiçbir belirti yok o yüzden mutluyum:) haftaya salı ya da çarşamba kalp atışı için gideceğim

allah yardımcın olsun inş. hersey yolunda gidicek senin için dua edicem

Bugün hepimiz için bol moralli, güzel haberlerle dolu, mutluluğumuzun dolup dolup taştığı bir gün olsunnn ...

Canim ALLAH acil sifalar versin insallah. Sakin ihmal etme. Hemen doktoruna gorun. Gerekli tedavi uygulansin canim. Dikkatli ol. Gecmis olsun

Çok teşekkür ederim canım göründüm bol bol dinlen diyor tedavisi bu diyor kalp atışı ve kesesi göründü çok şükür gerisi Allaha kaldı yüce Rabbim ona ömür verdiyse hiç birşey olmaz inşallah

Son düzenleme:

bu şekilde düşünerek kendine ve bebeğine zarar veriyorsun.. iyi düşünmeyi dene.. konuşmayı dene onunla..

bende aynı olayı yaşamış biri olarak söylüyorum sana olacaksa bu ne yaparsan yap oluyor..

rahatla ve doktoruna tekrar tekrar kontrol etmesini söyle..

kızlar günaydın nasılnızın 4 mayısı iple cekiyorum tam 8 hafta bıtıyor 9 haftaya giriyoruz inşallah allahın ıznıyle daha ne bebişi ne kalp atışını duyduk doktorum yurt dışında mecbur onun gelmesını beklıyeceğim

kızlar bthcg 58188 bugün yaptırdım.p.tesi 49267 di az artmış yarın doktora göstercem bakalım ne dicek.sizcede az degilmi?

canım benım değerin gayet ıyı eğer zaten bebek yaşamadıysa bu değer düşerdi sen içini ferah tut bak suay dedi dersin hiç birsey olmayacak sen gitmeden 2 rekat namaz kıl dua et bak bu müjdeyı bugün senden alacığım ınan

ay kızlar benm 18 nisan 773 çıkmıtı hcg,20 nisan 1985 çıktı..
bida dr gidemedim cuma gidicem inşllhhh...herşey yolundaysa gzkr deme kese

şeydacım meleğim ayyy cok mutluyum kadarde ikimizde aynı topikte olduk yaşasın

senın ıcın bol bol dua edeceğim allahım senı ve bebeğini korusun korkma sakın

canım sakın bir operasyon için acele etmelerine izin verme benim kuzenimin bebişinin kalp atısları 9. haftada görülebildi ve şu anda gunyalar guzeli 3 yasında bir kızı var, lütfen kendini yıpratma sadece dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…