kızlar merhaba.
Sabah doktora gittim. Kese göründü. 6+2 günlük hamişim. Fakat kesenin içinde bişi yok.
3 haftasonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Kese boyutu 15.4 mm
Sizin bu haftalardaki kese boyutunuz kaçtı kızlar ?
iyilik canım sen nasılsın. çok uyukluyorum bu aralar :))Gunaydin canim nasilsin ?
Bir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.
Bu arada duşumu aldım mis gibi oldum. Yemeğimi ocağa koydum. Akşama mercimek çorbası salata ve ayran var. Birde azcık erik ve çağla yıkadım şimdi de onları yiycemÇoğunuzun midesi bulandığından canınız çekmez galiba Çekerse de kocişlere yol gözükür ne güzell
merhaba herkese..
dün hiç giremedim. sabahtan iyi gibi uyanınca günde 23 nisan olunca hangi akla hizmet ettiysem oglumu aldım alısveriş merkzine gittim hemde annemlere falan anneler günü hediyelerimizi alırım belki agırlasırsam daha zor gibi düşündüm. ama tabii 23 nisan dolyısıyla koyulan aktivitelerle cosmustu alışveriş merkezi.nasıl bir kalabalıktı anlatamam. taabiiki klasik her zamaki gibi oglum pusetten sıkıldı yere indi posetleri pusetine koyup beraber pusetini ittik yorulunca yine kucagıma geldibir kolumda cocuk elimde puset ne o cocugu 23 nisan aktivitelerine götürdüm:))) 2 yasında cocuk anlamıyorki daha:)
bu arada bulantılarım had saffada ogluma dahi zor bakar oldum. ben öğürdükçe ''bebi gak yapooo'' diyerek elinde merdiven altından kaptıgı kovayla kosturaak annesine kova yetiştiren bir oglum var:) dün akşam babasına ''babam bebi gak yapooo annee hühühühüühhüü'' diye bbasına günün raporunu veriyordu nasıl üzüldüm anlatamam. akşamüstü eve dönünce gününde yorgunlugu ile istifra ettim sinirlerim bosalmıs olacakki aglamaya basladım buda geldi öptü sarıldı falan ama gecede unutmamıs babasına annatiyor. bu arada oglum benim öğürtümü bebeğin gaz cıkarması sanıyor bebek gak yapıyor diyor:) nasıl bir baglantı kurduysa:))))
Hepinize kocaman merhaba :))))
Bugun kalp atışlarını duydum o kadar mutlu oldum ki sanki hamile olduğumu yeni anlamış gibiyim.. Allah hepimize yardımcı olsun :)
herkese günaydın,
pazartesi doktordaydık. bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük ama dinleyemedik doktorumuz açmadı ama sağlıklı hiç bir sorunumuz yok 15 mayısta gidicez tekrar ikili tarama testi yapılacak..
daha önceden sata göre 6 gün geriydik şimdi iki gün geri çıktık doktorumuz o problem değil dedi..
mutluyuz biz. Allah'ım isteyen herkesin dileğini gerçekleştirsin..
keseyi veya kalp atışlarını gören herkesi kutluyorum. kucağımıza almayı nasip etsin..
problemi olan arkadaşlar dua edin hayırlısını isteyin. içinizi de rahat tutun stres en büyük düşmanımız bizim..
sağlıcakla kalın şimdilik..
canım kötü şeyler düşünme lütfen pozitif ol ... inşallah bebegin seninleeeeeeBir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.
iyilik canım sen nasılsın. çok uyukluyorum bu aralar :))
Bir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.
canım ben de istanbulda öğretmenim ve her gün tam 1 saat gidiş 1 saat de dönüşte ayakta kalıyorum otobüste ve tıklım tıklım otobüsler. oturuyorsan sorun olmaz bence, ama benim bebeğime bir şey olursa otobüslerin yüzünden olur. hatta bu yüzden bana kesen aşağıda olur diyenler var ama bakalım ne olacak
bende hüma da çiğdem hanım.
Canim ALLAH acil sifalar versin insallah. Sakin ihmal etme. Hemen doktoruna gorun. Gerekli tedavi uygulansin canim. Dikkatli ol. Gecmis olsun
kızlar bthcg 58188 bugün yaptırdım.p.tesi 49267 di az artmış yarın doktora göstercem bakalım ne dicek.sizcede az degilmi?
ay kızlar benm 18 nisan 773 çıkmıtı hcg,20 nisan 1985 çıktı..
bida dr gidemedim cuma gidicem inşllhhh...herşey yolundaysa gzkr deme kese
Hepiize çok teşekkür ediyorum kızlar.dün göremedim kalbini malesef bugün sonuç göstermeye gitcem doktor karar vercek ne yapılcagına.3 yıl beklemiştim bu bebegi çok mutlu olmuştum.şu saatler geçsede gitsem doktora boguluyorum bu evde ya.birde kızlar stresten geldi benim başıma biiyorum
Kızlar çok sağolun. Peki ultrasyon fotografında yolk kesesi görünüyormuydu ?