- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
AHH o kokular bana ev çok fena kokuyor . açık hava iyi gelıyor. mutfağın yolunu unuttum eşim hiç birşey kokmadığını söyluyor ama bana su içtiğim bardak yüzümü sildiğim havlu banyo yaptığım şampuan giydiğim temiz kıyafetler. bahçeden gelen taze biçilmiş çim kokusu saymakla bitmezz kımsenın yakınında durmak istemıyorum herkes herşey kokuyor burnumuz da ne acıldı valla.gülsemmi ağlasammı bilemıyorum zaten duygularım da bir tuhaf bir ağlıyorum bir gülüyorum
Canım çok zor bir durum gerçekten. İçi boş poğaça yesen. Yada az yağlı peynirle tost falan daha az koku olur. Bulantı bilekliği falan alsa yada. Ben acıkınca midem bulanıyo hemen bişeyler atıştırıyom geçiyo. Koku hassasiyeti falan yok bende. Ondan çıkarmıyorum yiyebiliyorum. Sende aç kalmamaya çalışsan ne bileyim. İnşallah bulantısı olan tüm arkadaşların bulnatıları bir an önce geçer.
AHH o kokular bana ev çok fena kokuyor . açık hava iyi gelıyor. mutfağın yolunu unuttum eşim hiç birşey kokmadığını söyluyor ama bana su içtiğim bardak yüzümü sildiğim havlu banyo yaptığım şampuan giydiğim temiz kıyafetler. bahçeden gelen taze biçilmiş çim kokusu saymakla bitmezz kımsenın yakınında durmak istemıyorum herkes herşey kokuyor burnumuz da ne acıldı valla.gülsemmi ağlasammı bilemıyorum zaten duygularım da bir tuhaf bir ağlıyorum bir gülüyorum
Bende tost yiyorum yagsız meyve yiyorum ayağa kalkmamaya çalışıyorum valla
Bende karnım açken öğürmeye başlıyorum.
Âmin canım inşallah atlatıcaz...
Canım ya birbirimizi ancak biz anlarız banada hersey kokuyor eşim gecen gün cips yedi aklım başımdan gitti
Gece sürekli arkasını döndürtüyorum bana dönme kokuyosun diyorum
Bazen ağlıyorum iyice sıyırdı hormonlar:)
Ben oğluma hamileyken 4. Kata geliyordu yoldan gecen adamın sigara kokusu balkondan içeri kaçıyordum
selam arkadaşlarr..bende bugün bebişimi gördüm çok şükür.5+3 günlükmüş.10 gün sonrada kalp atışını duymak için gidicez.inşallah zararsız ziyansız.sağlıcakla bebeklerimizi dünyaya getiririz..benimde midemde aşırı bi yanma var ve göğüslerim acaip şiş ve çok acıyor.ama bebiş için değer :))
ben dünden beri hastanelerdeyim bebegimin kalp atışını göremediler ölmüş dediler.mahvoldum üç hastane gezdim.sonra ege ünv. ne gittim ayrıntılı baktılar karar veremediler yarın tekrar gitcem karar verilcek.sata göre 8 haftalık ama doktorlar 6 haftalık diyo daha bük olmalıymış.bthcg 52970 çıktı bilmiyom yarın başıma ne gelcek çok kötüyümmm
Canım gözün aydın.Pıt pıtları da duyarsın inşallah.
oooo freedoom ve bebişide burdaymış. hoşgeldin nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Slmmmmlarrr. Bugün okul tatil tabi ne yatmışım beUykucu bi bebişim var onun dışında iyi. Benimki içerde ne yapıyosa acayip yorgun hissediyom Su salı da gelse bi kalp atışını görsem derin bir oh çekecem. Siz nasılsınız? Nasıl gidiyo?
Canım bende de var aynısı ama ben kabızlık ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Bende 2,5-3 lt falan içiyorum. Sabah dümdüz akşam balon gibi. Ama sen suyu biraz fazla içiyosun gibi geldi ama 4-5 lt çok sanki.3-3,5 yeterli diye biliyorum. Hemde daha çok başları hamileliğin.Sen bilirsin doktoruna sor bence.Sanırım herkes böyledir. Sabah normal akşam 5 aylık:)))))
canım sonuç ne oldu? Buradaki doktorlar bişey bilmiyor ya bende de daha önce kalbinde delik var dediler istanbula falan gittim her türlü tetkik yapıldı ama hiç birşeyim yokmuş. İnşallah seninkide böyle birşeydir. Benim gittiğim doktor riskli gebeliklerle de ilgileniyo ve iyi bir doktor istersen sende git sigortan varsa sıkıntı olmaz senin içinde. Şifa hastanesinde, (Bornovadakinde) Prof. Serkan güçlü inşallah bebeğin iyidir. Mutlaka sonucu yaz çok merak ettim seni. Dualarım seninle...[/QUOTE
bugünde ege ünv. Hastanesindeydm ultrasona girdm karar veremedi bthcg yaptirdim sonucu alcam 2 saate.yarin doktorla görüscem.bebek p.tesi 33mm di bugün 42.5 mm dediler.anlamadim nasil büyür ölü bebek.kafam karisik.muayene olmaktan biktim cok yiprandim
ne güzel yaa bi de ben içebilsem suyuiçtiğim anda midem altüst oluyo ne yapacam bilmiyorum zaten vucut susuz kalıyo sürekli yediğimi çıkardığım için.. üstelik bi de kabızlık sorunum var dua edinn nolur.
merhaba herkese..
dün hiç giremedim. sabahtan iyi gibi uyanınca günde 23 nisan olunca hangi akla hizmet ettiysem oglumu aldım alısveriş merkzine gittim hemde annemlere falan anneler günü hediyelerimizi alırım belki agırlasırsam daha zor gibi düşündüm. ama tabii 23 nisan dolyısıyla koyulan aktivitelerle cosmustu alışveriş merkezi.nasıl bir kalabalıktı anlatamam. taabiiki klasik her zamaki gibi oglum pusetten sıkıldı yere indi posetleri pusetine koyup beraber pusetini ittik yorulunca yine kucagıma geldibir kolumda cocuk elimde puset ne o cocugu 23 nisan aktivitelerine götürdüm:))) 2 yasında cocuk anlamıyorki daha:)
bu arada bulantılarım had saffada ogluma dahi zor bakar oldum. ben öğürdükçe ''bebi gak yapooo'' diyerek elinde merdiven altından kaptıgı kovayla kosturaak annesine kova yetiştiren bir oglum var:) dün akşam babasına ''babam bebi gak yapooo annee hühühühüühhüü'' diye bbasına günün raporunu veriyordu nasıl üzüldüm anlatamam. akşamüstü eve dönünce gününde yorgunlugu ile istifra ettim sinirlerim bosalmıs olacakki aglamaya basladım buda geldi öptü sarıldı falan ama gecede unutmamıs babasına annatiyor. bu arada oglum benim öğürtümü bebeğin gaz cıkarması sanıyor bebek gak yapıyor diyor:) nasıl bir baglantı kurduysa:))))