2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar topluca hastaneye serum yemeye gidelim en iyisi :)
Ben iğneden aşırı derecede korkan biriyim ona rağmen eşine beni hastaneye götür serum taksınlar dedim
Şok oldu sen bunu dedıysen cok kötüsündur diyor. Çünkü bilio çok korktuğumu
Serumla en azından 3 gün fln rahat ediliyormuş
Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım
Valla oğlum oyun ıstıyor ev iş istiyor ben sadece yatıyorum
Allah'tan alt katta k.validem var o bakıo bize

cidden yaaa gülsek mi ağlasak mı bilemedim... bende de var cnm onlarrrr odamda yatamıorum mesela orası çok ağır kokuoooo :) benim eşimde yok bişiy dioo ama gelde anlat bize işte.. ben doktora sorduğumda hormonlarınn tavan yaptığını ve bu kokuların algılamamızın çpok doğal olduğunu ve geçeceğini 12. haftadan sonra özellikle söyledi... beklemekten baişka çare yok... çamaşaırlarıııı tekrar tekrar yıkar oldum vernelsiz belki kokmaz die.. kendim bile kokuyorummm daha önce hiç farketmemiştim mesela :) ıyyyyyyyyy diorumm ben ne kokuyorummm böylee üğhühühühühüüh

Bende tost yiyorum yagsız meyve yiyorum ayağa kalkmamaya çalışıyorum valla
Bende karnım açken öğürmeye başlıyorum.
Âmin canım inşallah atlatıcaz...

Canım ya birbirimizi ancak biz anlarız banada hersey kokuyor eşim gecen gün cips yedi aklım başımdan gitti
Gece sürekli arkasını döndürtüyorum bana dönme kokuyosun diyorum
Bazen ağlıyorum iyice sıyırdı hormonlar:)
Ben oğluma hamileyken 4. Kata geliyordu yoldan gecen adamın sigara kokusu balkondan içeri kaçıyordum

forumu okuyunca iyi geldi. Bende problem yokmuş yani=)) hakikaten dr a gitcem ya bugün sorayım serum mu taksak acaba diye. Bu ne ya kafamı kaldıramıyorum bulantıdannn. Aranıza katıldığım için mutluyumm=))

selam arkadaşlarr..bende bugün bebişimi gördüm çok şükür.5+3 günlükmüş.10 gün sonrada kalp atışını duymak için gidicez.inşallah zararsız ziyansız.sağlıcakla bebeklerimizi dünyaya getiririz..benimde midemde aşırı bi yanma var ve göğüslerim acaip şiş ve çok acıyor.ama bebiş için değer :))

banyo yapmakta da zorlanıyorum bayılacak gibi oluyorum suyu sıcak yapmıyorum aslında ama halsiz düşüyorum sanırım tansiyon düşüyor. hemen çıkıyorum valla. kaçar gibi

Canım gözün aydın.Pıt pıtları da duyarsın inşallah.

canım sonuç ne oldu? Buradaki doktorlar bişey bilmiyor ya bende de daha önce kalbinde delik var dediler istanbula falan gittim her türlü tetkik yapıldı ama hiç birşeyim yokmuş. İnşallah seninkide böyle birşeydir. Benim gittiğim doktor riskli gebeliklerle de ilgileniyo ve iyi bir doktor istersen sende git sigortan varsa sıkıntı olmaz senin içinde. Şifa hastanesinde, (Bornovadakinde) Prof. Serkan güçlü inşallah bebeğin iyidir. Mutlaka sonucu yaz çok merak ettim seni. Dualarım seninle...

oooo freedoom ve bebişide burdaymış. hoşgeldin nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?

Slmmmmlarrr. Bugün okul tatil tabi ne yatmışım be Uykucu bi bebişim var onun dışında iyi.Benimki içerde ne yapıyosa acayip yorgun hissediyom Su salı da gelse bi kalp atışını görsem derin bir oh çekecem. Siz nasılsınız? Nasıl gidiyo?

kizlar hepiniz vulantilardan sikayetcisiniz bnde sigarayi biraktiktan sonra 1 haftada aldigim 3 kilodan hic doymuyorum.midem surekli kaziniyo simdiden 73 kiloyum sonum kotu

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza tesadüf gördüm burayı çok mutlu oldum aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimize destek olabiliriz ben 6 hafta 5günlüğüm ögrendiğim günden beri kahverengi lekelerim oluyor doktorlar düşük tehlikesi var diyor pazartesi doktora gittim keseyi ve kalp atışını gördü Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Sen öğretmen misin? bende yarın görcem bebişimi inşallah kalp atışınıda yarın duyabilecekmişim İnşallah sende duyarsın. Benim mide bulantısı dışında bir sorunum yok nazar değdi herhalde Bu arada hilbardan hiç ses yok kaç gündür haberin varmı senin?

Günaydın canım. Gözün aydın rahatlamışsındır. Darısı bizim başımıza. Bende ilk kontrolde geriden gidiyodum bakalım nolacak yeni kontrolde bebeğim sağlıklı olsun da o önemli değil gerçi. İkili tarama testini özel hastanedemi yaptırıyosun canım.Bide ücreti ne imiş ve son olarak o teste aç karnına mı gitmek gerekir kan tahlili verirken. Ne çok sordum bee[/QUOTE]

aç ve ya tok farketmiyormuş. özel bir klinikte doktorum ama özel sigortam olduğu için fatura alıp geri ödemesini alıyorum sorun olmuyor. fiyatını tam olarak sormadım duyduğum kadarı ile 150-200 tl gibiymiş. tam olarak öğrendiğimde yazarım..

doktorumun söylediğine göre 10-12 haftalar arası net büyüklük belli olurmuş bu zamanlarda fark olabilirmiş çok da takılacak bir durum değil dedi.. stres yok yani:)

Son düzenleme:
merhaba herkese..

dün hiç giremedim. sabahtan iyi gibi uyanınca günde 23 nisan olunca hangi akla hizmet ettiysem oglumu aldım alısveriş merkzine gittim hemde annemlere falan anneler günü hediyelerimizi alırım belki agırlasırsam daha zor gibi düşündüm. ama tabii 23 nisan dolyısıyla koyulan aktivitelerle cosmustu alışveriş merkezi.nasıl bir kalabalıktı anlatamam. taabiiki klasik her zamaki gibi oglum pusetten sıkıldı yere indi posetleri pusetine koyup beraber pusetini ittik yorulunca yine kucagıma geldibir kolumda cocuk elimde puset ne o cocugu 23 nisan aktivitelerine götürdüm:))) 2 yasında cocuk anlamıyorki daha:)

bu arada bulantılarım had saffada ogluma dahi zor bakar oldum. ben öğürdükçe ''bebi gak yapooo'' diyerek elinde merdiven altından kaptıgı kovayla kosturaak annesine kova yetiştiren bir oglum var:) dün akşam babasına ''babam bebi gak yapooo annee hühühühüühhüü'' diye bbasına günün raporunu veriyordu nasıl üzüldüm anlatamam. akşamüstü eve dönünce gününde yorgunlugu ile istifra ettim sinirlerim bosalmıs olacakki aglamaya basladım buda geldi öptü sarıldı falan ama gecede unutmamıs babasına annatiyor. bu arada oglum benim öğürtümü bebeğin gaz cıkarması sanıyor bebek gak yapıyor diyor:) nasıl bir baglantı kurduysa:))))

Yaa dedigm gbi 1.5 ltlik pet siseye doldurdugum icin bittkce 4.5 ltreyi buluyo farknda bile olmuyorm aslnda aksam farkediyrm sanrm kabizligmda o yuzdn olmuyo cnm ☺

Cnm dert etme benim arkadasimda simdi 5 aylik hamile ilk 4 ay ne cekti ya su bile icse cikariyodu 4 kilo verdi yeni yeni yoparlaniyo o da ama olabiliyo boyle seyler drunun dedigi boyle😊

ayy maşşallaah ona yaa ne tatlıı valla gülerek okudum Allah bağışlasın canımmm o yaşta bile ne kadar düşünceli duygusal üzülüyo annesine çocuk napsınn :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…