canım sonuç ne oldu? Buradaki doktorlar bişey bilmiyor ya bende de daha önce kalbinde delik var dediler istanbula falan gittim her türlü tetkik yapıldı ama hiç birşeyim yokmuş. İnşallah seninkide böyle birşeydir. Benim gittiğim doktor riskli gebeliklerle de ilgileniyo ve iyi bir doktor istersen sende git sigortan varsa sıkıntı olmaz senin içinde. Şifa hastanesinde, (Bornovadakinde) Prof. Serkan güçlü inşallah bebeğin iyidir. Mutlaka sonucu yaz çok merak ettim seni. Dualarım seninle...[/QUOTE
bugünde ege ünv. Hastanesindeydm ultrasona girdm karar veremedi bthcg yaptirdim sonucu alcam 2 saate.yarin doktorla görüscem.bebek p.tesi 33mm di bugün 42.5 mm dediler.anlamadim nasil büyür ölü bebek.kafam karisik.muayene olmaktan biktim cok yiprandim
Allah yarimcin olsun cnm bncede olu bebek neden buyusun cok sacma geldi banada bnce kotu seyler aklina getirme bu sonuctan sonra.Allahim bebegini korusun
canım sonuç ne oldu? Buradaki doktorlar bişey bilmiyor ya bende de daha önce kalbinde delik var dediler istanbula falan gittim her türlü tetkik yapıldı ama hiç birşeyim yokmuş. İnşallah seninkide böyle birşeydir. Benim gittiğim doktor riskli gebeliklerle de ilgileniyo ve iyi bir doktor istersen sende git sigortan varsa sıkıntı olmaz senin içinde. Şifa hastanesinde, (Bornovadakinde) Prof. Serkan güçlü inşallah bebeğin iyidir. Mutlaka sonucu yaz çok merak ettim seni. Dualarım seninle...[/QUOTE
bugünde ege ünv. Hastanesindeydm ultrasona girdm karar veremedi bthcg yaptirdim sonucu alcam 2 saate.yarin doktorla görüscem.bebek p.tesi 33mm di bugün 42.5 mm dediler.anlamadim nasil büyür ölü bebek.kafam karisik.muayene olmaktan biktim cok yiprandim
canını hiç sıkma işallah hersey iyi olacak. bebek buuyumuş işte ölü olsa nasıl buyur cnm. iyi haberlerle gel işallah. İzmir de 2 yıl oturdum orda doktorum var eğer istersen ona da gidebilirsin çok iyi bi doktordur.alsancak ta muaynanesi var. orda olsammm kesinn ona giderdim burda o yüsden çok zorlandım. bana neler demişlerdi çocuğun olmaz beni çok üzdüler. ama sonuç tedavi bile olmadım Allah bana nasip etti o yüsden ben her doktora güvenmiyorum. sıkma sakın canını bak görrr ne güsel haberler alıcaksın. hakkımızda hayırlısı olsun işallah
merhaba herkese..
dün hiç giremedim. sabahtan iyi gibi uyanınca günde 23 nisan olunca hangi akla hizmet ettiysem oglumu aldım alısveriş merkzine gittim hemde annemlere falan anneler günü hediyelerimizi alırım belki agırlasırsam daha zor gibi düşündüm. ama tabii 23 nisan dolyısıyla koyulan aktivitelerle cosmustu alışveriş merkezi.nasıl bir kalabalıktı anlatamam. taabiiki klasik her zamaki gibi oglum pusetten sıkıldı yere indi posetleri pusetine koyup beraber pusetini ittik yorulunca yine kucagıma geldibir kolumda cocuk elimde puset ne o cocugu 23 nisan aktivitelerine götürdüm:))) 2 yasında cocuk anlamıyorki daha:)
bu arada bulantılarım had saffada ogluma dahi zor bakar oldum. ben öğürdükçe ''bebi gak yapooo'' diyerek elinde merdiven altından kaptıgı kovayla kosturaak annesine kova yetiştiren bir oglum var:) dün akşam babasına ''babam bebi gak yapooo annee hühühühüühhüü'' diye bbasına günün raporunu veriyordu nasıl üzüldüm anlatamam. akşamüstü eve dönünce gününde yorgunlugu ile istifra ettim sinirlerim bosalmıs olacakki aglamaya basladım buda geldi öptü sarıldı falan ama gecede unutmamıs babasına annatiyor. bu arada oglum benim öğürtümü bebeğin gaz cıkarması sanıyor bebek gak yapıyor diyor:) nasıl bir baglantı kurduysa:))))
cablıdır canım o bebek ölü bebek büyür müü anlarlar hemen ölü olsa 2 günde 8mm büyümüş maşallah bence canını hiç sıkma normalde bebeişler günde 1 mm büyüyor seninki 2 mm büyümüş
müthiş güldüm ya bebi gak yapooone kadar duygusal bir çocukmuş ya kıyamam. Çocuklar herşeyin farkında gerçekten
canım diyorum ya burdaki doktorlar bazen anlamıyo. Sen üzme kendini, biliyorum çok zor ama. Ben kötü bişey olduğunu sanmıyorum. Bence hala bebeğin seninle dediğin gibi yoksa büyümezki. ege üniversitesi tam teşekküllü bir hastahane inşallah yarın güzel haberler alırsın mutlaka yaz burdan inşallah yarın bütün sonuçlar güzel çıkar...
canım sen dokuz eylüle git bence ben ege üniversitesine pek güvenmiyorum 9 eylül daha çok araştımacı bir hastanee
Ben şifaya gidiyorum memnunum doktorumdan, herhalde skyangel için yazdın hatlar karıştı
kizlar hepiniz vulantilardan sikayetcisiniz bnde sigarayi biraktiktan sonra 1 haftada aldigim 3 kilodan hic doymuyorum.midem surekli kaziniyo simdiden 73 kiloyum sonum kotu
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza tesadüf gördüm burayı çok mutlu oldum aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimize destek olabiliriz ben 6 hafta 5günlüğüm ögrendiğim günden beri kahverengi lekelerim oluyor doktorlar düşük tehlikesi var diyor pazartesi doktora gittim keseyi ve kalp atışını gördü Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Sen öğretmen misin? bende yarın görcem bebişimi inşallah kalp atışınıda yarın duyabilecekmişimİnşallah sende duyarsın. Benim mide bulantısı dışında bir sorunum yok nazar değdi herhalde Bu arada hilbardan hiç ses yok kaç gündür haberin varmı senin?
aç ve ya tok farketmiyormuş. özel bir klinikte doktorum ama özel sigortam olduğu için fatura alıp geri ödemesini alıyorum sorun olmuyor. fiyatını tam olarak sormadım duyduğum kadarı ile 150-200 tl gibiymiş. tam olarak öğrendiğimde yazarım..
doktorumun söylediğine göre 10-12 haftalar arası net büyüklük belli olurmuş bu zamanlarda fark olabilirmiş çok da takılacak bir durum değil dedi.. stres yok yani:)
Kaç haftalıksınız arkadaşlar
merhaba herkese..
dün hiç giremedim. sabahtan iyi gibi uyanınca günde 23 nisan olunca hangi akla hizmet ettiysem oglumu aldım alısveriş merkzine gittim hemde annemlere falan anneler günü hediyelerimizi alırım belki agırlasırsam daha zor gibi düşündüm. ama tabii 23 nisan dolyısıyla koyulan aktivitelerle cosmustu alışveriş merkezi.nasıl bir kalabalıktı anlatamam. taabiiki klasik her zamaki gibi oglum pusetten sıkıldı yere indi posetleri pusetine koyup beraber pusetini ittik yorulunca yine kucagıma geldibir kolumda cocuk elimde puset ne o cocugu 23 nisan aktivitelerine götürdüm:))) 2 yasında cocuk anlamıyorki daha:)
bu arada bulantılarım had saffada ogluma dahi zor bakar oldum. ben öğürdükçe ''bebi gak yapooo'' diyerek elinde merdiven altından kaptıgı kovayla kosturaak annesine kova yetiştiren bir oglum var:) dün akşam babasına ''babam bebi gak yapooo annee hühühühüühhüü'' diye bbasına günün raporunu veriyordu nasıl üzüldüm anlatamam. akşamüstü eve dönünce gününde yorgunlugu ile istifra ettim sinirlerim bosalmıs olacakki aglamaya basladım buda geldi öptü sarıldı falan ama gecede unutmamıs babasına annatiyor. bu arada oglum benim öğürtümü bebeğin gaz cıkarması sanıyor bebek gak yapıyor diyor:) nasıl bir baglantı kurduysa:))))
Canım inşallah herşey yoluna girecek. Bebek büyüyomuş kalbi dursa nasıl büyüsün:26: Stres yapmamaya çalış. Uyumaya çalış hatta.
kızlar ben haftaiçi başka bi ildeyim öğretmenim. yol 2buçuk saat fln sürüyor.. haftada iki kez bu yolculuğu yapıyorum malesef.. sizce bir zararı olur mu? doktorum başka ile gittiğimi biliyor ama bişi demedi.. az önce bi arkadaşm dedi çok zararlı fln diye..
kızlar ben haftaiçi başka bi ildeyim öğretmenim. yol 2buçuk saat fln sürüyor.. haftada iki kez bu yolculuğu yapıyorum malesef.. sizce bir zararı olur mu? doktorum başka ile gittiğimi biliyor ama bişi demedi.. az önce bi arkadaşm dedi çok zararlı fln diye..
Bu arada duşumu aldım mis gibi oldum. Yemeğimi ocağa koydum. Akşama mercimek çorbası salata ve ayran var. Birde azcık erik ve çağla yıkadım şimdi de onları yiycemÇoğunuzun midesi bulandığından canınız çekmez galiba Çekerse de kocişlere yol gözükür ne güzell
ben yiyorum vallaa onları ekşi iyi gelioı :)))
Bol bol ye o zaman yarasın. Ben ekşiyi sevmem normalde ama içimi serinletiyo sanki.
Canım ben hergün 2 saat yol gidiyorum. Hemde virajlı, çukurlarla dolu tangır tungur. Allahtan olmayacaksa bişey olmaz bence. Olacaksa tüm gün yatsanda olur. İyi düşünelim iyi olsun.
kızlar merhaba.
Sabah doktora gittim. Kese göründü. 6+2 günlük hamişim. Fakat kesenin içinde bişi yok.
3 haftasonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Kese boyutu 15.4 mm
Sizin bu haftalardaki kese boyutunuz kaçtı kızlar ?