2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
sağol canım. öğleden sonraları hep izin aldım. haftayada rapor almayı düşünüyorum böylelikle 10. haftaya kadar geliriz. gerisi Allah büyük

herkese günaydın,

pazartesi doktordaydık. bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük ama dinleyemedik doktorumuz açmadı ama sağlıklı hiç bir sorunumuz yok 15 mayısta gidicez tekrar ikili tarama testi yapılacak..

daha önceden sata göre 6 gün geriydik şimdi iki gün geri çıktık doktorumuz o problem değil dedi..

mutluyuz biz. Allah'ım isteyen herkesin dileğini gerçekleştirsin..

keseyi veya kalp atışlarını gören herkesi kutluyorum. kucağımıza almayı nasip etsin..

problemi olan arkadaşlar dua edin hayırlısını isteyin. içinizi de rahat tutun stres en büyük düşmanımız bizim..

sağlıcakla kalın şimdilik..
çok sevindimm maşallah size inş. darısı bizleree

Bulantı cok kötu kızlarrrrrr hayattan beziyorsunuz

Bulantısı olanlar neler yiyebiliyorsunuz. Belki birbirimize yardımcı oluruz.
Ben 2 gündür tost yıyebiliyorum bunun dışında meyve yiyince çıkarmıyorum
Armut ayva çilek 1 haftadır yediklerim
Akşam sıcak süte cici bebe batırıp (5-6 tane) yiyebiliyorum.

Bnm zengin menümde bunlar var kızlar

Canım bende de var aynısı ama ben kabızlık ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Bende 2,5-3 lt falan içiyorum. Sabah dümdüz akşam balon gibi. Ama sen suyu biraz fazla içiyosun gibi geldi ama 4-5 lt çok sanki.3-3,5 yeterli diye biliyorum. Hemde daha çok başları hamileliğin.Sen bilirsin doktoruna sor bence.Sanırım herkes böyledir. Sabah normal akşam 5 aylık:)))))

bende yaşıyorum kabızlık kuru kayısı yiyorum sabah beridir. bende birde hemoroid var valla ben sabah akşam pantolon dugmesi açık dolaşıyorum:KK1:

haşlanmış patates haşlanmış yumurta yiyorum sadece ha bi de can eriği :) benim menü de oldukça zengin canım :) patatesi özellikle tavsiye ederim bulantıya çok faydası oluyo..

Hepinize kocaman merhaba :))))

Bugun kalp atışlarını duydum o kadar mutlu oldum ki sanki hamile olduğumu yeni anlamış gibiyim.. Allah hepimize yardımcı olsun :)

bende yaşıyorum kabızlık kuru kayısı yiyorum sabah beridir. bende birde hemoroid var valla ben sabah akşam pantolon dugmesi açık dolaşıyorum:KK1:

Bende hemoroid yok ama yakında olur :KK52::KK52::KK52::KK52: Bende kuru kayısı yiyorum.Ben malatyalıyım hatta şimdi annemin bir tarifi var bağırsak için arayıp onu öğrenecektim. Bide öyle deneyeyim. Tarifi alıp paylaşırım ihtiyacı olanlar için çok zor gerçekten:))))

Hepinize kocaman merhaba :))))

Bugun kalp atışlarını duydum o kadar mutlu oldum ki sanki hamile olduğumu yeni anlamış gibiyim.. Allah hepimize yardımcı olsun :)

Canım gözün aydın :nazar::nazar: Bende haftaya duysam da rahatlasam. Kalp atışlarını duyunca bütün stresim bitecek sanki

merhaba bende aralık annesi olcam inşallah 2 gün oldu öğreneli. 2. gebeliğim..

Seldu merhaba. Allah eline almanı nasip etsin sağlıkla inşallah. Bende 5 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim Çok zor ve kötü geçiyor. Bende mi problem var acaba. Bugün 2. ez dr a gideceğiz kalp atışları için ama hiç ayağa kalkamıyorum:KK43:(( hiç beslenemiyorum

ne güzel yaa bi de ben içebilsem suyu :KK43: içtiğim anda midem altüst oluyo ne yapacam bilmiyorum zaten vucut susuz kalıyo sürekli yediğimi çıkardığım için.. üstelik bi de kabızlık sorunum var dua edinn nolur.

benimde kabızlık sorunum var dr ıkınma dedi ilaç yazmıştı ama 1 kez kullanabildim

aynen cnm yaaaa canımdan bezdim bendee eskiye göre biraz hafifledi bu aralar ama ben progestan da alıyorum uyutuyo ben, halsizlik yapıyooo iğrenç bir durum yaaaa :KK43:(((

Hamilelik takvimi olmayan yeni hamişlerimiz takvim yaparsanız sohbet sırasında daha rahat olur. Kaç haftalıksın falan diye sormaya gerek kalmaz ne dersiniz????:KK52::KK52:

haşlanmış patates haşlanmış yumurta yiyorum sadece ha bi de can eriği :) benim menü de oldukça zengin canım :) patatesi özellikle tavsiye ederim bulantıya çok faydası oluyo..

Nadiren haşlanmış patates yiyebiliyorum ana yumurtayı nasıl yiyorsun kokmuyormu ?
Bende aşırı bir koku hassasiyeti var çünkü
Bugün hamile bir arkadasım aradı o da cok beter durumda iki gündür çalışmıyormuş
Ay onunla konuşurken bile öğürdümkapadım hemen teli
Ben sürekli yatıyorum :KK43:

geçmiş olsun canım . inşallah sıkıntı geçmiştir artık. gözün ne durumda. bebeğinin kalp atışları da hayırlı olsun. doktor gerekli tedbirleri almış. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim

geçmiş olsunnnn allah yardımcın olsun

Tesekkur ediyorum canlarim. Gozum iyi durumda. Umarim tekrarlamaz.agresif melek en kisa zamanda insallah bulantilrin gecer.

Nadiren haşlanmış patates yiyebiliyorum ana yumurtayı nasıl yiyorsun kokmuyormu ?
Bugün hamile bir arkadasım aradı o da cok beter durumda iki gündür çalışmıyormuş

dün evlilik yıldönümümüzdü tüm gün yattım=(( çok fena bulantı var. Her şey kokuyor.2 kilo vermişim=(( hiç besleyemiyorum bebeğimi. tek kankam kolonya=) ne yapacağız böyle bilmiyorum. umarım 3. aydan sonra geçer. bazıları geçmiyor diyor.o zaman korkuyorumm

sağol canım inşallah herkes bulantısız bir hamilelik geçirir. süt falan içemiyorum kokusu yetiyor. yararlı yediğim hiç birşey yok. gerçekten nasıl ayaktayım hala şaşırıyorum midem boş hep açım ama yemekten de korkar oldum hemn çıkıyor. ekmek içi alıyorum birkaç parça bastırsın dyee. tatlı seviyorum midemi bulandırmıyor ama o da cıkıyor hemen. birkaç günüdr mideme birşey inmedi. dün dşarı çıktık faydalı birşey yiyeyım bari diye. restoranda yolda arabada istifra ede ede geldim. haplarımı zor yutuyorum . doktora göre bunlar normal şeyler herkesin bünyesi farklı olurmuş benım de böyleymiş. bulantı ilacını korksam da alıyorum napayım başka çare yok. işe gelmek zorundayım.

bende çokkk kötü durumdayım sürekli çıkarıyorum. sütün kokusunu bile duymak istemiyorum o derece. bütün yararlı şeyleriii yiyemiyorum. sabahlartı tost yiyorummm yarımm oda. su falann yokkkk. akşamm salata yiyorumm o kadarrrr onun dışında besinnn falan yok.... tek tesellim salata yiyor olmakkk amaaaa ilerleyen saatlerde onuda çıkarıyorum. böyle giderse bi süre daha serumm takviyesi :KK43: o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. umuyoırm en kısa zamanda geçer çokk berbat bişiymişşş yaşayann bilir.... birde burnuma takılan iğrenç bi koku var sürekli gelioyrrrrr o zamandaaaaa tutamıyorum kendimi :KK43:

Canım çok zor bir durum gerçekten. İçi boş poğaça yesen. Yada az yağlı peynirle tost falan daha az koku olur. Bulantı bilekliği falan alsa yada. Ben acıkınca midem bulanıyo hemen bişeyler atıştırıyom geçiyo. Koku hassasiyeti falan yok bende. Ondan çıkarmıyorum yiyebiliyorum. Sende aç kalmamaya çalışsan ne bileyim. İnşallah bulantısı olan tüm arkadaşların bulnatıları bir an önce geçer.

bende altıncı haftada başladı bulantı canım.. sevin bence çok zor çünkü bu durum .. hem illa ki olmak zorunda değil kimisinde hamilelik boyunca hiç olmuyo ve gayet de sağlıklı bebişleri oluyo inş senin de öyle oluuurr :)

ay işte bilmiyorumm ki acaba bi sorunmu var diye düşünüyorum hep..
kimisi bulantıdan kimisi bulantısızlıktan şikayetçii:KK9:

bende çokkk kötü durumdayım sürekli çıkarıyorum. sütün kokusunu bile duymak istemiyorum o derece. bütün yararlı şeyleriii yiyemiyorum. sabahlartı tost yiyorummm yarımm oda. su falann yokkkk. akşamm salata yiyorumm o kadarrrr onun dışında besinnn falan yok.... tek tesellim salata yiyor olmakkk amaaaa ilerleyen saatlerde onuda çıkarıyorum. böyle giderse bi süre daha serumm takviyesi :KK43: o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. umuyoırm en kısa zamanda geçer çokk berbat bişiymişşş yaşayann bilir.... birde burnuma takılan iğrenç bi koku var sürekli gelioyrrrrr o zamandaaaaa tutamıyorum kendimi :KK43:

AHH o kokular bana ev çok fena kokuyor . açık hava iyi gelıyor. mutfağın yolunu unuttum eşim hiç birşey kokmadığını söyluyor ama bana su içtiğim bardak yüzümü sildiğim havlu banyo yaptığım şampuan giydiğim temiz kıyafetler. bahçeden gelen taze biçilmiş çim kokusu saymakla bitmezz kımsenın yakınında durmak istemıyorum herkes herşey kokuyor burnumuz da ne acıldı valla. :KK1: gülsemmi ağlasammı bilemıyorum zaten duygularım da bir tuhaf bir ağlıyorum bir gülüyorum

X