- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
çok sevindimm maşallah size inş. darısı bizlereeherkese günaydın,
pazartesi doktordaydık. bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük ama dinleyemedik doktorumuz açmadı ama sağlıklı hiç bir sorunumuz yok 15 mayısta gidicez tekrar ikili tarama testi yapılacak..
daha önceden sata göre 6 gün geriydik şimdi iki gün geri çıktık doktorumuz o problem değil dedi..
mutluyuz biz. Allah'ım isteyen herkesin dileğini gerçekleştirsin..
keseyi veya kalp atışlarını gören herkesi kutluyorum. kucağımıza almayı nasip etsin..
problemi olan arkadaşlar dua edin hayırlısını isteyin. içinizi de rahat tutun stres en büyük düşmanımız bizim..
sağlıcakla kalın şimdilik..
Canım bende de var aynısı ama ben kabızlık ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Bende 2,5-3 lt falan içiyorum. Sabah dümdüz akşam balon gibi. Ama sen suyu biraz fazla içiyosun gibi geldi ama 4-5 lt çok sanki.3-3,5 yeterli diye biliyorum. Hemde daha çok başları hamileliğin.Sen bilirsin doktoruna sor bence.Sanırım herkes böyledir. Sabah normal akşam 5 aylık:)))))
Bulantı cok kötu kızlarrrrrr hayattan beziyorsunuz
Bulantısı olanlar neler yiyebiliyorsunuz. Belki birbirimize yardımcı oluruz.
Ben 2 gündür tost yıyebiliyorum bunun dışında meyve yiyince çıkarmıyorum
Armut ayva çilek 1 haftadır yediklerim
Akşam sıcak süte cici bebe batırıp (5-6 tane) yiyebiliyorum.
Bnm zengin menümde bunlar var kızlar
bende yaşıyorum kabızlık kuru kayısı yiyorum sabah beridir. bende birde hemoroid var valla ben sabah akşam pantolon dugmesi açık dolaşıyorum
Hepinize kocaman merhaba :))))
Bugun kalp atışlarını duydum o kadar mutlu oldum ki sanki hamile olduğumu yeni anlamış gibiyim.. Allah hepimize yardımcı olsun :)
merhaba bende aralık annesi olcam inşallah 2 gün oldu öğreneli. 2. gebeliğim..
ne güzel yaa bi de ben içebilsem suyuiçtiğim anda midem altüst oluyo ne yapacam bilmiyorum zaten vucut susuz kalıyo sürekli yediğimi çıkardığım için.. üstelik bi de kabızlık sorunum var dua edinn nolur.
bende yaşıyorum kabızlık kuru kayısı yiyorum sabah beridir. bende birde hemoroid var valla ben sabah akşam pantolon dugmesi açık dolaşıyorum
Bulantı cok kötu kızlarrrrrr hayattan beziyorsunuz
Bulantısı olanlar neler yiyebiliyorsunuz. Belki birbirimize yardımcı oluruz.
Ben 2 gündür tost yıyebiliyorum bunun dışında meyve yiyince çıkarmıyorum
Armut ayva çilek 1 haftadır yediklerim
Akşam sıcak süte cici bebe batırıp (5-6 tane) yiyebiliyorum.
Bnm zengin menümde bunlar var kızlar
haşlanmış patates haşlanmış yumurta yiyorum sadece ha bi de can eriği :) benim menü de oldukça zengin canım :) patatesi özellikle tavsiye ederim bulantıya çok faydası oluyo..
geçmiş olsun canım . inşallah sıkıntı geçmiştir artık. gözün ne durumda. bebeğinin kalp atışları da hayırlı olsun. doktor gerekli tedbirleri almış. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim
geçmiş olsunnnn allah yardımcın olsun
Nadiren haşlanmış patates yiyebiliyorum ana yumurtayı nasıl yiyorsun kokmuyormu ?
Bende aşırı bir koku hassasiyeti var çünkü
Bugün hamile bir arkadasım aradı o da cok beter durumda iki gündür çalışmıyormuş
Ay onunla konuşurken bile öğürdümkapadım hemen teli
Ben sürekli yatıyorum
sağol canım inşallah herkes bulantısız bir hamilelik geçirir. süt falan içemiyorum kokusu yetiyor. yararlı yediğim hiç birşey yok. gerçekten nasıl ayaktayım hala şaşırıyorum midem boş hep açım ama yemekten de korkar oldum hemn çıkıyor. ekmek içi alıyorum birkaç parça bastırsın dyee. tatlı seviyorum midemi bulandırmıyor ama o da cıkıyor hemen. birkaç günüdr mideme birşey inmedi. dün dşarı çıktık faydalı birşey yiyeyım bari diye. restoranda yolda arabada istifra ede ede geldim. haplarımı zor yutuyorum . doktora göre bunlar normal şeyler herkesin bünyesi farklı olurmuş benım de böyleymiş. bulantı ilacını korksam da alıyorum napayım başka çare yok. işe gelmek zorundayım.
Nadiren haşlanmış patates yiyebiliyorum ana yumurtayı nasıl yiyorsun kokmuyormu ?
Bende aşırı bir koku hassasiyeti var çünkü
Bugün hamile bir arkadasım aradı o da cok beter durumda iki gündür çalışmıyormuş
Ay onunla konuşurken bile öğürdümkapadım hemen teli
Ben sürekli yatıyorum
bende altıncı haftada başladı bulantı canım.. sevin bence çok zor çünkü bu durum .. hem illa ki olmak zorunda değil kimisinde hamilelik boyunca hiç olmuyo ve gayet de sağlıklı bebişleri oluyo inş senin de öyle oluuurr :)
bende çokkk kötü durumdayım sürekli çıkarıyorum. sütün kokusunu bile duymak istemiyorum o derece. bütün yararlı şeyleriii yiyemiyorum. sabahlartı tost yiyorummm yarımm oda. su falann yokkkk. akşamm salata yiyorumm o kadarrrr onun dışında besinnn falan yok.... tek tesellim salata yiyor olmakkk amaaaa ilerleyen saatlerde onuda çıkarıyorum. böyle giderse bi süre daha serumm takviyesio yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. umuyoırm en kısa zamanda geçer çokk berbat bişiymişşş yaşayann bilir.... birde burnuma takılan iğrenç bi koku var sürekli gelioyrrrrr o zamandaaaaa tutamıyorum kendimi