canım benim Sat 25 şubat sata göre 7+2 olmam gerek ama ben 17.gun yumurtladım bu yuzden 6+6 gozuktu ultrosonda sanırım senın de boyle bısey olacaktır.inşallah sende gorursun bebişini sabret azcık
kızlar benımde adım var mış listede benıde guncelleyin bari
sAT 25 şubat
yaş 25
tahmını dogum 5 aralık 2013
ekledım listeye senıde hayırlı olsun hosgeldın...merhaba kızlar beni de yazın listeye :) 5 hafta 5 günlük hamileyim. Dün kesemizi de gördük artık kısmet 3 hafta sonra kalp atışlarını duymaya. 27 yaşındayım en son 8 martta oldum tahmini 12-13 aralık doğum. ilk bebişim olucak içimde sanki aşık olmuş gibi garip bir huzur ve mutluluk var umarım isteyen herkes kavuşur bebişine
hihihi napıyım kızzzay çok komik anlatmışsın süper ya. Aynı benim düşüncelerim haha
Kızlar degerim bu sabah verdim kan ile 140 a düşmüş doktor düşük yapıyorsun dedi yarın yada cuma günü kanla birlikte vucut atıcak bebegi dedi inşallah siz yaşamazsınız bu durumu
benımde mıdem bulanmıyo yaaa offff :18:sabahtan beri okuldayım 2 sınav oldum ikiside birbirinden beter geçti
bide hala bulantım başlamadı oof başlasa keşke
sabahtan beri okuldayım 2 sınav oldum ikiside birbirinden beter geçti
bide hala bulantım başlamadı oof başlasa keşke
bulantı olmaya bilir başka bir belirti varmı ?
arada giren minik ağrı dışında yokk :26:
al benden de o kadar ara ara şimşek çakması elektik gibi bişi oluyo geçiyo ya düşükleri filan okuyunca fena oluyorum Allah göstermesin :18: iyi düşünmeye çalışalım dicem ama işte şeytanın işe nehamile olduğumu öğrenmeden önce sürekli çişim geliyodu şimdi oda fazla yok :18: bi de düşmüş mü çıkmış mı diye şu beta ya bakmak mı gerek sürekli merak ediyorum yaaaa
yok ya 2 kere yetiyo artıyomu diye bakıyolar.pazartesi yaptırabilirsin ama yinedee
P.tesi dr. a gidicem zaten kuzum gelmeden beta ya baktır demedi sadece kontrole gel dedi :44:kaç kez baktın kaçtın en son
SAT 11 MART
7 nisan 36.82
9 nisan 106.40
12 nisan 366.1
yarına aldım randevuyu 11.50ye :26:tahmini 2900 küsür oluyo yarına
cuma değilmiydi annem senin ? 3 kez kan vermişsin ben 2 kez kaçta kese görünüyo ki ?
mart 14 benimki keseyi gördüm canım maşallah ama daha bebişi göremedim
kıızz yarın haber ver mutlaka bana cok merak ettım senınle batlarımız aynııben cuma olan kontrol randevusunu yarına alcam sanırım dayanamıyorum :|
vajinalultrasonla baktı canıım.karnından mı gördünüz cnm vajinal mi
vajinalultrasonla baktı canıım.
kıızz yarın haber ver mutlaka bana cok merak ettım senınle batlarımız aynııheyecanlandım bende eşimi arıyımda bari yarın iğnem var zaten vurulcaktım gıtmısken baktırıyım
bende biraz önce doktoru aradım yarın randevu aldım. karından bakacaz kese gözükür dedi