2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

BENİM sat 6 marttı ben çok tedirginim ya baştan böyle başladım umarım yolunda gider :18:

Ya Kızlar şu tedirginliği üzerimden atamıyorum hep kötü şeyler geliyor aklıma bir türlü tadını çıkaramadım bebişimin hiç hissim yok off daraldım vala zaman geçmiyor bir aksilik çıkacak diye aklım gidiyor bide sürekli beta hcg vermek mi gerek benden iki kez istemişti söylemiştim sürekli değerleri kontrol etmek mi gerek offf yaaa

sabahtan beri okuldayım 2 sınav oldum ikiside birbirinden beter geçti
bide hala bulantım başlamadı oof başlasa keşke

ekledım listeye senıde hayırlı olsun hosgeldın...
ay çok komik anlatmışsın süper ya. Aynı benim düşüncelerim haha
hihihi napıyım kızzz
Kızlar degerim bu sabah verdim kan ile 140 a düşmüş doktor düşük yapıyorsun dedi yarın yada cuma günü kanla birlikte vucut atıcak bebegi dedi inşallah siz yaşamazsınız bu durumu
canım gercekden cok uzuldum ınankı allah sana yardımcı olsun bende ıkı ay once yasadım bu duyguyu ve tekrar yasamakdan cok korkuyorum o yuzden senın duygularını suan anlayabılıyorum ısallah hayırlısı olur ne dıyım bısey soyleyemıyorumm cok uzgunum
sabahtan beri okuldayım 2 sınav oldum ikiside birbirinden beter geçti
bide hala bulantım başlamadı oof başlasa keşke
benımde mıdem bulanmıyo yaaa offff :18:

arada giren minik ağrı dışında yokk :26:

al benden de o kadar ara ara şimşek çakması elektik gibi bişi oluyo geçiyo ya düşükleri filan okuyunca fena oluyorum Allah göstermesin :18: iyi düşünmeye çalışalım dicem ama işte şeytanın işe ne hamile olduğumu öğrenmeden önce sürekli çişim geliyodu şimdi oda fazla yok :18: bi de düşmüş mü çıkmış mı diye şu beta ya bakmak mı gerek sürekli merak ediyorum yaaaa

Merhaba kızlar.Geçmişi okuyamadım. Eğer yeni hamişler varsa hayırlı uğurlu olsun diyorum.Diğer arkadaşlar da inşallah bulantısız enerjik bir gün geçirmiştir şimdiye kadar.Ben bugün yoğundum biraz giremedim. İnşallah herşey yolundadır. Ben yorgunluğun dışında iyiyim. Bende doktora gitmeyi bekliyom işte kalp atışını da duyayımda tam adapte olayım hamileliğe istiyorum.

yok ya 2 kere yetiyo artıyomu diye bakıyolar.pazartesi yaptırabilirsin ama yinedee

cuma değilmiydi annem senin ? 3 kez kan vermişsin ben 2 kez kaçta kese görünüyo ki ?

cumaydı dayanamicam daha fazla öne çektim işte.
1500 sonrası gözüküyomuş canım.12sinde doktor gerek yok ama istersen yaptır dedi öylesine yaptırdım yani alıştı bünyem kan vermeye vermessem duramıyorum

ben cuma olan kontrol randevusunu yarına alcam sanırım dayanamıyorum :|
kıızz yarın haber ver mutlaka bana cok merak ettım senınle batlarımız aynıı heyecanlandım bende eşimi arıyımda bari yarın iğnem var zaten vurulcaktım gıtmısken baktırıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…