2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
cumaydı dayanamicam daha fazla öne çektim işte.
1500 sonrası gözüküyomuş canım.12sinde doktor gerek yok ama istersen yaptır dedi öylesine yaptırdım yani alıştı bünyem kan vermeye vermessem duramıyorum:KK9:

manakkkk :KK9: ne var ne yok sor anam ayyyy bana daha çokkk var gitmeden msj çek

bende biraz önce doktoru aradım yarın randevu aldım. karından bakacaz kese gözükür dedi
inşallah canım benide doktor tekrar cumartesi cağırdı kesenin gelişimine bakar. yarın yazarmısın bebek görünürse. ona göre cumartesi sorim bende doktora. ilk pazartesi gittim.

Son düzenleme:
Kızlar degerim bu sabah verdim kan ile 140 a düşmüş doktor düşük yapıyorsun dedi yarın yada cuma günü kanla birlikte vucut atıcak bebegi dedi inşallah siz yaşamazsınız bu durumu

İnşallah yoktur öyle birşey çok üzüldüm canım ya. İnşallah bebeğin seninledir.

slm kızlar dün doktora gittim ve miniğim kalp atışlarını ve kendisini gördüm nokta kadar yaaa :)))) daha önce kötü şeyler yaşadığım için hala tedirginim sabırsızlıkla 12. haftayı bekliyorum şuan için herşey yolunda umarım sonuna kadar öyle olur :)

veririm canımmm korkuyorum acaip heycanlıyımmmm:KK1:
ama yok sen benden oncesın galıba cunkı benım beta 11 nısanda 180.95 cıkdı ... yarın tahlıle baktırıcam bakalım eşimi aradım soyledım dedım yarın iğnemi yaptırırken tahlılde yapalım kana bakalım randevum ertesi güne ama olsun yınede ben kana baktırmak ıstıyorum degerım dusmusmu yukselmısmı dıye ogrnemk ıcın

Kızlar amma yazmışsınız :KK53: Okuyabildiğim kadarıyla herkeste aşırı bi tedirginlik var yapmayın ya lütfen biraz akışına bırakın. Ben 7+2 olmama rağmen dün keseyi gördük 5+4 sün dedi doktor keseye göre bebek oluşumu ancak başlamış gibi dedi doğru düzgün bakmadı bile ama ben içimi rahat tutuyorum kimseye faydası yok stresin. Herşey olacağına varır biz her türlü önlemi alsakta Allah korusun bişey olacağı varsa olur, biz hiç umursamasakta olmayacağı varsa olmaz. Hele ki bu ilk zamanlar önden gitme, geriden gitme, keseyi görme, kalp atışı falan karmakarışıkmış kiminde hemen duylur kiminde epey geçer ancak duyulur falan stres olmaya gerek yok bekleyip görecez.
Onun için napıyoruz rahat oluyoruz ki rahat bebeklerimiz olsun:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ama yok sen benden oncesın galıba cunkı benım beta 11 nısanda 180.95 cıkdı ... yarın tahlıle baktırıcam bakalım eşimi aradım soyledım dedım yarın iğnemi yaptırırken tahlılde yapalım kana bakalım randevum ertesi güne ama olsun yınede ben kana baktırmak ıstıyorum degerım dusmusmu yukselmısmı dıye ogrnemk ıcın

iyi olur canım tabi :)benim 12 nisanda 366ydı aynıyız nerdeyse seninde 13ünde 360 civarına gelmiş olmalııı

iyi olur canım tabi :)benim 12 nisanda 366ydı aynıyız nerdeyse seninde 13ünde 360 civarına gelmiş olmalııı
evet cok sabırsızlanıyorum hemen gormek ıcın ama acelecı davranıyoruz galıba yarın mutlaka haber ver bıze ... betanada baktır tamammı
Kızlar amma yazmışsınız :KK53: Okuyabildiğim kadarıyla herkeste aşırı bi tedirginlik var yapmayın ya lütfen biraz akışına bırakın. Ben 7+2 olmama rağmen dün keseyi gördük 5+4 sün dedi doktor keseye göre bebek oluşumu ancak başlamış gibi dedi doğru düzgün bakmadı bile ama ben içimi rahat tutuyorum kimseye faydası yok stresin. Herşey olacağına varır biz her türlü önlemi alsakta Allah korusun bişey olacağı varsa olur, biz hiç umursamasakta olmayacağı varsa olmaz. Hele ki bu ilk zamanlar önden gitme, geriden gitme, keseyi görme, kalp atışı falan karmakarışıkmış kiminde hemen duylur kiminde epey geçer ancak duyulur falan stres olmaya gerek yok bekleyip görecez.
Onun için napıyoruz rahat oluyoruz ki rahat bebeklerimiz olsun:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
peki senın keseyi gorudugun zamn değerin kaçtı ?

X