Allahım tez vakitte sizede nasip etsin inşallah. oyumu kullandımkızlar yenii anneliği öğrenmişsiniz çoğunuz rabbim tamamına erdirsin..
bizlerede nasip etsin tez vakitte..
size bi link veriyorum yemek yarışmasına oyunuzu bekliyoruz..
tüp bebek yolundaki mücadeleciler olarak..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
yemeğimizin adı PORTAKALLI PIRASA VE TAVUKLU ŞEHRİYELİ SALATA
Allahım tez vakitte sizede nasip etsin inşallah. oyumu kullandım
bnde oyle yapıcam cuma gunu randevumdan bı bucuk saat once hastaneye gıdıp baktırcam ılk randevumdada yaptım onu ıyıkıde yapmısım doktor randevumde ıstıyo bı bucuk saat onu beklıyorum sonra sonuc gostermeye gıdıyorum baska hasta ıcerde oluyo benımle pek ılgılenemıyo falan ... oyle olsun ıstemıyorum ben benımle ılgılensın uzun uzun anlatsın ki doktorumda alaha sukur hıc bıkmıyo sorularımdan ...baktırcam canımm erken gidip kan vercem öncee
maşallah canım maşallahpıt pıtları duymadan bize rahat yok :)))
bnde oyle yapıcam cuma gunu randevumdan bı bucuk saat once hastaneye gıdıp baktırcam ılk randevumdada yaptım onu ıyıkıde yapmısım doktor randevumde ıstıyo bı bucuk saat onu beklıyorum sonra sonuc gostermeye gıdıyorum baska hasta ıcerde oluyo benımle pek ılgılenemıyo falan ... oyle olsun ıstemıyorum ben benımle ılgılensın uzun uzun anlatsın ki doktorumda alaha sukur hıc bıkmıyo sorularımdan ...
peki senın keseyi gorudugun zamn değerin kaçtı ?
canm ben keseye göriyim de birazcık o bile idare eder benisen görebildin mi
kızlar bişey sorcam... ben iki aydır gnc nin multivitaminini kullanıyordum, 5-6 haftalık gebeyim su an ( ct günü dr ultrasonla bakıp söyleyecek) dr umla kan testi sonucunu telefonda söyledim folik asit kullanayım mı dedim, multivitamin yeter dedi. benim takıldığım kısım şu; aldığım vitaminde 200mcg folik asit var sadece, bu yetersiz değil mi? sizin dr larınız ne diyor bu konuda? ben benimkine pek güvenmiyorum da...bir de sizin dr larınız ne zaman keseyi görüp kalp atışını duyabiliriz dediler? benim sat 6 mart ve en erken 20 nisan dedi...
Merhaba arkadaşlar bende inşallah aralık ayı annesi olucam bugün doktora ilk defa gittim 6+3 günlük hamileyim keseyi içindeki bebeğimi ve kalp atışını gördüm çok şükür darısı diğer arkadaşların başına inşallah
Kızlar çokkk fenayımmmm. Komadayım sanki. Midem yanıyorrr bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum içemiyorum mutfağa girmiyorum dun ve bugün bi tane ayva yedim o kdr cocuğuma ve bana k. validem bakıyor Allah razı olsun. Kızlar bu nasıl gecicek ben Aralda bu kdr olmamıştım yatalak gibiyim sanki hiç kımıldayamıyorum. Mahfoldum
canım senle tarihlerimiz aynı sen keseyi ve bebegi gördün mü? yada doktor randevun ne zaman?
degerlerıne gore gelısımını ultrasonla kıyaslıyo doktor ...o gün neden beta istiyor hilbar :44:
ozamn salla gıtsınCanım değerimi ölçtürmedim. Bilmiyorum. Ama benim ilk değere ve muhtemel 2 günde 2 ye katlaması gerekmesine bakarsak bende kalp atışı duyulmaması garip. Onu da kafama takarsam temelli kafayı yerim heraldeBenim beta teeee 26 martta 174 idi. doktora gittiğim gün 160binlerde falan olması lazım hesaba göre gerçi bi süre sonra azalıyomuş hcg ama ne bileyim. Demekki benim hcg çok yavaş artmış. ben inşallahhhhhhh kalp atışını teee 10.haftada(9+2 de) duyacam gibi ama duyayım da olsun ben rahat olmaya çalışıyom. Zaten kocişimde yok yanımda bi yandan bebişin haberini bekleme bi yandan da kocişin geleceği günü bekliyom bi yandan yeni evimizi kuracağımız günü bi yandan okulun bitmesini bi yandan tayinin çıkmasını. Hepsini de aynı anda beklemek zorundayım ve bu kadar strese girersem hiç iyi olmayacak.
doktor telefondan buna nasıl karar verebılıyokızlar bişey sorcam... ben iki aydır gnc nin multivitaminini kullanıyordum, 5-6 haftalık gebeyim su an ( ct günü dr ultrasonla bakıp söyleyecek) dr umla kan testi sonucunu telefonda söyledim folik asit kullanayım mı dedim, multivitamin yeter dedi. benim takıldığım kısım şu; aldığım vitaminde 200mcg folik asit var sadece, bu yetersiz değil mi? sizin dr larınız ne diyor bu konuda? ben benimkine pek güvenmiyorum da...bir de sizin dr larınız ne zaman keseyi görüp kalp atışını duyabiliriz dediler? benim sat 6 mart ve en erken 20 nisan dedi...
listeye bakıp bilgilerini eksiksiz soylersen senıde ekleyelım hosgeldın hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bende inşallah aralık ayı annesi olucam bugün doktora ilk defa gittim 6+3 günlük hamileyim keseyi içindeki bebeğimi ve kalp atışını gördüm çok şükür darısı diğer arkadaşların başına inşallah
ayy kiminin çok agır gecıyomus valla ben normalım işallah ılerdede boyle olurum gecmıs olsun canım allah sabır versın kayınvalıdendende allah razı olsun masallah pek ıyı kadınmıs benımkı de yardımcı olur banaKızlar çokkk fenayımmmm. Komadayım sanki. Midem yanıyorrr bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum içemiyorum mutfağa girmiyorum dun ve bugün bi tane ayva yedim o kdr cocuğuma ve bana k. validem bakıyor Allah razı olsun. Kızlar bu nasıl gecicek ben Aralda bu kdr olmamıştım yatalak gibiyim sanki hiç kımıldayamıyorum. Mahfoldum
Kızlar ben hem kendimi hem bebişimi doyurayımda geliyorum. Ya bu arada siz folic asit haplarınızı hangi saatlerde alıyosunuz? Ben 12-6-11de alıyorum annem çok kısa aralıkları dedi de merak ettim:44:
Canım hayırlı olsun ne mutlu sana darısı bizlerin başına
degerlerıne gore gelısımını ultrasonla kıyaslıyo doktor ...
ozamn salla gıtsındeeermişiim keşke oyle bosverılse ben bosvercem ama sankı stresı bosa yapıyomusum gıbı gelmeye basladı bana gunum yaklasdıya belkıde ondandır
doktor telefondan buna nasıl karar verebılıyoşaka gibi yaa nekadar sacma kanda vıtamın degerlerıne baktımı benım baktı ona gore eksık olan vıtamın varsa vıtamın takvıyesı yaparız dedı folık asıtımıde kan degerlerıme gore verdı
listeye bakıp bilgilerini eksiksiz soylersen senıde ekleyelım hosgeldın hayırlı olsun
ayy kiminin çok agır gecıyomus valla ben normalım işallah ılerdede boyle olurum gecmıs olsun canım allah sabır versın kayınvalıdendende allah razı olsun masallah pek ıyı kadınmıs benımkı de yardımcı olur bana