2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Hoşbulduk :) Kordon ne zaman oluşuyo diye soramadım heyecandan ama 2. ayda oluşuyo sanıyorumki. Gebelik takvimi yap hemen orda yazıyodur mutlaka ve çoğu doğru orada yazanların. Doktorun dedkleriyle örtüşüyo gelişimi.

Bende izmir bornovadayım.sen hangi doktora gidiyorsun.birde hangi saglık ocagına.benim gittiğim saglık ocagı testleri yapmıyo hastanede yaptır dedi

günaydın kızlar, aile hekimine gittim maalesef doktorlar grevdeymiş ama hemşiresi kaydımı yaptı, yarın sabah gidip kan vereceğim, tetanos aşısı da yapılacakmış ama ne zaman sormadım, bugün başka hastanede de tam idrar tahlili yaptırmam gerekiyormuş

Sat kaçtı canım ? Benimki adetim geçtikten 5.ci günü 979 çıktı . 25 inde çağırdı. Kese görünmedi.

Benim sat 7 mart.
benim sat 14 mart fakat çatlatma iğnesi oldum 11 nisanda test yaptım 352 çıktı 2 gün sonra 13 nisanda yaptırdım 990 :nazar: çıktı canım. kişiden kişiye değişiklik gösteriyor bu gibi durumlar.

kizlar ya icimde kotu bi his var bebegime bisey oldu gibi geliyor.dun bi arkadas yazmisti karninda olmus 10gun snra dr.gidince ogrenmis acaba ondan mi etkilendim.eskiden busey olsa kanama olur agri olur diye dusunuyordum.cok korkuyorum belirtimde yok gogusler disinda.offf napcam kizlar cumartesi kadar nasilgecicek gece uyumadim resmen

kizlar ya icimde kotu bi his var bebegime bisey oldu gibi geliyor.dun bi arkadas yazmisti karninda olmus 10gun snra dr.gidince ogrenmis acaba ondan mi etkilendim.eskiden busey olsa kanama olur agri olur diye dusunuyordum.cok korkuyorum belirtimde yok gogusler disinda.offf napcam kizlar cumartesi kadar nasilgecicek gece uyumadim resmen
canım kötü düşüncelerle doldurma aklını. benimde hafta sonu gögüslerimin agrısı gitti belirtti kalamadı endişelendim ama akşam tekrar agrımaya başladı. panik yapma geliyor bebişlerimiz Allaha emanet

selam guzel anne adaylari 3 gun once ruyamda test yaptim ve yapar yapmaz cikti cift cizgi sonra gunumun geldiguni hatirladim gerci daha vardi ama dun bi test yaptim vr aninda cikti bat yarin aslinda aksam kan thlilinde 563 cikti.
ama hala bi dr.um yok cunku kan pihtilasma sorunum var c.tesi kurtkoydeki emsey hastanesine gidicem evime cook uzak ama esim israr etti zaman kaybindan iyidir bu arada listeye eklerseniz beni sat 18 mart yas 31 2.bebis kismetse ist
ruyaların gercek olmus desene :KK16: hayırlı olsun ekledım listeye senıde hoşgeldın aramıza...
mrb kızlar bugün hiç giremedim nete sabahtan beri hastanedeyim alerji olmuşum her yerim şişmiş gözlerimi açamadım o derece yani ama anlamaadıgım şey hayatımda ilk defa oluyorum doğumun aciline gittim serum verdiler ayrıca bebeğimede baktılar çok şükür 6+1 miş kalp atışları göründü ama çok küçük oldugu için duyulmuyormuş yarında detaylı bi alerji testi yaptırcam işlh bi sorun çıkmaz dua edin kızlarr :)))
cok cok gecmıs olsun canım bıze haber ver nasıl oldugunu merak ettırme tamamı:KK31:
Günaydın güzel anne adaylarıııııııııııııııı:KK16:
gunaydın şeker:21:
günaydın herkese..

mutlu, huzurlu, güzel haberli bir gün olsun..
amiiin işallah gunaydııın :KK1: erkencısınız uyuyamıyo ınsan dımı heyecandan :KK1:
Amin cnm yaş 22 ilk bebişim olacak inş. istanbul sat 12 mart bdt şimdilik 17 aralık görünüyo
ekledım canım hayırlı ugurlu olsun tekrar hosgeldın aramıza :KK16:
kıızz sacmalama bos yere kendını strese sokupda bebege zarar verme sakın ... stres hormonları dırek bebegı etkılıyo o yuzden guzel dusunucez guzel olcakk

Güzel anne adayları günaydın :) ben bu sabah biraz rahatsız uyandım gece uyuyamadım ağrım sızım çok oldu genelde çpkk oluo ama doktor bşiy demiyor bu duruma. öyle çok korkuyorum ki bu ağrılarımdan dolayı anlatamam moralim oldukça bozuk. bugün sağlık ocağına gidicem ama bi arkadaş grevde olduklarını yazmış. ben yine de şansımı deneyeyim. siz ne diyorsunuz bu ağrı durumlarına var mı sorun yaşayan benim gibi. hamileliğimin ilk dönemlerinde oluooduuu bi süredir çok güzeldii yine başladıı :KK43:

Güzel anne adayları günaydın :) ben bu sabah biraz rahatsız uyandım gece uyuyamadım ağrım sızım çok oldu genelde çpkk oluo ama doktor bşiy demiyor bu duruma. öyle çok korkuyorum ki bu ağrılarımdan dolayı anlatamam moralim oldukça bozuk. bugün sağlık ocağına gidicem ama bi arkadaş grevde olduklarını yazmış. ben yine de şansımı deneyeyim. siz ne diyorsunuz bu ağrı durumlarına var mı sorun yaşayan benim gibi. hamileliğimin ilk dönemlerinde oluooduuu bi süredir çok güzeldii yine başladıı :KK43:
benımde ara ara agrılarım oluyo normalmiş bu agrılar işallah sorun cıkmaz bende cok korkuyorum ama streste yapmamamız lazım :18:

canım benim 3 gundur agrılarım var pazarteside salıda kontrollerım varı vede testlerım doktora gıttım hiç bişi yok dedı hatta kalp atışlarını dınledık normal agrıması demıstı bana ılk 3 ay oluyo dedı doktorum kanaman olursa hemen gel dedı yanı sancılar normalmıs canım kan gelırse kotuymus allah cok sukur kan falan hıç gelmedı ama içine sinmiycekse stres yapman yerıne sor rahatla derım kızlar aklınıza takılan stres yapacagınız herseyı acın telefon sorun doktorunuza stres yapmanız kotu dusunmenız daha kotu her dakka düşünecegınıze sorun rahatlayın ama sureklı evham yapmayın

benımde ara ara agrılarım oluyo normalmiş bu agrılar işallah sorun cıkmaz bende cok korkuyorum ama streste yapmamamız lazım :18:

haklısınn aslında ama insanın elinde değil. ister istemez takıyorum kafama. ama biraz içimi rahatlattınız tek ben değilmişim :) Hayırlısıylaa kucakğımıza alalım yavrularımızı işallah. Allah hepimizi korusun.

canım benim 3 gundur agrılarım var pazarteside salıda kontrollerım varı vede testlerım doktora gıttım hiç bişi yok dedı hatta kalp atışlarını dınledık normal agrıması demıstı bana ılk 3 ay oluyo dedı doktorum kanaman olursa hemen gel dedı yanı sancılar normalmıs canım kan gelırse kotuymus allah cok sukur kan falan hıç gelmedı ama içine sinmiycekse stres yapman yerıne sor rahatla derım kızlar aklınıza takılan stres yapacagınız herseyı acın telefon sorun doktorunuza stres yapmanız kotu dusunmenız daha kotu her dakka düşünecegınıze sorun rahatlayın ama sureklı evham yapmayın

İlk başlarda soruduğumda pek üzerinde durmamıştı ama sorun olsa kesin bişiy derdi doktorum.ama çok iyiydim ağrım sızım kalmamıştım dün gece tekrar başladı bugün hala devam edio :KK43: çok sağolasın teşekkür ederim. insanıon elinde değil ama dediğin gibi rahatlamak lasım bu şekilde stres yapmak çok doğru değil.

İlk başlarda soruduğumda pek üzerinde durmamıştı ama sorun olsa kesin bişiy derdi doktorum.ama çok iyiydim ağrım sızım kalmamıştım dün gece tekrar başladı bugün hala devam edio :KK43: çok sağolasın teşekkür ederim. insanıon elinde değil ama dediğin gibi rahatlamak lasım bu şekilde stres yapmak çok doğru değil.

ınşallah hepimiz kucagımıza alacagımız zamanıda gorucez su 3 ayı hayırlısıyla hep birlikte bı atlatsak sonrası allahın ıznıyle daha kolay olucak

haklısınn aslında ama insanın elinde değil. ister istemez takıyorum kafama. ama biraz içimi rahatlattınız tek ben değilmişim :) Hayırlısıylaa kucakğımıza alalım yavrularımızı işallah. Allah hepimizi korusun.
evet canım ara ara gecıyomus agrılar sonra yıne baslıyomus 3 ay suruyomus bu korkma

ayy hepimizin bir takilacagi bisey var .ama benim bu icimdeki sikinti nasil gecicek cumartesi kdrnasil dayancam ya
ben mi cok kotu dusunuyorum korkuyorum.

merhabalarr.sat daşız demek :) ne güzel birlikte takip ederiz :) ben 14 ünde idrar testiyle kendim pozitifi görünce 15inde kan tahlili yaptırdım 113 falandı değerim.ama lekelenme olur biraz bende o yüzden bugün bir daha yapalım dedi doktor..sende varmı sıkıntı? keseyide pazartesi görücez herhalde :) Allahım kısmet ederse

lekelenme varsa zaten bebisin yerlesiyor demektir ben ist.dayim ve yakinimda hangi hastaneyi aradiysam mayistan once gun vermiyorlar zor bela bi hast.cuma gunune rand. aldim keseyi gormesem bile tedviye baslarim bende kan pihtilasmasi var cunku sulandirici igne vutulmam lazim p.tesi kan tahlilim 500 kusurdu ins keseyide gorurum cunku bildigim 1000 in uzerine cikinca alttan gorunuyor bide karnimin alt tarafinda sanki agirlik tasiyorum baskada sikintim yok cok sukur 2 kaybim var umarim bu sefer beni birakmaz kizimda cok heveslendi

ayy hepimizin bir takilacagi bisey var .ama benim bu icimdeki sikinti nasil gecicek cumartesi kdrnasil dayancam ya
ben mi cok kotu dusunuyorum korkuyorum.

canım ben hala senın nıye endıselendıgını anlayamadım nıye bukadar endışelenıyosun kanaman falanmı oldu

X