günaydın kızlar,bugün sabah biraz dertliyim .sabah sabah sizi de sıkmak istemem ama buraya da yazmazsam çatlayacağım.dün bi arkadaşıma sünnet mevlüdüne gittik orada herkesin içinde (en az 30 kişi vardı)bi arkadaşım ''bak bu kadar kişinin içinde sadece senin 3 çocuğun olacak nasıl hissediyosun ''diye saçma bi soru sordu.ben de işte bak kimsenin yapmaya cesaret edemediğini yapıyorum dedim.ama çok canım sıkıldı.sonraaaa 2gündür çok midem bulanıyo sürekli yatmak istiyorum yemek yapasım yok.eşim pek istememişti bu bebeği,ben yattıkça başlıyo ben sana demiştim yapmayalım diye.kalk yatma yattıkça fena oluyosun.dün akşam ben baş ağrısından ölüyorum erkenden yattım sırf geçsin diye,hadi kalk film izleyelim diyo.vallahi çok kötüyüm dedim bir sürü bağırdı rahatımızı bozdun sen şimdi 9 ay böyle çekilmezsin yata yata fil gibi olacan falan diye.....çok hırslıyım hala sinirim geçmedi sanki ben sadece kendim için doğuruyorum.doğunca benden çok mutlu olacak onu da biliyorum.bi de bi gurup var ısrarla bu da kız olacak içime öyle doğuyo.tühhhh boşyere yaptınız diyen.benim iki kızım var ya ben sadece erkek olsun diye doğuruyorum ya.anlatamıyorum kimseye ben bebek istiyorum diye.dün eltim fal bakmış üzgünüm diyo bu da kız olacak ......ya yenge fal ne ya inanma dedim yok bu oluyo diyo hey allahım....off kızlar çok dertliyim çokkkkkkk....