• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

sen kalp atışını ne kadarlıkken gördün canım.bi de ben 5+3ken kese büyümüştü ancak hala bebek gözükmüyodu ne zaman gözükür

Canım ben 6+0 da karından gördüm .Çok belli belirsizdi,son anda farketti doktor.DR a "kalp atışlarıı gördük diyebilir miyiz artık" diye sordum evet dedi.Ben de görünmez daha erken diye gitmiştim ama gördük çok şükür:nazar:

Bebegi 7. haftadan sonra rahat gorursun ben de doktora 5+2 iken gittim 15 gun sonra gel kesin bebegi goruruz demisti bana. P.tesi olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah'ın izniyle bir gorsem yavrumu..

demek 7.hahtada görülüyor.bilmiyordum.doktor bana haftaya gel kalp atışları için dedi.zaten haftaya 7 haftalık olucam.hem bebeğimi ham kalp atışlarını duyacağım o zaman öyle mi kızlar.sizde de mi öyle oldu

Bebegi 7. haftadan sonra rahat gorursun ben de doktora 5+2 iken gittim 15 gun sonra gel kesin bebegi goruruz demisti bana. P.tesi olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah'ın izniyle bir gorsem yavrumu..

sen kaç hafalıksın şu an canım kalp atışlarını duydun mu

Canım ben 6+0 da karından gördüm .Çok belli belirsizdi,son anda farketti doktor.DR a "kalp atışlarıı gördük diyebilir miyiz artık" diye sordum evet dedi.Ben de görünmez daha erken diye gitmiştim ama gördük çok şükür:nazar:

rabbim bana da görmeyi nasip etsin inşallah.ben de haftaya cuma gidicem 7 haftalık olucam o gün.kalp atışları için çağırdı doktor.

günaydın.göremiyormuşuz baksana 7 haftada görülüyormuş bebek.ama 6.haftada kalp atışlarını duyan var.kalp atışı olduğuna göre bebek te var demektir zaten.istersen 6. haftanda git doktora

günaydın.göremiyormuşuz baksana 7 haftada görülüyormuş bebek.ama 6.haftada kalp atışlarını duyan var.kalp atışı olduğuna göre bebek te var demektir zaten.istersen 6. haftanda git doktora

6, haftada gorursun duyarsın ama cok kucuk oldugu icin bisey anlamazsın. ama 7. haftada net gorursun bebegi 1 cm oluyor boyu cunku

Ben tam 6. haftasında gittim, kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi.Kişiden kişiye değişiyor demek :49:

kızlar benim pazartesi günü akşamı kahverengi akıntım olmuştu tuvaletten sonra.salı doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne verdi yaptırdım.ve şuan hiçbir şikayetim kalmadı.iğneden önce kasıklarımda ağrırdı.şimdi çok şükür kalmadı desem yeridir.eğer sizin de böyle şikayetleriniz varsa gecikmeden doktora gidin.ihmal etmeyin.bir an önce bebeğimi görmek ve kalp atışlarını duymak istiyorum

kızlar benim pazartesi günü akşamı kahverengi akıntım olmuştu tuvaletten sonra.salı doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne verdi yaptırdım.ve şuan hiçbir şikayetim kalmadı.iğneden önce kasıklarımda ağrırdı.şimdi çok şükür kalmadı desem yeridir.eğer sizin de böyle şikayetleriniz varsa gecikmeden doktora gidin.ihmal etmeyin.bir an önce bebeğimi görmek ve kalp atışlarını duymak istiyorum

bendede oluyor bazen..:44:

mecbur gidicem ozaman bendede oluyor çünkü kahve rengi lekelenme acaba? Hamile değilim adet mi? Olcam diyorum ertesi gün bi bakıyorum bişey yok:1: Kafayı yicem valla

Back
X