- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.301
Evet canım 19 yasındayım ben en kucuk anne benim malesef vermem yerimi kimseye![]()
![]()
hehhheeee bendee 2 yimm vermemm yerimii kimseyeeeeee:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 19 yasındayım ben en kucuk anne benim malesef vermem yerimi kimseye![]()
![]()
sen kalp atışını ne kadarlıkken gördün canım.bi de ben 5+3ken kese büyümüştü ancak hala bebek gözükmüyodu ne zaman gözükür
Bebegi 7. haftadan sonra rahat gorursun ben de doktora 5+2 iken gittim 15 gun sonra gel kesin bebegi goruruz demisti bana. P.tesi olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah'ın izniyle bir gorsem yavrumu..
Bebegi 7. haftadan sonra rahat gorursun ben de doktora 5+2 iken gittim 15 gun sonra gel kesin bebegi goruruz demisti bana. P.tesi olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah'ın izniyle bir gorsem yavrumu..
Canım ben 6+0 da karından gördüm .Çok belli belirsizdi,son anda farketti doktor.DR a "kalp atışlarıı gördük diyebilir miyiz artık" diye sordum evet dedi.Ben de görünmez daha erken diye gitmiştim ama gördük çok şükür![]()
sen kaç hafalıksın şu an canım kalp atışlarını duydun mu
yani ben şimdi 5+5günlükkken yani salı günü göremezmiyim bebeği yaa?:44:
yani ben şimdi 5+5günlükkken yani salı günü göremezmiyim bebeği yaa?:44:
günaydın.göremiyormuşuz baksana 7 haftada görülüyormuş bebek.ama 6.haftada kalp atışlarını duyan var.kalp atışı olduğuna göre bebek te var demektir zaten.istersen 6. haftanda git doktora
günaydın.göremiyormuşuz baksana 7 haftada görülüyormuş bebek.ama 6.haftada kalp atışlarını duyan var.kalp atışı olduğuna göre bebek te var demektir zaten.istersen 6. haftanda git doktora
cok erken bebegi gormek icin bence.
ee hamile olup olmadığımı nasıl anlicak doktor benim..tahlil değilde ultrason istiyordum ben 7 haftaya kadar nasıl beklenir ki bu sabırsızlıkla:44:
kızlar benim pazartesi günü akşamı kahverengi akıntım olmuştu tuvaletten sonra.salı doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne verdi yaptırdım.ve şuan hiçbir şikayetim kalmadı.iğneden önce kasıklarımda ağrırdı.şimdi çok şükür kalmadı desem yeridir.eğer sizin de böyle şikayetleriniz varsa gecikmeden doktora gidin.ihmal etmeyin.bir an önce bebeğimi görmek ve kalp atışlarını duymak istiyorum
ee hamile olup olmadığımı nasıl anlicak doktor benim..tahlil değilde ultrason istiyordum ben 7 haftaya kadar nasıl beklenir ki bu sabırsızlıkla:44:
Keseyi görünce anlayacak![]()