• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Wwf canım sen ne yaptın bılgılerını duzenlı verırısen guzel bır sekılde tabloya eklecegım

Günaydınn gurbet abla,hayırlı günler.hamileymişsin çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inş.hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin tebrik ederim:nazar:

Wwf canım sen ne yaptın bılgılerını duzenlı verırısen guzel bır sekılde tabloya eklecegım

Biz galiba biraz geriden geliyoruz.. Boyle olunca ara sira kotu hissediyorum..
Siklusum duzensiz oldugu icin hala kesin hafta tahmini yapamiyoruz..
Ihmal ettigimden degil, ben de bir an once tablomuzu doldurmak istiyorum..
Ama cok sukur dun embriyoyu -yavrucumu- gorduk.. 3mm..
Esim hafif kanlanma gorundugunu soyledi..
Bu arada doktorumuz babasi..
Birkac gun sonra tekrar bakicaz, gerekirse progesterona baslicam..

günaydın kızlar,bugün sabah biraz dertliyim .sabah sabah sizi de sıkmak istemem ama buraya da yazmazsam çatlayacağım.dün bi arkadaşıma sünnet mevlüdüne gittik orada herkesin içinde (en az 30 kişi vardı)bi arkadaşım ''bak bu kadar kişinin içinde sadece senin 3 çocuğun olacak nasıl hissediyosun ''diye saçma bi soru sordu.ben de işte bak kimsenin yapmaya cesaret edemediğini yapıyorum dedim.ama çok canım sıkıldı.sonraaaa 2gündür çok midem bulanıyo sürekli yatmak istiyorum yemek yapasım yok.eşim pek istememişti bu bebeği,ben yattıkça başlıyo ben sana demiştim yapmayalım diye.kalk yatma yattıkça fena oluyosun.dün akşam ben baş ağrısından ölüyorum erkenden yattım sırf geçsin diye,hadi kalk film izleyelim diyo.vallahi çok kötüyüm dedim bir sürü bağırdı rahatımızı bozdun sen şimdi 9 ay böyle çekilmezsin yata yata fil gibi olacan falan diye.....çok hırslıyım hala sinirim geçmedi sanki ben sadece kendim için doğuruyorum.doğunca benden çok mutlu olacak onu da biliyorum.bi de bi gurup var ısrarla bu da kız olacak içime öyle doğuyo.tühhhh boşyere yaptınız diyen.benim iki kızım var ya ben sadece erkek olsun diye doğuruyorum ya.anlatamıyorum kimseye ben bebek istiyorum diye.dün eltim fal bakmış üzgünüm diyo bu da kız olacak ......ya yenge fal ne ya inanma dedim yok bu oluyo diyo hey allahım....off kızlar çok dertliyim çokkkkkkk....

günaydın kızlar,bugün sabah biraz dertliyim .sabah sabah sizi de sıkmak istemem ama buraya da yazmazsam çatlayacağım.dün bi arkadaşıma sünnet mevlüdüne gittik orada herkesin içinde (en az 30 kişi vardı)bi arkadaşım ''bak bu kadar kişinin içinde sadece senin 3 çocuğun olacak nasıl hissediyosun ''diye saçma bi soru sordu.ben de işte bak kimsenin yapmaya cesaret edemediğini yapıyorum dedim.ama çok canım sıkıldı.sonraaaa 2gündür çok midem bulanıyo sürekli yatmak istiyorum yemek yapasım yok.eşim pek istememişti bu bebeği,ben yattıkça başlıyo ben sana demiştim yapmayalım diye.kalk yatma yattıkça fena oluyosun.dün akşam ben baş ağrısından ölüyorum erkenden yattım sırf geçsin diye,hadi kalk film izleyelim diyo.vallahi çok kötüyüm dedim bir sürü bağırdı rahatımızı bozdun sen şimdi 9 ay böyle çekilmezsin yata yata fil gibi olacan falan diye.....çok hırslıyım hala sinirim geçmedi sanki ben sadece kendim için doğuruyorum.doğunca benden çok mutlu olacak onu da biliyorum.bi de bi gurup var ısrarla bu da kız olacak içime öyle doğuyo.tühhhh boşyere yaptınız diyen.benim iki kızım var ya ben sadece erkek olsun diye doğuruyorum ya.anlatamıyorum kimseye ben bebek istiyorum diye.dün eltim fal bakmış üzgünüm diyo bu da kız olacak ......ya yenge fal ne ya inanma dedim yok bu oluyo diyo hey allahım....off kızlar çok dertliyim çokkkkkkk....

Ahh canım ya, elalem değilde eşinin öyle demesi pek doğru değil.Ama ne yapacaksın bazen onlarda patavatsızlıklarını yapıyorlar, kendileri yaşamadıkları için naz mı yapıyoruz sanıyorlar hiç bilmiyorum..Eltin de patavatsızlık yapmış.Ne demek "üzgünüm bu da kız olacak"..:20:Sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ki, oğlun olmuş anasını babasını takmamış daha mı iyi.Hepsine yapıştır cevabını canım, yeter ki içine atma, onlar nasıl rahatça konuşuyorlar sen de konuş, yoksa içinde sıkıntı yaparsın.

Selam kızlar. Beni de ekleyin tabloya
30 Nisan SAT 19 Yasındayım İlk bebegim olucak Allah'ın iznliyle. Tahmini dogum tarihimiz 4 Subat. 12 gun once kesemizi gorduk İnsallah pazartesi de kendisini gorucez bebişimin :49: :49:

bizim komsumuzz gecen yılll kızz bebekk istedigii içinnn bi cesarett 39 yasında hamile kaldıı.. onunda esi istemioduu.. ilk oglu 18 ikincisi 13 yasındaydııı ... herseyee ragmenn yaptıı bidee kaynanası basında olmadann daa bi bebekk büyütmekk istiyoduu.. benn ilk günn ablacım buda kaju olcak dedimm.. o ne kız dedii önündee kajusuu olcakk dediimm:1::1: sonn anaa kadarr cok umutluyduu amaa erkekk olduuu simdidee bas tacı yaniiii.... sonuctaaa kendii kararınn buu.. erkekk istediginn içindee deneyebilirsinn bunda kötü bişi yokkk.. eveett allahh verirrsee erkekk istiyomm amaa kız da olsaa basımınn tacıı cocuk benimm cocugumm derim ben olsamm:9::9::9: hiçç sıkmaa canınıı.. bizim ilkk cocugumuzz evleneli 9 ay olduu.. esim dahaa 1 yıl istemioduu.. aslında bencee hiçç istemioduu içimde cocuk sevgisi yok diodu.. amaa düsük tehlikemm olduguu içinnn napcagını sasırdı suann... bendee allah sana ayarr cektii diorummm:1::1::1::1::1::1: allahh cocuklarımızıı korusunn... kimseyee kulak asmaaa isterr erkekk istediginn için yaparsınn,, isterr kocanı baglamak için, isterr benim gibii daha bi ailee olcasss fikrinee inandıgın içinn,, isterrr canınn bebeklee oynamakk istedigii içinnn, heyecan içinn,, istersenn de 3 dogurursunn yadaaa 5. ciyii dogururrsunn kimseyii ilgilendirmezz tatlımm.. kulaklarını tıkaaa herkesee dogru seninn dogrunn:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Görünür bana sorarsan.Benim tam 5+0da görünmüştü karından.
Hatta birkaç gün daha beklersen kalp atışıyla birlikte görebilirsin sanırım.

sen kalp atışını ne kadarlıkken gördün canım.bi de ben 5+3ken kese büyümüştü ancak hala bebek gözükmüyodu ne zaman gözükür

dünnyammmm sen 19 yasındamısınnnnn??????? bendee 20 yass ilee en kücük anneyim diodummm sen bendenn de kücüksünn sıralamadaa 2 ye düstümnmmmm:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sen kalp atışını ne kadarlıkken gördün canım.bi de ben 5+3ken kese büyümüştü ancak hala bebek gözükmüyodu ne zaman gözükür

Bebegi 7. haftadan sonra rahat gorursun ben de doktora 5+2 iken gittim 15 gun sonra gel kesin bebegi goruruz demisti bana. P.tesi olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Allah'ın izniyle bir gorsem yavrumu..

Back
X