2012 Şubat Anneleri

sen kalp atışını ne kadarlıkken gördün canım.bi de ben 5+3ken kese büyümüştü ancak hala bebek gözükmüyodu ne zaman gözükür

Canım benim 6+5te göründü kalp atışı...Ben pazartesi doktorumu aradım bu hafta ne zaman istersen gel duyarız demişti, ben perşembe gittim.Daha erken de duyulurdu belki canım bilemiyorum....

benim oncedende akintim olmazdi pek..bir kac defa oldu ama uzun zamandir yok akinti flan...rahim ici kayganligi icin onemli diye biliyorum bende..korktum simdi ya

bende çalışıyorum kasiyerim kızlar ayrıca fatura falanda giriyorum restaurant giderlerini falan..oturabiliyorum istediğim zaman ama yinede fenayım bugün....

bu arada bende turizmciyim aslinda ama 1 senedir calismiyorum..yeni meslegim ev hanimligi :) cok sikici ama hamilelikte iyi sanirim..surekli uyku halindeyim cunku :)

Ben de mühendisim.Özel bir firmada çalışıyorum yorucu değil ama çok stresli bir işim ver.Bir de hamileliğim bitmeden sözleşmem bitiyor.Uzatırlarsa süresize dönecek ama hamile olduğumu öğenirler de yenilemezler diye korkuyorum .Hayırlısı bakalım saklayabilecek miyim sadece birkaç iyi arkadasım biliyor:82:

kızlar çalışanlar peki bu doğum parası hakkında ne biliyorsunuz o para nasıl alınıyor ssklılar için geçerli sanırım ama şartları nedir bilmiyorum ben

kızlar bu mide bulantıları kaçıncı haftaya kadar sürer bi fikri olan var mı?2 gündür sürekli midem bulanıyo.ne zaman son bulur acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…