• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Kızlar herkese selamlar,hayırlı cumalar.
Ben de sizlere güzel bir haber vermek isterim.Onemore'u okuyunca üzüldük ama....
Ben dün yeni doktoruma gittim ve hamdolsun ki bebeğimin kalp atışlarını duydum....
Yalnız bebeğin kesesinin yan tarafında bir şey gördü doktor.Ya kanama odağı ya da myom dedi.Ama myom olamaz çünkü daha bir 10 gün önce detaylı usg çektirmiştim ve myom yoktu.Muhtemelen kanama.Önemli birşey değil dedi ama rapor verdi ve bugün evde yatmam gerekiyor.Hafta sonuyla da birleştir ve 3 gün yat dinlen bakalım dedi...Progestana devam ediyorum.
Hesaplarım doğruymuş. 6+6 yım bugün. Rabbim sağlıkla tamamına erdirmek nasip eylesin...

Herkese günaydın kızlar nasılsınız?
Onemore çok üzüldüm canım Allahım tez vakitte sağlıkla tekrar hamile kalmanı nasip etsin canım. Rabbimden gelene imkarımız yok. Allah sabır versin cnm.
Bizde sabahtan gittik doktorumuza yeni geldik kalp atışlarımızı duyduk çok şükür Rabbime. Herşey normal şükürler olsun Rabbime. Folic asite devam et dedi doktorum. Bir ay sonra kan ve idrar tahlili istedi. Diğer hamileliğimde de kansızlık yaşadığım için aksatmayalım dedi. Kalp atışilarını duyan arkadaşlara da gözün aydın diyorum. Bblou inşallah tez zamanda düzelirsin cnm sende. Endişelenme hep olumlu pozitif düşün canım. Hepsi geçer birgün b,ir bakmışsın bebeğin kollarında ahh ahh diyerek hatırlarsın o günleri benim gibi :)))

ewt bende bugun koyu cızgıyı gordum testde artık sızınleyım sat 19 mayıs buna gore suan yaklasık 4 haftalık hamıle oluyorum
canim bilgilerini özelden yollarsan tabloya eklerim senide

ben bugun cok kotu bir gun gecirdim. sabah randevum vardi. kalp atisi bulamadilar. keseyi ve embriyoyu gorduk ama o kadar.sonra bazi testler yaptilar. kanimda pihtilasma olusuyormus. bundan onceki kayiplarimda o yuzdenmis. gencken cok sorun olmuyormus ama yas ilerledikce sorun yaratiyormus. aslinda hamilelik normal baslamis ama yeterine kan dolasimi olmadigi icin hamilelik gelisimi devam etmemis. bugun yarin dusuk gerceklesir dedi doktor. 1 hafta beklicez olmazsa yine kurtaj olucam. bundan sonrasi icin beklemeden hemen deneyebilecegimizi soyledi. ancak bugunden itibaren hergun 1 adet bebek aspirini alicam. bol suya, vitaminlere ve folik asite devam. hamile kalincada bebek aspirinini birakmiycam ve doguma kadar almaya devam edicem. tek tedavisi buymus. sizlere bol sans diliyorum. insallah hepiniz sorunsuz bir sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz. ben bekleyenlerin sayfalarini ziyaret edicem ara sira burayada ugrar nasil oldugunuza bakarim.
sevgiler
ne diyecegimi bilemiyorum canim sen guclu kadinsin bununda ustesinden gelirsin Allhin dedigi olur ins yeniden hamile kalirsin ve yine sevinirsin Allah buyuk Allah yolunu acik etsin ablacim:43:

ozel mesajlar icin tesekkur ederim cok tatlisiniz. bana henuz ozel mesaj izni olmadigi icin cevap yazamadim kusura bakmayin.

canlarim benim bir yanlislik yok olamaz. kendi gozlerimle gordum. zaten kullandiklari ultrason aleti en iyisi ve doktorumda en iyisi. kese ve embriyo gayet net gorunuyordu. hatta cok saglikli olarak baslamis hamilelik. hic bir anormallik yok dedi. kromozom bozuklugu falan deil yani. o yuzden test yaptilar zaten. iyi baslamis ama gelismesi durmus ve kalp atisida yok. zaten daha onceki mesajlarimda belirtmistim. benim hamileliklerim saglikliysa cok aseririm malum 4 kez dogum yaptim kendi vucudumu taniyorum. bunda sadece biraz basim donuyodu. normal olmadigini biliyordum zaten. kaldiki o basdonmeside gecti dunden beri. sadece goguslerim agriyor ama oda yeni basladi yani dusuk yapacagim icin olabilir. aslinda uzulmuyorum galiba kendimi bu sonuca hazirlamisim. esim cok uzuldu cunku cok istiyodu bu bebegi yazik agladi butun gun ise bile gitmedi. ama isin iyi tarafi hic beklemek zorunda deiliz dusukten sonra hemen deneyebiliriz. ve en azindan cabuk hamile kalabiliyoruz. bircok insan hamile kalmakta bile zorlaniyor. biz aslinda cok sansliyiz. ben yine sukrediyorum. yillarca deneyip hamile kalip dusurenlerde var. yada hic cocuu olmayanlar var. benim cok sukur cocuklarimda var. hem demekki Allah boyle uygun gordu. belkide birdahakine zamanlama daha iyi olacaktir. her serde bir hayir vardir mutlaka. su an tek istedigim kendiliginden dusmesi. kurtaja gerek kalmadan. cunku kurtaj cok zor. Allah kimseye vermesin. 10 dogum yapmayi 1 kurtaja tercih ederim. gunlerce gogus ve omuz agrisi cektim kurtajdan sonra ve psikolojimde cok kotuydu.
ben cok umutluyum insallah temmuz en gec aguistosta tekrar hamile kalicam Allahin yardimiyla. cunku dusukten sonra cok kolay hamile kaliniyor. aspirinede basliyorum hemen. dualarinizi eksik etmeyin. bidahaki saglikli olsun diye benim icin dua edin olurmu?
insAllah bir mucize olurda bebegin kalbi atar
hep beraber seviniriz
Kızlar müjdeee :))) keseyi gördük sonunda miniminnacık ama :) anlaşılan buda benim gibi ufak tefek minyon olacak :D ama bebeğimi ve kalp atışlarını duymak için ayın 23. beklicez :) hayırlısıyla onuda görürüz darısı tüm göremeyenlerin başına...
gözun aydin cnaim benim beklemek gercekten cok cok zor ama napalim stres yok okimi
Kızlar herkese selamlar,hayırlı cumalar.
Ben de sizlere güzel bir haber vermek isterim.Onemore'u okuyunca üzüldük ama....
Ben dün yeni doktoruma gittim ve hamdolsun ki bebeğimin kalp atışlarını duydum....
Yalnız bebeğin kesesinin yan tarafında bir şey gördü doktor.Ya kanama odağı ya da myom dedi.Ama myom olamaz çünkü daha bir 10 gün önce detaylı usg çektirmiştim ve myom yoktu.Muhtemelen kanama.Önemli birşey değil dedi ama rapor verdi ve bugün evde yatmam gerekiyor.Hafta sonuyla da birleştir ve 3 gün yat dinlen bakalım dedi...Progestana devam ediyorum.
Hesaplarım doğruymuş. 6+6 yım bugün. Rabbim sağlıkla tamamına erdirmek nasip eylesin...

caim yat dinlen valla gozun aydin kalb atisini da duydun cok sukur
Herkese günaydın kızlar nasılsınız?
Onemore çok üzüldüm canım Allahım tez vakitte sağlıkla tekrar hamile kalmanı nasip etsin canım. Rabbimden gelene imkarımız yok. Allah sabır versin cnm.
Bizde sabahtan gittik doktorumuza yeni geldik kalp atışlarımızı duyduk çok şükür Rabbime. Herşey normal şükürler olsun Rabbime. Folic asite devam et dedi doktorum. Bir ay sonra kan ve idrar tahlili istedi. Diğer hamileliğimde de kansızlık yaşadığım için aksatmayalım dedi. Kalp atışilarını duyan arkadaşlara da gözün aydın diyorum. Bblou inşallah tez zamanda düzelirsin cnm sende. Endişelenme hep olumlu pozitif düşün canım. Hepsi geçer birgün b,ir bakmışsın bebeğin kollarında ahh ahh diyerek hatırlarsın o günleri benim gibi :)))
hadi gozun aydin canim pekmez ye sen dogal kahvaltida kansizlik icin

slm
benide tabloya eklermisiniz
yaş 24 , sat 8 mayıs , bebeğim doğum tarihi 12 şubat 2012 ilk bebişim olcak allah nasip kısmet ederse
doktora gittim keseyi gördük 1 hafta sonrada kalp atışlarını inş.

Kızlar müjdeee :))) keseyi gördük sonunda miniminnacık ama :) anlaşılan buda benim gibi ufak tefek minyon olacak :D ama bebeğimi ve kalp atışlarını duymak için ayın 23. beklicez :) hayırlısıyla onuda görürüz darısı tüm göremeyenlerin başına...
ooo gözün aydınnn
bizimde kesemiz belli belirsizdi küçük oldugu için, olsun bana yetti :1:
ben de temmuzun 1 inde gitcem pıt pıtları duymaya

Gunaydın kızlar gercı bana tunaydın oldu bıraz ama huysuz bır oğlanın pesinde koştururken şimdi yatağına koydum bir bakayım dedim oda hissetmiş gıbı cok huysuz ve hırcın bugunlerde cunku

:nazar::nazar::nazar:2012 Şubat Anneleri genel paylaşım alanı:nazar::nazar::nazar:
[table="head"]Kartopu Aday Sayisi:nazar:|Kartopu Annemiz:49:|Kartopu annemizin yasi:49:|Kartopu Annemizin Çocuk Sayisi:118:|Kartopu Bebek Cinsiyeti:55::108:|Kartopu Sat:49:|Kartopu Guncelleme:49:|Kartopu Bebegimizin Tahmini Dogum Tarihi:emir_bebek:|Kartopu Bebegimizin Adi:emir_bebek:|Kartopu Bebegimiz Dogdu Cok Sukur:nazar:
1.|bblau|31|ilk bebek|?|23.04.2012|:nazar:kalb atisida duyuldu cok sukur:nazar:|06 subat 2012|?||
2.|mericdemir2007|29|ilk bebek|?|26.04.2012| kesemiz görundu cok sukur:nazar:|01 subat 2012|?||
3.|GurbetGuzeli|35|1 kiz 2 erkek|?|27.04.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:kalbimizde pitpit atiyor:nazar:| 01.subat 2012|?||
4.|dirim99|27|ilk bebek|?|27.04.2012| kesemiz görundu cok sukur:nazar:|01 subat 2012|?||
5.|onemore|40|3 kiz 1 erkek|?|27.04.2012 |kesemiz görundu cok sukur:nazar:kalb atisi duyulmadi bir hafta müddet verildi|01 subat 2012|?||
6.|CanSea|24|ilk bebek|?|29.04.2012|5+3|03.subat 2012|?||
7.|Eylul||ilk bebek|?|29.04.2012|5+3|03.subat 2012|?||
8.|denizcikk|25|ilk bebek|?|30.04.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:kalbimizde pitpit atiyor:nazar:|04 subat 2012|?||
9.|buglem80|||?|30.04.2012|5 +|04 subat 2012|?||
10.|kelebek1978|33|2 erkek|?|30.04.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:kalbimizde pitpit atiyor:nazar:|04.subat.2012|?||
11.|fatmur||1 erkek|?|30.04.2012|5+2|04.subat.2012|?||
12.|cerenim|24|ilk bebek|?|01.05.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:kalbimizde pitpit atiyor:nazar:|05 subat 2012|?||
13.|seraptr|32|1 erkek|?|01.05.2012|4+6|05 subat 2012|?||

14.|neva29|29|1 kiz|?|01.05.2012|:nazar:kalb atisida duyuldu cok sukur:nazar:|05 subat 2012|?||
15.|feryal_efe|26|ilk bebek|?|01.05.2012| kesemiz görundu cok sukur:nazar:embriyoda göründü|05 subat 2012|?||
16.|
Limon_ik|26|ilk bebek|?|01.05.2012| kesemiz görundu cok sukur:nazar:|05 subat 2012|?||
17.|ecrinnn|20|ilk bebek|?|02.05.2012|4+5 |06 subat 2012|?||
18.|sevgi kelebegi|25|ilk bebek|?|02.05.2012|4+5 |06 subat 2012|?||
19.|melekbade
|28|ilk bebek|?|04.05.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:|08 subat 2012|?||
20.|
simurganka|31|ilk bebek|?|04.05.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:|08 subat 2012|?||
21.|
zerdal|31|ilk bebek|?|05.05.2012|4+|09.subat 2012|?||
22.|aZelYa55|27|ilk bebek|?|25.04.2012| kesemiz görundu cok sukur:nazar:|09.subat 2012|?||

23.|
banuesra|33|ilk bebek|?|06.05.2012|5+3|10 subat 2012|?||
24.|
pikepolat|34|ilk bebek|?|03.05.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:kalbimizde pitpit atiyor:nazar:|10 subat 2012|?||
25.|sesa24|25|ilk bebek|?|07.05.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:|11 subat 2012|?||

26.|lamamma|29|ilk bebek|?|08.05.2012|4+5|12 subat 2012|?||
27.|
sta|23|ilk bebek|?|08.05.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:|12 subat 2012|?||
28.|
narin_ala|24|ilk bebek|?|08.05.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:|12 subat 2012|?||
29.|simarik34||ilk bebek|?|14.05.2012|5+|14 subat 2012|?||
30.|Nuurrr|25|ilk bebek|?|14.05.2012|5+|18 subat 2012|?||
31.|adese|35|2 kiz|?|15.05.2012|kesemiz görundu cok sukur:nazar:|18 subat 2012|?||
?|wwf|28|ilk bebek|?|17 nisan|?|?|?||
||||||||||
||||||||||
[/table]
2012 subat annelerine özel topikler
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ubat-anneleri-gobekleri-icinde-melekleri.html

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...irladiklari-odalari-aldiklari-kiyafetler.html

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...izdeki-mucizelerin-buyumesine-sahit-olun.html

benide eklermisiniz 28 nisan son sat 7+1 günlük hamileyim kese göründü yarın kalp atışını dinlicez inşallah

Son düzenleme:
Anlıyorum canım, Allahım ahirette karşılaşmak nasip etsin bebeğinle, sizlere şefaatçi olsun inşallah.
Elbette senin çektiğin acıyla kıyaslanamaz ama ben de kimyasal gebelik geçirdim ve bebeğim düşmüştü. Psikolojini az çok anlıyorum. Ben de şimdi korkuyorum, tedirginim. Daha kalp atışlarını duymadık, inşallah sorunsuz sıkıntısız duyarız...

amin canım inşallah, insan kalp atışlarını duyunca hamile olduğunun daha çok farkına varıyor.

merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsun.

kızlar çilek, kiraz yiyormusunuz. bebekte leke olur falan diyorlar, ama hamilelerinde en çok yemesi gereken meyveler arasında çilek ve kiraz var.

üstelik bir çok hamile yemiş. Bi arkadaş gül koklayıp ensesine vurmuş, kızının ensesinde gül varmış, kırmızı. Ciğerde yapıyor diyorlar. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. kimler ne yeyip içiyor. ben kiraz aldım valla, yedikten sonra elini vucüdünda bi yere dokunmadan yıkanman gerekiyor diyorlar. ya hiç böyle şeylere inanmam ama büyüklerin konuştuğu.

Zerdal merhaba canım. Valla ben kiraz erik çilek üzüm şeftali herşeyi yiyiyorum. Gülden evet uzak duruyorum ilk hamileliğimde de uzak durmuştum. Bende camiye girip orda bir yerini kaşırsan leke olurmuş kaşıdığın yerde diye duydum. Ben kızımda çok dikkat ettişm ama ayağının diz kapağında 3 damla var ne demekse...

kızlar çilek, kiraz yiyormusunuz. bebekte leke olur falan diyorlar, ama hamilelerinde en çok yemesi gereken meyveler arasında çilek ve kiraz var.

üstelik bir çok hamile yemiş. Bi arkadaş gül koklayıp ensesine vurmuş, kızının ensesinde gül varmış, kırmızı. Ciğerde yapıyor diyorlar. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. kimler ne yeyip içiyor. ben kiraz aldım valla, yedikten sonra elini vucüdünda bi yere dokunmadan yıkanman gerekiyor diyorlar. ya hiç böyle şeylere inanmam ama büyüklerin konuştuğu.

aa canımm seni burda da görmek ne güzel

Zerdal merhaba canım. Valla ben kiraz erik çilek üzüm şeftali herşeyi yiyiyorum. Gülden evet uzak duruyorum ilk hamileliğimde de uzak durmuştum. Bende camiye girip orda bir yerini kaşırsan leke olurmuş kaşıdığın yerde diye duydum. Ben kızımda çok dikkat ettişm ama ayağının diz kapağında 3 damla var ne demekse...

merhaba canım, sanırım ikinci bebeğin, hayırlı olsun, kısmetse bizim ilk olacak, birde kaybım var. Camiyi ilk defa duydum bu konuda arkdaşlar görüşlerini paylaşırlarsa dikkat ederiz canım. ama bilmeden bişey olursada, evlatlarımız affetsin artık. benimde erkek kardeşimin karnının yan tarafında dalak lekesi var, annem hamileyken dalak yemiş. sakatatlardan uzak durmak lazım sanırım.

Zerdalcım evet 2.bebeğim hayırlısı ile gelsinler inşallah. Bazı anneler masus yiyiyor ki lekesi olsun lekeden tanınsınlar diye. Eskiden öyle yaparlarmış. Ay burda ne şimşek ne gök gürültüsü allahım yaaa.....

selam benim dedemin ensesinde kırmızı ciğer lekesi var.annesi ciğer doğrarken ensesini kaşımış o yüzden lekesi kalmış dedemde.bi komşumuzun da yolda yürürken bi bahçede gördüğü dutu canı çekmiş ama koparıp yiyememiş kızının göbeğinde dut izi var.ben inanıyorum valla....

ben bugun cok kotu bir gun gecirdim. sabah randevum vardi. kalp atisi bulamadilar. keseyi ve embriyoyu gorduk ama o kadar.sonra bazi testler yaptilar. kanimda pihtilasma olusuyormus. bundan onceki kayiplarimda o yuzdenmis. gencken cok sorun olmuyormus ama yas ilerledikce sorun yaratiyormus. aslinda hamilelik normal baslamis ama yeterine kan dolasimi olmadigi icin hamilelik gelisimi devam etmemis. bugun yarin dusuk gerceklesir dedi doktor. 1 hafta beklicez olmazsa yine kurtaj olucam. bundan sonrasi icin beklemeden hemen deneyebilecegimizi soyledi. ancak bugunden itibaren hergun 1 adet bebek aspirini alicam. bol suya, vitaminlere ve folik asite devam. hamile kalincada bebek aspirinini birakmiycam ve doguma kadar almaya devam edicem. tek tedavisi buymus. sizlere bol sans diliyorum. insallah hepiniz sorunsuz bir sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz. ben bekleyenlerin sayfalarini ziyaret edicem ara sira burayada ugrar nasil oldugunuza bakarim.
sevgiler

canım çok geçmiş olsun ne olursa olsun çok üzücü bişey Allah çocuklarına eşine ve sana uzun ömürler versin önemli olan sağlık moral bozmak yok dikkat et kendine

yok yıkanmış zaten restaurantta çalışıyorum ben herşey var yani:9:...senin ne kadarlık canım benim daha 6 gün oldu günüm geçeli ve 2 çizgi çıktı testte...ama doktora salı günü gidicem inş bi sorun yoktur..:31:

ben de 6 gün geçince evde test yaprım pozitif çıkınca doktora gittim karından ultrasonla gördük keseyi.sen de git bekleme

Back