2012 Şubat Anneleri

eşimin memleketi canım..terme....
,

Ooooo Termede de deniz mükemmel olur, şehir tarafında berbat
Ben de Şubatta doğacağı için seviniyorum.Haziran gibi 4 aylık olacaklar tombik tombik, kızım olursa fırfırlı don alma hayalimi gerçekleştiricem, o tombalak bacakları kat kat meydanda olacak Ayyy inşallah amin

aynı düşünce bendede var inş gerçek olur..

erkek önce gelisirmis canim bakalim
benim en büyük derdimden biri 70 kiloyum 1 66 boy inş duba gibi olmayız fıçı gibi..
olsun sonunda bebgimiz olcek dur suz pesinden kostur derken tig gibim oluruzzzz

adese kaç kiloyla hamile kaldın canım sen?

83 tatlım.küçük kızıma da hamile kalmadan önce 83 tüm aldığım kiloları 6 yıldır yeni verebilmiştim.şimdi tekrar başa döndüm ve yaşım artık daha fazla vermem çok zor olacak.eşimin de aklı çıkıyo kilo alacam diye.her yemekte hatırlatıyo aman hatun dikkat et diye....

işe gitmek zorundayım ama işte de aklım burada kalıyo.gelince okurum diyorum sayfalar çok ilerlemiş oluyo.ben yokken çok muhabbet etmeyin.ya da akşam bana kısa bi özet geçinnnn:)herkese hayırlı günler....

işe gitmek zorundayım ama işte de aklım burada kalıyo.gelince okurum diyorum sayfalar çok ilerlemiş oluyo.ben yokken çok muhabbet etmeyin.ya da akşam bana kısa bi özet geçinnnn:)herkese hayırlı günler....

Her an çenemiz düşebilir canım ama aklın kalmasın Kolay gelsin sana..

selamlar,allah sonuna kadar götürmeme izin verirse bende şubat annesi olacağım inşallah...yaşım 42 olmak üzere,ilk bebeğim,2. aşılama ile geldi sıpa...neredeyse iki yıldır aramadığım yer kalmamıştı,sonunda buldum...allahıma binlerce kere şükürler olsun...allahım isteyen herkese versin,kimsenin kucağı boş kalmasın...

Merhaba kıslar nasılsınız_?
Yeni arkadaşlar var aramızda hayırlısı olsun diyorum hoşgeldiniz. Bende hazırlanıyoerum yine gezmeye gidecük oğlumlan.

Gözünüzaydın Allah tamamına erdirsin

maşallah eşine, eee hazırlığı yapacak sensin, hanım misafir çağrılımmı çağırmayalım mı diye sormaz mı? benim adam allahtan sorar müsaitmiyiz diye bana. güldürdün beni. ama hamilelikte miafir ağırlamak zor olur tabi.

merhaba bblau ovulasyon bölümünde 1-2 kere konuşmuştuk seninle, hayırlı uğurlu olsun. hatırladınmı beni bilmiyorum. ben seni hatırladım.

merhaba bblau ovulasyon bölümünde 1-2 kere konuşmuştuk seninle, hayırlı uğurlu olsun. hatırladınmı beni bilmiyorum. ben seni hatırladım.

Hatırladım tatlım hatırlamaz mıyım, bak burda da karşılaşmak nasip oldu.Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin senin de.
Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın, cemi cümlenin evlatlarını esirgesin bizimkileri de korusun Ya Rabbim...

Son düzenleme:

evet karşılaştık, amin canım allahım korusun inşallah, yalnız ben korkuyorum tabi, ilk hamileliğim 1 yıldan sonra oldu 18 haftalık hamileyken kaybettim, çok üzüldüm. 7 ay oldu yaklaşık. Onu kaybettikten sonra bebeği daha çok istedim. yani anlatılmaz, ateş düştüğü yeri yakıyor. o yüzden biraz korkuyorum, bebeğimi kucağıma almak istiyorum. allah nasip ederse, 2 yıla yakındır uğraşıyoz. rabbim korusun meleklerimizi.

Anlıyorum canım, Allahım ahirette karşılaşmak nasip etsin bebeğinle, sizlere şefaatçi olsun inşallah.
Elbette senin çektiğin acıyla kıyaslanamaz ama ben de kimyasal gebelik geçirdim ve bebeğim düşmüştü. Psikolojini az çok anlıyorum. Ben de şimdi korkuyorum, tedirginim. Daha kalp atışlarını duymadık, inşallah sorunsuz sıkıntısız duyarız...

hosgeldin olsun canim dikkat et zamanin buguneymis ins sorunsuz hamislik gecirirsin canim

Merhaba kıslar nasılsınız_?
Yeni arkadaşlar var aramızda hayırlısı olsun diyorum hoşgeldiniz. Bende hazırlanıyoerum yine gezmeye gidecük oğlumlan.
ohhh masallah bende oglanlarla disari cikicam

kiz ticker yapsana kac haftalik oldun herseferinde basa donup bakmak zprunda kaliyommm

kiz ticker yapsana kac haftalik oldun herseferinde basa donup bakmak zprunda kaliyommm
Bilsem yapıcammmmmmm
Tam emin değilim ki. Kalp atışları için gittiğimde Allah nasip ederse tam kaç hafta kaç günlüğüm öğrenicem de ticker yapıcam. Sağolsun bir önceki ilgisiz doktor yaklaşık 4,5 hafta deyip geçmişti kesede, uyuz
Benim hesabıma göre 6+4 ama bakalım doktor ne diyecek? Birkaç gün sonra inşallah yapıcam ben de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…