2012 Şubat Anneleri

Kızlar çocuklarınızı sünnet ettirdinizmi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu ara sünnet konusuna yogunlaşmış durumdayım. Doktorlar ya 1,5 yaşından önce yada 4 yaşında sonra diyorlar. Şimdiden yaptırayım büyüyünce hatırlamasın istiyorum. Sonrasında da mevlüt okutucam şimdiden stresi başladı bende. Siz neler yaptınız.

merhaba ben 7 aylıkken yaptırdım burada da anlatmıştım o zamanlar.çok ama çok memnunum.bebekler bizden daha çok dikkat ediyorlar.şiddetle tavsiye ediyorum.çok rahat ettim.çokta memnunum.

slm kızlar..

hugo geçmiş olsun eşine.umarım çabucak atlatır.evde olması inşallah senin için iyi olur da memoya bakar bari biraz.inşallah hasta olunca nazlı olan bi eşin yoktur.ayağı alçıda olunca nekadar yardımcı olabiilir orası tartışılır.desteğini esirgemesin yinede senden.:))

sünnet mevzusu geçmiş:
eşim bu ayın sonunda yada haziran başı yaptıralım diyor.ons kalsa daha erken yaptıracaktı,erken yaptırılmasının daha iyi olduğunu bende biliyorum ama bişekilde ertelendi.bana kalsa ben biraz daha büyüsün diyorum.narkoz alacak olması tedirgin ediyor beni,o yüzden.((
büyük ihtimalle yaptırıp aradan çıkarıcaz gibi görünüyr.

umut neredeyse hergün parka çıkıyor ..2 gündür evdeyiz biraz rüzgarlı hava.1.5 yaşında annesiyle gelen bi bebek daha vardı ,hergün geliyorlar onlarda ,annesiyle falan tanıştık.çocuğun 3 tekerlekli bisikleti var.aman umut bayıldı ona.zor indiriyiorum hergün o bisikletten,bağırıyor,vermek istemiyor,ittiriryor onu,ınnn ınnnn yapıyor bide ittirirken,kornasına falan basıyor,kısacası çok sevdi.bizde netten önceki gün e-bebekten sipariş verdik,tesadüftür ki bizde okadar model arasında o modeli beğendik aldık.dün geldi bisikletimiz.henüz parka gitmedik onunla.şimdilik evde bi alışsın bakalım.pedallarına ayakaları yeni yeni yetişiyor ama çevirirken yetişmiyor.önünde başka bi ayak koyma yeri var,oraya koymayı öğretiyorum.bende arkadan ittiriyorum.kornaya bas oğlum diyorum ,basıyor hemen.arkada sepeti var.çok güzel bi bisiklet.tavsiye ederim.
bebek arabasında durmayı çok sevmiyor artık.giderken pek sorun olmuyorda ,biyerde durduğumuzda çok huzursuzlanıyor.
bisiklettle her yere gidilmez ama parka gideriz,sahilde akşamları yürüyüş yaparken iyi olur belki..

16.dişimiz çıkıyor..tam sayamadım ama 16.yı buldu bununla birlikte.yine mızmız.(

sizler nasılsınız kızlar.
ben yemek konusunda iyice sınırları zorluyorum artık.ne pişirsem diye aklıma hiç bişey gelmez oldu.dön dolan aynı şeyler.sıkılmasından korkuyorum.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
selam kızlar oğlum hasta burnu akıyor, iki gündür ateşli geçen gece 40'ın üstüne cıktı dr. götürdük tahlil falan yaptırdık.Kötü birşey çıkmadı allahtan boğazları kızarmış birazda kulağı ilaç verdi.O kadar mızmız oldu anlatamam.Yemek yemek istemiyor çok zor yediyorum

Hahaha, ben dişlerini sayarken hiç zorlanmıyorum, sadece 4 çünkü Zaten çok geç çıkmışlardı, orada kaldı. Maşallah Umut'a, nerdeyse tamamlayacak dişlerini kardeşi gelmeden, annesine sonra diş eziyeti yaşatmayacak. Bu arada cinsiyeti belli oldu mu ufaklığın, yazdıysan da kaçırmış olabilirim kusura bakma...

Geçmiş olsun canım, biran önce atlatır inşallah. Bu aralar zaten yemek ayırıyorlar, ya sıcaklardan, ya sıkıldılar bilmiyorum, ben de geçen hafta çok zorlandım yemek yediremedim. Neyseki normal zamanda yiyen bir çocuk nasılsa, acıkınca yer diye düşünüp çok üstelemedim, bu hafta daha iyiyiz. Seninki bir de hastalığın etkisiyle iştahı kapanmıştır, anne yüreği işte hep daha çok yesinler istiyoruz. Bir de eskiden hergün mutlaka sebze çorbası, yoğurt, meyve yerdi gün içinde. Şimdi daha mı az acıkıyorlar acaba, sizinkiler de öyle mi? Sıra gelmiyor ya yoğurdu ya meyveyi atlamak zorunda kalıyorum. Yoğurdu yemek yanında verip, meyve suyunu sabah kahvaltıda sıkıp vitamin ihtiyacını öyle karşılayım diyorum ama meyvenin posaları filan da ihtiyaç, hem de meyve yeme alışkanlığı oluşsun istiyorum. Eskisi gibi 5 öğün yemek yok artık genelde bizde...

canım geçmiş olsun.antibiyotik verdiler büyük ihtimalle dimi?2-3 güne kalmaz düzelmeye başlar,ama tam olarak atlatması daha uzun sürüyor.inşallh içirebiliyorsundur ilaçlarını.

sizinkilerde zamanla çıkar canım.birden çıkarmak kadar kötü bişey yok sanırım.hem ona hem bana eziyet gibi!7 dişi biranda çıkarmıştı doğumgünü zamanı.ne günlerdi.şimdi ikişer ikişer gidiyor.

diğerinin cinsiyeti belli olmadı canım.bu cumartesi aylık konrtole gidicem.e ebelli olsun artık.20 haftalık olucaz.

bende atnı senin gibi yapıyorum canım.eskiden yoğurt öğünümüz ayrı,meyve öğünümüz ayrıydı.şimdi yoğurt veriyorsam bi öğün,meyve yi atlıyoruz,yada yoğurt hergün ara öğün olarak olmuyor zaten.yemeklerin yanında yiyor genelde.meyveyi sabah kahvaltıda sıkıyorum bende.öyle böyle geçiyor.dönem dönem yemek yeme sıkıntımız oluyor,bu aralar iyiyiz.

selam bacılar,

15 gün kadar annemlerdeydim. eşim ben yokken 2-3 gün de evde çalıştı, ofise gitmedi. evde biriken işleri varın siz düşünün.

arada bir bakıp çıktım ama sayfalar pek ilerlememiş. neyse önümüzdeki hafta biraz serinleyecekmiş havalar, yağmur geliyormuş. belki evde otururuz hepimiz de yazışırız biraz

ömercik bir tane azı dişi patlattı. 9. dişimiz oldu.

tontinik geçmiş olsun canım, bir an evvel iyileşir kuzucuk.

Kızlar Merhaba size bir sorum olucak özellikle erkek anneleri, oğlunuza kaç numara ayakkabı giydiriyorsunuz. Benim oğlumun ayagına normal çorapla 21 numara ayakkabı oluyor. Annem ayagında kalın çorapla 22 numara ayakkabı tam oldu diye 22 almış.
En son kayınpeder oğluma 23 numara ayakkabı almış hediye. Değiştirsem mi bilemedim herkes diyo kalsın ayagı büyüyo ablamda diyo o şimdi bile olur. kararsız kaldım sonuçta önümüz yaz ince cik kısa çorapla giycek. Siz ne dersiniz???

dışarıda giydikleri 21 numraydı.ama artık biraz sıkmaya başaladı buaralar 21.evde giydikleri 22 numara daha iyi oluyor,taM geliyor.birde 23 numara bi yazlık ayakabısı var ama o biraz bol geliyor ayağına.henüz giydirmiyorum onu.
yeni yürümeye başaladıkları için çok da büyük olması iyi olmaz bence.rahat etmesi lazım.ben şuan 23 ü bekletiyorum.

bencede rahat etmesi onemli

ben de yazlık ayakkabısını 21 almıştım. kalıbı büyükmüş, normalde 22 oluyor. bence de değiştirme 23'ü. her geçen gün büyüyorlar.

Ama o ayakkabıyı giydirmek için kışı beklemem lazım o zaman. 22 alıyım şimdi giydireyim istiyorum.

Biz de şuan 21 numara giyiyoruz.
1 tane 22 numara 1 tane de 23 numara ayakkabı beklemede .
Özellikle 23 numarayı ben bekliyorumm,çok severek almıştım netten.Numarası yoktu o zaman bırakamadım yinede
Bugün teyzesi almış 21 numara yazlık ayakkabı,resmini gönderdi telden :)
bizimki minyon zaten kolay kolay büyümüyo :)

Bu yaz sünneti düşünüyoruz bizde,Allah kısmet ederse.

slm kızlar ..
biz bugün doktordan geldik.gebeliğim için:

yine bacaklar kapalıydı ama aradan doktorun görebildiği kadar büyük ihtmmalle kız a benziyor dedi.
sanki bana bi sonraki kontrolde erkek diyecekmiş gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.

şimdi çıkmama lazım,zatende kimsecikler yok..
görüşürüz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…