- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #81.081
Epeydir görünmedin, merak ediyordum ben de seni. Çocuktan vakit kalmıyor tabii.slm kızlar nasılsınız..
bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir umarım..
bizleri soracak olursanız:)) çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz.
ben artık gün içerisinde nete giremiyorum,çünkü bilgisayarı açamıyorum,uöut hemen gelip benden önce yapışıyor.CAPS LOCK ve ALT tuşunu o dolma parmaklarıyla yerinden çıkardı malesef.vukuatları günden güne iyice artıyor.karnımda bu aralar çımaya başladı,çok yoruluyorum ve yetişemiyorum.birde bahar temizliiğine başladım.çok yoruluyorum çok.
artık hergün dışarı çıkmadan duramıyoruz.
bazen günde 2 kez çıktığımızda oluyor.sabah öğleden önce,ve akşam üzeri olmak üzere iki kere park yapıyoruz bazen.bi yandan iyi oluyor çok yorulup,daha uzun uyuyor.ama bi yandan da benim için pek iyi olmuyor.evde işlerim hep yarım kalıyor vs..parkata umutun peşinden sürekli takip halinde olmak,aman düşmesin,aman ağzına bişey götürmesin,kafasını çarpasın derken böyle geçiyor parktaki 1-1.5 saatimiz.salıncakta sallanmaz,kayaktan kaymaz,kayağa terseten tırmanır,sonra gider merdivenlerinden çıkar,bende peşinden kayak tepelerinde onunla.birde karnımdaki belli olmaya başlayınca insan utanıyor :))
bi yanımdakine bakıyorlar,birde karnıma insanlar..bi kişide çıkıp iyi bişeyler söylemiyor be kardeşim.ayy çok zorllanıcan diye bi başlıyorlar umutu görünce.artık takmıyorum.evet zorlanıcam ama tek çocukllada zorlanmıyormuyuz zaten.hazır birtaneyle uğraşıyorken,ikiniciside aradan çıkacak işte.))
umut bu aralr çok huysuzlandı.sanırım yine diş!ateşi oluyor ara ara.yada diyorum parkta mı üşütüyorum.terliyor ,terlediğini anladığım an eve getiriyorum ama ara ara rüzgarda esince çarpıldı sanırsam.nede olsa yeni yeni alışıyorlar dışarıya,koşuşturmacaya.öksürük,tıkanıklık yok ama ateş yapınca boğazlarından şüphelendim ben!kızarıklık olabilir.offf enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçmez(
günde iki kere itil vermeye başladım biri gece yatarken,biride gün içerisinde huysuzlanınca.bayağı işe yarıyor.
şuan öğlen uykusunda uyuyor.mutfak çekmecesini açıp ,içini boşaltıp,kendi giriyor tezgaha yetişemk için.ne varsa kaldırdım tezgahtan.artık neyi nereye sakalyacağımı şaırdım.
salonun masasısın üzerine çıkmış geçende koltuktan.üzerindekini yere düşürecekken yakaldım.parkta maç yapan küçük çocukların toplarına dadandı.evden top götürmeye başaladım ,yok illa onların topuyla oynayacak.çocuklarda veriyorlar biraz ama bizimi bekleyecekler onlarda haklı ,sonra istiyorlar..yazııkkkk....))
umutun yürümesi hala tam olarak düzelmedi.
hala paytak yürüyor.15.ayına girdi,doğumgünnden bu yana yürüyor.ama görenler aaa yenimi başladı yüremeye falan diyorlar..yürüyüşünü görünce.o bacaklar hala ayrık yüürüyor.ben bi çocuk ortopedi bölümüne götürmeyi düşünüyorum.
istanbul avrupa yakasında hangi hastanelerde var acaba bileniniz varmı kızlar?
bizden haberler böyle kızla..imdi geçmişe bi göz atıyım..
görüşürüz yine..
Ya sen kimse iyi bişey demiyor deyince üzüldüm valla, ben de düşüncesizlik yapıp zor olduğunu söylemiştim, yani bana hamileyken bir çocuğun olması zor gelir gibi birşeydi. Ben çok zor geçirdim çünkü hamileliği. Umarım o zaman söylediklerimle seni üzmemişimdir.
İnan bana iki çocuk hiç zor gelmiyor, ki aynı yaştalar, senin avantajın olacak, en azından aynı anda aynı şeye ihtiyaçları yok. Birine bakım, birine ilgi göstereceksin. Diğeri ilgi çağına gelince abisi okula başlamış olur, böylece çakışma olmaz umarım.
Benim oğlanlar da parka girince başkalarının toplarına dalıyor, bugün evdeki topumuzu götüreceğim, bakalım oynarlar mı.
Çocukların yürüyüşü ne zaman tam olarak düzelir ki acaba.
Benim Sarp'ım 6. aydan itibaren emeklemeye başladı, hemen sonra da kalkıp tutunup yürümeye başlamıştı (ki diğeri daha tam dönemiyordu bile, bırak emeklemeyi, 9. ayda ancak başladı emeklemeye,ama o da o arada 4 tane diş çıkardı Sarp'ta hiç diş yokken) biz de aynı şekilde 3 ay sonra yürür diyorduk. 15. ay oldu nerdeyse daha yeni yeni cesaretlendi ikisi de. Herhalde 15 güne kadar falan kendi başlarına yürürler.