2012 Şubat Anneleri

Günaydın ,
Ne yapıyor sen şikayet edince

napacak yan yan kaçıyor sırıta sırıta veya bazende kızıyor bağırıyor bana
dün pikniğe gittik burnumdan geldi bidahamı tövbe
gidenen kadar arabada delirdi ağla ağla yıktı
arkadaşlarda vardı iki tanede dört yaşlarında kızları vardı
onlar bile başım şişti anne diye söylendiler sürekli sesli mehmet sesli mehmet diye söylenip durdular
piknik yerindede durmadı hiç oturtmadı ne kucakta duruyor ne oturuyor ayakta kucakta duruyor öylede bel dayanırmı hiç
sonra koydum yere afalladı önce ağladı hiç bakmadım sonra yerde eşelendi tavuk gibi
sonra yürümeye başladı koşmaya daha doğrusu
düşmesin diye hep peşinde koştum elini tutturmuyor benden kaçıyor uzaklaşmaya çalışıyor sırıta sırıta
parkta vardı ama hiç durmuyor salıncakta filan
bütün milletin çocukları duruyor ama mehmet durmuyor başıma ağrı girdi zaten çabuk geldik

oğlumun hastalığı öksürüğe döndü özellikle uyurken balgamını atamıyor tıkanıyor.ne yapsam acaba;?;

canım çok geçmiş olsun ama bi doktora göstermedinmi?daha fazla üstelemesin.ballı sütte çok iyi gelir,yumuşatır..süt içiyorsa dene bence..

Günaydınlar, bence de seninki kız, erkek olsa çoktan görünürdü, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun. Anneler günün kutlu olsun!

seninde anneler günün kutlu olsun canım teşekkürler..eşim iyice emin oldu kız olduğuna,ben dediğim gibi ikilemdeyim hala.))

umutta hayır ı çok iyi anlar ama uygulamaya gelince işine gelemez hiç.ama ne hikmmetse bu aralar babasının hayırlarına her zaman olmasada olumlu yanıtlar vermeye başladı.yasak olan bişeyi yaptığında eşim hayır oğlum dedi geçengün,ne yapıyorsa bıraktı yapmadı.eşimde diyorki'babanın ağırlığı bi başka oluyor demekki' diyor!!
eşime göre ben okadar çok hayır deyip bağırınıyormuşum ki,artık beni takmıyormuş umut!.((( gerçekten de öyle ama gün içinde kaç kere hayır dediğimi hatırlmıyorum bile.
birde umutasesimizi yükselttiğimizde asla yüzümüze bakmıyor,heryere bakıyor oan,duvara,tv ye,odanın heryerine ama yüzümüze bakmıyor ve sırıtarak bakınıyor etrafına!:))

geçende kim yazmıştı evde herşey bozuk diyr,alıntı yapacaktım bulamadım.bizdede durumlar böyle canım malesef.kumanda bozuldu yenisini aldık,maus bozuldu yenisini aldık.3 gündür cep telefonum bozuk kapalı öylece duruyor.ev telefonu her an şarjda olduğu halde elime aldığımda anında şarjı bitiyor,blgisayarın 2 idi,3 tuşu yerinden çıktı.kısacası evde bireer birer herşey bozulmaya başladı umutun sayesinde(

salıncakta sallanmayanlardan biride benim oğlum.mümkünatı yok oturmuyor salnıcağa...((

haftasonu saçlarının kestirdik umutun.ilk defa.ben amerikan modeli istemiştim ama o modelde kesmek mümkün olmadı.klasik model kesebildi anca.en başta daha kesim önlüğünü taktırmadı.evdede mama önlüğünü asla tktırmaz.heryeri saç içinde kaldı,allahtan yedek üst almıştım.gittiğimiz kuaför bayan-erkek yani bi tarafı bayan diğer tarafı erkek kuaförüydü.ben korkar ağlar sandım ama hiç korkmadı yavrum.çok huylandı ama!makastan,taraktan falan çok huylandı.hep kuaförün elini çekmeye çalıştı,kafasını oynattı durdu.nihayet şim telefonun verdi,sevdiği tokatlanan kedi oyununu da açınca,öylelikle hızlı hızlı kesti hemen.ama yanlarına kat verecekti makineyle ona hiç izin vermedi umut.en sonunda ben ellerini tuttum,eşim kafasını sabitlemeye çalıştı ama böyle yapınca sinirlendi,bağırıp ağlamaya başladı.kuaförde kulağına falan gelir dedi bıraktık öylece.istediğim gibi bi model olmadı ama çok tatlı oldu yinede.yüzü gözü açıldı ortaya çıktı:))
sanki birden bebek havasından çıktı koca çocuk gibi oldu saçlar gidince.çok yakıştı oğluma.saçlarını attırmadım,ilk saçı nede olsa.buzdolabı poşeti götürmüştüm ona toplattırdım:))
sonra ona lcw dan şapka aldık.küçükken vardı zor da olsa taktırıyordu ama uzun zamandan beri ilk defa takınca önce hiç istemedi,mızmızlandı ama sonra alıştı.ama en ufak bi huysuzluğunda önce şapkayı atıyor kafadan:))mama önlüğü gibi bunuda takmazsa dedim ama nihayetinde alıştı.parka falan giderken iyi olacak şapkayla.

çok saĞOL CANIM benim ilk defa başıma geldi oğlum hiç hastalanmadı böyle zencefil 2 yaşına kadar kullanılmaz diye biliyorum bir zararı olmuyor demek ki

tontinik canım arkadaşım anribiyotik kullandın mı ?benim bebeklerim ateşli hastalık olduğunda ki sadece kızım iki kere oldu antibiyotik şurup ve balgam sökücü öksürük giderici de sanırım o bahsettiğim şurubu kullandım.

onun yanı sıra ateşsiz burun akıntısı kuru öksürük var ise hafiften ib.... diye bi şurup kullandım ama bu sefer doktroumuz oğlum için af...in verdi.

doktor a danış eğer istrersen özelden yazabilirim şurubun adını doktor a da danış.buradan yazmak yasak mı bilmiyorum ama yasaktır belki diye yazamadım.

herkese merhaba, benim laptopta sorun var..nete girmek ayrı sorun çıkmak ayrı sorun.yazılanları okuyorum, yazmaya kalkınca laptop kilitleniyor sinir etti beni

tontinik sen sormuştun galiba öksürük için lalusun dediği gibi zencefil bal çok etkili..saolsun ben de lalustan duymuş Yağmura kullanmıştım çok faydasını gördüm
macun şeklinde yediremezsen yarım çay kaşığı zencefille 1 çay kaşığı balı (istersen biraz daha fazla koyabilirsin) çok az bir suyla sulandırıp içirebilirsin

günışığımmmm bebeğin hayırlısıyla doğsun inşallah..Allah sana kolaylık versin ,bebiş kız ya da erkek ne olursa olsun herşeyden önce sağlıkla doğsun inşallah..ama bir cadı olsa hiç de fena olmaz

sinemaksungur canım mesajını gördüm ama pc sorunu yüzünden yazamadım..iyiyim canım şükür Yağmur cadısıyla uğraşmaya devam..sıpa bugün beni fena korkuttu..ben mutfakta iş yaparken yanımdaydı hangi ara gittiyse birden bir düşme sesi ve Yağmurun feryat figan ağlaması Allahım evde dört dönüyorum odaları dolaşıyorum yok kafayı yiyecektim..neyse sonra buldum..evde tırmanmadık yer bırakmıyor çok gözü pek bir çocuk, çıkmış tekli koltuğun üstünden çekmeceli dolaba uzanmış öyle kötü bir yer ki sivri uçlara gelse ayrı bir sorun yükseliği ayrı bir sorun..nasıl yaptı nasıl etti nasıl düştü kafayı yedim...aldım kucağıma kafasını bir tarafı şişmiş bir yandan emzirdim bir yandan buz bastım..yazık yavrum benim panik halimi görünce daha çok korktu ben sakinleştim bir yandan da onu sakinleştirdim...Allahıma bin şükür düştüğü yer çok kötü bir yer ,yine Allahım korumuş...

catlover sen bizden daha fazla annesin :)ne güzel kuzularına maşallah...ömercik daha iyi umarım

hugocuk maalesef artık bize gezmek falan yok..biz de yanı durumdayız..bırak dakikayı saniye durmuyor ,bir yere gidince peşinde koşmaktan helak oluyorum...elinden de tutturmaz hiç önüne bakmadan oraya buraya koşturur..eşim diyor ki yaw kız çocuğu bu kadar hareketli olur mu

zaman zaman girip okuyorum bazı arkadaşlar hiç görünmüyorlar nerelerdeler acaba..nisane , mozp, benimolan, karmax ,melitta

ben yazarken yağmur uyandı...mesaj geç gitti..melitta merhaba canım

Son düzenleme:

merhaba diclle nasılsın?bende pek giremiyorum girdiğide geçmişi okumadan çıkmak zorunda kalıyorum.kızım da yeni uyandı oğlum hala uyuyor.yemeğim hazır evi toparladım biraz kendime vakit ayırayım dedim.

çok sıkıcı birgün yağmur yağıyor dört gündür burada.oralarda havalar nasıl ?

selam kızlarrss nezamandır takip edemiyorum herkez iyi umarımm,hastalarada geçmiş olsunnn yarın görüşürüz inşallah birtürlü müsait olamıyorum bu aralar.

Selam kızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum
ne zamandır giremiyorum diclecim aslında buralardayım ama süt iznim bitti okuldan erken gelemiyorum artık(gelince iş yemek kızım derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum.

fırsat bulursak hemen sokağa çıkıyoruz bizde:)ayakkabılarını eline alıp kapıyı gösteriyor henımefendi:))bu hafta çok soğuk ama sürekli yağmur yağıyor..evdeyiz ama buseferde okul kapanmak üzere son 1 ay bu yüzden birsürü evrak işi karne falan uğraştırıyor..

geçen cat yazmıştı hadi canlanalım diye girip bi iki kelime yazmak istedim ama ne mümkün kızım nefes aldırmıyor..kesinlikle kendi kendine oyalanan bi bebek değil.tek keyif aldığı oyuncağı benim birde meme:))))deli gibi yapıştı sürekli emmek istiyor bazen canımdan bezdiriyor valla..ondan başka hiçbirşeyle ilgilenmemi istemiyor kıyameti koparıyor..elime ne alsam istiyor doğal olarak elime bişey alamıyorum..çocukları sınav yaptım 1 haftadır okuyamıyorum kızım yüzünden:))

1 hafta önce çok hasta oldu.hiç bukadar hastalanmamıştı.ateş ishal halsizlik...kafasını kaldıramıyordu..üzüntüden ağlaya ağlaya bi hal olmuştum ama şimdi iyileşti çok şükür..o hasta olunca dünya duruyor bana(o yüzden tüm hasta bebişlere rabbim şifa versin bi an önce inş

onun haricinde herşey yolunda çok şükür.azı dişlerimizi tamamladık köpek dişlerimizi bekliyoruz sabırsızlıkla:)yemek sorunumuz hala devam, kaşığa mama önlüğüne son derece gıcık oyalayarak tıkıştırıyorum işte:))buaralar yenidünya yemeğe bayılıyor ama..
ha en son kızımla bi misafirliğe gittim birdaha tövbe diyerek geri döndüm..rezil etti beni sürekli bişeyleri almak istedi vermeyincede çıldırdı mecbur erken döndük:))bi an önce 2 yaşına gelip söz dinlesin istiyorum:))

günışığım cinsiyet belli olmamaış heralde ama bencede kız :)

hugocum senin yaramaz memoşun kız versiyonu sanki nisa
sen yazdıkça ben yaşıyorum sanki:))

melittacım taşınma işleri nasıl gidiyor??iki çocukla allah yardımcın olsun canım

şimdilik benden bukadar biraz uzun oldu ama epeydir girmeyince birikmiş yazacaklarım:))
öpüyorum tüm bebişleri

buarada bişey sorcam kızlar

kk üyeliğimde sürekli şifremden dolayı sorun yaşıyorum..bu 3. şifre değiştirişim..
sürekli şifreniz yanlış diyor ama eminim doğru olduğuna
uzun süre girmediğim de mi oluyor acaba??
sistem şifreyi resetliyor olabilir mi??
yoksa şifremi mi çalıyorlar:44:
adminlerrrrrr??
yada başına böyle bişey gelen var mı??

sakinleştirici bişeyler almadan ben bu çocuğa bakamayacağım
sabahtan berii bağırıyor ağlıyor sebep yok
uyuyor yarım saate uyandı yıktı ortalığı
ne oynuyor ne bişey bağıra bağıra ağlaya ağlaya geziyor
sinirlerim harap oldu büyüdükçe akıllanacağı yere temelli kuduruyor sürekli mız mız devamlı arıza halinde

hugocuk bir sebebi olmasın sakın.canı sıkıldığı içinde ağlıyor olabilir fakat sanki bi derdi varmış gibi geldi

Hugocuk senin oğlan enerjisini mi atamıyor acaba? Oyun klubü gibi bir yerler varsa şöyle 1-2 saatliğine götürsen, orda yorulsa falan sen de o da rahat edersiniz belki.

hugocuk bir sebebi olmasın sakın.canı sıkıldığı içinde ağlıyor olabilir fakat sanki bi derdi varmış gibi geldi

Hugocuk senin oğlan enerjisini mi atamıyor acaba? Oyun klubü gibi bir yerler varsa şöyle 1-2 saatliğine götürsen, orda yorulsa falan sen de o da rahat edersiniz belki.

derdi babasıymış akşam babası gelince yüzü güldü ancak
10 gündür eşim devamlı evdeydi çok alıştı gidince delirdi
oyun kulubü yok kreş var hatta yakında var valla kabul etseler vercem ama iki güne kapı önüne koyarlar
damarı tuttumu yıkıyor ortalığı
çok zor çok bildiğiniz gibi değil
en son beni öldürecek rahat edecek

Herkese gunaydin, hugocum bu aralar benim kizimda ayni cok huysuz bisey anlatamadimi kizar bagirir, oynarsin inan 2 dk bulmaz firlatir atar dagitir bagirir aglar hic biseyden tatmin olmaz, surekli bagirmakta istemiyorum ama hamileliktenmidir nedir bende o aglamalarina herseyi agliyarak soylemesine ofkelerine dayanamiyor bagiriyorum, aksamlari ise ayri dert zaten dogdugundan beri sorunlu hepten bu ara sorun oldu uyumuyor miz miz uykudan bayilacak pozlarinda durmuyor yatip yuvarlaniyor yatiriyorsun 2 saatten assagi uyumuyor, kavga dovus anca, bebegede bisey kalmadi haziran 25 gibi kismetse boyle devam ederse zor ben dise bagluyorum insallah ondandir yoksa isim zor,

Hep dua ediyorum bu kizim kolay bir bebek degildi hala oyle insallah diger kizim uslu sorun cikarmayan sakin bir bebek olur, huysuz ve uykusuz cocuk cok zor iki kat daha yipratiyor insani

tüm gün bakan ben kıymete binen babaları.dün akşam da oğlum babasını gördü işten gelince ikisi de kucağına atladı oğlum bana kaşlarını çatıp çatıp bakıyor babasına öpücükler konduruyor."len sıpa tüm gün ben şaklabanlık yapıyorum sana bi öpücüğü hak etmiyor muyum öp annecim " diye yanaşıyorum "eeeehhhh " diye ittiriyor.

tabi baba mızın ağzı kulaklarında.

o yüzden normal hugocum

Hep dua ediyorum bu kizim kolay bir bebek degildi hala oyle insallah diger kizim uslu sorun cikarmayan sakin bir bebek olur, huysuz ve uykusuz cocuk cok zor iki kat daha yipratiyor insani

canım aynısını bende diyorum.Eğer ikini cocugum olursa kuzu gibi birşey olsun.Bu 2012 yıl cocukları fena birşeyler:)) insanda sabır kalmıyor bazen ağlamaktan alamıyorum kendimi

canım antibiotik kullanıyorum ben ishal olunca bir gün vermedim şimdi tekrar başladım.cUMA GÜNÜ kontrole gitcem geçmezse isterim çok teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…