- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.141
Günaydın ,
Ne yapıyor sen şikayet edince
oğlumun hastalığı öksürüğe döndü özellikle uyurken balgamını atamıyor tıkanıyor.ne yapsam acaba;?;
Günaydınlar, bence de seninki kız, erkek olsa çoktan görünürdü, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun. Anneler günün kutlu olsun!
Çocuklar herşeyi anlamaya başladı artık, çok şeker oluyorlar. Eşim de diyor ki Türkçeyi öğrendiler
İkizlerimden biri, Sarp, hayır deyince anlıyordu ama dinlemiyordu, şimdi elini birşeye atıyor hayır deyince gülüp geri çekiyor, yapmıyor artık. Diğer çılgınımız Poyraz, anlıyor ama dinlemiyor daSarp'ın 1-2 ay gerisinden geliyor zaten bazı yönlerden.
Ömer'e çok geçmiş olsun, su çiçeği çok salgın bu ara, çevremizde de çok duydum. Ama bu yaşlarda geçirmeleri daha iyiymiş, hatta işyerinden bir bayan, koy su çiçeği olan birinin yanına bulaşsın dedi, ay yok artık dedim ya. Bulaşırsa ne ala, ama götürüp bulaştırmak da ne...
çok saĞOL CANIM benim ilk defa başıma geldi oğlum hiç hastalanmadı böylezencefil 2 yaşına kadar kullanılmaz diye biliyorum bir zararı olmuyor demek ki
herkese merhaba, benim laptopta sorun var..nete girmek ayrı sorun çıkmak ayrı sorun.yazılanları okuyorum, yazmaya kalkınca laptop kilitleniyor sinir etti beni
tontinik sen sormuştun galiba öksürük için lalusun dediği gibi zencefil bal çok etkili..saolsun ben de lalustan duymuş Yağmura kullanmıştım çok faydasını gördüm
macun şeklinde yediremezsen yarım çay kaşığı zencefille 1 çay kaşığı balı (istersen biraz daha fazla koyabilirsin) çok az bir suyla sulandırıp içirebilirsin
günışığımmmm bebeğin hayırlısıyla doğsun inşallah..Allah sana kolaylık versin ,bebiş kız ya da erkek ne olursa olsun herşeyden önce sağlıkla doğsun inşallah..ama bir cadı olsa hiç de fena olmaz
sinemaksungur canım mesajını gördüm ama pc sorunu yüzünden yazamadım..iyiyim canım şükür Yağmur cadısıyla uğraşmaya devam..sıpa bugün beni fena korkuttu..ben mutfakta iş yaparken yanımdaydı hangi ara gittiyse birden bir düşme sesi ve Yağmurun feryat figan ağlaması Allahım evde dört dönüyorum odaları dolaşıyorum yok kafayı yiyecektim..neyse sonra buldum..evde tırmanmadık yer bırakmıyor çok gözü pek bir çocuk, çıkmış tekli koltuğun üstünden çekmeceli dolaba uzanmış öyle kötü bir yer ki sivri uçlara gelse ayrı bir sorun yükseliği ayrı bir sorun..nasıl yaptı nasıl etti nasıl düştü kafayı yedim...aldım kucağıma kafasını bir tarafı şişmiş bir yandan emzirdim bir yandan buz bastım..yazık yavrum benim panik halimi görünce daha çok korktu ben sakinleştim bir yandan da onu sakinleştirdim...Allahıma bin şükür düştüğü yer çok kötü bir yer ,yine Allahım korumuş...
catlover sen bizden daha fazla annesin :)ne güzel kuzularına maşallah...ömercik daha iyi umarım
hugocuk maalesef artık bize gezmek falan yok..biz de yanı durumdayız..bırak dakikayı saniye durmuyor ,bir yere gidince peşinde koşmaktan helak oluyorum...elinden de tutturmaz hiç önüne bakmadan oraya buraya koşturur..eşim diyor ki yaw kız çocuğu bu kadar hareketli olur mu
zaman zaman girip okuyorum bazı arkadaşlar hiç görünmüyorlar nerelerdeler acaba..nisane , mozp, benimolan, karmax ,melitta
ben yazarken yağmur uyandı...mesaj geç gitti..melitta merhaba canım
sakinleştirici bişeyler almadan ben bu çocuğa bakamayacağım
sabahtan berii bağırıyor ağlıyor sebep yok
uyuyor yarım saate uyandı yıktı ortalığı
ne oynuyor ne bişey bağıra bağıra ağlaya ağlaya geziyor
sinirlerim harap oldu büyüdükçe akıllanacağı yere temelli kuduruyor sürekli mız mız devamlı arıza halinde
Ben hastalandklarında sürekli kullandım, bir zararı olmadı, kullanılmayacağını da bilmiyordum zaten :) Umarım oğlun daha iyidir.çok saĞOL CANIM benim ilk defa başıma geldi oğlum hiç hastalanmadı böylezencefil 2 yaşına kadar kullanılmaz diye biliyorum bir zararı olmuyor demek ki
Hugocuk senin oğlan enerjisini mi atamıyor acaba? Oyun klubü gibi bir yerler varsa şöyle 1-2 saatliğine götürsen, orda yorulsa falan sen de o da rahat edersiniz belki.sakinleştirici bişeyler almadan ben bu çocuğa bakamayacağım
sabahtan berii bağırıyor ağlıyor sebep yok
uyuyor yarım saate uyandı yıktı ortalığı
ne oynuyor ne bişey bağıra bağıra ağlaya ağlaya geziyor
sinirlerim harap oldu büyüdükçe akıllanacağı yere temelli kuduruyor sürekli mız mız devamlı arıza halinde
hugocuk bir sebebi olmasın sakın.canı sıkıldığı içinde ağlıyor olabilir fakat sanki bi derdi varmış gibi geldi
Hugocuk senin oğlan enerjisini mi atamıyor acaba? Oyun klubü gibi bir yerler varsa şöyle 1-2 saatliğine götürsen, orda yorulsa falan sen de o da rahat edersiniz belki.
derdi babasıymış akşam babası gelince yüzü güldü ancak
10 gündür eşim devamlı evdeydi çok alıştı gidince delirdi
oyun kulubü yok kreş var hatta yakında var valla kabul etseler vercem ama iki güne kapı önüne koyarlar
damarı tuttumu yıkıyor ortalığı
çok zor çok bildiğiniz gibi değil
en son beni öldürecek rahat edecek
derdi babasıymış akşam babası gelince yüzü güldü ancak
10 gündür eşim devamlı evdeydi çok alıştı gidince delirdi
oyun kulubü yok kreş var hatta yakında var valla kabul etseler vercem ama iki güne kapı önüne koyarlar
damarı tuttumu yıkıyor ortalığı
çok zor çok bildiğiniz gibi değil
en son beni öldürecek rahat edecek
Hep dua ediyorum bu kizim kolay bir bebek degildi hala oyle insallah diger kizim uslu sorun cikarmayan sakin bir bebek olur, huysuz ve uykusuz cocuk cok zor iki kat daha yipratiyor insani
herkes in anneler günü kutlu olsun.
tontinik mu....nex diye bir şurup var onu kullandı mı ?doktor a danış bi olur mu ?
tontinik canım arkadaşım anribiyotik kullandın mı ?benim bebeklerim ateşli hastalık olduğunda ki sadece kızım iki kere oldu antibiyotik şurup ve balgam sökücü öksürük giderici de sanırım o bahsettiğim şurubu kullandım.
onun yanı sıra ateşsiz burun akıntısı kuru öksürük var ise hafiften ib.... diye bi şurup kullandım ama bu sefer doktroumuz oğlum için af...in verdi.
doktor a danış eğer istrersen özelden yazabilirim şurubun adını doktor a da danış.buradan yazmak yasak mı bilmiyorum ama yasaktır belki diye yazamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?