- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.121
Kızlar Merhaba size bir sorum olucak özellikle erkek anneleri, oğlunuza kaç numara ayakkabı giydiriyorsunuz. Benim oğlumun ayagına normal çorapla 21 numara ayakkabı oluyor. Annem ayagında kalın çorapla 22 numara ayakkabı tam oldu diye 22 almış.
En son kayınpeder oğluma 23 numara ayakkabı almış hediye. Değiştirsem mi bilemedim herkes diyo kalsın ayagı büyüyo ablamda diyo o şimdi bile olur. kararsız kaldım sonuçta önümüz yaz ince cik kısa çorapla giycek. Siz ne dersiniz???
slm kızlar ..
biz bugün doktordan geldik.gebeliğim için:
yine bacaklar kapalıydı ama aradan doktorun görebildiği kadar büyük ihtmmalle kız a benziyor dedi.
sanki bana bi sonraki kontrolde erkek diyecekmiş gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.
şimdi çıkmama lazım,zatende kimsecikler yok..
görüşürüz kızlar..
kızlar oğlum hala hasta ateş,ishal,burun akıntısı vawr bir de emmeyi bıraktı sabah istemiyorzayıflayacak diye içim gidiyor biraz toplanmıştı neler yapsam bilemedim
ben bizden bahsedeyim biraz. ömercik maşallah herşeyi anlıyor artık. kirli tişörtünü veriyorum, al annecim bunu makineye at diyorum atıyor yavru kuşum. koltuklara tırmanmaya çalışıyor, ufak bir destekle çıkabiliyor. destek şart ama.
su çiçeğini de aradan çıkarmış olduk Allah'a şükür. boynunda, sol kulağının altında bir tane izi kaldı. o da onun nazar boncuğu olsun artık
forum kan kaybediyor galiba. arayı soğutmayalım kızlar. zaten tatile gitmeler de başlayacak yakında. foruma giren bir mesaj atsa bile yeterli olur.
şşşşşşttt haydi canlanalım pleaseeee:118::122:
oğlumun hastalığı öksürüğe döndü özellikle uyurken balgamını atamıyor tıkanıyor.ne yapsam acaba;?;
oğlumun hastalığı öksürüğe döndü özellikle uyurken balgamını atamıyor tıkanıyor.ne yapsam acaba;?;
Günaydınlar, bence de seninki kız, erkek olsa çoktan görünürdü, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun. Anneler günün kutlu olsun!slm kızlar ..
biz bugün doktordan geldik.gebeliğim için:
yine bacaklar kapalıydı ama aradan doktorun görebildiği kadar büyük ihtmmalle kız a benziyor dedi.
sanki bana bi sonraki kontrolde erkek diyecekmiş gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.
şimdi çıkmama lazım,zatende kimsecikler yok..
görüşürüz kızlar..
Çocuklar herşeyi anlamaya başladı artık, çok şeker oluyorlar. Eşim de diyor ki Türkçeyi öğrendilerben bizden bahsedeyim biraz. ömercik maşallah herşeyi anlıyor artık. kirli tişörtünü veriyorum, al annecim bunu makineye at diyorum atıyor yavru kuşum. koltuklara tırmanmaya çalışıyor, ufak bir destekle çıkabiliyor. destek şart ama.
su çiçeğini de aradan çıkarmış olduk Allah'a şükür. boynunda, sol kulağının altında bir tane izi kaldı. o da onun nazar boncuğu olsun artık
Çok geçmiş olsun oğluna. Benim oğlanlardan biri de hastalanınca çok ağır geçirir, burun tıkanır, balgam atamaz, kusar falan, çok zorlanırız. Balgam ve öksürüğü için 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp yediriyordum ben. Çok iyi geliyor bu karışım. Aynı dönemde ben de eşim de çok hastalanmıştık, bunu yemediğimiz ( Sıvı değil pek, bulamaç şeklinde) gece balgam ve öksürükten uyuyamıyorduk. Oğlum da aynı şekilde, yedirebildiğimiz gece çok rahat uyurdu. Zararı yok bu kocakarı ilacının, dene bence faydasını görürsün.oğlumun hastalığı öksürüğe döndü özellikle uyurken balgamını atamıyor tıkanıyor.ne yapsam acaba;?;
Günaydın ,maşallah ömer oğlana
bizim sıpada herşeyi her deneni anlıyor hemen tepki veriyor özellikle ben babasına şikayet ederken
Çok geçmiş olsun oğluna. Benim oğlanlardan biri de hastalanınca çok ağır geçirir, burun tıkanır, balgam atamaz, kusar falan, çok zorlanırız. Balgam ve öksürüğü için 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp yediriyordum ben. Çok iyi geliyor bu karışım. Aynı dönemde ben de eşim de çok hastalanmıştık, bunu yemediğimiz ( Sıvı değil pek, bulamaç şeklinde) gece balgam ve öksürükten uyuyamıyorduk. Oğlum da aynı şekilde, yedirebildiğimiz gece çok rahat uyurdu. Zararı yok bu kocakarı ilacının, dene bence faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?