• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Kızlar Merhaba size bir sorum olucak özellikle erkek anneleri, oğlunuza kaç numara ayakkabı giydiriyorsunuz. Benim oğlumun ayagına normal çorapla 21 numara ayakkabı oluyor. Annem ayagında kalın çorapla 22 numara ayakkabı tam oldu diye 22 almış.
En son kayınpeder oğluma 23 numara ayakkabı almış hediye. Değiştirsem mi bilemedim herkes diyo kalsın ayagı büyüyo ablamda diyo o şimdi bile olur. kararsız kaldım sonuçta önümüz yaz ince cik kısa çorapla giycek. Siz ne dersiniz???

canım bizim ki 22 giyor.Bence değğiştrme büyüyecek sonuçta

slm kızlar ..
biz bugün doktordan geldik.gebeliğim için:

yine bacaklar kapalıydı ama aradan doktorun görebildiği kadar büyük ihtmmalle kız a benziyor dedi.
sanki bana bi sonraki kontrolde erkek diyecekmiş gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.

şimdi çıkmama lazım,zatende kimsecikler yok..
görüşürüz kızlar..

ne kadar inatçı çıktı cimcime. herhalde kız ki naza çekiyor böyle kendini :1: hayırlı evlat olsun inşallah.

kızlar oğlum hala hasta ateş,ishal,burun akıntısı vawr bir de emmeyi bıraktı sabah istemiyor:( zayıflayacak diye içim gidiyor biraz toplanmıştı neler yapsam bilemedim

kızlar oğlum hala hasta ateş,ishal,burun akıntısı vawr bir de emmeyi bıraktı sabah istemiyor:( zayıflayacak diye içim gidiyor biraz toplanmıştı neler yapsam bilemedim

üzülme tontinik. benim oğlum da memeye o kadar düşkün ki. o da hastalanmıştı aynı oğlun gibi. iki gün meme emmedi. o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki. geceleri emzirmiştim. iyileşsin yine toparlar inşallah. Allah acil şifa versin canım.

forum kan kaybediyor galiba. arayı soğutmayalım kızlar. zaten tatile gitmeler de başlayacak yakında. foruma giren bir mesaj atsa bile yeterli olur.

şşşşşşttt haydi canlanalım pleaseeee :24::8::64::118::122:

ben bizden bahsedeyim biraz. ömercik maşallah herşeyi anlıyor artık. kirli tişörtünü veriyorum, al annecim bunu makineye at diyorum atıyor yavru kuşum. koltuklara tırmanmaya çalışıyor, ufak bir destekle çıkabiliyor. destek şart ama.

su çiçeğini de aradan çıkarmış olduk Allah'a şükür. boynunda, sol kulağının altında bir tane izi kaldı. o da onun nazar boncuğu olsun artık :nazar:

ben bizden bahsedeyim biraz. ömercik maşallah herşeyi anlıyor artık. kirli tişörtünü veriyorum, al annecim bunu makineye at diyorum atıyor yavru kuşum. koltuklara tırmanmaya çalışıyor, ufak bir destekle çıkabiliyor. destek şart ama.

su çiçeğini de aradan çıkarmış olduk Allah'a şükür. boynunda, sol kulağının altında bir tane izi kaldı. o da onun nazar boncuğu olsun artık :nazar:

maşallah ömer oğlana :nazar:
bizim sıpada herşeyi her deneni anlıyor hemen tepki veriyor özellikle ben babasına şikayet ederken :1:

babamızın raporu bize yaradı tüm gün evdeydi memoş oğlan çok mutlu oldu gecede o uyuyunca film izledik gece yarılarına kadar oturduk geç yattık geç kalktık tam tatil oldu çok iyi oldu
memoş oğlan tam çilekçi oldu çıktı çilek görmesin hemen istiyor vede kiraz hergün yiyor biz yemiyoruz bitmesin diye :1:
annem geldi gelirken keçi sütü getirmiş 3 kilo almış
fazlalığını dolaba at diyor :1:
memoş oğlandan fazlalıkmı kalır maşallah sütkolik içtikçe içiyor :1:
felaket sucuk seviyor kokusunu duysun pişip sofraya gelene kadar yıkıyor ortalığı canavar :1:
eşimde çok sucuk sever sabahları sucuk yer evde olunca kahvaltıda
memoşta ona çekmiş :1:
tam yaygaracı sürekli bağırma halinde hiç derdi bitmiyor
bazen memhmet yeter ama sus diyorum hemen susuyor yaygaracı :1:
ağlamayı silah olarak kullanıyor bazen ağlamıyor ağlıyor gibi bağırıyor yaygara yapıyor
ve ve çok yaramaz gözle kaş arası yapacağını yapıyor
herşey bozuk ev telefonu oyuncaklar herşey bozuk

tünaydın, tünaydın, tünaydııınn :16:

çoğunuzun 2., benim 6. anneler günüm olan bu güzel günümüz kutlu olsun. nice nice anneler günü görelim evlatlarımızla inşallah.

benden size küçük bir hediye...

$gul.webp

oğlumun hastalığı öksürüğe döndü özellikle uyurken balgamını atamıyor tıkanıyor.ne yapsam acaba;?;

anneoluncaanladım.com da dr. kadir tuğcu böyle soğuk algınlıkları için limonlu bal öneriyo. bir kaşıkbala bi kaç damla limon. öksürüğünüde hafifleitr. ben kendim için bi soğanı veya kara turpu oyup içine bir kaşık bal koyuyorum. sulanınca suyunu içiyorum. doğal antibiyotik, çokda iyi geliyo. oğluma veremiyorum. çünkü kaşık görünce kaçıyor

slm kızlar ..
biz bugün doktordan geldik.gebeliğim için:

yine bacaklar kapalıydı ama aradan doktorun görebildiği kadar büyük ihtmmalle kız a benziyor dedi.
sanki bana bi sonraki kontrolde erkek diyecekmiş gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.

şimdi çıkmama lazım,zatende kimsecikler yok..
görüşürüz kızlar..
Günaydınlar, bence de seninki kız, erkek olsa çoktan görünürdü, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun. Anneler günün kutlu olsun!

Çocuklar herşeyi anlamaya başladı artık, çok şeker oluyorlar. Eşim de diyor ki Türkçeyi öğrendiler:1:
İkizlerimden biri, Sarp, hayır deyince anlıyordu ama dinlemiyordu, şimdi elini birşeye atıyor hayır deyince gülüp geri çekiyor, yapmıyor artık. Diğer çılgınımız Poyraz, anlıyor ama dinlemiyor da :1: Sarp'ın 1-2 ay gerisinden geliyor zaten bazı yönlerden.
Ömer'e çok geçmiş olsun, su çiçeği çok salgın bu ara, çevremizde de çok duydum. Ama bu yaşlarda geçirmeleri daha iyiymiş, hatta işyerinden bir bayan, koy su çiçeği olan birinin yanına bulaşsın dedi, ay yok artık dedim ya. Bulaşırsa ne ala, ama götürüp bulaştırmak da ne...

oğlumun hastalığı öksürüğe döndü özellikle uyurken balgamını atamıyor tıkanıyor.ne yapsam acaba;?;
Çok geçmiş olsun oğluna. Benim oğlanlardan biri de hastalanınca çok ağır geçirir, burun tıkanır, balgam atamaz, kusar falan, çok zorlanırız. Balgam ve öksürüğü için 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp yediriyordum ben. Çok iyi geliyor bu karışım. Aynı dönemde ben de eşim de çok hastalanmıştık, bunu yemediğimiz ( Sıvı değil pek, bulamaç şeklinde) gece balgam ve öksürükten uyuyamıyorduk. Oğlum da aynı şekilde, yedirebildiğimiz gece çok rahat uyurdu. Zararı yok bu kocakarı ilacının, dene bence faydasını görürsün.

Çok geçmiş olsun oğluna. Benim oğlanlardan biri de hastalanınca çok ağır geçirir, burun tıkanır, balgam atamaz, kusar falan, çok zorlanırız. Balgam ve öksürüğü için 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırıp yediriyordum ben. Çok iyi geliyor bu karışım. Aynı dönemde ben de eşim de çok hastalanmıştık, bunu yemediğimiz ( Sıvı değil pek, bulamaç şeklinde) gece balgam ve öksürükten uyuyamıyorduk. Oğlum da aynı şekilde, yedirebildiğimiz gece çok rahat uyurdu. Zararı yok bu kocakarı ilacının, dene bence faydasını görürsün.

çok saĞOL CANIM benim ilk defa başıma geldi oğlum hiç hastalanmadı böyle:( zencefil 2 yaşına kadar kullanılmaz diye biliyorum bir zararı olmuyor demek ki

Back