2012 Şubat Anneleri

selam kizlar gecmisi biraz okudum cocuklar basladi artik park sokak istemeye nilde oyle kapiya gidip acmaya calisiyor bide tesbih gibi incik boncuk buldumu bir yerde boynuna asip hemen kapiya gidiyor süslü:)) bende bu son zamanlarda cok yorgun hissediyorum kendimi hep yorgunum bahardanmi bilmiyorum gerci nilin katkisi cok bu yorgunlukta, o kadar hareketliki goren bu ne boyle diyor bide cok fena bagiriyor ciglik cigliga kafam hic goturmuyor bazen sizinkilerdede varmi bu durum derdini anlatamadigimi icinmi yapiyor diyorum ama cok asiri yapiyor bazen
gunisigim bebisin cinsiyeti belli oldumu:) eskisi gibi takip edemiyorum

düzenli yürüyüş ve pilates
cla da kullanırsan işin kolaylaşır

plates topum var ama Ayaz oynuyo onunla şimdilik.
Bi ara yapıyodum netten Ebru şallı izliyodum ama çok zor hareketleri sonra bıraktım :)

Yürüyüşe de pek vakit bulamıyorum
Cla dediğin nedir,ne işe yarar ?

Bizimki de öyle çığlıklar atıyor sürekli evin içinde dolaşırken :)
Kız çocuğu işte 7 sinde neyse 70 inde de aynı oluyolar kokoşşş

plates topum var ama Ayaz oynuyo onunla şimdilik.
Bi ara yapıyodum netten Ebru şallı izliyodum ama çok zor hareketleri sonra bıraktım :)

Yürüyüşe de pek vakit bulamıyorum
Cla dediğin nedir,ne işe yarar ?

sporsuz bir işe yaramaz canım
cla ve carnitin yağdır ette sütte filan bulunur düzenli spor ve diyetle daha fazla yağ yakımını sağlar ama diyet ve sporsuz asla işe yaramaz yani destek gıda takviyesidir
istedikten sonra yapılıyor ben geceleri yapıyorum yine yapıyorum çünkü istiyorum
9 kilom kaldı inşallah onuda kısa sürede verirsemm doğru estetik cerrahaaa

bu sabah zil çaldı bende kargo bekliyodum o sandım bir açtım kapıyı annem gelmiş
nasıl sevindik memoşla
annem diyorki kapıya geldim kalbim atıyor heyecandan çok özledim memoşu diyor
tüm gün memoşla oynadılar bende evi topladım
ayın 3 üçünden sonra diyetisyene gideceğim annem yine gelecek o zaman
ama temizlikte yapıcz dip köşe
valla annelerin hakkı ödenmez bu eve geldik halılarım olmadı uymadı
koridorum çok uzundu yetmedi yolluk idare ediyordum annem sağolsun yememiş içmemiş para biriktirmiş bugün gittim beyendiğim yolluğu aldım birazdan gelecek
kışa kadar yine biriktirirsem balkonunuda kapatırız dedi nasıl sevindim herşeyimi alıyor sağolsun

Son düzenleme:
İyi akşamlarrrrr bende kimse yokken gelmişim epey zaman oldu şaka maka bugün bi arkadaş soruyorlar seni demese vaktm olmayacaktı bi uğrayayım dedim artık afacanım 14 aylık oldu ne hareketlerinden fırsat var ne ev işi nede gelen bahar temizliğinden allah kısmet ederse bu yaza kalmadan sünnette olacak inş..kazasız belasız atlatır oğluşum..esad 11.500 kilo 85 cm miş son kontrolü bu salı oldu.toza alerjisi var bu ara o sıkıntı ama onun harici gelişimi güzel gidiyo..evde internet yok telefondada her zaman kontür olmayınca fırsat olmuyoo..hugo sen nasılsın..?annen ne kadar düşünceli..
Senfat hg.cnm sendemi kaçaktın benm gibi..
Playdoh nil yaramaz demek çığlık atması acaba birilerndemi görüyo yada öfkesini öyle belli ediyorda olabilir her çocuk öyle olmaz tabi..allah yardımcımız olsun zor bu dönemleri ama büyüdüler işte şaka maka.....

simitçik hugocumm

beendede basencik oluşur genelde.ama artık eskiye oranla okadar çok değil.neyapyım ettim onlardan biraz kurtuldum ..:)

slm canım..
kız çocukları demek hep öyle süslü oluyor.kuzenimin kızıda var ,oda bu yaşlarda şimdiden süslü valla.
canım o çığlık atmaları çok olmasada ara ara umuttada oluyor.bişey yapmaa çaşıştığında genelde,o an yapamadıyda nasıl bir çığlık atar,bağırır bazen dayanamıyorum senin gibi,kafam götürmüyor.
bebeğimin cinsiyeti belli olmadı canım.en son 16.haftada gitmiştim.bi sonraki 20.haftada.şuan 18 haftalığız.

evet canım çocukla ve eşimle birlikte çıkmıştık.umut o gün çok sıkılmıştı bütüngün bebek arabasında,bende acele ediyordum biran önce gidelim diye..akıl kalamadı işte..

hımm seni sorduğumuzu kimden öğrendin yoksa burayı bırakıp feysemi takılıyosun

sütçü kadın devamlı atlatıyor bu ara gelcem deyip deyip gelmiyor gğven olmuyor
bu akşam mama aldık devam sütü mama karışık gidecek zaten çok özlemiş biberonuda yutacaktı nerdeyse

Teşekkür ederim canım, babamla annem arasında çok yaş farkı vardı,yaşlanmıştı artık.Babam son 2 yılında çok hastaydı . Şeker hastalığı böbreklerine vurdu, 3 gün diyalize girmesi gerekiyordu falan, sonrasında da nasıl olduysa pankreas kanserine yakalandı, son haftası çok kötüydü. Kızkardeşimin düğünü için hepimiz toplanmıştık da son günlerinde yanında olduk allahtan.
Hayat böyle maalesef, herşey birgün bitiyor

Kızlar benim ufaklık ağlarken çok katılıyor. Bu akşam ufacık birşey yüzünden ağlarken nefessiz kaldı, dudakları morardı. Internetten baktım hemen, çoğunlukla zararsız bir durum olduğunu kendiliğinden geçeceğini yazıyor. Daha öncede bu şikayetimizi doktora söylediğimde kansızlıktan, kalple ilgili bir sorundan veya cadılıktan :) olabileceğini söyledi. Kardiyologa götürmedik ama çocuk dr.u muayenelerinde bir sorun olmadığını söyledi. Başına bu katılma olayı gelen var mı?

Cadılık virüsüdür o annesi :) Üzülme sen

Kızlar,
nerelerdesiniz, kimseler yok artık. Çok fazla mesaj olmuyor artık. Yaz gelince iyice ıssızlaşır herhalde burası.
Melitta, taşınma işin ne oldu? Haziranda mı taşınacaktın, zamanı hatırlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…