• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Hugocuk, verdiğin tariflere ve tabii diğer arkadaşların verdiği değişik tariflere yetişemiyorum, aklımda kalmıyor diye bilgisayarımda bir dosya oluşturdum, oraya kopyalayıp çıktı alacağım. Ara ara bu tariflerden yemekler yaparım. :1:

ben sebzelerden köfte yaptım attım buzluğa çıkarıp yapıyorum
öğlen karışık çorbalar içiyor akşam tam arıza kefir içiyor yanına karides veya köfte yiyordu bende sebzelerdende yaptım onuda severek yiyor yeterki köfte olsun bizim sıpaya :1:

Anam en sonunda korktuğum başıma geldi. Mağazadan her çıkışta Ata bir şey almış mıdır diye kontrol ediyordum, bu akşam da baktım arabasında bir şey yoktu ama döön dööön öttük. Rezil oldum. Hemen bir çalışan geldi, "Bir şey unutmuş olabilir misiniz." dedi.
Arabanın sağına soluna baktık yok, ne ötüyor o zaman diyorum. Baktık ki Ata efendinin elinde bir cüzdan var. Arabasından aşağı sarkıtmış elini, görememişiz minik hırsız :) Allahtan vermem diye tutturmadı, ne ara almış anlayamadım.

Cat'cim bloğumdaki yorum için teşekkür ederim, tanıdık görmüş gibi sevindim yav :)
:1::1::1: Ay ilahi çocukk!

Seninki tehlikeli değilmiş yinee ben dün akşam ölüyodumm

Mutfakta yemek yiyoruz annem eşim ben,Ayaz da içerde oyuncaklarıyla oynuyodu.
Uzun bi süre ses yok seslendim gelmedi, eşime dedimki bi baksana Ayaz'a napıyo.
Kalktı mutfaktan tam çıkarken Ayaz geldi yanına.Neyse eşim oturdu masaya tekrar.
Bi ara baktım ağzında beyaz bişey var.( Bu ara yerde ne bulsa ağzına atmaya başladı )
Kalktım ağzında almaya çalıştım ,direndi neyseki çıkardım.
Şok oldummmm .
Kabloları tutturmak için olan ucunda küçük çivili şeyler varya adını bilmiyorum işte onlardan sökmüş atmış ağzına.
O an o kadar korktumkii yemek falan yiyemedim bidaha.Ya yutmaya çalışsaydı dedim Allah korumuş :(
Aaa çok geçmiş olsun ya, hiç boş bırakmaya gelmiyor bu sıpaları.

nisan mayıs ayları gevşer insan yayları :1:
herkes gevşemiş sanırım kimseler gelmiyor gelen durmuyor
bizim sıpa sokağa alıştı sokak istiyor bugün yine çıkarırım hava güzel kaydırak var orası sakin ağaçlar var güneş vurmuyor orda duruyor yani dün durdu inşallah bugünde durur gerçi sağı solu belli olmaz bizimkinin

Seninki tehlikeli değilmiş yinee ben dün akşam ölüyodumm

Mutfakta yemek yiyoruz annem eşim ben,Ayaz da içerde oyuncaklarıyla oynuyodu.
Uzun bi süre ses yok seslendim gelmedi, eşime dedimki bi baksana Ayaz'a napıyo.
Kalktı mutfaktan tam çıkarken Ayaz geldi yanına.Neyse eşim oturdu masaya tekrar.
Bi ara baktım ağzında beyaz bişey var.( Bu ara yerde ne bulsa ağzına atmaya başladı )
Kalktım ağzında almaya çalıştım ,direndi neyseki çıkardım.
Şok oldummmm .
Kabloları tutturmak için olan ucunda küçük çivili şeyler varya adını bilmiyorum işte onlardan sökmüş atmış ağzına.
O an o kadar korktumkii yemek falan yiyemedim bidaha.Ya yutmaya çalışsaydı dedim Allah korumuş :(

canım geçmiş olsun.Bizde geçen aylarda yaramazın kakasında kocaman nazar boncuğu gördük.Şok olduk.Onu ne zaman attın ya boğulsaydı kocaman :(( allahım korumuş evi nekadar temizlesek ne kadar korusakta resmen tehlikeyi buluyorlar.

hoşgeldin canım ne güzel tatil olmuş biz bu yılda çıkamaycağız tatile
bi sonraki yaz kredi filan bitiyor acısını çıkartıcaz inşallah :1:
annene geçmiş olsun rahatsızlığı nedir
Hoşbulduk canım, güzel bir değişiklik oldu. İnşallah siz de rahatlayıp şöyle güzel bir tatil yapıp yıllarını yorgunluğunu atarsınız. Memoş da büyümüş olur seneye, daha rahat olur. Bu sene size tatil yaptırmaz pek bu haliyle :)
Biz de öyle uzun uzadıya tatillere gidemiyoruz maalesef. Kardeş evi falan, değişiklik yapıyoruz işte.
Bizimde yeni ev, taşınma, tüp bebek masrafı, oğlanlar olunca onların masrafı derken bayağı sıkıştık.
Allahtan deniz kenarında oturuyoruz,deniz havuz diye ayrı bir yere gitme derdimiz olmuyor. Ama şöyle 5 yıldızlı bir otelde elimi hiç birşeye değdirmeden tatil yapmayalı çok oldu.
Annem elinden ameliyat olmuştu, bacağı ağrıyor, bir de beli. Ağırlık taşımaya gelmiyor, malum bizim tombulumuz var. Tüm gün de tepesindeler kadının, çocuklar yıprattı kadını.

Hoşbulduk canım, güzel bir değişiklik oldu. İnşallah siz de rahatlayıp şöyle güzel bir tatil yapıp yıllarını yorgunluğunu atarsınız. Memoş da büyümüş olur seneye, daha rahat olur. Bu sene size tatil yaptırmaz pek bu haliyle :)
Biz de öyle uzun uzadıya tatillere gidemiyoruz maalesef. Kardeş evi falan, değişiklik yapıyoruz işte.
Bizimde yeni ev, taşınma, tüp bebek masrafı, oğlanlar olunca onların masrafı derken bayağı sıkıştık.
Allahtan deniz kenarında oturuyoruz,deniz havuz diye ayrı bir yere gitme derdimiz olmuyor. Ama şöyle 5 yıldızlı bir otelde elimi hiç birşeye değdirmeden tatil yapmayalı çok oldu.
Annem elinden ameliyat olmuştu, bacağı ağrıyor, bir de beli. Ağırlık taşımaya gelmiyor, malum bizim tombulumuz var. Tüm gün de tepesindeler kadının, çocuklar yıprattı kadını.

Çok geçmiş olsun annene laluscum,Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Bizimki de sıkıldı bizde kalmaktan,taşının diye tuturdu valla öyle yapcaz ,istediğimiz gibi bi ev buluruz inşallah anneme yakın.

canım geçmiş olsun.Bizde geçen aylarda yaramazın kakasında kocaman nazar boncuğu gördük.Şok olduk.Onu ne zaman attın ya boğulsaydı kocaman :(( allahım korumuş evi nekadar temizlesek ne kadar korusakta resmen tehlikeyi buluyorlar.

Çok sağol canım,size de geçmiş olsun dediğin gibi iyiki takılmamış boğazına.
Yiyecek bişey olsa öyle iştahlı atmaz ağzına sıpa yaa ne bulsa atıyo bide açmıyo ağzını almıyım diye.
Allahtan çabuk farkettim.Kablo canavarı süpürgelik kenarlarından kablo geçiyo ,onları çekiştirip duruyo sürekli.
Çeke çeke demekki çıkarmış .

Çok geçmiş olsun annene laluscum,Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Bizimki de sıkıldı bizde kalmaktan,taşının diye tuturdu valla öyle yapcaz ,istediğimiz gibi bi ev buluruz inşallah anneme yakın.
Çok teşekkür ederim canım, amin valla, annem olmasa ben ne yapardım bilemiyorum. Anneden başka kimseden hayır yok.
İnşallah yakın ev bulursunuz annene. Onlar için de zor, tüm hayatlarını bırakıp geliyorlar, hiç olmazsa yakında olursa alır oğlanı işlerini de halleder, canı da sıkılmaz. Öp annenin ellerinden benim için, kutsal insanlar onlar.

geçmiş olsun anaların hakkı ödenmez valla
bizimde deniz şansımız var bu yaza eşim memoşu sokar denize

saat 1 gibi uyandı çorba içirdim ama bugün iştahsız sabah kahvaltıyıda doğru dürüst yemedi
sonra dışarı çıktık 3 gibi ve 4 buçuğa kadar gezdik markete gittik mahallede dolaştık uykusu geldi huysuzlandı geldik sütünü içti uyudu
dışarı iyi alıştı gezmek iyi geliyor kudurukluğunu alıyor :1:

saat 1 gibi uyandı çorba içirdim ama bugün iştahsız sabah kahvaltıyıda doğru dürüst yemedi
sonra dışarı çıktık 3 gibi ve 4 buçuğa kadar gezdik markete gittik mahallede dolaştık uykusu geldi huysuzlandı geldik sütünü içti uyudu
dışarı iyi alıştı gezmek iyi geliyor kudurukluğunu alıyor :1:
Benimkiler de çok kötü alıştı dışarı. 7 gibi evde oluyorum, koridorda bekliyorlar resmen. Daha içeri giremeden elinde yeleği, beresi ıhh ıhh diye diye dışarıyı istiyorlar

slm kızlar..

geçmişi şöyle bi hızlıca okudum..koştura koştura yazıyorum hemen.umut beni burda farketmeden yazacaklarımı yazayım..
geçmişi hem okudum hem güldüm..

bizde iki gündür dışarılardayız valla..sokak çocuğu oldu oğlum.hergün 1.5-2 saate kadar duruyoruzdur.parka gidiyoruz genelde,bi de market yapıp geliyoruz..:)),iyi oluyor açık havada çarpıyor galiba iyi uyuyor geceleri.:)) ama her eve gelişimizde bi üst baş iyice değişiyor.yerlerde yuvarlanıp otları yolıyor..elleri toprak içinde kalıyor.
az önce geldik yine.
salıncakta sallanmak istemiyor hiç,çığlık çlığlığa bağırıyor.inip kendi ittirmek istiyor genelde.kaydırağı çok sevdi,ama onada kayak yerinden tırmanmaya çalışıyor:))
çocukların toplarının kapmaya çalışıor,kızıyor vs...))

ayy ata bebekmi eliinde bişeyle marketten çıkmış çaktırmadan:))çok güldüm..

ben cumaetesi günü kıyafet alacaktım,bir sürü denedim kardeşimin düğünü için.sırayla mağaza mağaza dolaşıyorum.bi maağazada farkettimki diğer mağazanın ince askılı badisi üzerimde kalmış.atletimde siyahtı,oda siyah olunca farketmemişim bide aceleden.hangi mağaza olduğununda kestiremedim birden,en son mağaza ama o hangisiydi derken hatırladım,utana utana tezgahtara geri verdim badiyi:))))

Çok teşekkür ederim canım, amin valla, annem olmasa ben ne yapardım bilemiyorum. Anneden başka kimseden hayır yok.
İnşallah yakın ev bulursunuz annene. Onlar için de zor, tüm hayatlarını bırakıp geliyorlar, hiç olmazsa yakında olursa alır oğlanı işlerini de halleder, canı da sıkılmaz. Öp annenin ellerinden benim için, kutsal insanlar onlar.

geçmiş olsun annene canım..bende anneme bdiyorum bu aralar ikinci olunca gelip bi süre bende kalırsın dimi diye!tabi gelirim diyor ama,benim babam okadar uzun bi süre kendi idare edemezki malesef:((

arada gidip gelir annem,şehir dışındalaa.şöyle gelse doğumdan sonra 2-3 ay kalsa bende nekadar iyi olurdu.umutta hiç kalmadı annem,kendim baktım:((

slm kızlar..

geçmişi şöyle bi hızlıca okudum..koştura koştura yazıyorum hemen.umut beni burda farketmeden yazacaklarımı yazayım..
geçmişi hem okudum hem güldüm..

bizde iki gündür dışarılardayız valla..sokak çocuğu oldu oğlum.hergün 1.5-2 saate kadar duruyoruzdur.parka gidiyoruz genelde,bi de market yapıp geliyoruz..:)),iyi oluyor açık havada çarpıyor galiba iyi uyuyor geceleri.:)) ama her eve gelişimizde bi üst baş iyice değişiyor.yerlerde yuvarlanıp otları yolıyor..elleri toprak içinde kalıyor.
az önce geldik yine.
salıncakta sallanmak istemiyor hiç,çığlık çlığlığa bağırıyor.inip kendi ittirmek istiyor genelde.kaydırağı çok sevdi,ama onada kayak yerinden tırmanmaya çalışıyor:))
çocukların toplarının kapmaya çalışıor,kızıyor vs...))

ayy ata bebekmi eliinde bişeyle marketten çıkmış çaktırmadan:))çok güldüm..

ben cumaetesi günü kıyafet alacaktım,bir sürü denedim kardeşimin düğünü için.sırayla mağaza mağaza dolaşıyorum.bi maağazada farkettimki diğer mağazanın ince askılı badisi üzerimde kalmış.atletimde siyahtı,oda siyah olunca farketmemişim bide aceleden.hangi mağaza olduğununda kestiremedim birden,en son mağaza ama o hangisiydi derken hatırladım,utana utana tezgahtara geri verdim badiyi:))))
:1::1::1: :Çocukla dolaştın galiba mağazaları, akıl mı bırakıyorlar insanda. Önemli olan iyi niyet, ne yapalım oluyor işte :)
Dışarı çıkıp gelince hava, hareketlilik yoruyor, gerçekten de iyi uyuyorlar. Anneme diyorum hep çıkarabilsen sen de rahat edersin diye ama pek hevesi yok. İkisini beraber ben indirebiliyorsam o hayda hayda indirir.

geçmiş olsun annene canım..bende anneme bdiyorum bu aralar ikinci olunca gelip bi süre bende kalırsın dimi diye!tabi gelirim diyor ama,benim babam okadar uzun bi süre kendi idare edemezki malesef:((

arada gidip gelir annem,şehir dışındalaa.şöyle gelse doğumdan sonra 2-3 ay kalsa bende nekadar iyi olurdu.umutta hiç kalmadı annem,kendim baktım:(([/QUOTE
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için canım.
Baban da gelse size annen daha uzun süre kalamaz mı?İkinci olunca annenin olması çok iyi olur. En azından alışma devresinde.
Ama erkekleri idare etmek zor. Kadın; yabancı bir ülkede bile olsa kendini oyalayacak şeyler buluyor da, erkekler maalesef çabuk sıkılıyor.
Annem 2001 yılından beri yalnız, babam hayattayken gidemezdi hiç bir yere. Babam hastaydı zaten, diyaliz yüzünden şehir dışına da çıkamazdı. Annem, çok acil birşey olursa 3-4 günlüğüne ,gider dönerdi.
Eşi birçok şeyden önce geliyor insanın sanırım, kendi çocuğun bile olsa, kendini idare edemeyen koca bir erkeği bırakıp gitmek kolay olmuyor.

memoş oğlan 11 de uyudu bende dumbelle kol omuz çalıştım komple tüm egzersizleri yaptım kol ve omuzda
1 saat sürdü yarın ağrıdan kıpırdayacak halim kalmayacak :1:

Günaydınlaaaaaarrrrrrrr :3:

Hugocuk azmine hayranım.Ben hayatta yapamam düzenli olarak,valla bravo

Ben de spor yapmak istiyorum ama akşamları çok üşeniyorum yerimden kalkmıyorum vallaa :1:
5 kilo vermek istiyorum ,özellikle de yanlarım beni çıldırtıyolar hep varlarr hiç gitmiyorlar.
Nasıl kurtulabilirim söyle bakalım :8:

Günaydınlaaaaaarrrrrrrr :3:

Hugocuk azmine hayranım.Ben hayatta yapamam düzenli olarak,valla bravo

Ben de spor yapmak istiyorum ama akşamları çok üşeniyorum yerimden kalkmıyorum vallaa :1:
5 kilo vermek istiyorum ,özellikle de yanlarım beni çıldırtıyolar hep varlarr hiç gitmiyorlar.
Nasıl kurtulabilirim söyle bakalım :8:

yanlar derkennn
simitçikmi yoksa basencikmi

Back