- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #80.881
Hayırlısıyla başlasın, umarım senin kızın için de en iyisi olur.Merhaba canım.
benim kızım 13aylık oldu. 3aylıkken işe başladım babannesi baktı. ama artık olmuyor mecburen dün bir kaç yer ile görüştük. Evimize çokyakın bir anaokulu ile anlaştık. Kızımı kucağıma almadan önce bırakır giderim diyordum. İşe başladığımda çok uzun süre alışamadım. Hala daha alışamadım. Bu ayrılık acısı hala daha benim üstüme yapıştı kaldı. Şimdi kreş için endişelerim başladı. Okul müdürüne kızımla ilgili şöyle yapın böyle yapın diye o kadar çok konuştumki. Kadıncağız anlıyorum çok endişelisiniz. Beraber herşeyi deneriz onun mutluluğu için dedi. Bizim şansımıza 4tane en küçüğü 12aylık olan kızımın yaşıtları bebek var. 5kişi olacaklar. Hepsi çok ilgili sevgi doluydu. Pazartesi günü başlayacak. Tek isteğim kızımın çok mutlu olması. İnşallah sizin içinde iyi olur.
Benim oğlanlar henüz yürümüyor, yürüselerdi benim için biraz daha rahat olurdu.
Benim konuştuğum kreşlerde uyku saatleri bizimkilere uymuyor mesela, oğullarım beşiklerinde sallanarak uyuyor, yemek saatleri uymuyor. Bunları sorduğumda, alıştıracağız diyor kreş sahibi. Alışacaklar muhtemelen ama, ilk hafta hep ağlayacaklar biliyorum

Benimkiler yoğurdu çok sever ama hazır yoğurt yemediler, yanlarına vermem gerekir mi acaba? Ya da menülerinde ne varsa o mu? Çocuklarım aç kalacak orda diye endişeleniyorum.