- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.841
9 kilo gitti ama telkinlerin etkisi büyük hiç kaçamak yapmıyorum bu sayede
şeker tatlı hiç yok ama öncesindede böyle besleniyordum alıştım yani sorun olmuyor
telkinleri dinliyormusun
canım bizimkinde de vurma huyu var ama canını acıtan şeye vuruyor yere düştüyse yere,kapıya vurduysa kapıya vurur:)
kızlar ya oğlum bugün yediği herşeyi çıkarmaya başladı yani midesi bulandı.iştahsızlık başladı sanki bende eczaneden balıkyağı aldım nutrigen acaba iştahını etk,lermi.?Burada bugün aile hekimine gittim oğlum sadece 300gr almış az geldi banaboyu uzun olunca zayıf duruyor sanki neler yedirsem kararsız kaldım
Dün akşam Yusuf Kayra evin içinde koştururken ayağı halıya takıldı yüzüstü düştü, dudağı patladıKanları görünce çok kötü oldum elim ayağım titredi, annem aldı elimden oğlumu hemen yıkadı ağzını, sonra sakinleşti yavrum. Dudağı şişti tabi
Sabahta uyandı konuşuyo benimle dudak şiş, içim ezildi resmen, Rabbim daha beterinden korusun yavrularımızı
Günaydın hugocuk
Ben oğlum için ilk başlarda yani 8 aya kadar hep prima kullandım,sonra çok şiddetli isal oldu pişik yapmaya başladı bezde zaten hem primium care de diger akti baby de sızdırıyordu dedimki başka bez kullanalım huggies ten başladım,canbebe,molfix, yok olmuyor hepsi aynı hele molfixxx berbat biri bana bim bezi önerdi aleoveralıymış yok dedim ya olurmu öneren kişide hastanede tanıdığım biri çok memnunlar gittim hemen aldım gerçekten iyiydi ama oda sızdırıyor şimdi evybaby yi deniyorum heralde buda olmazsa baby star :)
Şimdilik evybabyden memnunum..
Diyetine gelince bende alkali diyeti yapıyorum 15 gündür fakat sadece ödem ve 3 kilo verebildim İstanbuldaki havalardan dolayı henüz yürüyüşe de başlayamadım,evdede hira ayağımın dibinden ayrılmadığı için ezilmesin diye bişey yapamıyoruz (birkaç denemem oldu da emir ayağını kaybediyordu Allah korusun üstüne bastım tabi insan 80 kilo olunca :) ) Etkili bir diyetin varsa benimle paylaşırsan çok sevinirim..
Dün akşam Yusuf Kayra evin içinde koştururken ayağı halıya takıldı yüzüstü düştü, dudağı patladıKanları görünce çok kötü oldum elim ayağım titredi, annem aldı elimden oğlumu hemen yıkadı ağzını, sonra sakinleşti yavrum. Dudağı şişti tabi
Sabahta uyandı konuşuyo benimle dudak şiş, içim ezildi resmen, Rabbim daha beterinden korusun yavrularımızı
Durasella canım ya, sen hangi şehirdeydin? Haftasonu denize girilecek kadar ısındı mı sizin oralar?? Ben de Mersin'de oturuyorum ama mümkün değil giremem şimdi. Soğuk kanlı mıyız neyiz :)
canım protein tozu alıyormusun kas yapayım derken olanlarıda kaybetme sonra
çünkü aktiviteye başlıyacaksın kaslar çalışacak yapılanması için protein şart olmazsa olmaz artı ilerde buna bağlı rahatsızlıklar oluşabilir protein tozu şart sana
cat canım geçmiş olsun ömer paşaya..aşısı yok diye korkma ,bu yaşlarda çıkartması daha iyiymiş,rahat atlatırsınız inşallah
günışığımm bu kuzular insanı rezil eder,benim cadıda da aklına esen her yerde elini içime attıp avazı çıktığı kadar meemmmeeee der,gelde utanma yani:)
nisane yerim ben o kuzunun karalayan ellerini:) çok güzel bir sürpriz olmuş
mozp çok geçmiş olsun
gerçekdogu benim kızım 21 şubat doğumlu biz de balığız yani..topikte çoğunluk kova burcu..bir de benimolanın oğlan balık 23 şubat..
benimolan bu aralar pek görünmüyor merak ediyorum cep telefonunda sorun vardı hala devam mı ediyor acaba
hugocuk memoş dedenin bütün o katı duruşunu yıkacak gör sen..dedeyi at yapıp üstüne binmesi yakındır:)
lalus canım senin haytalar odalarında devam mı,bir sorun yok umarım
sinemaksungur,melitta,cozget nerelerdesiniz?
diyetisyene gidiyorum o tarz diyetleri önceleri yaptım ama kilo değil kas evrdim yağlar kaldı hep zten zayıf olan yerler gittti kilolu yerler kaldı
mehmette izin evrmiyor ama gece o uyuyunca koşu bandını kullanıyorum geç saatte zor ama napim başka yolu yok
bu ay ağırlıkta ekleyeceğim
bir gün cardiyo diğer gün dumbelle çalışıcam
kas çok bende o yüzden az ağırlık çok tekrarla çalışıcam kas yapmak istemiyorum çünkü
ağırlık antremanlarında bir gün kol diğer gün göğüs diğer gün sırt diğer gün bacaklar diğer gün karın bu şekilde olacak
l-carnitin ve cla siparişi vericem onlarda gelecek ek besin
cla ve carnitini araştırırsan düzenli sporla çok işe yaradığını anlarsın
ben 4 yıldır spor yapıyorum alışkanlık biyerde ama hamileyken bıraktım şiştim spor iyide aışkanlık olduysa bırakınca kötü oluyo
listemi evreyim
sabah: 1 bardak ılık ballı sirkeli su
2 dilim esmer ekmek 1 dilim peynir salatalık domates
ara: 1 fincan türk kahvesi şekersiz
öğlen: 4 köfte kadar et tavuk veya ton balığı 2 dilim ekmek yağsız salata
ton balığının yağı süzülecek küçük kutuysa iki kutu yiyebiliyosun tavuğun derisi alınacak pişerken yağ yok kendi yağı yeterli
haftada 1 kezde kırmızı et
ara: 1 dilim esmer ekmek 1 yemek kaşığı labne peyniri 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
akşam:7-8 kaşık sebze yemeği az yağlı veya 7-8 kaşık baklagil yemeği
1 bardak kefir veya 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek yağsız salata
saat:21-21:30 da 1 meyve 1 ceviz
günde 2 litre su şeker asla yok bitki çayları yeşilçay içilebilir
şimdi asıl bu kaadr kilo verdiren spor bana
yıllardır spor yapıyorum artık tecrübelerle öğrendim
ilk zamanlar ilk iki hafta yarım saat yaptım koşu bandında 10 dakika ısındım sonra 4.7 ile 5.1 arasında yürüdüm
tarıda tartıldıkça gitti kilolar sonra geçen hafta hııt cardiyoya başladım
şöyleki yine yarım saat yapıyorum çünkü ben hemen alışıyorum spora kilo vermem yavaşlıyor
mesela 15 dakika 4.7 ile 5.1 arasında tempolu yürüyorum 15. dakikada biranda seviyeyi yükseltiyorum mesela 6 ya çıkartıyorum ve 5 dakika 6 da koşuyorum nefes nefese kalıyosun nabız kalp atışı 160 lara dayanıyor
sonra seviyeyi eski haline getiriyorum 5 dakika yavaş sonra biranda yine hızlandırıyorum
amaç vücudu şaşırtmak ve çok işe yarıyor
bu hafta hıtt cardiyo yapıyorum ama gelecek hafta normal cardiyo yapıcam alışmasın diye
ayrıca netten ayağa takılan kum torbalarından aldım ağırlık onlarlada ilerde devam edicem
bu çekilde eğer sağlık sorunu yoksa kişinin kilo filan kalmaz vücut alışmaz devamlı kilo kaybetmeye devam eder
9 kilo gitti ama telkinlerin etkisi büyük hiç kaçamak yapmıyorum bu sayede
şeker tatlı hiç yok ama öncesindede böyle besleniyordum alıştım yani sorun olmuyor
telkinleri dinliyormusun
Hugocuğum, ilmini yapmışsın kilo vermenindiyetisyene gidiyorum o tarz diyetleri önceleri yaptım ama kilo değil kas evrdim yağlar kaldı hep zten zayıf olan yerler gittti kilolu yerler kaldı
mehmette izin evrmiyor ama gece o uyuyunca koşu bandını kullanıyorum geç saatte zor ama napim başka yolu yok
bu ay ağırlıkta ekleyeceğim
bir gün cardiyo diğer gün dumbelle çalışıcam
kas çok bende o yüzden az ağırlık çok tekrarla çalışıcam kas yapmak istemiyorum çünkü
ağırlık antremanlarında bir gün kol diğer gün göğüs diğer gün sırt diğer gün bacaklar diğer gün karın bu şekilde olacak
l-carnitin ve cla siparişi vericem onlarda gelecek ek besin
cla ve carnitini araştırırsan düzenli sporla çok işe yaradığını anlarsın
ben 4 yıldır spor yapıyorum alışkanlık biyerde ama hamileyken bıraktım şiştim spor iyide aışkanlık olduysa bırakınca kötü oluyo
listemi evreyim
sabah: 1 bardak ılık ballı sirkeli su
2 dilim esmer ekmek 1 dilim peynir salatalık domates
ara: 1 fincan türk kahvesi şekersiz
öğlen: 4 köfte kadar et tavuk veya ton balığı 2 dilim ekmek yağsız salata
ton balığının yağı süzülecek küçük kutuysa iki kutu yiyebiliyosun tavuğun derisi alınacak pişerken yağ yok kendi yağı yeterli
haftada 1 kezde kırmızı et
ara: 1 dilim esmer ekmek 1 yemek kaşığı labne peyniri 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
akşam:7-8 kaşık sebze yemeği az yağlı veya 7-8 kaşık baklagil yemeği
1 bardak kefir veya 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek yağsız salata
saat:21-21:30 da 1 meyve 1 ceviz
günde 2 litre su şeker asla yok bitki çayları yeşilçay içilebilir
şimdi asıl bu kaadr kilo verdiren spor bana
yıllardır spor yapıyorum artık tecrübelerle öğrendim
ilk zamanlar ilk iki hafta yarım saat yaptım koşu bandında 10 dakika ısındım sonra 4.7 ile 5.1 arasında yürüdüm
tarıda tartıldıkça gitti kilolar sonra geçen hafta hııt cardiyoya başladım
şöyleki yine yarım saat yapıyorum çünkü ben hemen alışıyorum spora kilo vermem yavaşlıyor
mesela 15 dakika 4.7 ile 5.1 arasında tempolu yürüyorum 15. dakikada biranda seviyeyi yükseltiyorum mesela 6 ya çıkartıyorum ve 5 dakika 6 da koşuyorum nefes nefese kalıyosun nabız kalp atışı 160 lara dayanıyor
sonra seviyeyi eski haline getiriyorum 5 dakika yavaş sonra biranda yine hızlandırıyorum
amaç vücudu şaşırtmak ve çok işe yarıyor
bu hafta hıtt cardiyo yapıyorum ama gelecek hafta normal cardiyo yapıcam alışmasın diye
ayrıca netten ayağa takılan kum torbalarından aldım ağırlık onlarlada ilerde devam edicem
bu çekilde eğer sağlık sorunu yoksa kişinin kilo filan kalmaz vücut alışmaz devamlı kilo kaybetmeye devam eder
Sinemcim hoşgeldin canım valla özletiyosun kendini
bende çok fırsat bulamıyorum yazmaya ama mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum sende boşlama bizi
maşallah yavrularımıza büyüdükçe daha tatlı olmaya başlıyolar bizimkide böyle konuşmaları filan başladı, dişlerde yavaş yavaş patlamaya başladı çok şükür keyfimiz yerinde
kızlar ya oğlum bugün yediği herşeyi çıkarmaya başladı yani midesi bulandı.iştahsızlık başladı sanki bende eczaneden balıkyağı aldım nutrigen acaba iştahını etk,lermi.?Burada bugün aile hekimine gittim oğlum sadece 300gr almış az geldi banaboyu uzun olunca zayıf duruyor sanki neler yedirsem kararsız kaldım
canım bizimkinde de vurma huyu var ama canını acıtan şeye vuruyor yere düştüyse yere,kapıya vurduysa kapıya vurur:)
Alanya'da yaşıyorum. Burası direkt tatil beldesi olduğu için şehirleşmiş değil henüz. Sanırım bundan dolayı insan ister istemez denizde buluyor kendini. Bir de bizim ev sahilde, yürüyüşe falan çıkınca içimde bikini oluyor hemen dalıp çıkıyorum.
Bu arada çocukluğum Mersin'de geçti, hala cezeryedir biberli ekmektir yollar arkadaşlarım sağ olsun.
Yok yavrum ya, hiç öyle şeyler denemedim ki araştırmam lazım. Kas çalışırsam zayıflamam kilomu korurum diye düşünüyordum ama yamuluyor muyum yoksa :) Kilom böyle dursun ama daha sıkı olayım istiyorum nasıl yapsam bilemedim. Bir de bileklerim kollarım çok zayıf, güçlensin istiyorum.
Oyy minik... Geçmiş olsun ne kadar dikkat etsek de bazı kazalar kaçınılmaz oluyor, çok geçmiş olsun mozp'cum.
Süpermiş çok teşekkürler verdiğin bilgiler için diyet ok de sporda başarısızım ama yöntemini deniycem.
Hugocuk, verdiğin kiloları duyunca çok özendim sana. Ben 9 değil de 6 filan versem yeter bana, senin kadar sıkı diyet ve spor yapamam zaten. Şu telkinleri bana da gönderir misin, belki boğazımı tutmamı sağlar da faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?