2012 Şubat Anneleri

kızlar ya oğlum bugün yediği herşeyi çıkarmaya başladı yani midesi bulandı.iştahsızlık başladı sanki bende eczaneden balıkyağı aldım nutrigen acaba iştahını etk,lermi.?Burada bugün aile hekimine gittim oğlum sadece 300gr almış az geldi banaboyu uzun olunca zayıf duruyor sanki neler yedirsem kararsız kaldım

9 kilo gitti ama telkinlerin etkisi büyük hiç kaçamak yapmıyorum bu sayede
şeker tatlı hiç yok ama öncesindede böyle besleniyordum alıştım yani sorun olmuyor
telkinleri dinliyormusun

Günaydın hugocuk

Ben oğlum için ilk başlarda yani 8 aya kadar hep prima kullandım,sonra çok şiddetli isal oldu pişik yapmaya başladı bezde zaten hem primium care de diger akti baby de sızdırıyordu dedimki başka bez kullanalım huggies ten başladım,canbebe,molfix, yok olmuyor hepsi aynı hele molfixxx berbat biri bana bim bezi önerdi aleoveralıymış yok dedim ya olurmu öneren kişide hastanede tanıdığım biri çok memnunlar gittim hemen aldım gerçekten iyiydi ama oda sızdırıyor şimdi evybaby yi deniyorum heralde buda olmazsa baby star :)
Şimdilik evybabyden memnunum..

Diyetine gelince bende alkali diyeti yapıyorum 15 gündür fakat sadece ödem ve 3 kilo verebildim İstanbuldaki havalardan dolayı henüz yürüyüşe de başlayamadım,evdede hira ayağımın dibinden ayrılmadığı için ezilmesin diye bişey yapamıyoruz (birkaç denemem oldu da emir ayağını kaybediyordu Allah korusun üstüne bastım tabi insan 80 kilo olunca :) ) Etkili bir diyetin varsa benimle paylaşırsan çok sevinirim..

Dün akşam Yusuf Kayra evin içinde koştururken ayağı halıya takıldı yüzüstü düştü, dudağı patladı Kanları görünce çok kötü oldum elim ayağım titredi, annem aldı elimden oğlumu hemen yıkadı ağzını, sonra sakinleşti yavrum. Dudağı şişti tabi
Sabahta uyandı konuşuyo benimle dudak şiş, içim ezildi resmen, Rabbim daha beterinden korusun yavrularımızı

geçmiş olsun canım balık yağı iştahsızlık yapmaz acaba midesinimi bulandırdıki sonuçta yağ

oyy kıyamam ya
geçmiş olsun canım
yerlerinde duramıyorlarki

diyetisyene gidiyorum o tarz diyetleri önceleri yaptım ama kilo değil kas evrdim yağlar kaldı hep zten zayıf olan yerler gittti kilolu yerler kaldı
mehmette izin evrmiyor ama gece o uyuyunca koşu bandını kullanıyorum geç saatte zor ama napim başka yolu yok
bu ay ağırlıkta ekleyeceğim
bir gün cardiyo diğer gün dumbelle çalışıcam
kas çok bende o yüzden az ağırlık çok tekrarla çalışıcam kas yapmak istemiyorum çünkü
ağırlık antremanlarında bir gün kol diğer gün göğüs diğer gün sırt diğer gün bacaklar diğer gün karın bu şekilde olacak
l-carnitin ve cla siparişi vericem onlarda gelecek ek besin
cla ve carnitini araştırırsan düzenli sporla çok işe yaradığını anlarsın

ben 4 yıldır spor yapıyorum alışkanlık biyerde ama hamileyken bıraktım şiştim spor iyide aışkanlık olduysa bırakınca kötü oluyo
listemi evreyim
sabah: 1 bardak ılık ballı sirkeli su
2 dilim esmer ekmek 1 dilim peynir salatalık domates

ara: 1 fincan türk kahvesi şekersiz

öğlen: 4 köfte kadar et tavuk veya ton balığı 2 dilim ekmek yağsız salata
ton balığının yağı süzülecek küçük kutuysa iki kutu yiyebiliyosun tavuğun derisi alınacak pişerken yağ yok kendi yağı yeterli
haftada 1 kezde kırmızı et

ara: 1 dilim esmer ekmek 1 yemek kaşığı labne peyniri 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

akşam:7-8 kaşık sebze yemeği az yağlı veya 7-8 kaşık baklagil yemeği
1 bardak kefir veya 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek yağsız salata

saat:21-21:30 da 1 meyve 1 ceviz

günde 2 litre su şeker asla yok bitki çayları yeşilçay içilebilir

şimdi asıl bu kaadr kilo verdiren spor bana
yıllardır spor yapıyorum artık tecrübelerle öğrendim
ilk zamanlar ilk iki hafta yarım saat yaptım koşu bandında 10 dakika ısındım sonra 4.7 ile 5.1 arasında yürüdüm
tarıda tartıldıkça gitti kilolar sonra geçen hafta hııt cardiyoya başladım
şöyleki yine yarım saat yapıyorum çünkü ben hemen alışıyorum spora kilo vermem yavaşlıyor
mesela 15 dakika 4.7 ile 5.1 arasında tempolu yürüyorum 15. dakikada biranda seviyeyi yükseltiyorum mesela 6 ya çıkartıyorum ve 5 dakika 6 da koşuyorum nefes nefese kalıyosun nabız kalp atışı 160 lara dayanıyor
sonra seviyeyi eski haline getiriyorum 5 dakika yavaş sonra biranda yine hızlandırıyorum
amaç vücudu şaşırtmak ve çok işe yarıyor
bu hafta hıtt cardiyo yapıyorum ama gelecek hafta normal cardiyo yapıcam alışmasın diye
ayrıca netten ayağa takılan kum torbalarından aldım ağırlık onlarlada ilerde devam edicem
bu çekilde eğer sağlık sorunu yoksa kişinin kilo filan kalmaz vücut alışmaz devamlı kilo kaybetmeye devam eder

Çok geçmişolsun yusuf kayraya insan çok kötü oluyor emir hirada sandalyeden düşmüştü geçen hafta yüz üstü burnu kanamıştı bende çok korkmuştum ama biraz daha soğuk kanlıyım sanırım hemen alıp tampon falan yaptım..Ucuz atlatmışsınız inşallah birdaha bu tür şeyler yaşamayız birdaha

Durasella canım ya, sen hangi şehirdeydin? Haftasonu denize girilecek kadar ısındı mı sizin oralar?? Ben de Mersin'de oturuyorum ama mümkün değil giremem şimdi. Soğuk kanlı mıyız neyiz :)

Alanya'da yaşıyorum. Burası direkt tatil beldesi olduğu için şehirleşmiş değil henüz. Sanırım bundan dolayı insan ister istemez denizde buluyor kendini. Bir de bizim ev sahilde, yürüyüşe falan çıkınca içimde bikini oluyor hemen dalıp çıkıyorum.
Bu arada çocukluğum Mersin'de geçti, hala cezeryedir biberli ekmektir yollar arkadaşlarım sağ olsun.

Yok yavrum ya, hiç öyle şeyler denemedim ki araştırmam lazım. Kas çalışırsam zayıflamam kilomu korurum diye düşünüyordum ama yamuluyor muyum yoksa :) Kilom böyle dursun ama daha sıkı olayım istiyorum nasıl yapsam bilemedim. Bir de bileklerim kollarım çok zayıf, güçlensin istiyorum.

Oyy minik... Geçmiş olsun ne kadar dikkat etsek de bazı kazalar kaçınılmaz oluyor, çok geçmiş olsun mozp'cum.

İsmimi görünce yazayım hemen dedim. 1 haftadır yoktum, ablamı ziyarete İstanbul'a gittik. Şansımıza hava çok güzeldi, kızım yaz sezonunu açtı, plaja gittik, tabii ki denize girmedik, çıplak ayakla gezdi, kumla oynadı, ona da bize de iyi geldi bu değişiklik. Ee tabii gezerken internete girmeye vakit bulamadım. Ama bugün hava çok kötü burada, tekrar kış geldi sanki, işler de birikti, dolayısıyla bilgisayar başındayım yine. İşlere başlamadan bir bakayım dedim foruma, geçmişi çok okuyamadım ama bundan sonra takipteyim yine

Süpermiş çok teşekkürler verdiğin bilgiler için diyet ok de sporda başarısızım ama yöntemini deniycem.

9 kilo gitti ama telkinlerin etkisi büyük hiç kaçamak yapmıyorum bu sayede
şeker tatlı hiç yok ama öncesindede böyle besleniyordum alıştım yani sorun olmuyor
telkinleri dinliyormusun

Hugocuk, verdiğin kiloları duyunca çok özendim sana. Ben 9 değil de 6 filan versem yeter bana, senin kadar sıkı diyet ve spor yapamam zaten. Şu telkinleri bana da gönderir misin, belki boğazımı tutmamı sağlar da faydasını görürüm

Çok geçmiş olsun, ben de çok korkuyorum bu düşmelerden. Çok şükür bugüne kadar başıma gelmedi ama düşmesin diye sürekli peşindeyiz, gündüz annem akşamları ben. Yanımda biri yokken düşerse ne yaparım bilmem, Allah beterinden saklasın, düşe kalka büyüyecek denir çocuklara ama insanın kendi çocuğu olunca bi başka oluyormuş yaaa...

Hugocuğum, ilmini yapmışsın kilo vermenin
Bu diyet listesi diyetisyenden aldığın bir liste mi yoksa kendi kendine deneyimlerinden mi oluşturdun?

ben 2 haftadır diyetle uğraşıyorum arkadaşım. kalori sayma yöntemini deniyorum, 2 haftada 2 kg verdim. tan bana göre bir diyet. diyette değil aslında porsiyonları küçültüyorsun. bakalım ilk hedefim 5 kg daha vermek. sonra sıkılaşmak için çabalıycam. inan bende sizi özlüyorum, ama siteye her girdiğimde ya kimse olmuyor yada ben o anda çok yoğun oluyorum. böyle işte

ayy kuzum ya hiç kıyamam, insanın canından can kopuyor resmen. 2 hafta önce pikniğe gittik, gittiğimiz yer ağaçların altında masaların olduğu çimensiz bir yerdi. alperen bebek arabasını sürmek için o kadar çok diretti ki dayanamadım izin verdim. 2 dk sürdü ayağı tekerleğe takılmasıyla betona düşmesi bir oldu, anında kan oturdu kafasına, burnu baya sürtmüş yere, yani yüzünü görsen için parçalanır, sen beni bir görüceksin kucağıma aldım "yavrum yavrım " diye diye ağladım. o yaralar geçene kadar yavrumun yüzüne bakmak istemedi. Ah Rabbim nasıl bir sevgi veriyorsun dedim. bu arada baya kalabalıktık, eşime döndüm " başlarım senin keyfine, burada 5 dk daha duramam hemen gidiyoruz "dedim, herkes korkudan toparlandı, sadece çimen olan bir yere gittik

İştahsızlıkla ilgili bir süre önce burada bir yazı paylaşılmıştı, kim paylaşmıştı hatırlamıyorum ama bizde de benzer bir sorun olunca okumuştum, bu aylarda normal olduğu filan yazıyordu. Ama yediklerini çıkarma olayını bilmiyorum. Canı istemiyorsa ve sen zorluyorsan ondan olabilir mi acaba? Biraz yemek listesini değiştirip, sevdiği şeyleri vermeyi dene bakalım, geçici bir durumdur muhtemelen.

canım bizimkinde de vurma huyu var ama canını acıtan şeye vuruyor yere düştüyse yere,kapıya vurduysa kapıya vurur:)

Bu Türklerdeki bir alışkanlıkmış. Biz çocuklarımızı yetiştirirken düştüğü zaman yeri, dolabı, kapıyı döver ve çocuklara da suç hiç bir zaman sizin değil, hep karşı tarafın mesajını verirmişiz. Bana çok mantıklı geldi, çünkü başımıza birşey geldiğinde; ben nerde hata yaptım değil de, suç bende değil ki sende savunmasını yaparız hep. Yaptığımız hataların sorumluluğunu üstlenmeyiz pek.
Bunu okuduktan sonra eşim de ben de bunu asla yapmadık ama annem yapıyor sanırım hala ki benim ufak nohut oğlum ne zaman düşse yeri döver,masaya vurur. Bazen de başına vurur, sanırım kafasını suçluyor

doktora sorarsın öyle başlarsın canım bende bilemedim şimdi

özelden linki yazarım burda yazmak yasak olabilir
daha 10 kilo daha verecem sonrada estetik ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…