- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #80.861
Ah canım ya, çok geçmiş olsun, o içindeki sızıyı tahmin edebiliyorum. İnsanın içinden birşeyler akıyor resmen. Biz çocuklarımızın başına ufacık bir kaza geldiğinde nasıl kötü oluyoruz, hastalıklı çocuklu olan annelerin durumunu düşünemiyorum. 3 gündür, tesadüfen öğrendiğim genetik bir hastalık (Canavan) sahibi bir evlada sahip çok donanımlı bir annenin sitesini okumaktan helak oldum, durmadan ağlıyorum. Dün gece oğullarım uyurken alıp alıp kucaklayıp öptüm, o anneyi düşünüp ağladım.Dün akşam Yusuf Kayra evin içinde koştururken ayağı halıya takıldı yüzüstü düştü, dudağı patladıKanları görünce çok kötü oldum elim ayağım titredi, annem aldı elimden oğlumu hemen yıkadı ağzını, sonra sakinleşti yavrum. Dudağı şişti tabi
Sabahta uyandı konuşuyo benimle dudak şiş, içim ezildi resmen, Rabbim daha beterinden korusun yavrularımızı

Nasıl dirayetli bir anne, o durumda olsam bu kadar güçlü olabilir miydim bilmiyorum. Ateşleri çıktığında nasıl panik oluyoruz hepimiz, bu kadın sayısız ameliyat atlatmış, oksijensiz kalma riskiyle karşı karşıya kalmış, nasıl da güzel bir çocuk. Umarım yıllar içinde gen tedavisi bulunur da genetik hastalığı olan bu hastalar annelerinden ayrılmaz

Link vermek doğru mu bilemiyorum ama sizlerin de okumasını istiyorum kızlar. Belki birilerinin yardımı da dokunur zor durumda olan böyle insanlara.
www.sarpadair.org | SARP'a dair