2012 Şubat Anneleri

Memoş dedenin kıymetlisi olur o zaman. Yaşamakla ilgili herşey, ne kadar çok paylaşırsan o kadar yakınlaşıyorsun.

öncelikle hoşgeldin canım yoğunluktan ancak merhaba diyebiliyorum sana kusura bakma
bende oğlumu yenidoğan sünneti yaptırdım, arada bizdede çiş sızıntısı oluyor (gece çok su içtiği zamanlarda genelde)
annem normaldir diyo pipisinin yukarı doğru olup sızıntı olması için, bende sormadım hiç doktora

iyi canım hiç bozmadan devam ediyorum canım
sen napıyosun nasıl gidiyo telkin müziklerini dinliyormusun faydası varmı

yok canım ya yapamıyorum hiç bişey, birde faranjit oldum iyice saldım herşeyi, az daha zaman geçsin kendimi biraz daha hazır hissedeyim tekrar diyet yapacam inşallah
sende kaç kilo gitti toplamda?

yok canım onla alakası yok bizdede oluyor bezden heralde
her bebeğe her bez farklı etki yapıyo primada kaka sızardı bizde huggiestede çiş sızıyor

yok canım ya yapamıyorum hiç bişey, birde faranjit oldum iyice saldım herşeyi, az daha zaman geçsin kendimi biraz daha hazır hissedeyim tekrar diyet yapacam inşallah
sende kaç kilo gitti toplamda?

9 kilo gitti ama telkinlerin etkisi büyük hiç kaçamak yapmıyorum bu sayede
şeker tatlı hiç yok ama öncesindede böyle besleniyordum alıştım yani sorun olmuyor
telkinleri dinliyormusun

ilk ay 10 kilo gitti sayılır benden ama sonraki aylarda yavaşlıyor ikişer kilo ancak gidiyor alışıyor çünkü bünye
bu ay l-carnitin alacağım duymuşsundur spor yapanlarda çok güzel sonuçlar elde ettiriyor
cardiyo yapmadan yarım saat önce 1 tane alıyosun çok enerjik yapıyor daha fazla spor yapabiliyosun durmadan yorulmadan artı
sporda ilk dakikalarda harcanan kalorinin yağlardan yakılmasını sağlıyor
sporsuz bi işe yaramaz ama düzenli sporla daha çok yağ yakımına katkı sağlıyor
aslında termojenik kompleks alacaktım ama vazgeçtim onlar çok terlettiriyor vücudu çok ısıtıyor artı zaten yaz geliyor zaten çok terleyeceğiz gerek yok diye düşündüm hem yan etkisi oluyor ama carnitin zaten doğal suplement bişey yapmaz

catcim ömere geçmiş olsun canım

gerçekdoğu aramıza hoşgeldinn

bu arada benimolan artık hiç gelmiyor nedenki darıldımı acaba

kızlar ömer su çiçeği oldu. alerji falan değil. kafasında bile var, saçlarının arasında. aile hekimliğine götürdüm. doktor daha uzaktan su çiçeği dedi. neyse tatlı tatlı gelsin, tatlı tatlı gitsin derler. iki gecedir de ateş yapıyor. gece uyanıyor yavrum, biraz konuşup, oynayıp, uyuyoruz.

geçmiş olsun dilekleriniz için çook çok teşekkür ederim. iyiki varsınız. burası manevi açıdan büyük destek oluyor insana. burasından kastım, sizler yani.

hugocum, memo dedesinin adını taşıdığından, oradan da tavlamıştır dedenin gönlünü :) yarasın memoya balıklar. biz de bir keresinde eşimle balık tutmaya gittiğimizde, yılan balığı tutmuştu eşim. nedendir bilinmez biz onu geri saldık kıymetini bilememişiz aynı gece, ahtapot da tutmuştuk. yani normal balık haricinde tüm canlılar takılmıştı oltaya

geçmiş olsun canım ablasından bulaşmış aşı olsada olmasada zaten birgün su çiçeği olacaklar önemli olan hafif atlatmaları
inşallah ömerde çabuk atlatır rahat atlatır

Hoşbulduk :) ohh rahatladım şimdi biz hep kız büyüttüğümüz için ve tanıdıklarımda da sünnet olan bebekler olmadığı için bi türlü neden olduğunu anlayamadım,tahmin ediyordum ama neyse ki bitek biz değilmişiz...sevindim beni rahatlatınız çünkü biz haftada bir bu problemi yaşıyoruz malesef (

Oyy kuzu, sorunsuz atlatır umarım, çokk geçmiş olsun.
Belirtileri, tedavisi nasıldır diye araştırınca şöyle bir bilgi buldum, paylaşayım dedim.

'Kaşıntı için hafif olanlarda losyon tedavisi daha ağır olanlarda ise hap şeklinde tedavi verilir. Bunun yanında çocukların tırnakları kesilmeli ve törpülenmelidir. Bakteri enfeksiyonu gelişmesini önlemek sabunla günlük temizlik yapılmalıdır. Ateşi yüksek olan çocuklara ateş düşürücü şurup verilebilir. Bu çocuklara hiçbir şekilde aspirin verilmemelidir. Çünkü virüs enfeksiyonu geçiren çocuklara aspirin verilirse Reye sendromu ortaya çıkma ihtimali çok yüksektir. Reye sendromu karaciğer yağlanmasına bağlı olarak gelişen ciddi fonksiyon kaybıdır.'

cat canım geçmiş olsun ömer paşaya..aşısı yok diye korkma ,bu yaşlarda çıkartması daha iyiymiş,rahat atlatırsınız inşallah

günışığımm bu kuzular insanı rezil eder,benim cadıda da aklına esen her yerde elini içime attıp avazı çıktığı kadar meemmmeeee der,gelde utanma yani:)

nisane yerim ben o kuzunun karalayan ellerini:) çok güzel bir sürpriz olmuş

mozp çok geçmiş olsun

gerçekdogu benim kızım 21 şubat doğumlu biz de balığız yani..topikte çoğunluk kova burcu..bir de benimolanın oğlan balık 23 şubat..

benimolan bu aralar pek görünmüyor merak ediyorum cep telefonunda sorun vardı hala devam mı ediyor acaba

hugocuk memoş dedenin bütün o katı duruşunu yıkacak gör sen..dedeyi at yapıp üstüne binmesi yakındır:)

lalus canım senin haytalar odalarında devam mı,bir sorun yok umarım

sinemaksungur,melitta,cozget nerelerdesiniz?

tekrar geçmiş olsun catcim, Rabbim şifa versin Ömere

Naber millet?

Benim işler çok yoğun, sürekli bilgisayar başında haldır haldır çalışıyorum. Havalar da çok güzel hafta sonu denize girdik. Ata şortunu giydi kumsalda oynadı, üşür diye sokmadım. Eşim ile sırayla girdik, artık sabahları yüzeceğim. Kas yapmam lazım ya belki yararı olur.

cat_lover geçmiş olsun yavrum, tospik hemencik atlatsın. Bunlar rutin hastalıklar yaşayacağız işte. Senin kuzular peş peşe yaşamışlar.

İnternetten converse ayakkabı aldım Atoş'a. 75 liralık ayakkabı 27 liraya geldi. Böyle indirimler harika oluyor ama ilk giymede gitti ayakkabımız. Anneme gitmiştik, çamaşır suyu ile balkonu silmiş, duru su yapmayı unutmuş. Ata oynuyordu, yeni ayakkabısı ile oraya sürte sürte üzerini yakmış. Giysilerinin de renkleri uçmuş. Allahtan yavrum zehirlenmedi ya. Annem hiç söylemedi de, unutmuş. Hemen yıkadım her yerini. Neyse sağlık olsun, ayakkabılarımızı evde giyeriz artık.

ben 10kg versem lise hallerime dönerim 36 bedene inerim.
maşallah senin azmine hayranım zaten, benim şu sıralar içimden bişey yapmak gelmiyor
spor desen hiç yok ama kardeşim evi spor salonuna çevirdi bir sürü spor aleti aldık ona bendede bisiklet var gaza gelirsem başlarım
6-7kg versem yeter

birde l-carnitin'i duymadım, ama anlattığına göre güzelmiş benimde enerjiye ihtiyacım var araştırayım bi

telkin konusunda da onuda terkettim diyebilirim. sen satın aldınmı yoksa sadece klasik müziğimi dinliyosun?

kızlar tekrar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.

kaşıntı kremimiz vardı zaten, doktor bir de kaşıntı için şurup verdi. iki gün kullan yeter dedi. şimdiden geçirmeleri iyi oldu. görümcem 16 yaşında, ondan bulaştı zaten bize de. o yaşlarda geçirmelerindense şimdi daha iyi sanırım. evdeler nasıl olsa.

durasella ayakkabılarınız hayırlı olsun diyecektim ama olsun atoş'a birşey olmasın da, gelen mala gelsin. ayağında paralanmış

canım protein tozu alıyormusun kas yapayım derken olanlarıda kaybetme sonra
çünkü aktiviteye başlıyacaksın kaslar çalışacak yapılanması için protein şart olmazsa olmaz artı ilerde buna bağlı rahatsızlıklar oluşabilir protein tozu şart sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…