- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.801
Memoş dedenin kıymetlisi olur o zaman. Yaşamakla ilgili herşey, ne kadar çok paylaşırsan o kadar yakınlaşıyorsun.bu akşam kayınpeder geldi yılan balığı getirdi yeni tutmuş
akarsuda tutmuş epey vardı
hemen piişirdi tavada mehmete yedirdi
akşam köfteleri götüren memoş üzerine birde yılan balığı yedi
korktum kuvvetli çünkü yılan balığı
maşallah et olsunda ne olursa olsun hepsini götürüyor etobur fare
bende severimde bu kadar değil
eşime çekmiş
geri kalanınıda dolaba koyduk yarın yiyecek
kayınpeder ver bol bol yesin ben yine tutar getiririm dedi
kayınpeder asker emeklisi dolayısıyla soğuk insan disiplinli
eşim bile çekinir babasından
herkes çekinir yakın olmazlar
dşğer torunlarda öyle hiç gitmezler
bu akşam memo dedesinin kucağından inmedi kıyameti kopartıyor sürekli sev beni öp diyor
kayınpederde şaşırdı adaama hayatında yakınlık gösteren tek kişi memo oldu
kayınvalide bi ara eşimi sevdi omzuna dokundu filan mehmet koşa koşa geldi ittiriyor kayınvalideyi ıhh diye kızıyor elleme babamı diyor resmen
ilkkez kıskançlık yaptı elletmedi babasını
ısırma huyu çıktı yapışıyor ısırıyor ve çekerek götürmeye çalışıyor çok can yakıyor sıpa
Maşallah Memo Efendi'ye afiyet bal şeker olsun
Sen nasılsın hugocum diyet nasıl gidiyor?
Birşey sorucam belki eskiden muhabbeti olmuştur ama ben aranıza geç katıldığım için okumadım.Emir hira doğduğunda sünnet ettirdik bazen bezinden çiş kaçırıyor acaba her erkek bebekte bu sorunu yaşıyormusunuz yoksa sadece sünnet olduğu içinmi yukarı doğru yapıyor oğlum, bilgisi olan arkadaş varmı...
iyi canım hiç bozmadan devam ediyorum canım
sen napıyosun nasıl gidiyo telkin müziklerini dinliyormusun faydası varmı
Memoş dedenin kıymetlisi olur o zaman. Yaşamakla ilgili herşey, ne kadar çok paylaşırsan o kadar yakınlaşıyorsun.
öncelikle hoşgeldin canım yoğunluktan ancak merhaba diyebiliyorum sana kusura bakma
bende oğlumu yenidoğan sünneti yaptırdım, arada bizdede çiş sızıntısı oluyor (gece çok su içtiği zamanlarda genelde)
annem normaldir diyo pipisinin yukarı doğru olup sızıntı olması için, bende sormadım hiç doktora
yok canım ya yapamıyorum hiç bişey, birde faranjit oldum iyice saldım herşeyi, az daha zaman geçsin kendimi biraz daha hazır hissedeyim tekrar diyet yapacam inşallah
sende kaç kilo gitti toplamda?
kızlar ömer su çiçeği oldu. alerji falan değil. kafasında bile var, saçlarının arasında. aile hekimliğine götürdüm. doktor daha uzaktan su çiçeği dedi. neyse tatlı tatlı gelsin, tatlı tatlı gitsin derler. iki gecedir de ateş yapıyor. gece uyanıyor yavrum, biraz konuşup, oynayıp, uyuyoruz.
geçmiş olsun dilekleriniz için çook çok teşekkür ederim. iyiki varsınız. burası manevi açıdan büyük destek oluyor insana. burasından kastım, sizler yani.
hugocum, memo dedesinin adını taşıdığından, oradan da tavlamıştır dedenin gönlünü :) yarasın memoya balıklar. biz de bir keresinde eşimle balık tutmaya gittiğimizde, yılan balığı tutmuştu eşim. nedendir bilinmez biz onu geri saldıkkıymetini bilememişiz aynı gece, ahtapot da tutmuştuk. yani normal balık haricinde tüm canlılar takılmıştı oltaya
öncelikle hoşgeldin canım yoğunluktan ancak merhaba diyebiliyorum sana kusura bakma
bende oğlumu yenidoğan sünneti yaptırdım, arada bizdede çiş sızıntısı oluyor (gece çok su içtiği zamanlarda genelde)
annem normaldir diyo pipisinin yukarı doğru olup sızıntı olması için, bende sormadım hiç doktora
Oyy kuzu, sorunsuz atlatır umarım, çokk geçmiş olsun.kızlar ömer su çiçeği oldu. alerji falan değil. kafasında bile var, saçlarının arasında. aile hekimliğine götürdüm. doktor daha uzaktan su çiçeği dedi. neyse tatlı tatlı gelsin, tatlı tatlı gitsin derler. iki gecedir de ateş yapıyor. gece uyanıyor yavrum, biraz konuşup, oynayıp, uyuyoruz.
geçmiş olsun dilekleriniz için çook çok teşekkür ederim. iyiki varsınız. burası manevi açıdan büyük destek oluyor insana. burasından kastım, sizler yani.
hugocum, memo dedesinin adını taşıdığından, oradan da tavlamıştır dedenin gönlünü :) yarasın memoya balıklar. biz de bir keresinde eşimle balık tutmaya gittiğimizde, yılan balığı tutmuştu eşim. nedendir bilinmez biz onu geri saldıkkıymetini bilememişiz aynı gece, ahtapot da tutmuştuk. yani normal balık haricinde tüm canlılar takılmıştı oltaya
kızlar ömer su çiçeği oldu. alerji falan değil. kafasında bile var, saçlarının arasında. aile hekimliğine götürdüm. doktor daha uzaktan su çiçeği dedi. neyse tatlı tatlı gelsin, tatlı tatlı gitsin derler. iki gecedir de ateş yapıyor. gece uyanıyor yavrum, biraz konuşup, oynayıp, uyuyoruz.
ilk ay 10 kilo gitti sayılır benden ama sonraki aylarda yavaşlıyor ikişer kilo ancak gidiyor alışıyor çünkü bünye
bu ay l-carnitin alacağım duymuşsundur spor yapanlarda çok güzel sonuçlar elde ettiriyor
cardiyo yapmadan yarım saat önce 1 tane alıyosun çok enerjik yapıyor daha fazla spor yapabiliyosun durmadan yorulmadan artı
sporda ilk dakikalarda harcanan kalorinin yağlardan yakılmasını sağlıyor
sporsuz bi işe yaramaz ama düzenli sporla daha çok yağ yakımına katkı sağlıyor
aslında termojenik kompleks alacaktım ama vazgeçtim onlar çok terlettiriyor vücudu çok ısıtıyor artı zaten yaz geliyor zaten çok terleyeceğiz gerek yok diye düşündüm hem yan etkisi oluyor ama carnitin zaten doğal suplement bişey yapmaz
ay canımm geçmiş olsun ömere..bir an önce atlatır umraım.bu hastalıklardan kaçınılmaz,hepsi sırayla olacak ama inşalalah hafif atlatırlar..ömerde..
cat canım geçmiş olsun ömer paşaya..aşısı yok diye korkma ,bu yaşlarda çıkartması daha iyiymiş,rahat atlatırsınız inşallah
günışığımm bu kuzular insanı rezil eder,benim cadıda da aklına esen her yerde elini içime attıp avazı çıktığı kadar meemmmeeee der,gelde utanma yani:)
nisane yerim ben o kuzunun karalayan ellerini:) çok güzel bir sürpriz olmuş
mozp çok geçmiş olsun
gerçekdogu benim kızım 21 şubat doğumlu biz de balığız yani..topikte çoğunluk kova burcu..bir de benimolanın oğlan balık 23 şubat..
benimolan bu aralar pek görünmüyor merak ediyorum cep telefonunda sorun vardı hala devam mı ediyor acaba
hugocuk memoş dedenin bütün o katı duruşunu yıkacak gör sen..dedeyi at yapıp üstüne binmesi yakındır:)
lalus canım senin haytalar odalarında devam mı,bir sorun yok umarım
sinemaksungur,melitta,cozget nerelerdesiniz?
hihihhi.))) seninkide iyiyimşi
!!ama zor bi durum yaa ulu orta meme meme diye yapışması.acıktıklarından da değil he,sırf alışkanlık bunlarınki!.))1-2 çekecekler illa...))
Naber millet?
Benim işler çok yoğun, sürekli bilgisayar başında haldır haldır çalışıyorum. Havalar da çok güzel hafta sonu denize girdik. Ata şortunu giydi kumsalda oynadı, üşür diye sokmadım. Eşim ile sırayla girdik, artık sabahları yüzeceğim. Kas yapmam lazım ya belki yararı olur.
cat_lover geçmiş olsun yavrum, tospik hemencik atlatsın. Bunlar rutin hastalıklar yaşayacağız işte. Senin kuzular peş peşe yaşamışlar.
İnternetten converse ayakkabı aldım Atoş'a. 75 liralık ayakkabı 27 liraya geldi. Böyle indirimler harika oluyor ama ilk giymede gitti ayakkabımız. Anneme gitmiştik, çamaşır suyu ile balkonu silmiş, duru su yapmayı unutmuş. Ata oynuyordu, yeni ayakkabısı ile oraya sürte sürte üzerini yakmış. Giysilerinin de renkleri uçmuş. Allahtan yavrum zehirlenmedi ya. Annem hiç söylemedi de, unutmuş. Hemen yıkadım her yerini. Neyse sağlık olsun, ayakkabılarımızı evde giyeriz artık.
giden ayakkabı olsun sağlık olsun,yenisi gelir.allahtan çamaşur sulu yerlere ellerini deydirip ağzına götürmeniş ata.
deniz sezonunu da erkenden açmışsınız desene!
benimde bu yaz ne hayallerim vardı ama hamilelikle nasıl gerçekleşir hiç bilmiyorum(
9 kilo gitti ama telkinlerin etkisi büyük hiç kaçamak yapmıyorum bu sayede
şeker tatlı hiç yok ama öncesindede böyle besleniyordum alıştım yani sorun olmuyor
telkinleri dinliyormusun
bi ara kaybolunca hugo,dedim 36 bedene inip öyle geri gelecek bu hugo!süpriz yapacak bize.))
ama iyi vermişsin maşallah..
bugün taaa liseden beri irtibatı koparmadığımız arkadaşım geldi. düğün davetiyesini getirdi. telefonla sürekli görüşüyoruz ama yüzyüze görüşmeyeli 6 sene olmuş. yemek yedik, eski günleri yad ettik. senin çocukların kocaman oldu, ben daha davetiye getiriyorum dedi
benimde liseden hala görüştüğüm arkadaşlarım var,hepimiz evlendik neredeyse. 2-3 kişi hariç.onlarda yaş 30 a dayanınca artık evde kalama korkusu yaşıyorlar bu aralar..bi evlenme merakı sardı kendilerini:)))))
umut bugün sabah 6.30 da uyandı.7.30 a kadar yanıma aldım,debelendi üzerimizde yatakta.eşim rahatsız oldu en sonunda odaya geçmek zorunda kaldık.eşim işe giderken saat 8 e geliyordu uykusu geldi,uyuduk yatakta oğlumla sıcacık sıcacık,koyun koyuna...))9.30 a kadar uyumuşuz.uyuma rekoru kırdık..
ee tabi çok uyunca bugün gün içinde taaaa 2.30 a kadar uyumadı.tam 2.30 du yatağına yatırdım.hala uyuyor..
Naber millet?
Benim işler çok yoğun, sürekli bilgisayar başında haldır haldır çalışıyorum. Havalar da çok güzel hafta sonu denize girdik. Ata şortunu giydi kumsalda oynadı, üşür diye sokmadım. Eşim ile sırayla girdik, artık sabahları yüzeceğim. Kas yapmam lazım ya belki yararı olur.
cat_lover geçmiş olsun yavrum, tospik hemencik atlatsın. Bunlar rutin hastalıklar yaşayacağız işte. Senin kuzular peş peşe yaşamışlar.
İnternetten converse ayakkabı aldım Atoş'a. 75 liralık ayakkabı 27 liraya geldi. Böyle indirimler harika oluyor ama ilk giymede gitti ayakkabımız. Anneme gitmiştik, çamaşır suyu ile balkonu silmiş, duru su yapmayı unutmuş. Ata oynuyordu, yeni ayakkabısı ile oraya sürte sürte üzerini yakmış. Giysilerinin de renkleri uçmuş. Allahtan yavrum zehirlenmedi ya. Annem hiç söylemedi de, unutmuş. Hemen yıkadım her yerini. Neyse sağlık olsun, ayakkabılarımızı evde giyeriz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?