- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.821
ben 10kg versem lise hallerime dönerim 36 bedene inerim.
maşallah senin azmine hayranım zaten, benim şu sıralar içimden bişey yapmak gelmiyor
spor desen hiç yok ama kardeşim evi spor salonuna çevirdi bir sürü spor aleti aldık ona bendede bisiklet var gaza gelirsem başlarım
6-7kg versem yeter
birde l-carnitin'i duymadım, ama anlattığına göre güzelmiş benimde enerjiye ihtiyacım var araştırayım bi
telkin konusunda da onuda terkettim diyebilirim. sen satın aldınmı yoksa sadece klasik müziğimi dinliyosun?
cat canım geçmiş olsun ömer paşaya..aşısı yok diye korkma ,bu yaşlarda çıkartması daha iyiymiş,rahat atlatırsınız inşallah
günışığımm bu kuzular insanı rezil eder,benim cadıda da aklına esen her yerde elini içime attıp avazı çıktığı kadar meemmmeeee der,gelde utanma yani:)
nisane yerim ben o kuzunun karalayan ellerini:) çok güzel bir sürpriz olmuş
mozp çok geçmiş olsun
gerçekdogu benim kızım 21 şubat doğumlu biz de balığız yani..topikte çoğunluk kova burcu..bir de benimolanın oğlan balık 23 şubat..
benimolan bu aralar pek görünmüyor merak ediyorum cep telefonunda sorun vardı hala devam mı ediyor acaba
hugocuk memoş dedenin bütün o katı duruşunu yıkacak gör sen..dedeyi at yapıp üstüne binmesi yakındır:)
lalus canım senin haytalar odalarında devam mı,bir sorun yok umarım
sinemaksungur,melitta,cozget nerelerdesiniz?
Yok tatlım, devam odalarında. Biliyorsun zaten, burda da ara ara dile geitmiştim, çok uzun sürdü bu kararı vermem, o yüzden iyice sindirmişimcat canım geçmiş olsun ömer paşaya..aşısı yok diye korkma ,bu yaşlarda çıkartması daha iyiymiş,rahat atlatırsınız inşallah
günışığımm bu kuzular insanı rezil eder,benim cadıda da aklına esen her yerde elini içime attıp avazı çıktığı kadar meemmmeeee der,gelde utanma yani:)
nisane yerim ben o kuzunun karalayan ellerini:) çok güzel bir sürpriz olmuş
mozp çok geçmiş olsun
gerçekdogu benim kızım 21 şubat doğumlu biz de balığız yani..topikte çoğunluk kova burcu..bir de benimolanın oğlan balık 23 şubat..
benimolan bu aralar pek görünmüyor merak ediyorum cep telefonunda sorun vardı hala devam mı ediyor acaba
hugocuk memoş dedenin bütün o katı duruşunu yıkacak gör sen..dedeyi at yapıp üstüne binmesi yakındır:)
lalus canım senin haytalar odalarında devam mı,bir sorun yok umarım
sinemaksungur,melitta,cozget nerelerdesiniz?
Oyy yerim yerimm ben o şekerii. Kesinlikle haklsıın canım, gün geçtikçe sevimlilikleri ve bizim düşkünlüğümüz artıyor, yok böyle bir aşk!adımı görür görmez hemen yazmaya başladım. beni merak ettin demek
ben arada gelip okuyup çıkıyorum siteden. daha önce de dediğim gibi kimse yazmayınca bunalıyorum.
sen neler yapıyosun arkadaşım? bir türlü görüşemedik gitti. bu arada oğluşum adiyo(acıyo) ve didiyo(gidiyor) diyorhafta sonu bir kadın yaklaştı yanına sevmek istedi, kadın elini uzattı alperenin elini tuttu, benim ki "adiyo" dedi sonra eve geldik düştü ve 1 saat kolunu gösterip "adiyo" dedi. bunla kalsa iyi. gangam dansı yapıyor, o ellerini yiyesim geliyor. artık suyun nerde, emziğin nerde gibi sorularda hemen gidip bulup getiriyor. dokun hisset kitabında hav hav nerde diyorum köpeğin olduğu sayfayı açıyor. yani böyle. anladım ki yavrularımız büyüyor ve gün geçtikçe çok daha sevimli oluyorlar
Geçmiş olsun, korkuyorum temizlik malzemelerinden, özellikle de çamaşır suyundan. Durasella canım ya, sen hangi şehirdeydin? Haftasonu denize girilecek kadar ısındı mı sizin oralar?? Ben de Mersin'de oturuyorum ama mümkün değil giremem şimdi. Soğuk kanlı mıyız neyiz :)Naber millet?
Benim işler çok yoğun, sürekli bilgisayar başında haldır haldır çalışıyorum. Havalar da çok güzel hafta sonu denize girdik. Ata şortunu giydi kumsalda oynadı, üşür diye sokmadım. Eşim ile sırayla girdik, artık sabahları yüzeceğim. Kas yapmam lazım ya belki yararı olur.
cat_lover geçmiş olsun yavrum, tospik hemencik atlatsın. Bunlar rutin hastalıklar yaşayacağız işte. Senin kuzular peş peşe yaşamışlar.
İnternetten converse ayakkabı aldım Atoş'a. 75 liralık ayakkabı 27 liraya geldi. Böyle indirimler harika oluyor ama ilk giymede gitti ayakkabımız. Anneme gitmiştik, çamaşır suyu ile balkonu silmiş, duru su yapmayı unutmuş. Ata oynuyordu, yeni ayakkabısı ile oraya sürte sürte üzerini yakmış. Giysilerinin de renkleri uçmuş. Allahtan yavrum zehirlenmedi ya. Annem hiç söylemedi de, unutmuş. Hemen yıkadım her yerini. Neyse sağlık olsun, ayakkabılarımızı evde giyeriz artık.
selam kızlar
ne zamandır girip yazmak istiyorum ama bi türlü mümkün olmuyor
kızım tam bi bilg.delisi oldu kesinlikle elime aldırtmıyor
aldığım anda oda istiyor deli gibi ağlıyor
forum sessizleşti iyice yazında çok büyük etkisi var tabi
herkes dışarıyı tercih ediyor tabi bizde:))
bulduğumuz her fırsatta dışardayız ailecek bayılıyoruz buna:)
ama hava bozdu yine bu hafta bozukmuş malesef
bugünde kızımın kösteği kesilecekbende bilmiyordum buranın ilginç bi adeti..
kızım yürürken çok düşüyordu bakıcısıda eğer ailesinin ilk çocuğu olan birine kızımın ayaklarına bağladığımız ipi duasıyla birlikte kestirirsek düşmez dedibende iyi yapalım bakalım dedim maksat eğlence olsun yoksa inanmam öyle ip falan kesmeye:))
hugocum mehmetin babasına yaptığı herşeyi kızım bana yapıyor inan yakamdan inmiyor,paçamdan ayrılmıyor..eşin gibi bende wc ye dahi gidemiyorum çıldırıyor..hep onunla ilgilenmemi hep kucağıma almamı istiyor..babasını istemiyor başka bişeyle oyalanmıyor varsa yoksa ben..inan yemek dahi yapamıyorum bu huyu yüzünden
günışığım cinsiyet belli olmamış canım ama bence kız
çünkü erkek bebeklerde daha çabuk görüyorlar
benim kızımda çok bekletti bizi:))
mozp,lalus,melitta,sinem,gingerus,cat,dicle,tontinik ve aklıma gelen gelmeyen herkese sevgiler
Ben 10 kg versem bırak 36 bedeni normal insan görünümüne ancak kavuşurumben 10kg versem lise hallerime dönerim 36 bedene inerim.
maşallah senin azmine hayranım zaten, benim şu sıralar içimden bişey yapmak gelmiyor
spor desen hiç yok ama kardeşim evi spor salonuna çevirdi bir sürü spor aleti aldık ona bendede bisiklet var gaza gelirsem başlarım
6-7kg versem yeter
birde l-carnitin'i duymadım, ama anlattığına göre güzelmiş benimde enerjiye ihtiyacım var araştırayım bi
telkin konusunda da onuda terkettim diyebilirim. sen satın aldınmı yoksa sadece klasik müziğimi dinliyosun?
Oyy yerim yerimm ben o şekerii. Kesinlikle haklsıın canım, gün geçtikçe sevimlilikleri ve bizim düşkünlüğümüz artıyor, yok böyle bir aşk!
Benim oğlanlarla pazar günü alışveriş merkezine gittik, zamanımız da yoktu, babasıyla onlar bir mağazaya ben markete girdim hemen halledip çıkmak için. O arada iki tane kadın sevmiş bizim oğlanları, ellerinde de simit varmış. Benim haylaz ellerini uzatıp ııı ııhhh diye simidi gösterince kadınlar da verelim mi demişler eşime, verin demiş. Bir baktım ellerinde simit, bu velet hiç aç kalmaz dedim.
adımı görür görmez hemen yazmaya başladım. beni merak ettin demek
ben arada gelip okuyup çıkıyorum siteden. daha önce de dediğim gibi kimse yazmayınca bunalıyorum.
sen neler yapıyosun arkadaşım? bir türlü görüşemedik gitti. bu arada oğluşum adiyo(acıyo) ve didiyo(gidiyor) diyorhafta sonu bir kadın yaklaştı yanına sevmek istedi, kadın elini uzattı alperenin elini tuttu, benim ki "adiyo" dedi sonra eve geldik düştü ve 1 saat kolunu gösterip "adiyo" dedi. bunla kalsa iyi. gangam dansı yapıyor, o ellerini yiyesim geliyor. artık suyun nerde, emziğin nerde gibi sorularda hemen gidip bulup getiriyor. dokun hisset kitabında hav hav nerde diyorum köpeğin olduğu sayfayı açıyor. yani böyle. anladım ki yavrularımız büyüyor ve gün geçtikçe çok daha sevimli oluyorlar
Oyy yerim yerimm ben o şekerii. Kesinlikle haklsıın canım, gün geçtikçe sevimlilikleri ve bizim düşkünlüğümüz artıyor, yok böyle bir aşk!
Benim oğlanlarla pazar günü alışveriş merkezine gittik, zamanımız da yoktu, babasıyla onlar bir mağazaya ben markete girdim hemen halledip çıkmak için. O arada iki tane kadın sevmiş bizim oğlanları, ellerinde de simit varmış. Benim haylaz ellerini uzatıp ııı ııhhh diye simidi gösterince kadınlar da verelim mi demişler eşime, verin demiş. Bir baktım ellerinde simit, bu velet hiç aç kalmaz dedim.
Ben 10 kg versem bırak 36 bedeni normal insan görünümüne ancak kavuşurumHormon ilaçları ve metabolizmam yüzünden kocamannn birşey oldum. En sevdiğim şey sabahları yürüyüş ama, oğlanlarla çok zor şimdi. Yediklerime dikkat ediyorum şimdilik. Evde yürüyüş bandı var ama taşınırken geri takılamadı bazı yerleri, servis çağırmam lazım. Bir de oğlanlar uyuduktan sonra yapılacak o kadar çok şey oluyor ki vakit kalmıyor ona da.
L-Carnitin kullanmıştım ben spor salonuna giderken, ordaki hoca önermişti, yaptığın sporla beraber işe yarıyor daha çok kas yapıyorsun. Enerji de veriyor gerçekten, yorulduğunu anlamıyorsun.
Telkinlerin adresini ben de almıştım, klasik müziği çok sevmeme rağmen 5 dakika dinleyemedim, başım ağrıdı.
ayyyy..yerim onları..ikitane birden...
umutada geçende bi kadın hastanede susamlı çubuk vermişti.kzı vardı yanında,o yiyordu.baktım bizimkide onlara doğru gitti mama mama deyip,kadın paketle birlikte uzattı,yani içnden alıp kendi eliyle vermedi.eyvah dedim şimdi paketi alıcak umut,ama şaırttı beni ve koca çocuk gibi içinden sadece bi tane aldı ve ısıra ısıra yanıma geldi.:))
yaa benim fare buzdolabına dadandı!!!nasıl zor açılıyor benim buz dolabım,açmasının mümkünatı yok ama bir yolunu bulup açıyor artık.odadan buz dolabının öten sesine koşoyorum.allahtan henüz kırdığı bişey olmadı.((
Ben 10 kg versem bırak 36 bedeni normal insan görünümüne ancak kavuşurumHormon ilaçları ve metabolizmam yüzünden kocamannn birşey oldum. En sevdiğim şey sabahları yürüyüş ama, oğlanlarla çok zor şimdi. Yediklerime dikkat ediyorum şimdilik. Evde yürüyüş bandı var ama taşınırken geri takılamadı bazı yerleri, servis çağırmam lazım. Bir de oğlanlar uyuduktan sonra yapılacak o kadar çok şey oluyor ki vakit kalmıyor ona da.
L-Carnitin kullanmıştım ben spor salonuna giderken, ordaki hoca önermişti, yaptığın sporla beraber işe yarıyor daha çok kas yapıyorsun. Enerji de veriyor gerçekten, yorulduğunu anlamıyorsun.
Telkinlerin adresini ben de almıştım, klasik müziği çok sevmeme rağmen 5 dakika dinleyemedim, başım ağrıdı.
ayyyy..yerim onları..ikitane birden...
umutada geçende bi kadın hastanede susamlı çubuk vermişti.kzı vardı yanında,o yiyordu.baktım bizimkide onlara doğru gitti mama mama deyip,kadın paketle birlikte uzattı,yani içnden alıp kendi eliyle vermedi.eyvah dedim şimdi paketi alıcak umut,ama şaırttı beni ve koca çocuk gibi içinden sadece bi tane aldı ve ısıra ısıra yanıma geldi.:))
yaa benim fare buzdolabına dadandı!!!nasıl zor açılıyor benim buz dolabım,açmasının mümkünatı yok ama bir yolunu bulup açıyor artık.odadan buz dolabının öten sesine koşoyorum.allahtan henüz kırdığı bişey olmadı.((
Aferin ona :) seve seve vermiştir kadın eminim o kadar sevimli bir çocuk su isteyecek de...benim oğlum bişey istediği zaman "bıç" diyo
haftasonu hastanede sıra bekliyoruz yan tarafta oturan kadının elinde su şişesi vardı, bıç bıç diyerek şişeyi çekti aldı kadındançok sevimli bu veletler yaa
Senin bu oğlan öldürecek beni gülmektenhiç şiddet yanlısı değiliz
memo hariç kafası attımı döver ısırır
arkadaşım geldi kolyesini istedi memoş arkadaşım verdi
oynadı biraz ağzına sokuyordu aldım geri verdim arkadaşım boynuna taktı
memoş delirdi vurduda vurdu kadına ısırdı
bağrış çağrış yıktı evi yolladı misafirleri gerii
bugünde çekmeceye elini kıstırdı ağladı etti sonra geçince gitti bağıra bağıra çekmeceyi dövdü
arada oyuncaklarınıda dövüyor ama oyuncaklarına çok kıyamıyor sonra gidip öpüyor okşuyor barışıyorlar
Maşallah ne güzel bir ayda 5 kg. Ben en son 1 ayda 5 kg 10 sene önce vermiştim. Bir yerlerde metabolizmam bozuldu, birşeyler oldu. En son arkadaşım gördüğünde ya sen yarım kilo alsan sabahın 5inde kalkıp yürüyüşlerle diyetlerle 3 kg verip garantiye alırdın, ne olmuş sana demişti. Ama gel gör ki uğraştığım halde veremiyorum, çok zor daha doğrusu. 6 Ayda 8 kg zor vermiştim sıkı diyet pasif jimnastik ve masajlarla. Yüklü ödediğim paraları saymıyorum. İyi bir endokronoloji uzmanı bulup şüphelendiğim bir metabolik hastalığım (Test sonuçlarına göre tabii, bazı değerlerim çok yüksek ve kilo vermememin nedeni de sanırım o) üzerinde yoğunlaşmam lazım.canım gerçekten kilo vermek istediğinde yapıyorum bunu daha önce 1 ayda 5kg verdim gayet güzel olmuştu, şimdide öyle çok kilom yok ama versem iyi olur gibi, o yüzden canım hiç istemiyo diyet yapmak
senin kilo nedenin ilaçlarmış zaten zamanla o da düzelir,
spor içinde zaman gerçekten kalmıyo, zaten işten yorgun geliyorum ev işleri yemek, çocukla ilgilen derken gece oluyo, haftasonuda dinlenmek ve gezmekle geçiyo zaman
Senin bu oğlan öldürecek beni gülmektenÇok ilginç ya, nerden de biliyorsun o kadar sinirlenmeyi, işine yarayan şeylerin gönlünü almayı velet?? Benim tombiks oğlum hala kafasını yere vuruyor sinirlenince ya, geçmiyor. Kardeşi elinden birşey alınca, istediği olmazsa hemen yer arıyor kafayı vurmak için Öyle her yer de olmaz, sert olmalı ki siniri geçsin, sonra da başının ağrısına ağlıyor
hiç şiddet yanlısı değiliz
memo hariç kafası attımı döver ısırır
arkadaşım geldi kolyesini istedi memoş arkadaşım verdi
oynadı biraz ağzına sokuyordu aldım geri verdim arkadaşım boynuna taktı
memoş delirdi vurduda vurdu kadına ısırdı
bağrış çağrış yıktı evi yolladı misafirleri gerii
bugünde çekmeceye elini kıstırdı ağladı etti sonra geçince gitti bağıra bağıra çekmeceyi dövdü
arada oyuncaklarınıda dövüyor ama oyuncaklarına çok kıyamıyor sonra gidip öpüyor okşuyor barışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?