kızlar ömer su çiçeği oldu. alerji falan değil. kafasında bile var, saçlarının arasında. aile hekimliğine götürdüm. doktor daha uzaktan su çiçeği dedi. neyse tatlı tatlı gelsin, tatlı tatlı gitsin derler. iki gecedir de ateş yapıyor. gece uyanıyor yavrum, biraz konuşup, oynayıp, uyuyoruz.
geçmiş olsun dilekleriniz için çook çok teşekkür ederim. iyiki varsınız. burası manevi açıdan büyük destek oluyor insana. burasından kastım, sizler yani.
ay canımm geçmiş olsun ömere..bir an önce atlatır umraım.bu hastalıklardan kaçınılmaz,hepsi sırayla olacak ama inşalalah hafif atlatırlar..ömerde..
cat canım geçmiş olsun ömer paşaya..aşısı yok diye korkma ,bu yaşlarda çıkartması daha iyiymiş,rahat atlatırsınız inşallah
günışığımm bu kuzular insanı rezil eder,benim cadıda da aklına esen her yerde elini içime attıp avazı çıktığı kadar meemmmeeee der,gelde utanma yani:)
nisane yerim ben o kuzunun karalayan ellerini:) çok güzel bir sürpriz olmuş
mozp çok geçmiş olsun
gerçekdogu benim kızım 21 şubat doğumlu biz de balığız yani..topikte çoğunluk kova burcu..bir de benimolanın oğlan balık 23 şubat..
benimolan bu aralar pek görünmüyor merak ediyorum cep telefonunda sorun vardı hala devam mı ediyor acaba
hugocuk memoş dedenin bütün o katı duruşunu yıkacak gör sen..dedeyi at yapıp üstüne binmesi yakındır:)
lalus canım senin haytalar odalarında devam mı,bir sorun yok umarım
sinemaksungur,melitta,cozget nerelerdesiniz?
hihihhi.))) seninkide iyiyimşi
!!ama zor bi durum yaa ulu orta meme meme diye yapışması.acıktıklarından da değil he,sırf alışkanlık bunlarınki!.))1-2 çekecekler illa...))
Naber millet?
Benim işler çok yoğun, sürekli bilgisayar başında haldır haldır çalışıyorum. Havalar da çok güzel hafta sonu denize girdik. Ata şortunu giydi kumsalda oynadı, üşür diye sokmadım. Eşim ile sırayla girdik, artık sabahları yüzeceğim. Kas yapmam lazım ya belki yararı olur.
cat_lover geçmiş olsun yavrum, tospik hemencik atlatsın. Bunlar rutin hastalıklar yaşayacağız işte. Senin kuzular peş peşe yaşamışlar.
İnternetten converse ayakkabı aldım Atoş'a. 75 liralık ayakkabı 27 liraya geldi. Böyle indirimler harika oluyor ama ilk giymede gitti ayakkabımız. Anneme gitmiştik, çamaşır suyu ile balkonu silmiş, duru su yapmayı unutmuş. Ata oynuyordu, yeni ayakkabısı ile oraya sürte sürte üzerini yakmış. Giysilerinin de renkleri uçmuş. Allahtan yavrum zehirlenmedi ya. Annem hiç söylemedi de, unutmuş. Hemen yıkadım her yerini. Neyse sağlık olsun, ayakkabılarımızı evde giyeriz artık.
giden ayakkabı olsun sağlık olsun,yenisi gelir.allahtan çamaşur sulu yerlere ellerini deydirip ağzına götürmeniş ata.
deniz sezonunu da erkenden açmışsınız desene!
benimde bu yaz ne hayallerim vardı ama hamilelikle nasıl gerçekleşir hiç bilmiyorum

(
9 kilo gitti ama telkinlerin etkisi büyük hiç kaçamak yapmıyorum bu sayede
şeker tatlı hiç yok ama öncesindede böyle besleniyordum alıştım yani sorun olmuyor
telkinleri dinliyormusun
bi ara kaybolunca hugo,dedim 36 bedene inip öyle geri gelecek bu hugo!süpriz yapacak bize.))
ama iyi vermişsin maşallah..
bugün taaa liseden beri irtibatı koparmadığımız arkadaşım geldi. düğün davetiyesini getirdi. telefonla sürekli görüşüyoruz ama yüzyüze görüşmeyeli 6 sene olmuş. yemek yedik, eski günleri yad ettik. senin çocukların kocaman oldu, ben daha davetiye getiriyorum dedi
benimde liseden hala görüştüğüm arkadaşlarım var,hepimiz evlendik neredeyse. 2-3 kişi hariç.onlarda yaş 30 a dayanınca artık evde kalama korkusu yaşıyorlar bu aralar..bi evlenme merakı sardı kendilerini:)))))
umut bugün sabah 6.30 da uyandı.7.30 a kadar yanıma aldım,debelendi üzerimizde yatakta.eşim rahatsız oldu en sonunda odaya geçmek zorunda kaldık.eşim işe giderken saat 8 e geliyordu uykusu geldi,uyuduk yatakta oğlumla sıcacık sıcacık,koyun koyuna...))9.30 a kadar uyumuşuz.uyuma rekoru kırdık..
ee tabi çok uyunca bugün gün içinde taaaa 2.30 a kadar uyumadı.tam 2.30 du yatağına yatırdım.hala uyuyor..