- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #80.661
yok canım haftaya belli olacak. 15. haftamıza girdik. haftaya 16. hafta olucaz. senin belli oldu mu cinsiyet?
bende 15.haftamdayım canım.haftaya cuma yada cumartesi kontrole gidicem,sanırım belli olur.umut 12.haftada göstermişti.))
içime doğdu sanki bir oğluşun daha geliyor gibi![]()
sende mi hugo?!!:))
herkes erkek deyip duruyor zaten.ne yalan söyliyim benimde içime erkek doğuyor..
bende öyle kullanıyordum ama bazı farklar gördüm mehmette
önceden mama verirken zayıf görünürdü ama kucağına aldınmı taş gibi ağırdı mamayı bıraktık normal seninki gibi verdim bende sütü devam sütü artı kutu süt aynı markaydı
ama artık kucağıma alıyorum ağır değil eskisi gibi
annemde farketmiş bakınca kilosu iyi ama eskisi gibi ağırda değil
ben buldum sütçü köyden geliyor bugün geldi 3 kilo aldım bir buçuk tl kilosu
kaynattım kaymağını aldım dolaba koydum yarın sabah bal kaymak yediririrm kahvaltıda
birazından kefir mayaladım birazda yoğurt mayaladım geri kalanınıda konserve şişesine koydum dolaba koydum
biberona doldurup biberonu cezvede ısıtıyorum içiriyorum
önce beyenmedi değişik geldi sanırırm az içti sonra yine verdim bitirdi
önceden açık sütü yasaklamışlardı hep zararlı deyip durdular şimdilerde açık süt alın diyorlar geçen söylüyordu uzmanın teki açık süt alın kutu süt ölü süttür diyee
aynen yaa ,bi ara pastörize pastörize deyip duruyorlardı.yok efendim açık süt sağlığa zararlıymışta..güvenilir bi yer bulduktan sonra en iyi açık süt.
ama bulabilene tabi..
memoya yarasın maşallah..löp löp et demiyim de böyle yapılı yapılı kemikleri olsun..
:))
diyetten gözlerim karanlık görüyoo![]()
:))))))))))))))
çok ağır diyet yapma,çocuğun var.bitkin düşersin..memo var yani..:))baş edemezsin sonra..