• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ben surekli buradayim ama yazamiyorum tasindim ve son bir hafta surekli kosturdum bir iki gundur yerlestik sayilir nil memeye acayip yapismis durumda ama allahtan gece uykularini etkilemiyor birde artik kendi odasinda uyuyor bizim odamizda uyuyordu hep ama tasimacilar park yatagini halletmis bizim yatakta yatirayim dedim ikimizde sabaha kadar uyuyamadim 2 gun, yanimizda yatmak istemiyor resmen.. bende inadi birakip odasinda yatirdim o gece hic uyanmadi!! cocuk meger benden kurtulmak istiyormus simdi ikimizde rahatiz cok sukur ben kendi kendime gereksiz gerilim yaratiyormusum bizden ayri yatamaz diye :))
hayırlı olsun playdoh güle güle oturun güzel günlerde inş..bende birgün şöyle rahat geniş güneş gören bi eve taşınabilecekmiyim acaba:ssz:
şu uzun ömürlü kutu sütleri hiç sevmiyorum çocuğum için kullanamayı.mecburiyetten alıyorum ..
keçi sütlerininde marketlerde şişelerde satılanı varmış ama ben hiç rastlamadım..
keçi sütü bulabilsem bende hemen alcam ama yok
daha önce migroslarda kutu şeklinde satıldığını duymuştum ama

ben biara vişne diye çilek reçeli vermişim küçükken o ara hep alerjik döküntüler oluyordu sonradan farkettim bidaha vermedim geçti
bu arada karides kuvvetli geliyor
dün akşam yemeğinde 4 tane jumbo karidesi az yağda pişririp yedirdim çokta seviyor ama kızarıklık oluşuyor

ben hiç balık yediremiyorum nerdeyse bulunduğum yere gelmiyor
gelen tek bi balık var adını unuttum onuda çok kılçıklı olur nisa yiyemez diye almıyor babası
dondurulmuşunu da ben vermek istemiyorum
bu konuda çaresizim malesef
hugocum tekrar dene bence çileği belki o zaman küçük olduğu için dokunmuştur
karidesede biraz ara ver istersen daha sonra tekrar denersin belki farkeder

bizimki sabah uyanınca kahvaltı yapıyor gün aşırı bıldırcın yumurtasından omlet yapıyorum labne peynir ayva reçeli fıstık ezmesi bunları sürüp ekmeğe yediriyorum ardından 150 ml süt sonra uyku uyanınca 1 kase çorba ardından süt sonra uyku uyanınca yemek artık ne yemeği varsa yanına öğleden kalan çorbası kefiri iki üç günde bir ilave köfte bunları yer
yatmadan önce biraz meyve yer süt içer yatar 10 gibi uyur ve ertesi gün sabah 9 a 10 a kadar bişey yemez arada çubuk kraker tutuşturuyorum yer
çikolata yer ama vermiyoruz tatlı muhallebi vs.. asla yemiyor kaçıyor sadece süt dilimi verince yer ama nazlana nazlana
uyku sorunu başladı bizdede yatağında uyumak istemiyor bazada uyuyacakmış
uyutuyorum yatırıyorum hop kalkıyor dikiliyor sallamaktan belim koptu dün gece zaten fıtık var
bugünde aynısını yaptı yastık evrdim onla uyudu
diş sıkıntısı gündüzleri daha hafif oluyor ama geceleri çok zorluyor her gece uyumadan tetagil veya fitil veya carpol vermeden uyuyamıyor kıvranıp duruyor
Maşallah Memoşa :) Bizimkiler normal yemek olayına çok geçemedi. Annem tek başına olunca çorba yapmak kolay geliyor tabii. Bir ara köfte yapıp bırakıyordum ama gündüz yemediler, akşam yemekte yiyorlar ::1: Muhallebiyi de her gün yapmıyorum, bazı akşamlar veriyorum. Biri seviyor, diğeri yemiyor. En çok dert ettiğim de eti çok fazla almıyorlar bence. Sadece çorbayı kemik suyuyla yapıyoruz, onun içinde biraz parça et oluyor ama ağızlarına büyük parça gelirse hemen çıkarıyor ikisi de.:50:
Bu veletlerin hepsi aynı anda mı aynı sorunu çıkarıyorlar. Benim oğlanlar hafta başından beri canımı çıkardı resmen. Her gün 9-10 gibi uyuyan çocuklar düne kadar 11-12den önce uyumadılar, neyse dün en geç 9.45'te uyudular.
Diş yüzünden salyaları çok akıyor, öyle ki üst değiştiriyoruz durmadan, sırılsıklam oluyor çünkü.

kızlar çilek verdiniz mi hiç??
daha zamanı değil erken ama ben dayanamadım verdim bi kaç kez bayılarak yiyor:))
herhangi bir alerjik sorunda yaşamadık
Evet tatlım ben de verdim, ikisi de yedi birşey olmadı ama, çok da sevmediler. Meyveyi çok seviyorlar halbuki, anaları gibi çilekle araları yok pek. Alerji olmadı.

gelen tek bi balık var adını unuttum onuda çok kılçıklı olur nisa yiyemez diye almıyor babası
Hugocuk bahsetmişti sanırım, iglonun dondurulmuş balık ürünlerinden denemişti. (Hugocuk sen bahsetmediysen kusura bakma lütfen.) Ben de geçen haftasonu aldım ama, o gün taze balık da almıştık ondan yediler biraz. BU hafta deneyeceğim bakalım beğenecekler mi.

Evet tatlım ben de verdim, ikisi de yedi birşey olmadı ama, çok da sevmediler. Meyveyi çok seviyorlar halbuki, anaları gibi çilekle araları yok pek. Alerji olmadı.
aaaa sevmezmisin ben bayılırım çileğe:))hamile kalmadan 2 ay öncesinde deli gibi çilek isterdi canım sürekli
acaba hamilemiyim diye test yapıp dururdum:)))

Hugocuk bahsetmişti sanırım, iglonun dondurulmuş balık ürünlerinden denemişti. (Hugocuk sen bahsetmediysen kusura bakma lütfen.) Ben de geçen haftasonu aldım ama, o gün taze balık da almıştık ondan yediler biraz. BU hafta deneyeceğim bakalım beğenecekler mi.
ben dondurulmuş ürün taraftarı değilim laluscum o yüzden vermek istemiyorum
herşeyin tazesi güzel ama bulabilsem keşke

kızlar selam nasılsınız, herkes iyidir inşallah
son bir haftadır bankadan bağlanamıyordum buraya çok şükür sıkıntı düzeldi hemen bi selam vereyim dedim :)

aaaa sevmezmisin ben bayılırım çileğe:))hamile kalmadan 2 ay öncesinde deli gibi çilek isterdi canım sürekli
acaba hamilemiyim diye test yapıp dururdum:)))

5-6 yaşlarındaydım sanırım, o gün 2 kilo falan çilek yedim, çok severdim. Dokunmuş tabii, tüm gün kustum, çok kötüydü hala unutamam. Sevmemenin nedeni psikolojik yani, son 3-4 senedir aştım ama hala çok severek yiyemiyorum. Ben de dondurulmuş, doğal olmayan şeyleri sevmiyorum ama gıdasını da almalı bir şekilde. Dengeli besleyemiyoruz bazen

herkese tesekkurederim guzel dilekleri icin darisi tum tasinmak iateyenlere :) bende eski evimi hic sevmiyordum daha bu gun ilk defa nille markete gittik ilk defa tek basima cikarabildim cocugu sitede cocuk parkida var sallincakta salladim biraz, eski ev cadde ustu ve kaldirim bile olmayan bir yerdeydi neyseki kurtuldum..onda
nisanecim ben cilek verdim bayila bayilada yedi alerji olmadida ben herseyi veriyorum artik bir tek bal veremedim oda elime gercek guzel bal gecmedide ondan dolayi..

daha zamanı değil erken ama ben dayanamadım verdim bi kaç kez bayılarak yiyor:))

bende yedirdim nisane..ben malum hamilelikten çilek te çilek diye tutturdum baya bi önceydi,eşimde buldu sağolsun,ama hormonludur diye pek vermek istemedik umuta,biraz tattırdım yedi.daha sonra tekrar aldık bu sıralar severek yedi.alerji yapmadı.

Günışığım, bizim oğlanlar sabah 7 gibi uyandıklarında mama yediriyorum ben işe gelmeden. Sonra 10 gibi uyuyup kalktıklarında kahvaltı yapıyorlar. Annem, yumurta, ceviz, cicibebe ve mamayı karıştırıp bulamaç yediriyor ama ben haftasonları omlet, krep gibi şeyler yediriyorum, yanında da portakal suyu sıkıyorum. Artık sıkıldıklarından mı sevdiklerinden mi bilemiyorum bu menüyü pek severek yiyorlar.
2 saat sonra meyve yiyorlar, uyku, sonra çorba ( Yemek olayına pek geçemiyoruz akşam dışında ), 1-2 saat sonra yoğurt, sonra danonenin meyveli yoğurt ya da peynirleri var, babamız stok yaptı, oğlanlar çok seviyor onu, bu ara en çok onu tüketiyorlar. Akşam yemeğinden önce çorba içiyorlar, masada da bizimle biraz yemeklerden yediriyorum, ama doyuracak kadar değil, eğlencesine. Yatmadan önce de mutlaka mama içiriyorum. Günde 350-400 ml falan içiyorlar mamayı.Sütü denemedim maalesef.
Gece uyanmıyorlar artık mama için, çok sorun yoksa.
Bizim sıralamamız genelde bu şekilde ama haftasonu şaşıyor bazen, ya da uyku düzenleri değişince yemekler de karışıyor. Bu ara gene diş çıkarıyorlar, o yüzden biri bazen daha az yiyor, mamayı daha az içiyor falan. Tam düzene girmesi için biraz daha büyümeleri gerek sanırım

Karnındakini sormuştum canım, Umutla ilgili genelde bilgi veriyorsun ya, bebişini merak etmiştim. Oynaması için biraz daha geçmesi gerekiyor herhalde. Benim oğlanların ilk hareketini 5,5 -6 aylıkken hissetmiştim. Hem 2 tane oldukları için küçüklerdi hem de benim kilom fazlaydı, tedavide kullanılan ilaçlar yüzünden çok kilolu başlamıştım maalesef hamileliğe. Zayıf anneler daha erken hissediyormuş.
Benim afacanlar da iyi çok şükür teşekkür ederim. Geçen gece 3,30 gibi uyandı bir tanesi, nasıl ağlıyor, yatağına koymak istiyorum elleriyle bana engel olmaya çalışıyor, diş ağrısı sandım. Meğerse pipisinde pişik olmuş, sanırım çişini yaparken yaktı, ona uyandı.
Ertesi gün farkettik. Diğeri de diş çıkarıyor, bu aralar biraz iştahsız.
Dediğin gibi benim özlemim dışında çok sorun yok. Sabahları evden çıkarken zor oluyor, ben çıkmak için kapıyı açınca hızla kapıya geliyorlar, ben kapıyı kapatırken suratları bozuluyor:50: ama yapacak birşey yok, alışacağız.

bizimki sabah uyanınca kahvaltı yapıyor gün aşırı bıldırcın yumurtasından omlet yapıyorum labne peynir ayva reçeli fıstık ezmesi bunları sürüp ekmeğe yediriyorum ardından 150 ml süt sonra uyku uyanınca 1 kase çorba ardından süt sonra uyku uyanınca yemek artık ne yemeği varsa yanına öğleden kalan çorbası kefiri iki üç günde bir ilave köfte bunları yer
yatmadan önce biraz meyve yer süt içer yatar 10 gibi uyur ve ertesi gün sabah 9 a 10 a kadar bişey yemez arada çubuk kraker tutuşturuyorum yer
çikolata yer ama vermiyoruz tatlı muhallebi vs.. asla yemiyor kaçıyor sadece süt dilimi verince yer ama nazlana nazlana
uyku sorunu başladı bizdede yatağında uyumak istemiyor bazada uyuyacakmış
uyutuyorum yatırıyorum hop kalkıyor dikiliyor sallamaktan belim koptu dün gece zaten fıtık var
bugünde aynısını yaptı yastık evrdim onla uyudu
diş sıkıntısı gündüzleri daha hafif oluyor ama geceleri çok zorluyor her gece uyumadan tetagil veya fitil veya carpol vermeden uyuyamıyor kıvranıp duruyor

günışığım canım bizde de hafta içi hafta sonu şaşıyor sıralamalar ama yazayım yine de...
hafta içi sabah 7de uyanır bazen emer bazen emzirmem geç kalıyorum genelde çünkü

8.30 gibi kahvaltı yapar sonra uyur
11de 120cc devam sütü içirir bakıcı ama kaşıkla olduğu için yarısı içine yarısı dışına
(önceden sağıp süt bırakıyordum ama yaşına girince bıraktım sağmayıda)
12de yoğurt yer
1 de ben gelirim emer uyur yarım saat 45 dk sonra kalkar yemek yer
saat 3 gibi meyve tıkıştırırım:)
saat 5 gibi emer uyur
18.30 uyanır çorba içiririm
yatmadan 21.00 gece muhallebisi verip yatırırım..

haftasonu işler hep karışır ama:)devam sütünün yerini ben alırım,,yoğurt ikindiye kayar ,,öğle yemeği daha erkene alınır falan:))

sağolun kızlar ..dün soruyu sordum kaçtım gibi olmuş biraz..bugün anca girip yazabildim.bizimde öğünlerimiz tam olarak olmasada sizinkilere benziyoer aşağı yukarı.dediğim gibi hala net bi düzenimiz yok.bir gün öğünde ilk çorba verriyorsam ,diğer gün yemek verebiliyorum.yani tamamen umuta bağlı.çok şükür ki çok seçici değil,hemen herşeyi yer.bi dönem çok iştahsızlığı vardı,onuda atlattık gibi ..tatlıds yer,tuzluda..geçende humus çekmişti canım yaptım,ondan da yedi:))
meyveyle bu aralar aramaız yok ,onuda sabah kahvaltısında mutlaka sıkarak veriyorum ,öyle içiyor.elma,portkakl,mandalina evde ne varsa sıkıyorum,bi iberona yakın içiyor.ama ara öğün olarak pek meyve yediremiyorum.

bugün hava çok güzeldi memoş oğlanda bugün güzel doyurdu karnını
bu ara çok çakallık yapıyor
bakıyor tepside kaç çeşit mama var diye 1 kase ise muhakkak arıza çıkartıyor
öğlenleri genelde tek çeşit veriyorum sadece çorba ama bugün yoğurt ve patates püreside koydum
salonda kuşları koşturup duruyordu tepsiyle gelince baktı tepside tabak çok emziği fırlatıp attığı gibi koşa koşa geldi sıpa
maşallah sildi süpürdü
sonra dışarı çııktık 1 saat gezdik geldik sütünü içti uyudu
bende zencefille zerdeçal aldım yeşilçaya ekledim içtim amaaaaaaaaaaa
amanınnn içmeyin sakın
sabah 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı zencefil karıştırıp aç karnına yutmak en iyisi
diyette bir süre sorna kilo verme yavaşlıyor duruyor diye değişik değişik kürler uyguluyorum :12:
gebermezsem iyidir :ssz:

bende oğluma sabah 10 da bulamaç kahvaltı yaptırrm sonra uyku uyku sonrası yoğurt bazen sade bazen meyveler ekliyorum 2 saat sonra kuru meyveli karışım yapıyorum ya da meyve püresi uyuyor uyanınca çorba sonra ev yemeklerinden tadıyor uyku öncesi muhallebi aralarda yine kraker,büyümix,meyve bu ara çileğe taktı 3 tane yiyor:) tosba
,

Bizim kız acayip alerjik, babasına çekmiş, çileği denemeye korkuyorum o yüzden. Sorun çıkmadıysa ne güzel, yesin güzel güzel, herşeyin faydası ayrı, ondan da alsın alacağını, afiyet olsun kuzucuğa.

keçi sütü bulabilsem bende hemen alcam ama yok
daha önce migroslarda kutu şeklinde satıldığını duymuştum ama

Daha bugün gördüm migro.ta, kendime inek sütü alacaktım, atatürk orma. çiftliğinin ürünleri gelmiş (peynirini ve dondurmasını çok severim) onun sütünü deneyeyim derken yanlışlıkla keçi sütünü almışım, mavi kapaklı bir cam şişedeydi, sonra broşüründe de başka bi markanın daha keçi sütünü gördüm, o da şişede. Bak istersen oraya, vardır mutlaka sizin oralardakilerde de.

Ben de dondurulmuş ürün vermek istemiyorum. Kendim balık sevmediğim için kızıma da çok yapasım gelmiyor. Dolayısıyla çok sık yiyemiyor bizim ufaklık da. Biryerde okumuştum, mesela çocuk ketçap yemeyi seviyor, ve sebzeleri sadece onunla yiyorsa, normalde ketçap zararlı olmasına rağmen sebze yemesi için biraz koymasına göz yumabilirsiniz diyordu. Bu hazır ve dondurulmuş gıda olayı da öyle bence, yarar zarar dengesini düşünüp karar vermek gerek. İlla ki balık yesinler diyorsan yedir de için rahat etsin, tabii ki her besinin ayrı faydası var ama balıktan alacağı omega 3ü cevizle takviye edip, diğer vitaminlere ağırlık verip aynı şey olmasa da dengeleyebiliriz belki diye düşünüyorum.

ben surekli buradayim ama yazamiyorum tasindim ve son bir hafta surekli kosturdum bir iki gundur yerlestik sayilir nil memeye acayip yapismis durumda ama allahtan gece uykularini etkilemiyor birde artik kendi odasinda uyuyor bizim odamizda uyuyordu hep ama tasimacilar park yatagini halletmis bizim yatakta yatirayim dedim ikimizde sabaha kadar uyuyamadim 2 gun, yanimizda yatmak istemiyor resmen.. bende inadi birakip odasinda yatirdim o gece hic uyanmadi!! cocuk meger benden kurtulmak istiyormus simdi ikimizde rahatiz cok sukur ben kendi kendime gereksiz gerilim yaratiyormusum bizden ayri yatamaz diye :))

Gözün aydın canım,yeni evinde rahatedersin inşallah. Biz de taşınmaküzereydik ama ertelendi birazcık, burada da yazmıştım hatta, ben de taşınınca odasını ayırıcam kızımın ama korkuyorum diye. Ne güzel halletmişsiniz siz kolayca, umarım bizim de kolaylıkla çözülür bu konu.

Gözün aydın canım,yeni evinde rahatedersin inşallah. Biz de taşınmaküzereydik ama ertelendi birazcık, burada da yazmıştım hatta, ben de taşınınca odasını ayırıcam kızımın ama korkuyorum diye. Ne güzel halletmişsiniz siz kolayca, umarım bizim de kolaylıkla çözülür bu konu.

sagol canim sizin icinde hayirli zamanda olsun insallah boyle seylerin hayrina şerine cok inanirim ben ev degistiriyorsun kolay degil
bende mecbur kaldim bir yerde odasini ayirma konusunda:) ama iyi oldu kendiliginden halloldu ev degistirmeseydik hala yanimizdaydi esimde hic yureklendirmiyordu yanimizda yatsin diyordu:) mecbur kalinca gonderdik odasina cocukta rahat etti kurtuldum bunlardan da kucucuk park yataktanda der gibi daha rahat uyuyor:)

bugün hava çok güzeldi memoş oğlanda bugün güzel doyurdu karnını
bu ara çok çakallık yapıyor
bakıyor tepside kaç çeşit mama var diye 1 kase ise muhakkak arıza çıkartıyor
öğlenleri genelde tek çeşit veriyorum sadece çorba ama bugün yoğurt ve patates püreside koydum
salonda kuşları koşturup duruyordu tepsiyle gelince baktı tepside tabak çok emziği fırlatıp attığı gibi koşa koşa geldi sıpa
maşallah sildi süpürdü
sonra dışarı çııktık 1 saat gezdik geldik sütünü içti uyudu
bende zencefille zerdeçal aldım yeşilçaya ekledim içtim amaaaaaaaaaaa
amanınnn içmeyin sakın
sabah 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı zencefil karıştırıp aç karnına yutmak en iyisi
diyette bir süre sorna kilo verme yavaşlıyor duruyor diye değişik değişik kürler uyguluyorum :12:
gebermezsem iyidir :ssz:
Memoş her annenin rüyası çocuk valla :1: Maşallah oğlana.
Sen bu karışımı ne için içiyorsun? Ne oldu bir de içince merak ettim.

Memoş her annenin rüyası çocuk valla :1: Maşallah oğlana.
Sen bu karışımı ne için içiyorsun? Ne oldu bir de içince merak ettim.

canım diyete spora vücut alışıyor ve kilo verme yavaşlıyor bu yüzden böyle kürler uyguluyorumki zayıflama yavaşlamasın diye
ağırlıkta aldım kum torbası ayaklara takılıyor bir süre sonra onunla koşacağım
hamilelikten önce en son 10 kilo ağırlıkla koşmuştum en son nokta buydu ama çok iyi kilo vermiştim

Günaydın millet,
geçen günışığım yazmıştı sanıyorum çocukla bir yere gidilmez diye. Biz de dün annemlerle dışarıda kahvaltıya gidelim dedik. Aç geldim resmen, Atoş hiç durmuyor, masada tutabilene aşk olsun. Önceki gün de Fener'in maçını arkadaşlarla bizim evde izleyelim dedik. Ortalığı birbirine kattı, ziyan oldu güzelim maç. Küçük beye göre plan yapıyoruz artık. Bizi park bostan paklar. Blogtan da bakmak isteyenlere birkaç foto eklemiştim : Yazdan Kalan

Çilek konusuna gelince, Ata'nın adı çilekçiye çıktı. Bayılıyor birkaç tane veriyorum, yine ver diye bağırış çağırış gırla. Bizim burada çilek seraları var ben oradan alıyorum, önceden kendim toplar tarttırırdım ama şimdi vaktim yok hemen taze toplatıp parasını ödüyorum.

memoş oğlanın hiç iştahı yok zorla yiyor ddişi çıkacak ama daha patlamadı beyaz görünüyorda çıkmadı daha
akşamda ıspanak yapmıştım yoğurtlu yanında çorba vardı beyenmedi beyfendi köfte olsa koşa koşa gelirdi sıpa
beyenmeyince bende başka bişey vermedim evde ne varsa o ayrı yemek yok
beyenmeyince tepindi yerde poposunu yere yere vuruyor tepiniyor yeri yumrukluyor
baktı hala tavrım aynı gitti babasına ağladı sarıldı acındırıyor kendini
zaten eşime hiç rahat yok tüm gün tepesinde kucağında saniye bıraktırmıyor kendini
tuvalete bile kavga kıyamet gidiyor yemek yedirtmiyor
dün alışveriş merkezine gittik devamlı eşimin kucağında arabaya bindiremedik
oyuncaklara bindirelim dedik yok binmiyor eşime sarılıyor öyle gezdiler
eşim gülüyor o da gülüyor eşim konuşuyor cevap veriyor
akşamda kayınvalideye gittik orda misafir vardı baban nerde diyorlar hemen eşime bakıyor kaçkez dediler hep gösterdi
birsürü oyuncak avrdı döktüler önüne çok sevindi hepsinle oynadı baktı inceledi iyiydik 1 saat sonra birden delirdi ortalığı yıktı gidelim diye kayınvalide getir sallayayım dedi yatırdı ayağında sallayacaktı bir tekme attı göğsüne kadın yayıldı gitti
apar topar eve geldik evdede davullu oyuncağı var müzik çalıyor en son onu almıştık çok seviyordu heryere taşıyodu
onunlan kavga etti dövdü vurdu bağırdı sonra ağladı öptü sarıldı
sonrada uyuttum deli oğlanı :1:

Günaydın millet,
geçen günışığım yazmıştı sanıyorum çocukla bir yere gidilmez diye. Biz de dün annemlerle dışarıda kahvaltıya gidelim dedik. Aç geldim resmen, Atoş hiç durmuyor, masada tutabilene aşk olsun. Önceki gün de Fener'in maçını arkadaşlarla bizim evde izleyelim dedik. Ortalığı birbirine kattı, ziyan oldu güzelim maç. Küçük beye göre plan yapıyoruz artık. Bizi park bostan paklar. Blogtan da bakmak isteyenlere birkaç foto eklemiştim : Yazdan Kalan

Çilek konusuna gelince, Ata'nın adı çilekçiye çıktı. Bayılıyor birkaç tane veriyorum, yine ver diye bağırış çağırış gırla. Bizim burada çilek seraları var ben oradan alıyorum, önceden kendim toplar tarttırırdım ama şimdi vaktim yok hemen taze toplatıp parasını ödüyorum.
Kuzum benimmm, ne tatlı bir çocuk Ata, çok şeker annesi, sağlıkla mutlulukla büyüsün. Çilekleri de bol bol yesin, yarasın tatlı oğluna.
Çocuklarla dışarı çıkma fikri bana da çok zor, çıkıyoruz biz bayağı ama yürümeye başlamadıkları için. İki tanesi birden yürürken nasıl bir yerlere gidebiliriz bilemiyorum. Birinin peşinden koşarken diğeri kaçar herhalde, aynı yönlere kaçsalar bir derece ama, iki farklı karakterdeki oğullarımın aynı yöne kaçacakları şüpheli:1:

Back