• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kuzumm kıyabilirmiyim ben sana gözünü korkutuyorum bidaha yapma diye :))

hhehe ben hatırlıyorm sanki bu cezayı :)) ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah annesine sıkıca tutnmuş büyüyodur ve bugün ben budayım dicek güzel habelerini bekliyoruz cnm 1 saat hastanedemi bekliceksin yanlızmısın sen ?

korktum zaten walla habersiz birakmicam suanda beklemedeyim verdim kanı 1 saat sonra alcam sonucu...yalnızım cnm...tam yalnızım yazdım kocisim aradı :-D

günaydın kızlar,

Aysun inş. gönlündeki olur çok sevindim.
maşallah herkes birer birer dizildi hamiş hamiş
RAbbim kucağımıza almayı nasip etsin inş. :nazar:

korktum zaten walla habersiz birakmicam suanda beklemedeyim verdim kanı 1 saat sonra alcam sonucu...yalnızım cnm...tam yalnızım yazdım kocisim aradı :-D

korkma canım benim rahat ol.tamamn hadş bakalım hayırlısıyla güzel haberler beklıyouz bak meleğin sımsıkı tutuncak sana.ben burdayım dicen bir saat sonra eşin nerede?çalışıyormu?

günaydın kızlar,

Aminnnnnnnnnnnn cnmmm çok teşekkür ederim...Allahım hepimize kolaylıklar versin....hayırlı sağlıklı birer evlat dünyaya getirmemizi nasip etsin...

ii korktuysan bundan sonra kaybolmazsın ortadan gözüm üzerinde haberin olsun :))
ayy hadi bakalım hayırlısı kuzum merakla bekliyorum ayy bak eşininde içi rahat etmemiş o nediyo bu duruma ??
günaydın kızlar,

aminn kuzu inşallahhh :))

bende ilk baktırdığımda 141 di. tam görebilmek için bir hafta daha bekledik. hiç acele etme rahat ol.
inş. sımsıkı tutunacak sana bebeğin :nazar:

korkma canım benim rahat ol.tamamn hadş bakalım hayırlısıyla güzel haberler beklıyouz bak meleğin sımsıkı tutuncak sana.ben burdayım dicen bir saat sonra eşin nerede?çalışıyormu?

eşim calisio cnm....şimdilik gel falan demedim...kendisinden bekliom....Allahın izniyle devam ederse kalp atışı için gelicemiz zaman solucem gel die...

ii korktuysan bundan sonra kaybolmazsın ortadan gözüm üzerinde haberin olsun :))
ayy hadi bakalım hayırlısı kuzum merakla bekliyorum ayy bak eşininde içi rahat etmemiş o nediyo bu duruma ??

aminn kuzu inşallahhh :))

walla oda şaşkın benim gibi...adet oldum ya onunda garibine gitti....sağlık ocagindaki dr %90 hamilesin dedi dedim % 100 demeden solemeyelim kimseye dio...oda inanmio...benim gibi :-D...demin aradı dioki süleyman demirelde mutluluk çığlıkları duyuluyormus dio...( süleyman demirel oturduğumuz semt buarada)

walla oda şaşkın benim gibi...adet oldum ya onunda garibine gitti....sağlık ocagindaki dr %90 hamilesin dedi dedim % 100 demeden solemeyelim kimseye dio...oda inanmio...benim gibi :-D...demin aradı dioki süleyman demirelde mutluluk çığlıkları duyuluyormus dio...( süleyman demirel oturduğumuz semt buarada)

ahh cnm benimm inşllahh hepimiz atalım o mutluluk çığlıklarını :)) ne zaman çıkıcak sonuç 10 da çıkmış olurmu ??

kimin mutluluk cığlıkları onu anlayamadım ben?şaşkındır tabii.hayırlısıyla öğren öyle söyle herkes canım.çok acele etme.

kendini aç bırakma ye bişiler.oruçlu değilsin dimi?

yok cnm oruç değilim...hata verdi internet...birşeyler var yanımda ama aç karnına tahlil falan isterse die bekliom...hulyacimmmmmm benim cigliklarimdan bahsedio kocisim bilio çok mutlu olacağımi...henüz bise anlamasamda mutluyum korkuyla karışık mutluluk...hakkımda hayırlısı

ayy hadi yaaaa heyecanla bekliyorummm :))) kuzu atıştırsana bişiler yokmu orda bişiler yiyebileceğin bi yer

yanımda börek var :-D ama tahlil isterse die yemiom...kan sekerime baktirsammi acep...annem insülin kullanio babamda şeker hastası....önceki hamileligimde soylemistim yükleme yaptırmıştı bisi çıkmadı...

yok cnm oruç değilim...hata verdi internet...birşeyler var yanımda ama aç karnına tahlil falan isterse die bekliom...hulyacimmmmmm benim cigliklarimdan bahsedio kocisim bilio çok mutlu olacağımi...henüz bise anlamasamda mutluyum korkuyla karışık mutluluk...hakkımda hayırlısı

iyi canım hadi bakalım bekle ozman evet belki tahlıl bişey ister sende haklısın.
ya benim böle sabahları jeton biraz köşeli anlamıyom aysun:D:Dkusura bakma..doğru senin cığlıklarından başka kimin olcak:)

Back