2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kıss cadılar dövmeyin beni 2 yi geciodu evden çıktık 20 dk falan yol suruo zaten...tekrar beta hcg yapıldı 177 olmuş....yarın sabah gidecem tekrar yapılacak ...cleaxan iğne bide proluton iğne verdi corasprin iç dedi...bakalım yarın yazarım gelişmeleri...yatiom şimdi walla...kaldirmiolar yerimden annemdeyim....kocisimde yolda sehirdisindaydi...

Son düzenleme:

hadi hayırlısı canım ... çok sevindim :))

hadi hayırlısı canım ... çok sevindim :))

saol cnm darısı sana olsun...

seraycım rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasib eder bebeğini,çok sevindim senin adın

çok saol kardelencimm insallah sorunsuz geçer....hafif lekelenmelerim oluyor peceteye sildikce...bakalım normalmi herşey...şimdi dr a gidiom....tekrar bakılacak beta hcg...

kızlar haber ederim gelismeleri...öpüyorum hepinizi....dua edin bana...

canım benım hadi hayırlısı çok çok sevındım.evet kalkma yat arabaa felanda kullanma.güzelce dinlennn.bugunde güzel haberler beklıyoruz.öpüyorum seni canımmm.

o lekelenmeler bendee oldu canım hep anca anca geçti yane sen yüregini ferah tut canım..haberlerini beklıyoruz.

o lekelenmeler bendee oldu canım hep anca anca geçti yane sen yüregini ferah tut canım..haberlerini beklıyoruz.

Allahım insallah geçer cnm içimi rahatlattin wallaa...çok korkuom bakalım değer yukseliomu...kis araba nie kullanmiom ki çok severim ben araba sürmeyi ablamda öyle diodu dün....ağır kaldirma araba sürme vs vs...

Allahım insallah geçer cnm içimi rahatlattin wallaa...çok korkuom bakalım değer yukseliomu...kis araba nie kullanmiom ki çok severim ben araba sürmeyi ablamda öyle diodu dün....ağır kaldirma araba sürme vs vs...

rahatla canım benım.
kızz arabada ya ani fren yapsan ya başka bişe olsa bunların hepsi etken.

rahatla canım benım.
kızz arabada ya ani fren yapsan ya başka bişe olsa bunların hepsi etken.

he kis haklısın artık yavaş suruom ama cezayı yedikten sonra :-D ay az kaldı gelmek üzereyim hastaneye...acil beta hcg isticem 1 saate çıkar sonuç herhalde umarım yükselir yaaa

he kis haklısın artık yavaş suruom ama cezayı yedikten sonra :-D ay az kaldı gelmek üzereyim hastaneye...acil beta hcg isticem 1 saate çıkar sonuç herhalde umarım yükselir yaaa

tamam bitanem yavaş kullan ozaman.ne cezası yedişn kız hızdanmı?
hadı gir hemen iste beta hcg .yükselmiştir canım benımm.rahat ol..

kuzumm kıyabilirmiyim ben sana gözünü korkutuyorum bidaha yapma diye :))

hhehe ben hatırlıyorm sanki bu cezayı :)) ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah annesine sıkıca tutnmuş büyüyodur ve bugün ben budayım dicek güzel habelerini bekliyoruz cnm 1 saat hastanedemi bekliceksin yanlızmısın sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…