- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.841
2 gibi doktora gidicem...ablam aramış kendi doktorunu gelsin demiş...hadi bakalım hayırlısı
kim kuzu benmi???cnm cinsyeti ogrenebildinmi?
aysun gene yok buaralarda??neredesin aysunnnnnnn?
kim kuzu benmi???
bensem daha belli diil hep erkek diyoduk en som gittiğimde kesinleştircektik ama bacaklarını kapattı göstermedi kıza benziyo dedi pazartesi randevum var ozamn tekrar bakıcaz
evet halaa yokkkk
kıss cadılar dövmeyin beni 2 yi geciodu evden çıktık 20 dk falan yol suruo zaten...tekrar beta hcg yapıldı 177 olmuş....yarın sabah gidecem tekrar yapılacak ...cleaxan iğne bide proluton iğne verdi corasprin iç dedi...bakalım yarın yazarım gelişmeleri...yatiom şimdi walla...kaldirmiolar yerimden annemdeyim....kocisimde yolda sehirdisindaydi...
hadi hayırlısı canım ... çok sevindim :))
seraycım rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasib eder bebeğini,çok sevindim senin adın
kıss cadılar dövmeyin beni 2 yi geciodu evden çıktık 20 dk falan yol suruo zaten...tekrar beta hcg yapıldı 177 olmuş....yarın sabah gidecem tekrar yapılacak ...cleaxan iğne bide proluton iğne verdi corasprin iç dedi...bakalım yarın yazarım gelişmeleri...yatiom şimdi walla...kaldirmiolar yerimden annemdeyim....kocisimde yolda sehirdisindaydi...
saol cnm darısı sana olsun...
çok saol kardelencimm insallah sorunsuz geçer....hafif lekelenmelerim oluyor peceteye sildikce...bakalım normalmi herşey...şimdi dr a gidiom....tekrar bakılacak beta hcg...
kızlar haber ederim gelismeleri...öpüyorum hepinizi....dua edin bana...
o lekelenmeler bendee oldu canım hep anca anca geçti yane sen yüregini ferah tut canım..haberlerini beklıyoruz.
Allahım insallah geçer cnm içimi rahatlattin wallaa...çok korkuom bakalım değer yukseliomu...kis araba nie kullanmiom ki çok severim ben araba sürmeyi ablamda öyle diodu dün....ağır kaldirma araba sürme vs vs...
rahatla canım benım.
kızz arabada ya ani fren yapsan ya başka bişe olsa bunların hepsi etken.
he kis haklısın artık yavaş suruom ama cezayı yedikten sonra :-D ay az kaldı gelmek üzereyim hastaneye...acil beta hcg isticem 1 saate çıkar sonuç herhalde umarım yükselir yaaa
tamam bitanem yavaş kullan ozaman.ne cezası yedişn kız hızdanmı?
hadı gir hemen iste beta hcg .yükselmiştir canım benımm.rahat ol..
kuzumm kıyabilirmiyim ben sana gözünü korkutuyorum bidaha yapma diye :))kıss cadılar dövmeyin beni 2 yi geciodu evden çıktık 20 dk falan yol suruo zaten...tekrar beta hcg yapıldı 177 olmuş....yarın sabah gidecem tekrar yapılacak ...cleaxan iğne bide proluton iğne verdi corasprin iç dedi...bakalım yarın yazarım gelişmeleri...yatiom şimdi walla...kaldirmiolar yerimden annemdeyim....kocisimde yolda sehirdisindaydi...
he kis haklısın artık yavaş suruom ama cezayı yedikten sonra :-D ay az kaldı gelmek üzereyim hastaneye...acil beta hcg isticem 1 saate çıkar sonuç herhalde umarım yükselir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?