- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #8.801
günaydınn kuzumm masşşallah kuzumuzaaa :)) büyüyoo içide sıkıca tutundu annesine :))
günaydın canımmm nasılsın iyimisin biraz daha.
evet teyzesi inşallah büyücek kocaman olcaz beraber olcaz bebeğimle inşallah.
günaydınn kuzumm masşşallah kuzumuzaaa :)) büyüyoo içide sıkıca tutundu annesine :))
canım senın resminin canımda allaha emanetiz yazıyorya nasıl yazıyorsun onu
kullanıcı kontrol panelinden profilimi düzenleye giriyosun orda rütbemi düzenle gibi bişi yazıyo oraya yazıyosun ve kaydediyosun :))
mersi canımmm.ala laa neden geçmediki boğazın ya.ballı tarcın yesene bogaza iyi gelır.öyle yiyemezsen sıcak suyun içersine at öyle iç.
ricaederim bitanemm :))ayy bilmiyom yaa geçmedi gitti herşeyi denedim kzuum sıcak süt salep falan filan yok geçmiyooo deli olcemmm
caNIM BENİM OZAMAN BEKLICEN ZAMANLA GECECK.
YAA BENİMDE MÜTHİŞ MİDEM KABARIP DURUYOR.BİDE HAVANIN SICAKLIGIDA BASTI İYİCE.
öle yapıyorum kuzum bende :)) uff yaa valla çok sıcak havalar temmuz bitti sayılır şu agustosu da atlaysak süpper olucak valla :))
kuzum ben az kaçıyorum az yatıcam başım
TAMAM CANIM DIKAT ET KENDİNE YAT DINLEN GÜZELCE.ÖPÜYOREUM COOK..BYYY
slm kızlar evime geldimmmm kocisime kavuştum paketimde yenilendi bide geldiğim dakka kırmızılarda geldi sağolsunlar...hasret bile gideremedik :$ tubisimmm boğazın geçmemiş daha...:-( hulyacimmm saol cnmmm...dostlar sağolsun....doktora gidemeyebilirim bu hafta....ablam geldi corludan yegenimlesürpriz yaptılar köye geldiler dün... şimdilik böyle benden haberler....allaha emanet olun kuzucuklariniza ve size kocaman maasallahhhhhhh...
Aaaaa nerelerde bu kızlar yaa.hiç gözükmüyonuz.aysunnnn nereelrdesin sen be canım?merak ediyorum seni?
burdayım canım misafirlerim var ablam burda eşimin kuzeni geldi istanbuldan onlarla geziyorum...o nedenle fırsat bulamıorum fazla...sizler napıosunuz nasıl gidio?
aayyyssuunnn ben seni çok özledimmmm((
aayyyssuunnn ben seni çok özledimmmm((
Ayyyyy çok, sevindiim iyi olmana,bizde iyimiz nasil olalım ben ve bebeğim buyuyoruz inşallah Sende durumlar nasil
kızlar merhaba nasılsınız .. bayadır yazamıyorum. özledim hepinizi nasılsınız iyimisiniz. bebişler nasıl büyüyorlarmı . ben ayın 14 ünü bekliyorum . inşallah olmam. bayramım mutlu geçer . her an aklıma geldikçe allaha dua ediyorum sağlıklı bir bebeğim olsun diye. kasım ayında 6 aylık hamile iken bazı anomalilerinin olduğunu öğrendim . dünyam başıma yıkıldı sanki . her an içimde acısı var . yeni bir bebek belki acısını alır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?