2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydın canımmm nasılsın iyimisin biraz daha.
evet teyzesi inşallah büyücek kocaman olcaz beraber olcaz bebeğimle inşallah.

inşallah kuzummm :))
bizde iyi olmaya çalışıyoruz işte boğazlarım hala şiş murnumda tıkalı içmediğim şey kalmadı banamısın demiyo (

kullanıcı kontrol panelinden profilimi düzenleye giriyosun orda rütbemi düzenle gibi bişi yazıyo oraya yazıyosun ve kaydediyosun :))

mersi canımmm.ala laa neden geçmediki boğazın ya.ballı tarcın yesene bogaza iyi gelır.öyle yiyemezsen sıcak suyun içersine at öyle iç.

mersi canımmm.ala laa neden geçmediki boğazın ya.ballı tarcın yesene bogaza iyi gelır.öyle yiyemezsen sıcak suyun içersine at öyle iç.

ricaederim bitanemm :))ayy bilmiyom yaa geçmedi gitti herşeyi denedim kzuum sıcak süt salep falan filan yok geçmiyooo deli olcemmm

caNIM BENİM OZAMAN BEKLICEN ZAMANLA GECECK.
YAA BENİMDE MÜTHİŞ MİDEM KABARIP DURUYOR.BİDE HAVANIN SICAKLIGIDA BASTI İYİCE.

öle yapıyorum kuzum bende :)) uff yaa valla çok sıcak havalar temmuz bitti sayılır şu agustosu da atlaysak süpper olucak valla :))
kuzum ben az kaçıyorum az yatıcam başım ağrımaya başladı çok öpüyorum kuzum senii

slm kızlar evime geldimmmm kocisime kavuştum paketimde yenilendi bide geldiğim dakka kırmızılarda geldi sağolsunlar...hasret bile gideremedik :$ tubisimmm boğazın geçmemiş daha...:-( hulyacimmm saol cnmmm...dostlar sağolsun....doktora gidemeyebilirim bu hafta....ablam geldi corludan yegenimle sürpriz yaptılar köye geldiler dün... şimdilik böyle benden haberler....Allaha emanet olun kuzucuklariniza ve size kocaman maasallahhhhhhh...

canım hadi gözün aydın kocişine kavuştun.ohh paketinde yenilenmişş.ohh bide ablanla yegenoın gelmiş üzerine...ne güzel kırmızıları takma boşver.hasret giderirsin bittiğinde kendini ayarala kocısıınden uzak kalma kırmızılar gıdınce:)

Aaaaa nerelerde bu kızlar yaa.hiç gözükmüyonuz.aysunnnn nereelrdesin sen be canım?merak ediyorum seni?

burdayım canım misafirlerim var ablam burda eşimin kuzeni geldi istanbuldan onlarla geziyorum...o nedenle fırsat bulamıorum fazla...sizler napıosunuz nasıl gidio?

Ayyyyy çok, sevindiim iyi olmana,bizde iyimiz nasil olalım ben ve bebeğim buyuyoruz inşallah Sende durumlar nasil

kızlar merhaba nasılsınız .. bayadır yazamıyorum. özledim hepinizi nasılsınız iyimisiniz. bebişler nasıl büyüyorlarmı . ben ayın 14 ünü bekliyorum . inşallah olmam. bayramım mutlu geçer . her an aklıma geldikçe allaha dua ediyorum sağlıklı bir bebeğim olsun diye. kasım ayında 6 aylık hamile iken bazı anomalilerinin olduğunu öğrendim . dünyam başıma yıkıldı sanki . her an içimde acısı var . yeni bir bebek belki acısını alır :))

aayyyssuunnn ben seni çok özledimmmm ((

bende çok özledim walla ...bi rahatlasaydim gelicem bol bol tabi internetim yettiği kadarıyla;-)...nasıl gidio tubisimmm igneye devammi hala ne kadar süre vurulacan?ben çarşamba günü gidicem dr a yerindeyse tabi...bende de şans yok ama bakalım...öpüyorum kuzucummm Allaha emanet olun ikinizde

Ayyyyy çok, sevindiim iyi olmana,bizde iyimiz nasil olalım ben ve bebeğim buyuyoruz inşallah Sende durumlar nasil

ohhh maaşallah size Allahım esirgesin....ben iyiyim yeni bitti adetim...bakalım neler olacak...her ay bi umutla beklioz bakalım...hayırlısı hakkımda...özledim walla sizinle sohbet etmeyi...kendine ii bak bebisede öpüyorum Allaha emanet olun...

ben iyiyim cnm ...sen nasilsin? sakin ol ve umudunu kaybetme zamanı var demekki beklicez bakalım....hayırlısı olsun hakkımızda....insallah bebisin seninledir...haberlerini beklioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…