• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar bisi dicem adetim biteli 2 gün oldu test yaptım kasiklarim batiodu arada bi çift çizgi var bu ne şimdi....

$DSC_0324.jpg$DSC_0323.jpg
resimler bunlar kızlar...yarın kan tahlili vercem ablam öle dedi vermicektimde ben git bakılsın dedi..

ohhh maaşallah size Allahım esirgesin....ben iyiyim yeni bitti adetim...bakalım neler olacak...her ay bi umutla beklioz bakalım...hayırlısı hakkımda...özledim walla sizinle sohbet etmeyi...kendine ii bak bebisede öpüyorum Allaha emanet olun...

saol canım benım.hadi bakalım hayırlısı ee hepimiz öyle her ay ayrı bir umuttu .rabbim en hayırlısı verir canım benım.güzel haberlerini beklıyorum.bebişte seni öpüyor teyzesii.

kızlar merhaba nasılsınız .. bayadır yazamıyorum. özledim hepinizi nasılsınız iyimisiniz. bebişler nasıl büyüyorlarmı . ben ayın 14 ünü bekliyorum . inşallah olmam. bayramım mutlu geçer . her an aklıma geldikçe allaha dua ediyorum sağlıklı bir bebeğim olsun diye. kasım ayında 6 aylık hamile iken bazı anomalilerinin olduğunu öğrendim . dünyam başıma yıkıldı sanki . her an içimde acısı var . yeni bir bebek belki acısını alır :))
iyiyiz cnm sen nasılsın ??? bizde özledik seni bebişler iyi Allaha şükür büyüyolar :)) hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :))
bende çok özledim walla ...bi rahatlasaydim gelicem bol bol tabi internetim yettiği kadarıyla;-)...nasıl gidio tubisimmm igneye devammi hala ne kadar süre vurulacan?ben çarşamba günü gidicem dr a yerindeyse tabi...bende de şans yok ama bakalım...öpüyorum kuzucummm Allaha emanet olun ikinizde
evet gel artık yaaaa özledim vallaaa :)) ii gidiyo kuzu Allaha şükür büyüyoruz iğneye 1 ay daha devam sonra bırakıyoruz :)) hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gel :))
kızlar bisi dicem adetim biteli 2 gün oldu test yaptım kasiklarim batiodu arada bi çift çizgi var bu ne şimdi....

Eki Görüntüle 481867 Eki Görüntüle 481866
resimler bunlar kızlar...yarın kan tahlili vercem ablam öle dedi vermicektimde ben git bakılsın dedi..

kuzuuuu gözlerime inanamıyorumm peki adetin nasılsılsıı yani baya adetmi oldun yoksa az az mı ??? merakla bekliyorum sonucuuuu

kuzum sen hasta olmamışmıydın ?? ee neden yaptın test ? hem olsada 2 günlükmü şimdi anlamadım ki ? test yaptır sonucu yaz buraya ...

oldum cnm biteli 2 gün oldu...bende anlamadim...kasiklarim batiodu gobegimi cektirecektim halama bi yaptırım dedim cektirmeden...

canımmm vallahi ben orda 2 cizgiyi görüyorum.evet git yaptır bakalım nedir ne değildir üzerine görmüşşündür belki canım.ayy hadi haberlerini beklıyorum birtanem..

iyiyiz cnm sen nasılsın ??? bizde özledik seni bebişler iyi Allaha şükür büyüyolar :)) hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :))

evet gel artık yaaaa özledim vallaaa :)) ii gidiyo kuzu Allaha şükür büyüyoruz iğneye 1 ay daha devam sonra bırakıyoruz :)) hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gel :))

kuzuuuu gözlerime inanamıyorumm peki adetin nasılsılsıı yani baya adetmi oldun yoksa az az mı ??? merakla bekliyorum sonucuuuu

kan tahlilini verdim kızlar akşam 5 gibi aricam doktoru...dr a soledim yerleşme kanaması olabilir dedi ama ben bayag bayag adet oldum dedim olabilir dedi...ben bayag adet oldum ama sonlarında hep kahverengi lekeler geldi...dün halvet oldu lavaboya gidiom hala lekelenmem oluo...tubisimmm iğne bitio demek ii 9 ay sandım bende ...

haber veririm kuzucuklar ama bence yok bikere daha olmuştu böyle...

oldum cnm biteli 2 gün oldu...bende anlamadim...kasiklarim batiodu gobegimi cektirecektim halama bi yaptırım dedim cektirmeden...

kan tahlilini verdim kızlar akşam 5 gibi aricam doktoru...dr a soledim yerleşme kanaması olabilir dedi ama ben bayag bayag adet oldum dedim olabilir dedi...ben bayag adet oldum ama sonlarında hep kahverengi lekeler geldi...dün halvet oldu lavaboya gidiom hala lekelenmem oluo...tubisimmm iğne bitio demek ii 9 ay sandım bende ...

haber veririm kuzucuklar ama bence yok bikere daha olmuştu böyle...

kuzucum hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah hamişsindir :)) ayy haber ver aysun heeee merak ediyommmm

geldim araba kullaniyodum geziom wAlla...sonucum çıkmamış yarına kaldı sabah alırım artık....yazarım....şimdi cikiom....sarjim bitio....opuldunuz

MERHABALARRRR.GICIK BİR SABAHA UYANSAM BİLE ŞUAN HERŞEY COK GÜZELL:d
SİZLER NASILSINIZ KIZLARR?
AYYYSUNNNN KALKIP GİTMEDİN DİMİ SONUCU ALMAYA..HADİİİ BEKLIYORUZZZZ.

slm kizlarrrrrrrr sonucum 142.66 ama ben garibim biraz....dr dan randevu almaya calisicam...hemen gidim diom....dua edin bana....sizi seviyorum...

slm kizlarrrrrrrr sonucum 142.66 ama ben garibim biraz....dr dan randevu almaya calisicam...hemen gidim diom....dua edin bana....sizi seviyorum...

canım neden garipsin??bak ne güzel sonucun gayet yüksekkk.benım ılk yaptırıdıgımda 49 du degerim.inşallah herşey yolunda canım.dr una sıra al ve hemen git öğren nedir ne değildir.dularım seninle canım rabbimde yanında unutma.bizde seni seviyoruz.haberlerini beklıyoruz bir tanemm.

canım neden garipsin??bak ne güzel sonucun gayet yüksekkk.benım ılk yaptırıdıgımda 49 du degerim.inşallah herşey yolunda canım.dr una sıra al ve hemen git öğren nedir ne değildir.dularım seninle canım rabbimde yanında unutma.bizde seni seviyoruz.haberlerini beklıyoruz bir tanemm.

yaa ben adet oldum ya ondan bi garip hissediom dusukmu yapiom acaba die dusunuom...ama atcam kafamdan o düşünceyi....çok saol cnm iyiki varsınız...

kuzuuu ayyyy hamişsin sen galibaa :)) hemen al randevu kuzumm ve güzel haberlerle gell ayyy çok mutlu oldum kuzuuummmmm ... bizde senii seviyorumm ...
yaa ben adet oldum ya ondan bi garip hissediom dusukmu yapiom acaba die dusunuom...ama atcam kafamdan o düşünceyi....çok saol cnm iyiki varsınız...

cnm üzerinede görmüş olabilirsin hadi oyalanma git hemen doktora ve güzel haberlerle gel :)

2 gibi doktora gidicem...ablam aramış kendi doktorunu gelsin demiş...hadi bakalım hayırlısı

2 gibi doktora gidicem...ablam aramış kendi doktorunu gelsin demiş...hadi bakalım hayırlısı

canım benım kalbini ferah tut.rabbim hakkımızda hep hayırlısısı veriri bol bol dua et.tubişiminde dediği gibi üzerine görmüş olma ihtimalindaha yüksek.olumsuz düşünceleri kışkışla kafandan oluymu biytanemmm.haber beklıyoruzzzz.ve buralardayım ben sistem atmış olur gözükmem yaz sen :D

Back