- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #8.821
kızlar bisi dicem adetim biteli 2 gün oldu test yaptım kasiklarim batiodu arada bi çift çizgi var bu ne şimdi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 481867 Eki Görüntüle 481866
resimler bunlar kızlar...yarın kan tahlili vercem ablam öle dedi vermicektimde ben git bakılsın dedi..
ohhh maaşallah size Allahım esirgesin....ben iyiyim yeni bitti adetim...bakalım neler olacak...her ay bi umutla beklioz bakalım...hayırlısı hakkımda...özledim walla sizinle sohbet etmeyi...kendine ii bak bebisede öpüyorum Allaha emanet olun...
resimler bunlar kızlar...yarın kan tahlili vercem ablam öle dedi vermicektimde ben git bakılsın dedi..
iyiyiz cnm sen nasılsın ??? bizde özledik seni bebişler iyi Allaha şükür büyüyolar :)) hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :))kızlar merhaba nasılsınız .. bayadır yazamıyorum. özledim hepinizi nasılsınız iyimisiniz. bebişler nasıl büyüyorlarmı . ben ayın 14 ünü bekliyorum . inşallah olmam. bayramım mutlu geçer . her an aklıma geldikçe allaha dua ediyorum sağlıklı bir bebeğim olsun diye. kasım ayında 6 aylık hamile iken bazı anomalilerinin olduğunu öğrendim . dünyam başıma yıkıldı sanki . her an içimde acısı var . yeni bir bebek belki acısını alır :))
evet gel artık yaaaa özledim vallaaa :)) ii gidiyo kuzu Allaha şükür büyüyoruz iğneye 1 ay daha devam sonra bırakıyoruz :)) hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gel :))bende çok özledim walla ...bi rahatlasaydim gelicem bol bol tabi internetim yettiği kadarıyla;-)...nasıl gidio tubisimmm igneye devammi hala ne kadar süre vurulacan?ben çarşamba günü gidicem dr a yerindeyse tabi...bende de şans yok ama bakalım...öpüyorum kuzucummm Allaha emanet olun ikinizde
kızlar bisi dicem adetim biteli 2 gün oldu test yaptım kasiklarim batiodu arada bi çift çizgi var bu ne şimdi....
kuzum sen hasta olmamışmıydın ?? ee neden yaptın test ? hem olsada 2 günlükmü şimdi anlamadım ki ? test yaptır sonucu yaz buraya ...
canımmm vallahi ben orda 2 cizgiyi görüyorum.evet git yaptır bakalım nedir ne değildir üzerine görmüşşündür belki canım.ayy hadi haberlerini beklıyorum birtanem..
iyiyiz cnm sen nasılsın ??? bizde özledik seni bebişler iyi Allaha şükür büyüyolar :)) hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :))
evet gel artık yaaaa özledim vallaaa :)) ii gidiyo kuzu Allaha şükür büyüyoruz iğneye 1 ay daha devam sonra bırakıyoruz :)) hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gel :))
kuzuuuu gözlerime inanamıyorumm peki adetin nasılsılsıı yani baya adetmi oldun yoksa az az mı ??? merakla bekliyorum sonucuuuu
oldum cnm biteli 2 gün oldu...bende anlamadim...kasiklarim batiodu gobegimi cektirecektim halama bi yaptırım dedim cektirmeden...
kan tahlilini verdim kızlar akşam 5 gibi aricam doktoru...dr a soledim yerleşme kanaması olabilir dedi ama ben bayag bayag adet oldum dedim olabilir dedi...ben bayag adet oldum ama sonlarında hep kahverengi lekeler geldi...dün halvet oldu lavaboya gidiom hala lekelenmem oluo...tubisimmm iğne bitio demek ii 9 ay sandım bende ...
haber veririm kuzucuklar ama bence yok bikere daha olmuştu böyle...
slm kizlarrrrrrrr sonucum 142.66 ama ben garibim biraz....dr dan randevu almaya calisicam...hemen gidim diom....dua edin bana....sizi seviyorum...
canım neden garipsin??bak ne güzel sonucun gayet yüksekkk.benım ılk yaptırıdıgımda 49 du degerim.inşallah herşey yolunda canım.dr una sıra al ve hemen git öğren nedir ne değildir.dularım seninle canım rabbimde yanında unutma.bizde seni seviyoruz.haberlerini beklıyoruz bir tanemm.
kuzuuu ayyyy hamişsin sen galibaa :)) hemen al randevu kuzumm ve güzel haberlerle gell ayyy çok mutlu oldum kuzuuummmmm ... bizde senii seviyorumm ...slm kizlarrrrrrrr sonucum 142.66 ama ben garibim biraz....dr dan randevu almaya calisicam...hemen gidim diom....dua edin bana....sizi seviyorum...
yaa ben adet oldum ya ondan bi garip hissediom dusukmu yapiom acaba die dusunuom...ama atcam kafamdan o düşünceyi....çok saol cnm iyiki varsınız...
2 gibi doktora gidicem...ablam aramış kendi doktorunu gelsin demiş...hadi bakalım hayırlısı